Με τα παρακατω οπως και με τα παραπανω δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη, οκ δεν γουσταρεις αιζεν οτι και να σου πω δεν θα αλλαξει τη γνωμη σου απο τη στιγμη που δεν γουσταρεις κατι, σκοπο εχω να απαντισω στα επιχειρηματα σου.
Βασικά δεν με κατάλαβες. Και αυτό που λές άθλια τοποθέτηση είναι και για μένα, και αν το έκανε έτσι ο Κούμπο τότε ήταν που θα μας δούλευε κανονικότατα. Επίσης δεν με ενδιαφέρει καθόλου που είναι πιο δυνατός (το λέω φυσικά και είναι) αλλά τον θεωρώ χαρακτήρα χωρίς υπόσταση.
Εγώ δεν μπορώ να βρώ κάτι καλό για τους λόγους που μου λέτε. Και δεν εξηγήται και η θέση του.
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Ούτε κάν κίνητρα έχει και μας τον δείχνει μια στο τόσο για τον άκυρο λόγο.(θέλει να διασκεδάσει)
δεν εχει? δεν θελει να γινει θεος στη θεση του θεου?
Πήρε θέση ο Άιζεν και .....; Έγινε κάτι τραγικό και τρομερό; Καθυπόταξε τους πάντες και τα πάντες και στράφηκε κατά το Σ.Σ, και.....; Ανούσιες μάχες, συνεχόμενα...
οχι ανουσιες για να γινει θεος χρειαζοταν το κοκιοκου (ή οπως το λεν) τα ειχε σχεδιασει ολα απο την αρχη και προφανως χρειζοταν να παει κατω για να κερδισει χρονο βαζοντας τους να πολεμαν μεταξυ τους.
Ο Αιζεν τα ειχε ολα σχεδιασμενα, ειναι πανισχυρος με το σικαι του και μονο (ακομη και χωρις αυτο) κανει χαλαρα οτι μαγειες υπαρχουν που οι αλλοι κανουν χρονια να τις τελειωποιησουν, τους δουλευε ολους 100 χρονια, παρατα τους συμμαχους του και τους χρησιμοποιει σα πιονια στη σκακιερα του, ακομη και τωρα με ολους εναντιον του κανει το χαβαλε του, ειναι ο απολυτος αλλαζονας και κουλ τυπος μονο και μονο γιατι οντος ειναι ο πιο δυνατος.
Και ο Κουμπο οντος ήθελε να τον κανει τον ποιο κακο οπως λες, γιατι δηλαδη ομως ο κισι δεν ήθελε να κανει τον σασουκε ή τον madara?και ποιος είπε οτι δεν εχει μια "πονεμενη" ιστορια πισω του?
Ο Κούμπο τον έκανε απόλυτο κακό μόνο επειδή το ήθελε. Μόνο με τα λόγια. Αυτό είναι το ηλίθιο της υπόθεσης.
ο κουμπο κρατησε τις πραγματικες δυναμεις του ήρωα κρυφες ως τωρα, φαντασου ο μεγας εχθρος στο 400 τσαπ να μην εχει δειξει ακομη τις δυναμεις του, ως τωρα μας εριχνε ψιγματα της δυναμης του και ακομη κ αυτα ήταν ανωτερα απο τις δυναμεις πολων. με αυτον τον τροπο κραταει τον αναγνωστη, κανει την ιστορια πιο ενδιαφερον, τωρα ομως ήρθε η σειρα του να μας δειξει την πραγματικη δυναμη του(αν και πιστευω οτι θα περασουν πολα τσαπ μεχρι να γινε αυτο), το ιδιο ομως συμβανει σε πολα μανγκα δεν βλεπω πιο το προβλημα, νομιζω οτι αυτο που σε πειραζει ειναι οτι είναι τοσο "αψυχος" σα χαρακτηρας. ε και? επιτελους ενας αψυχος, βαρεθηκαμε τις κλαμμενες ιστοριες.
Δεν υποστιριζω το bleach ουτε το θεωρω σαν ενα μοναδικο ανιμε, ουτε καν στο τοπ 20 μου δεν το εχω, ωστοσο ειναι πολυς κοσμος που του αρεσει και δεν μπορω να το περναω απαρατηρητα, κατα κυριο λογο το θαβω ομως, ο κουμπο το καταστρεφει ολο και πιο πολυ κατα τη γνωμη μου.
Ωστοσο ο Αιζεν ειναι ο κυριοτερος λογος που ασχολουμε μαζι του, χωρις αυτον δεν θα υπηρχε bleach και οντος ειναι ο απολυτος κακος (γι αυτο και απογοητευτικα οταν ο κουμπο πηγε να τον χαλασει στο τσαπτερ της επιθεσης του ιτσιγκο..)