Εμένα το μυαλό μου πηγαίνει στην αγαπημένη μου Yoruichi (Ποια γατουλα??/:blurah5:

Τώρα για το chapter.
Το 387 ήταν πραγματικά εξαιρετικό chapter. Έπειτα απο αρκετό καιρό διαβάζω το εβδομαδιαίο release και δεν μου φαίνεται πως το τελείωσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Ήταν όντως "γεμάτο" chapter.
Έχω να δηλώσω και πάλο πως ο AIZEN είναι ο μοναδικός λόγος να διαβάζει κάποιος το Bleach αν τον ενδιαφέρει η πλοκή του. Ο άνθρωπος είναι Θεός. Τι και αν η πλευρά του είναι outnumbered με 3 μόλις άτομα στην κυριαρχία του ενάντια σε Ichigo and co, Soul Society, Vizards, Urahara's group, o ίδιος πιάνει για 1000 άτομα μόνος του. Όλοι ξέρουμε πως στο τέλος της μάχης θα είναι ο νικητής και πως θα μπεί στη Royal Dimension, και η μεγαλύτερη πλάκα θα είναι να τους κάνει όλους να πιστέψουν πως έχασε κίολας. Pure Awesomeness.
Για τον Shinji είστε άδικοι. Όπως έχω πει είναι μέσα στους 5 πιο δυνατούς χαρακτήρες του Bleach και είναι άδικο να τον κρίνουμε απο αυτήν την μάχη εναντίον στο "άτρωτο-λ'ογω-πλοκής" Άιζεν. To shikai του είναι πολύ ισχυρό και συνιστά την ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιδιότητα που κατάφερε να χτυπήσει τον Άιζεν έστω και ελαφρά. Ας μην υποτιμούμε τον Hirako, είναι όντως πιο αδύναμος απο τον Άιζεν αλλά είναι πολύ ισχυρός γενικά.
Τώρα για τον Τousen ήταν τεράστια έκπληξη που πέθανε σε αυτό το σημείο αφού τον θεωρούσα αναπόσπαστο μέλος την κακιάς "Τριάδας". Το ότι τον σκότωσε το ίδιο το αφεντικό του δείχνει 2 πράγματα : Πρώτον, ποτέ δεν ήταν σημαντικός για τον Άιζεν και δεύτερον πως ο αγαπημένος μας Αρχι-κακός δεν δίνει μία για την εξέλιξη της μάχης αυτήν την στιγμή. Κάπου αλλού πρέπει να παίζεται το πραγματικό παιχνίδι, ας μην ξεχνάμε εξάλλου την "deceptive φύση" του Aizen.
Το πιο σημαντικό μέρος του κεφαλάιου πάντως ήταν η άφιξη του Ichigo (του πήρε 5 chapters) στην FKT. Πιστεύω πως αυτό το γεγονός θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις (όπως μας λέει και ο τίτλος του chapter - ignited)
Άντε να δούμε του χρόνου τι θα γίνει. Πάντως το Year's Finale Chapter ήταν εξαιρετικό.