Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1861 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 August 2009 - 19:33

Spoiler:

#1862 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 27 August 2009 - 14:07

Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, αλλά το chapter είναι τρομακτικά ενδιαφέρον !

Bleach 371 - Full Script
Spoiler:

#1863 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 27 August 2009 - 19:14

Spoiler:

Posted Image

#1864 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 27 August 2009 - 23:20

Και ναι ειμαι και παλι κοντα σας......:awww::awww: μετα απο πολυ καιρο απουσιας απο το forum.

Το μονο που μπορω να σχολιασω για τα προηγουμενα chapters ειναι οτι ηταν παρα πολυ καλα ως προς την εξελιξη και την κορυφωση της μαχης,μεταξυ των Vizards και των Espada ,η οποια απ'οτι φαινεται συνεχιζεται να κορυφωνεται οσο περναει ο καιρος.:kill4u:

Θελω να σταθω στη μαχη Hachi,Soifon/Barragan (δν βαζω Omaeda για ευνοητους λογους). Η μαχη ηταν αρκετα καλη, με ωραιες εναλλαγες στο πεδιο της μαχης (ιδιαιτερα η μαχη μεταξυ Hachi/Βarragan οπου αρχικα ηταν αμφιρροπη).... αν και λιγο ή πολυ ολοι ξεραμε οτι η καταληξη της μαχης θα ηταν οπως την ειδαμε στο προηγουμενο chapter.

Δεν περιμενα οπως και πολλοι απο εμας να βγει απο τη μεση με αυτον τον τροπο ο Segunda, αν και ομολογουμενως ηταν αρκετα πρωτοτυπη η ιδεα να πεθανει απο την ιδια του την δυναμη. Παρ' ολα αυτα ηθελα να δω τον Barragan να πολεμα λιγο ακομα δειχνοντας την immense spiritual power που ειχε ως 2ος ή 3ος (λογω του Yammy) τη ταξει Espada στο στρατο του Aizen .

Επισης οσον αφορα το αποτελεσμα της μαχης, φανταζομουν οτι οταν πολεμας με τους top 3 Espadas εχεις και καποιες casualties και δεν περιοριζεσαι μονο σε ενα κoμμενο χερι του Hachi και μια λιποθυμια της Soifon:OMG3:... Αλλα δεν χανω τις ελπιδες μου........ ακομα

Spoiler:

Edited by stark-sama, 28 August 2009 - 00:09.

#1865 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 August 2009 - 09:42

Το αναμενομενο fb του χαρακτήρα που πάει να τα τινάξει όπως ειπώθηκε νωρίτερα....στο οποίο όμως αναδείχθηκε ξανά το μεγαλείο του Aizen.
Posted Image

#1866 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 28 August 2009 - 09:58

Ωραιο chapteraki... Μπορει να μην τρελενομουν για τον Barragan αλλα μου αρεσε το flashback του. Ο Αizen πολυ που νοιαστηκε που χαθηκε ο no.2 του. Και τωρα... STARRK!!:kill4u:

Posted Image

#1867 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 28 August 2009 - 11:50

Επιτέλους είχαμε ένα διάλλειμα απο τις μάχες και είδαμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Αυτά τα flashbacks είναι που ΄κανουν μια σειρά να έχει βαθύτερο περιεχόμενο.

Πρώτα :

Spoiler:

Τώρα στο chapter μάθαμε πως άρχισε ο Άιζεν να στήνει σιγα-σιγά την κυριαρχία του στα Hollowes. Η encounter του με τον King του ΗΜ ήταν πλήρως ενδιαφέρουσα όχι μόνο για το γεγονός που ανέφερα αλλά και για το οτι μας αφήνει κάποιες πληροφορίες για τα πραγματικά κίνητρα του Άιζεν. Ο τυπάς θέλει να φτιάξει έναν καινούριο, καλύτερο (και πιο δίκαιο?) κόσμο και γι'αυτό ρώτησε τον Barragan αν είναι ευχαριστημένος με ότι έχει. Πραγματικά, αυτός ο Άιζεν είναι ένας magnificent bastard.

Τώρα δεν ξέρω αν παρατηρήσατε το "παράπονο" του Starrk ο οποίος μάλλον έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι ο Aizen δεν δίνει α damn για τους espada και μάλλον πως περιμένει να σκοτωθούν για να φτιάξει το κλειδί. Δεν θα ήταν έκπληξη αν ο Starrk εγκατέλειπε την πλευρά του Άιζεν.

Τέσπα, απο το τέλος του chapter η επόμενη μάχη θα είναι αυτή του Starrk με Rose & Love. Αυτό σημαίνει πως η Hallibel θα παίξει κάποιο ρόλο στην πλοκή. Και μάλλον θα έχει να κάνει και με το aspect of death της που είναι η θυσία. Θα δούμε. Go Starrk !!

ΥΓ : Κανονικά θα έπρεπε να κλείσουμε το Bleach Latest Chapter για μια μέρα ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Segunda. I hope you don't have a problem with that... *staring at you like my avatar*

Edited by Black Kaiser, 28 August 2009 - 12:08.

#1868 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 28 August 2009 - 12:03

Ναι ωραίο τσάπτερ.Μας λέει ότι έκλεψε την θέση του.καιμας έδειξε και το σικάι του.Αμ'αν πια αυτό το σπαθί.Και παραισθήση κ ένα σικάι που τα κόβει όλατι είναι αυτά.Ελπίζω να πάμε σε καλύτερες εξελίξεις.

Αν και καλά θα κάνουν να εξαγριοθούν όλοι οι άρανκαρ.Πάντως ανυπομωνώ την μάχη στάρκ με ρόουζ και λόβ.Ο ρόουζ είναι ο αγαπημένος μου βάιζαρντ.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1869 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 28 August 2009 - 12:27

Γιατί είπαμε ότι υπακούουν τον Άιζεν; Για ένα καλύτερο μέλλον; Μόνο τρεις απομείνανε. Ωραίο μέλλον.

#1870 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 August 2009 - 12:28

Επιμένω πως το chapter δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο. Από το flashback δε μάθαμε και τίποτα μη αναμενόμενο. Λες και ο Aizen θα έστηνε την κυριαρχία του με διαπραγματεύσεις.

Πάει και η ψωνάρα... σειρά έχει η slut και ο σπασίκλας. Άι, ψοφήστε κι εσείς να τελειώνουμε... :yawn2:

Ναι, έχω σκυλοβαρεθεί. Κι ότι έλεγα ότι με τους Vaizards θα είχαμε λίγο ενδιαφέρον... τρίχες.

Posted Image

#1871 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 28 August 2009 - 12:36

Ναι, έχω σκυλοβαρεθεί. Κι ότι έλεγα ότι με τους Vaizards θα είχαμε λίγο ενδιαφέρον... τρίχες.

Δηλαδή όταν εμφανίστηκαν οι Vizards περίμενες να κανουν κάτι άλλο απο το να πολεμήσουν τους Espada ? Σαν τι ας πούμε ? :sigh2:

#1872 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 28 August 2009 - 12:43

Έλα μωρέ σε τέτοιες σειρές μόνο το ξύλο τα λύνει όλα. Ακόμα κι εγώ που δεν μου αρεσει το αποδέχομαι αυτό. Αν χρησιμοποιούσανε το μυαλό τους θα ήταν πολύ πιο ξενέρωτο.

Πάλι καλά πάντως που όταν νικάνε έναν κακό δεν πετάνε κάναν ιδεαλιστικό μονόλογο αλά Ναρούτο και τον κάνουνε φίλο τους.

#1873 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 August 2009 - 12:48

Δηλαδή όταν εμφανίστηκαν οι Vizards περίμενες να κανουν κάτι άλλο απο το να πολεμήσουν τους Espada ? Σαν τι ας πούμε ? :sigh2:

Ο θάνατος έπεσε βαρύς, ε;

Ο Kubo έχει δείξει πολύ πιο ενδιαφέρουσες μάχες και χαρακτήρες από ό,τι γίνεται εδώ.

Posted Image

#1874 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 28 August 2009 - 12:53

Όχι δεν μπορώ να πω. Το chapter μπορεί να μην είχε να προσφέρει τίποτα, αλλα το βρήκα πιο ενδιαφέρον στο διάβασμα από τις μάχες που είχαμε.

Αυτός ο Aizen έχει καταντήσει αηδία πάντως... ενά ψιτ και όλα μοσχοβολάνε.... έχει γίνει πιο imba και απο sharingan (που ουσιαστικά είναι το ίδιο ως προς το genjutsu αλλά δεν μας παρουσιάζει καμία ατέλεια)...

Άντε να δούμε την μάχη των μεγάλων τώρα (όπου ελπίζω να συνεχιστούν οι θανατηφόρες ατάκες/πράξεις/καταστάσεις τους)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1875 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 28 August 2009 - 12:54

Ώρε νευράκια... ο θάνατος έπεσε βαρύς, ε;

:borednn9:
Βασικά, την ίδια εντύπωση μου έδωσες και εσύ. Πως είχες νεύρα όταν πόσταρες.

Ο Kubo έχει δείξει πολύ πιο ενδιαφέρουσες μάχες και χαρακτήρες από ό,τι γίνεται εδώ.

Ναι, αλλά εμείς μιλάμε για ο,τι γίνεται εδώ τώρα. Και με το ποστ σου μου έδωσες την εντύπως όσον αφορά τους συγκεκριμένους χαρακτήρες περίμενες να κάνουν κάτι διαφορετικό απο το να πολεμήσουν ?

Τέσπα. Παρεξήγηση. Συγνώμη αν ακούστηκα και εγώ επιθετικός. Ας μην χαλάμε τις καρδιές μας για μια shonen σειρά όμως.