Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1891 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 September 2009 - 13:39

Spoiler:

Σιγλα την παρουσία.Ένας vizard μόνος του εμένα δεν μου δείχνει τίποτα.Αλλά
Spoiler:
.Ωραίο κλασσικό τσαπτεράκι,Αλλά respect στην τελευταία σελίδα.Λύκοι ΦΟΒΕΡΟΙ.Ωραία δύναμη και πολύ προτότυπη.Και η ιδέα μόνο είναι ωραία:ureshii:
Αν θυμάμαι καλά το όνομα του κατι με λύκους δεν είχε να κάνει??

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1892 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 04 September 2009 - 14:09

Ναι η τελευταία σελίδα ήταν πολύ επιβλητική.

Το chapter με έκανε να συμπαθήσω τον Stark ακόμα περισσότερο.

Moar Stark-sama

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1893 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 04 September 2009 - 14:23

Καλο το chapter,περιμενα λιγο μικροτερο το σικαι του love,αλλα το μεγεθος του(βλεπε σποιλερ)
Spoiler:
δειχνει ποσο πολυ reiatsu εχει.Αυτο θα μπορουσε ανετα να ειναι και bankai.Ο σταρκ,ως συνιθως,ηθελε να παει να κοιμιθει,και ηξερε οτι ο Αιζεν θα τους παρατουσε ετσι κι αλλιως.Ωραια αυτη η σελιδα με τους λυκους.Ο Rose περιμενα να κανει περισσοτερα απο το να πεφτει στα ερειπια με καλλιτεχνικο τροπο.Σιγουρα στο επομενο τσαπτερ θα δουμε και λιγο τον rose να πολεμαει.:kill4u::kill4u::kill4u:

#1894 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 04 September 2009 - 14:34

ωραιο τσαπτερ. το επομενο θα ειναι ακομα πιο ενδιαφερον απο οτι φαινεται. και ωραια η δυναμη με τους λυκους..
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1895 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 September 2009 - 14:55

Γτ τοση τρελα για τους λυκους ιδιος ο alucard ειναι όπως προανεφερε καποιος ειδικα τώρα που ξαναβλεπω τα Hellsing Ultimate μου κανει ακόμη πιο πολυ... μαντευω να βγαζουν και οι λυκοι τσελο απο το στομα...

αντε σε αυτό είδαμε το σικαι του love , στο επόμενο του rose , στο μεθεπόμενο το bankai τ ενος και στο δεν ξερω πως λεγετε επομενο του μεθεπομενου του αλλου, γρηγορα παμε!

ένα ένα χανει το ενδιαφερον... με βλεπω να τα διαβαζω καθε μήνα τεσσερα μαζι ετσι οπως παμε...

#1896 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 September 2009 - 15:28

Φοβερη η τελευταια σκηνη με τους λυκους, go go stark!

Ωραιο και το release του love, φαινετε αρκετα δυνατος και αυτος, σε κανα 3-4 chaps βλεπω να μας δειχνουν κανα bankai.

Btw βρισκει κανεις αλλος περιεργο που δε μας εχει παει ακομα σε HM?

qzMHWHd.png

#1897 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 September 2009 - 16:05

Μια μάχη μεταξύ των Love και Kenpachi θα ηταν επική. Αυτό μόνο, τέλλος.

#1898 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 04 September 2009 - 17:03

Ωραίο το chapter και ο Love φοβερός με το ρόπαλο :P
Όμως αυτές οι μάχες 1v1 αρχίζουν να με κουράζουν λίγο :(
Θέλω να τους δω να χώνονται όλοι και να γίνει πανικός!!

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#1899 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 04 September 2009 - 17:52

Αν θυμάμαι καλά το όνομα του κατι με λύκους δεν είχε να κάνει??

^Για την ακριβεια υπαρχει αντιστοιχια απο το ονομα του Resurreccion του Starrk (Los Lobos), οπου συμφωνα με την μεταφραση στα ισπανικα σημαινει (The Wolves).

Tωρα οσον αφορα το chapter ηταν πολυ καλο, με ακομα καλυτερο κλεισιμο που αφηνει πολλες υποσχεσεις:kill4u: για το επομενο chapter που θα βγει την αλλη εβδομαδα. Καταρχην απ'οτι φαινεται ο Starrkουλης μαλλον επηρεαστηκε κατα πολυ απο τον θανατο του commrade Barragan καθως εφτασε στο σημειο, μετα και την επιθεση του Love με το shikai του να πει οτι δεν τον ενδιαφερει να πολεμησει αφου ο ιδιος ο Aizen δεν ειναι διατεθιμενος να τους βοηθησει, πετωντας παραλληλα και την σποντα του οτι απλα τους χρησιμοποιει.

Ειπε και το εξης οτι αν συνεχιστει η μαχη θα καταληξουν να πεθανει κανενας αλλος. Eλα μην πεφτει το ηθικο μας #1...... Δεν τα φαγαμε ακομα τα ψωμια μας...... Παλι καλα που ηταν και η Lillynette εκει και τον εμψυχωσε λιγακι, να παρει και παλι τα πανω του.

Επισης δεν μου αρεσε καθολου εμφανισιακα το shikai του Love...... Σαν μεταλλαγμενη μελιτζανα με καρφια ηταν.....:erk: Απο την αλλη ομως ασχετα το πως ειναι το released zanpakuto του φαινεται οτι ο Love αποδεικνυεται σιγα σιγα σκληρο καρυδι. It'll be difficult to bring him down..... but in the end he'll do what he has to do....

Tελος ο Starrk σαν perfect espada που ειναι αμολαρει το special ability που ειναι η αγελη των λυκων to rip out their fleshes................ :madtodeath:
Περα απο την πλακα αυτο το special ability ταιριαζει γαντι με το ολο theme του Starrk (clothings,Resurreccion,special ability) που δεν ειναι αλλο απο τους λυκους. Εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα κανει ο Starrk me αυτο το ability.

Edited by stark-sama, 04 September 2009 - 17:57.

#1900 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 04 September 2009 - 17:57

Μοναχικός λύκος και δεν συμαζεύεται?
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#1901 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 04 September 2009 - 18:03

Action-pack chapter this one. Πέρα απο την τελευταία σκηνή όπου ο Starrk εμφανίζεται με τους λύκους πίσω του δεν μου έκανε και τίποτα άλλο εντύπωση. Το επόμενο chapter θα είναι καλύτερο αφού όπως φαίνεται, επιτέλους ο Primera αρχίζει να παίρνει την μάχη στα σοβαρά. Δύσκολο πάντως να νικήσει. Έχει ένα shikai και 2 bankai ακόμα να αντιμετωπίσει. Όμως θέλω να δω τι θα κάνει με την καινούρια του ability.

Btw βρισκει κανεις αλλος περιεργο που δε μας εχει παει ακομα σε HM?

Mπα. Φαίνεται πως ο ΤΚ θέλει πρώτα να τελειώσει πρώτα τις μάχρες των τοπ-3 και μετά να πάει στο ΗΜ όπου θεωρητικά εκέι είναι ο δυνατότερος εσπάντα (...my ass) ο Υammy. Το πιο περίεργο πράγμα παραμένει πως ο ΤΚ θέλει πρώτα να ηττηθούν οι #1 και #2 αφήνοντας την #3 για το τέλος.

Σαν μεταλλαγμενη μελιτζανα με καρφια ηταν.....:erk:

Χαχα, ακριβώς ότι σκέφτηκα και εγώ !

ΥΓ : Ο Starrk μετράει πόση ώρα έχει την μάσκα του ο Love...?

Edited by Black Kaiser, 04 September 2009 - 18:18.

#1902 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 September 2009 - 18:30

Βασικά πρέπει να μας πάει λίγο Hueco Mondo. Οι πρωταγωνιστές της σειράς (αυτοί που είναι τελοσπάντων:wet2:) έχουν πόσο καιρό να εμφανιστούν....
Posted Image

#1903 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 September 2009 - 19:27

Γτ τοση τρελα για τους λυκους ιδιος ο alucard ειναι όπως προανεφερε καποιος ειδικα τώρα που ξαναβλεπω τα Hellsing Ultimate μου κανει ακόμη πιο πολυ...

:burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3:
*δολοφονεί τον matassos* He had it coming. :smokingg: Δε συγκρίνουμε θεό με λαπά, παρακαλώ!

Επισης δεν μου αρεσε καθολου εμφανισιακα το shikai του Love...... Σαν μεταλλαγμενη μελιτζανα με καρφια ηταν.....:erk:

:hahaha::hahaha: Εμένα πάλι μου έκανε για αγγουράκι τουρσί με καρφιά...:borednn9:

Σε γενικές γραμμές, μου άρεσε το chapter. Απ'ότι φαίνεται, ο Stark θα είναι ο επόμενος που θα πέσει... δυστυχώς. Από τους Espada, αυτός, ο Grimmjow και λιγάκι ο Ulquiorra μόνο μου άρεσαν... Ας βάλει για επόμενο ψόφο τη Χάλι-μπελά, όχι τον Star(k). Δε παίζω.:stubborn:

Τέσπα, θα το χαρώ ενόσω κρατάει... τί ωραίοι λύκοι.:awww:

Posted Image

#1904 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 September 2009 - 19:43

Το ρόπαλο είναι μια χαρά. Απο την άλλη είναι αφάνταστα κακόγουστη η εμφάνιση του Stark. Ο τύπος φοράει ουρές λύκων στη ζώνη του.

#1905 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 September 2009 - 17:07

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς παιδιά, αλλά εγώ το Bleach το βα-ρέ-θη-κα. Σκυλοβαρέθηκα!:gn2: Με παίρνει ο ύπνος κάθε φορά που πάω να το δω και να το διαβάσω. Οι πρωταγωνιστές έχουν να εμφανιστούν κάτι χρόνια, η πλοκή όχι απλά προχωράει σέρνοντας, δεν προχωράει ΚΑΘΟΛΟΥ, σαν να μην έφτανε αυτό το anime δείχνει πάλι fillers... Kαι κάθε manga μας δείχνει μια σκηνή μάχης κι αυτό ήταν.

Απογοητευτικότατο!:frozen: Κι όσο σκέφτομαι τι έχουμε ακόμα μπροστά μας... Πιο πολύ κι απ' το Ναρούτο και τα Fillers του θα πει, να μου το θυμηθείτε!:deadga6:

Βασικά η γνώμη μου δεν απέχει πολύ από αυτή...
Τον τελευταίο χρόνο τα 3 πράγματα που άξιζαν στο manga ήταν.
Ο ερχομός των Vaizards.
H μάχη Ichigo - Ulquiorra.
Τα β*ζία της Halibel.

Μα δεν είναι δυνατόν για καμιά 20άρια chapters να παρακολουθούμε άσκοπες μάχες, που πραγματοποιούνται μόνο και μόνο για να μαζέψει τους πόντους για το κ*λοκλειδό του ο Aizen. Πραγματικά η πλοκή είναι εντελώς ανύπαρκτη !
Posted Image