Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1846 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 21 August 2009 - 23:29

Ακομη ενα troll chapter τελειοσε,για να δουμε και τις επομενες μαχες τωρα

Posted Image

#1847 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 22 August 2009 - 00:00

ο urahara αμα ερθει θα ερθει στο τελος για ξυλο με τον aizen γιατι δεν πιστευω να τον φαει ο γερος
Posted Image
Posted Image

#1848 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 22 August 2009 - 00:03

ο ichigo 8α τον φαει ζωντανο τον aizen, σε μορφη ssj4 !

#1849 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 22 August 2009 - 01:00

Νομιζω και σε καποιο αλλο ανιμε εχω δει να πεθαινει καποιος απο τη δικια του επιθεση αλλα δν μ ερχετε.
Τελοσπαντων θα μπω απευθειας στο θεμα, ολοκληρος πολεμος που και οι 2 πλευρες ειναι ισαξιες(οι espada ειναι λιγο δυνατοτεροι "υποτιθεται") και εναν shinigami δν ειδα να πεθαινει. Η νοοτροπια του ανιμε αγγιζει την τελειοτητα, η καλη πλευρα νικαει χωρις απωλειες(τελειως παιδικη αντιληψη και ανωριμη) .

Και επισης για πιο λογο να πεθανουν οι espada? τι κακο εκαναν? (θελω καποιον να μου απαντησει!)
Περισσοτερο κακοι μου φαινονται οι shinigami που σκοτωνουν χωρις ελεος hollows(μιλαμε για serial killers, η σφαγη).

Posted Image

#1850 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 22 August 2009 - 12:21

Παρατήρησε πάντως κανένας άλλος πως απο την Respira σε Hachi-Soifon διαβρώνεται μόνο η σάρκα τους ενώ τα οστά τους παρέμειναν απείραχτα; Μόνο στον Barragan διαβρώθηκε και το κόκκαλο. Βολικό εεε Kubo ? :oo: :mador2:

Τέσπα. Αυτό το chapter μάλλον αποδικνύει πως κανένας απο τους top-3 δεν είναι VastroLorde. Ελπίζω να κάνει switch στην μάχη του Starrk τώρα.

#1851 Eclipse

Eclipse

Hit 'Em Up!

• Members
  • 8 posts

Posted 22 August 2009 - 13:38

Στην μάχη με τον Stark δεν πρέπει να κάνει switch!!!
Kyoraku FTW!
Και αυτή η μάχη θα είναι μια από τις καλύτερες που θα δείξει το Bleach:kill4u:

Captain - Commander
Αυτή τη στιγμή κάνουμε Recruit!

Posted Image
^ Κανε κλικ για να κανεις Join!

Posted Image
The world is neither dark as darkness nor white as snow.
It is what we want it to be.

#1852 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 22 August 2009 - 15:26

Και επισης για πιο λογο να πεθανουν οι espada? τι κακο εκαναν? (θελω καποιον να μου απαντησει!)
Περισσοτερο κακοι μου φαινονται οι shinigami που σκοτωνουν χωρις ελεος hollows(μιλαμε για serial killers, η σφαγη).

well, σε ολες τι σειρες υπαρχουν καλοι και κακοι, τα hollows "τρωνε" αν8ρωπους = evil,
οι shinigami σκοτωνουν hollows δλδ ειναι οι καλοι και μιας και οι espada ειναι πρωην hollow, 8ελουν να σκοτωσουν ακομα ποιο πολους για ενα κωλο-κλειδι = κακοι...

Παρατήρησε πάντως κανένας άλλος πως απο την Respira σε Hachi-Soifon διαβρώνεται μόνο η σάρκα τους ενώ τα οστά τους παρέμειναν απείραχτα; Μόνο στον Barragan διαβρώθηκε και το κόκκαλο. Βολικό εεε Kubo ?

ισως γιατι τα οστα 8ελου πολυ περισσοτερο καιρο για να γινουν σκονη, μιας και ο Barragan δεν ειχε "φρεσκα" οστα και δεν ειχε και σαρκα...

#1853 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 August 2009 - 16:06

Και καθώς lurkara on line διάβασα την εξής γραμμή....

You are now aware that fatstuff could have transferred his rotting hand inside of Aizen ending the series

:hahaha::hahaha::hahaha: Βασικά όχι μόνο τον Aizen όλο το cast των κακών μπορούσε να ξεκάνει μέσα σε χρόνο dt. Aλλά αυτό θα στερούσε από τον kubo την ευχαρίστηση να μας τρολλάρει περισσότερο.

#1854 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 22 August 2009 - 16:38

apollo granz best death till eternity
mayri rulez

#1855 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 August 2009 - 19:06

Καιρό έχω να μιλήσω,αφού ήμουν σε διακοπές και επανέρχομαι.Ελπίζω να περάσατε καλά στις διακοπές σας,και όσοι συνεχίζουν να περάσουν καλά.
Ας κάνω μία περίληψη.
Από τότε που άρχισαν να επιτήθονται οι βάιζαρντς,έχω πολύ καλές εντύπώσεις από το μάνγκα.Από όλους τους βάι περισσότερο μου αρέσουν οι Λίζα και εκείνος με τα μακριά μαλιά που έχει μια μάσκα πελεκάνου.Κλασσικά ωραίες σκηνές και ωραίες μάχες(όχι κάτι πρωτότυπο αλλά ...)και αμήν που ήρθε και ένας θάνατος.:knock-knock:Sorry Black Kaiser μάλλον συλυπητίρια,αλλά με αγρίευε ρε παιδάκι μου το άτομο:colddd: ευτυχώς έφυγε.Η ζωή συνεχίζεται:hahaha:...
Αντε και καλή συνέχεια!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1856 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 25 August 2009 - 15:45

Bleach 371 Spoilers
Spoiler:

Edited by Black Kaiser, 25 August 2009 - 17:19.

#1857 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 25 August 2009 - 19:36

Spoiler:

Posted Image

#1858 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 26 August 2009 - 00:05

Spoiler:

Spoiler:

#1859 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 26 August 2009 - 15:15

Spoiler:

Διαφωνω. Θα χασουμε αλλη μια εβδομαδα με περιττα flashbacks και γενικα το chapter θα εινα πολυ βαρετο.

Posted Image

#1860 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 August 2009 - 15:20

Διαφωνω.Για εμας τους fans ειναι μια χαρα, δεινει λιγο παραπανω screentime σε καποιον που το αξιζε και με το παραπανω.

qzMHWHd.png