Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1141 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 March 2009 - 01:53

By the way, μόνο εγώ βλέπω ότι η πλοκή στο Ναρούτο και το Μπλιτς πάνε κάπως... ίδια τώρα τελευταία;

yup, μονο εσυ.

qzMHWHd.png

#1142 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 March 2009 - 02:02

Και επειδή δε διαβάζω το μάνγκα, τι είναι αυτά τα τάδε-point cero; Τα πόσα δάχτυλα χρησιμοποιεί κάποιος για να ρίξει ακτίνα; Αν ναι, τότε το μέγιστο είναι 21 για άντρες και 20 για γυναίκες (λολ).

By the way, μόνο εγώ βλέπω ότι η πλοκή στο Ναρούτο και το Μπλιτς πάνε κάπως... ίδια τώρα τελευταία;

Και πριν πείτε τίποτα άλλο, ξέρω ότι είναι από shonen jump και τα δύο που ότι βγάζει είναι η κλισούρα των σόνεν.

Δεδομένου ότι ΔΕΝ διαβάζεις το manga του Bleach από που το συμπεραίνεις αυτό με τόση σιγουριά?:nosey: Συνήθως όταν εκφράζουμε μια άποψη την εκφράζουμε με βάση πληροφορίες που έχουμε συλλέξει οι ίδιοι και όχι με βάση αυτά που ακούμε από άλλους και δεν μπαίνουμε στον κόπο να εξακριβώσουμε (αν θέλουμε να παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά αυτά που λέμε, και να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην συζήτηση that is).

Λοιπόν rori για να μην το κουράζουμε. 17-20 σελιδούλες την εβδομάδα είναι. Πολύ λιγότερος χρόνος από όσο παίρνει το να Lurkareis στο bleach latest chapter και να σχολιάζεις συστηματικά. Δεν σου κάνει κόπο να το διαβάσεις και να διαπιστώσεις από πρώτο χέρι το 99% των ερωτήσεων που κάνεις. Διαφορετικά και εφόσον σνομπάρεις τόσο την σειρά καλύτερα να ασχοληθείς με τις σειρές που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και σου αρέσουν (για να είμαι ειλικρινής πάντως τόσο που ασχολείσαι πιστεύω ότι κατα βάθος σου αρέσει και δεν θες να το παραδεχτείς:hahaha:).

#1143 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 21 March 2009 - 11:21

(για να είμαι ειλικρινής πάντως τόσο που ασχολείσαι πιστεύω ότι κατα βάθος σου αρέσει και δεν θες να το παραδεχτείς:hahaha:).

We love what we hate and we hate what we love.
Η σειρά έχει τόσο χαβαλέ που μου αρέσει να ασχολούμαι μόνο για να διαβάζω εντυπώσεις. Κάτι σαν πρωινάδικο που λένε ότι τους κατεβαίνει. Και δεν έχω και καμοία on-going σειρά που να μου αρέσει αυτόν τον καιρό για να ασχολούμαι θετικά μόνο με αυτήν.

Και επιτέλους, τι είναι αυτά τα τάδε point cero; Ξέρω ότι είναι ακτίνα αλλά τα point;

#1144 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 21 March 2009 - 16:49

Λοιπόν υποθέτοντας ότι δεν κάνετε τον κόπο να ψάχνεται για καλύτερα scans από αυτά που σερβίρονται στο onemanga, παραθέτω το color page που είχε το Bleach αυτή την εβδομάδα αλλά οι sleepy δεν είχαν στο release τους.

Posted Image

Δίνω την raw version. Υπάρχει και scanlated στο release των Franky House (το οποίο και προτείνω).

Πολύ ωραία η Matsumoto :nbleed:

Edited by RiDeLub, 21 March 2009 - 16:57.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1145 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 21 March 2009 - 20:34

Σαν τραγί είναι ο Kurosaki :hahaha:

Kακιες...

Παντως μου κανουν εντυπωση τα τοσα πολλα αρνητικα σχολια για το bleach...

Στο chapter 350 καταλαβατε οτι ειναι μια παααρα πολυ απλη και ρηχη σειρα που ακολουθει κατα γραμμα το dragonball και βασιζεται μονο στο καλο της σχεδιο και τους καλοζωγραφιζμενους χαρακτηρες ?

Παντως οι μαχες εχουν ζωγραφιστει τοσο αναλυτικα που η μεταφορα του στο ανιμε δεν θα κουρασει καθολου απλα θα βαλουν το ενα καρε πισω απο το αλλο σε fast forward.

Υ.Γ.
Ελπιζω τα μαλλια του hichigo να ειναι ξανθα γιατι αλλιως το σποιλερ μου
θα θεωρηθει τελειως ακυρο...εγινε ολιγον τι τραγι, αυτο ειναι αληθεια.

Η αντιγραφουμε σωστα το dragonball ή κοροιδευομαστε κυριε mangaka !

Edited by sgouver, 22 March 2009 - 10:33.

#1146 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 21 March 2009 - 22:54

Eμενα μαρεσουν τα κερα ειναι καταπληκτικα, αυτα κανουν τη διαφορα, σου δινει την αισθηση οτι ειναι villain "κακος" και μολις το δεις αισθανεσε οτι την εβαψες!!!μοιαζει με ανθροπομορφο διαβολο χωρις αισθηματα που ηρθε για να σκοτωσει...Ειδικα το χαμογελο που εχει τα λεει ολα, εγω στη θεση του ulquiora θα αισθανουμονα τελειωμενος πιο πολυ απο οτι ηταν ο ochigo πριν

#1147 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 22 March 2009 - 17:13

Εχουμε και λεμε,Next chapter predictions:

O Ogichi(O Hollow δηλαδη)θα συνεχισει να σαπιζει στο ξυλικι τον Emo,θα παιχτει και κανας διαλογος παλι σε στυλ ''It can't be, but how?'' και διαφορα τετια αλλα ενδιαφεροντα :P,αυτο που θελω να δω ομως ειναι συνομιλια in the inner world of Ichigo,μεταξυ αυτου και του Hollow ,θελω να δω το χαος που θα επικρατει και την ολη κατασταση

Posted Image

#1148 AyoKnight

AyoKnight

Blossomed into Red

• Members
  • 19 posts

Posted 23 March 2009 - 03:41

Εχουμε και λεμε,Next chapter predictions:

O Ogichi(O Hollow δηλαδη)θα συνεχισει να σαπιζει στο ξυλικι τον Emo,θα παιχτει και κανας διαλογος παλι σε στυλ ''It can't be, but how?'' και διαφορα τετια αλλα ενδιαφεροντα :P,αυτο που θελω να δω ομως ειναι συνομιλια in the inner world of Ichigo,μεταξυ αυτου και του Hollow ,θελω να δω το χαος που θα επικρατει και την ολη κατασταση

μια συζητησουλα αναμεσα σε ichi-ulqui πιστευω θα με διαφωτιζε αρκετα απο ολες τις αποψεις...:tensai:
αχ καημενε γεροZangetsou παλι σε φαγανε...:nosey:
pff αρχιζει κ με ψιλοκουραζει να πω την αληθεια το ολο θεμα...μα ποση δυναμη κρυβει αυτο το παιδι πια?????:oo:...ποσα power-up ακομα????:terror2:
Posted Image

#1149 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 23 March 2009 - 07:36

Δεν καταλαβαίνω γιατί το παίρνετε κατάκαρδα το θέμα... bleach == bleach. Άμα προσπαθείς να βάλεις έστω ένα ποσοστό λογικής εξηγήσεις θα ξενερώσεις. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε το chapter δεν περίμενα τίποτα περισσότερο.

P.S Άντε να μας δείξει την μάχη στην soulsociety με τον Omeida να κάνει 2χιτους τους espada!! :hahaha:

#1150 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 24 March 2009 - 17:45

ελπιζω ο ιτσιγκο να θεωρειται νεκρος , και για ενα διαστημα το χολλοου να ειναι στα πραγματα ...
επι της ουσιας ομως , οχι ομως μονο για την μαχη , και μετα να επιστρεψει δριμυτερος .
Θα ηταν καλη εξελιξη .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1151 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 25 March 2009 - 15:23

Spoiler: 351 spoiler pics

#1152 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 March 2009 - 19:25

Spoiler:

qzMHWHd.png

#1153 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 25 March 2009 - 20:16

μου φαίνεται λογικότατο να βγάλει χέρι ο ulqui, είναι τόσο δυνατός. καλά eh πάντως κάθε chapter έχει τουλάχιστον 4 σελίδες με αυτές τις τόσο "γαματες" εκρήξεις η μαύρες σελίδες η omfg >_> είναι πολύ διασκεδαστικό, ο kubo για να το κάνει μεγαλύτερο βάζει όλο τα ίδια

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1154 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 25 March 2009 - 21:25

Bleach 351:Lust 5

Spoiler:

Edited by †Soul_Eater†, 25 March 2009 - 23:36.

Posted Image

#1155 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 25 March 2009 - 22:51

Bleach 351:Lust 5

Spoiler:

Spoiler: