Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1171 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 27 March 2009 - 15:01

ίσως το πιο γεμάτο chapter εδώ και μήνες, επιτέλους δεν τρώμε 1 σελίδα για το zoom out του ματιού του Ichigo και άλλες 2 για να μας δείξει την σκιά του Ulquiora.
Posted Image

#1172 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 27 March 2009 - 15:05

Tι σας κανει να πιστευετε οτι ο ulqiorra θα ζησει? εγω το θεωρω απιθανο, με το cero με στη μουρη εκτος και αν γινει καμια σκηνη παλι οπως με το yami ...παντως ο ulquiorra το ειπε ξεκαθαρα οτι δεν μπορει να κανει regenerate εγκεφαλους....
Τεσπαο ichigo ειχε τοσο μεγαλη διαφορα που ο μονος espada που μπορουμε να τον συγκρινουμε τωρα ειναι ο espada primo...ισως αυτο ειναι το τελευταιο power-up

#1173 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 27 March 2009 - 15:09

ας τα πάρουμε σε σειρά:
ο ουλκιόρα ζει και βασιλεύει. ο Κουμπο δεν έχει σκοτώσει ποτέ κανέναν χαρακτήρα πόσο μάλλον τον πολυαγαπημένο μας ουλκιόρα.
η μάχη μου άρεσε εφόσον ήταν μικρή σε σχέση με άλλες. με στεναχωρεί πολύ που ο ουλκι έχασε έτσι.

το τσαπτερ βέβαια είχε και διάφορα που δεν μου άρεσαν καθόλου.
μέχρι και το Spear του ουλκιορα κάνει δισέλιδες εκρήξεις :Σ οι εκρήξεις είναι ο εύκολος τρόπος για να δείξει την μάχη.

Spoiler:

EDIT: είχε και πόλους περισσοτερους διαλογους >_>

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1174 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 March 2009 - 15:15

Tι σας κανει να πιστευετε οτι ο ulqiorra θα ζησει? εγω το θεωρω απιθανο, με το cero με στη μουρη εκτος και αν γινει καμια σκηνη παλι οπως με το yami ...παντως ο ulquiorra το ειπε ξεκαθαρα οτι δεν μπορει να κανει regenerate εγκεφαλους....

το γιατι ειναι το εξης:
-no flashbacks
-πολυ γρηγορο death για εναν τοσο αγαπητο χαρακτηρα
-θα ηταν λογικο να πεθανει, αλλα επειδη δεν υπαρχει λογικο στο bleach, καπως θα τη γλιτωσει.
-τα λογια πριν το θανατο του σηκωνουν life speach απο kurosaki.
-ολη η φιλοσοφια του για τους ανθρωπους και Hollow και μπλα μπλα μπλα απλα δε παιζει να πεθανε ετσι, και ολλο το θεμα για τη φιλια και οι συζητησεις με την inoue, πρεπει να πεσει πιο πολυ κουβεντα
-bleach ειναι.Μια στο τοσο πεθαινουν χαρακτηρες με ονομα.

qzMHWHd.png

#1175 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 27 March 2009 - 15:23

εγω λεω να πεθανει να τελειωνουμε γτ πρεπει να δουμε και τις μαχες με τουs captains :knock-knock:

και καποιοι λενε οτι θα τελειωσει το bleach μετα απο αυτο... γτ να τελειωσει ?
απλα θα εχει τελειωσει αυτο το arc...
οχι ολο το bleach...

Edited by slateras, 27 March 2009 - 15:29.

Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#1176 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 27 March 2009 - 15:43

Μια χαρα αφου τελειωνει χωρις flashbacks επιτελους ο kubo εβαλε μυαλο, αυτα επιβραδυνου τη κεντρικη υποθεση και φυσικα στο καλυτερο σημειο του bleach θα ητανε μεγαλη πατατα να πεταει flashbacks
Spoiler: να και μια καλη pic του ichigo

#1177 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 27 March 2009 - 15:52

Έμεινα κάγκελο:fromabove: .....Ξαφνικά ο Ichigo που τις έτρωγε ανεπανάληπτα έγινε μέσω ενός είδους ''Hollowfication'' η τέλεια δολοφωνική μηχανή που δεν κουράστηκε ιδιαίτερα να κάνει μεροκάματο τον Ulqiora:hahaha:.....................Τι να πώ....:erk:

#1178 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 27 March 2009 - 20:18

Μην λες τίποτα,κάτσε να δούμε αν ο ichigo θα ξαναγίνει ichigo πρώτα(μην μας μείνει κάνα bersek mode)και μετά θα έχουμε return kurosaki back arc :P

#1179 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 March 2009 - 20:42

Sora πραγματικά τέλεια η φωτογραφία που έβαλες. Είναι η ιδέα μου όμως ή φαίνεται σαν να έχει γυναικείο στήθος ο Ichigo σε αυτήν? :hahaha::hahaha::hahaha:

Ναι συμφωνώ ότι το κεφάλαιο ήταν πραγματικά με πολύ γρήγορη ροή δράσης και αρκετά προσεγμένο από άποψη σχεδίου και φυσικά οι τελευταίες στιγμές(?) του Ulquiorra ήταν καλά σχεδιασμένες αλλά....Το όλο "κάθομαι και χαζεύω δέκα ώρες έναν αντίπαλο που έπρεπε να είχα αποτελειώσει μέσα σε δύο λεπτά (και να μην είχε μείνει κοκκαλάκι για να HollowicoΠοιηθεί), του λέω πως μπορεί να με νικήσει (κοινώς ότι πρέπει να στοχεύσει στο κεφάλι μου) ΚΑΙ φυσικά παρά το γεγονός ότι έφαγε ένα cero point blank στην καρδιά αλλά εξακολουθεί να ζει τον υποτιμώ" προσωπικά με ξένισε ελαφρώς. :nosey: Μου φάνηκε κάπως πολύ τραβηγμένο....

#1180 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 27 March 2009 - 20:57

Ωσο αγαπητος και να ναι ο Ulquiorra(απο τους αγαπημενους μου) δεν εχει καμια τυχη με αυτην τη μορφη του Ichigo.Το chapter ηταν απλα γαματο για μενα.Το απολαυσα πολυ!!Flawless Victory.

#1181 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 27 March 2009 - 21:49

Spoiler:

#1182 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 27 March 2009 - 22:37

Πραγματική συγκίνηση που βλέπω να ποστάρουν τόσα άτομα για το Bleach...
Πριν απο μερικές εβδομάδες ήμασταν εγώ, ο Kelborn, η Iristella αντε και ο Rin που κάναμε τον κόπο...
:nanana::nanana::nanana:

Όσο για το αν πεθάνε ο Ulquiorra, πραγματικά δεν χωρά πρόβλεψη. Πάντως αν πέθανε είναι ταιριαστό τέλος γι'αυτόν. Απαθής ως το τέλος.

YΓ : Καλά, άντε και ο RiDeLub !

Edited by Black Kaiser, 27 March 2009 - 22:55.

#1183 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 March 2009 - 22:39

Τα έσπασε το κεφαλεάκι. Ιδιαίτερα οι τελευταίες σκηνές ήταν....

Με κάτι τέτοιες ωμές εκλάμψεις το σώζει το manga του ο Kubo.

Για μένα ο Ulquiorra πέθανε καλά (αν πέθανε).

ΥΓ: Πολύ ωραίες οι εικόνες που βάλατε σε αυτή την σελίδα.
Edit:
ΥΓ2: Οι, οι, οι και εγώ postaρω κάθε βδομάδα...:bleh:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1184 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 27 March 2009 - 22:52

πολυ καλο το τσαπτερακι....λογικα αν στα επομενα τσαπτερ δεν δουμε την επαναφορα στην κανονικη μορφη του ιτσιγκο μαλλον ο κουμπο θα μας δειξει τις μαχες των αλλων shinigami με τους espada..θελω να πιστευω οτι θα αρχισει η ανακαμψη του bleach μετα απο αυτο...

#1185 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 March 2009 - 23:27

Νομίζω πως όλα αυτά είναι σχέδιο του Aizen. Σκόπιμα άφησα τον Ulqi στο Los Noches. Υπολόγισε οτι στη μάχη του με τον Ichigo, θα τον αναγκάσει να μεταμορφωθεί. Μένει να δώ τί έχει να κερδίσει απο την όλη κατάσταση ο δολοπλόκος που όλοι αγαπάνε.