Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1111 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 19 March 2009 - 18:06

ΥΓ: Was that a b#ttcr@ck in page 3 :bleh:

Spoiler:

νομιζω ετσι οπως σφιγγοτανεη innoue(1η εικονα page 3) εκλασε(2η εικονα page 3) και σκιστηκαν τα ρουχα της απο πισω (3η,4η και 5 εικονα αγε 3)οπως μπορειτε να δειτε ξυπνησε τον ichigo (page 5 o ichigo ανεστημενος)
Συμπερασμα: η κλανια της innoue και νεκρους ανασταινει

Edited by Sora, 19 March 2009 - 18:13.

#1112 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 March 2009 - 18:18

ΥΓ: Was that a b#ttcr@ck in page 3 :bleh:

Ι was wondering the exact same thing :hahaha::hahaha::hahaha:

Αυτό το οποίο έχω να πω είναι ότι όσο και αν μου άρεσε το power up του Ichigo με εκνεύρισε πάρα μα πάρα πολύ το ότι έγινε με τον τρόπο που έγινε. Ειδικά οι δύο πρώτες σελίδες που έλεγε
"I must protect her" μου γύρισαν τα άντερα.

In any case το ξύλο μεταξύ Ichigo - Ulqui ήταν εντυπωσιακότατο και στην σκηνή που ο Ulqui ξεκολλαει το χέρι του Ulqui αν και μου άρεσε πολύ πέθανα στο γέλιο γιατί μου ήρθε στο μυαλό ο διαλογος " Ι: Lend me a hand? U: Suuure... there you go!":hahaha:

Πάντως ο Ichigo δεν πρέπει να έχει τα λογικά του από ότι τον έκοψα.

#1113 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 March 2009 - 18:33

φαση εχει η μαχη, αλλα γελοιο το power up.Ποσο δυνατο ειναι πια αυτο το hollow?Παντως ο ichigo για ακομη μια φορα απεδειξε οτι δεν ειναι τιποτα χωρις αυτο.Πολυ θελω να παει στην karakura να φαει και αυτος, και το hollow λιγο βρωμοξυλο απο τον aizen-sama να μαθουν λιγο σεβασμο.

Παντως το πιο γελοιο απο ολλα ειναι το οτι δεν εσφαξε την βλαμμενη που ηταν μπροστα του, αλλα πηγε στον ulqi.

ΥΓ:στο κωλο εχουν τη καρδια οι shinigami και δεν παθαινουν τιποτα οταν τους τρυπανε στη μεση???????

qzMHWHd.png

#1114 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 19 March 2009 - 18:36

Ωραίο chapter. Ναι, ο Ιτσίγκο όντως δεν έχει τα λογικά του. Η δικιά μου άποψη είναι απλά πως έγινε αυτός πια το "άλογο" και έδωσε την άδεια στο inner hollow του να σώσει την Inoue.

" Stand up... I can hear calling it".

To να παραδώσει τα "ηνία" ήταν το μοναδικό που μπορούσε να κάνει στην κατάσταση που ήταν.

"Don't you hear me ? I said who are you ?"

Προφανώς το reiatsu που αισθάνεται ο Ulqui είναι διαφορετικό απο αυτό του Ίτσιγκο. Είναι κάποιος "άλλος" και για αυτό και ρωτάει. Όσο για τον Ουλκιόρα με απογοητεύει λίγο. Μακάρι να μην είναι μονόπλευρη μάχη και να μην τις φάει απλά ο #4 espada μας. Ελπίζω να έχασε το χέρι του λόγω αιφνιδιασμού. Τέσπα θα δούμε. Έχει πολλά ψωμιά η μάχη αισθάνομαι. Και το aftermath θα είναι ενδιαφέρον.

PS : Moυ αρέσει πολύ η εμφάνιση του "νέου Ichigo".

#1115 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 19 March 2009 - 18:41

φαση εχει η μαχη, αλλα γελοιο το power up.Ποσο δυνατο ειναι πια αυτο το hollow?Παντως ο ichigo για ακομη μια φορα απεδειξε οτι δεν ειναι τιποτα χωρις αυτο.Πολυ θελω να παει στην karakura να φαει και αυτος, και το hollow λιγο βρωμοξυλο απο τον aizen-sama να μαθουν λιγο σεβασμο.

Παντως το πιο γελοιο απο ολλα ειναι το οτι δεν εσφαξε την βλαμμενη που ηταν μπροστα του, αλλα πηγε στον ulqi.

ΥΓ:στο κωλο εχουν τη καρδια οι shinigami και δεν παθαινουν τιποτα οταν τους τρυπανε στη μεση???????

από τα καλύτερα chapters που έχω διαβάσει μέχρι τώρα. σοβαρά έμεινα άφωνος! τι γαμάτος που ήταν ο φράουλας εκεί που έβγαζε το χέρι του ulqiorra
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1116 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 19 March 2009 - 19:00

Αν ήμουν από αυτούς που κάνουν drop σειρές πιστεύω αυτό θα ήταν το ιδανικό chapter:uhh:

Posted Image

#1117 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 March 2009 - 19:38

Σαν τραγί είναι ο Kurosaki :hahaha:

#1118 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 19 March 2009 - 20:04

Παντως εγω οσο καιρο διαβαζω το bleach αυτη τη στιγμηακριβως περιμενα και αυτα ειναι που μαρεσουν στο bleach...τωρα εσεις τι παραπανω θελετε ν δειτε για να ειστε ευχαριστημενοι? αυτο το chapter εγραψε

Τοσο καιρο λετε οτι θα το κανετε drop το bleach αλλα συνεχιζετε να postarete δν σας καταλαβαινω

#1119 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 19 March 2009 - 20:10

πως να dropαρεις κατι, που σου χαριζει τοσα γελια, καθε φορα που σπαει ρεκορ γελοιοτητας... :hihi2:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1120 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 19 March 2009 - 22:11

πες τα!!!!
βαρέθηκα και κουράστηκα πια με αυτά τα power-up.Κάτι καινούριο δεν έχει να μας δείξει ο δημιουργός?To bleach έχει καταντήσει σαν αυτές τις μεξικανο-βραζιλιάνικες σειρές που ξέρεις τι θα γίνει 5 επεισόδια πιο πριν.

Τοσο καιρο λετε οτι θα το κανετε drop το bleach αλλα συνεχιζετε να postarete δν σας καταλαβαινω

Θέλω να το dropάρω αλλά περιμένω να φτάσω την στιγμή που θα πω "όχι άλλο κάρβουνο".Τότε θα το ντροπάρω.Κοντά είμαι.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1121 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 19 March 2009 - 22:22

Νταξει δε θα πω οτι δε μ αρεσε το power up (ειμαι με τον Ichigo τι να κανουμε? XD )
Αλλα παλι μου φανηκε οτι προχωραει αργα. Οκ ειναι επιβλητικες οι εικονες με τον Hollowfied Ichigo, αλλα παλι θα μπορουσε α βγει σε αρκετα λιγοτερα chapters η ιστορια.

Παντως οταν ξεριζωσε το χερι τα σπασε \m/

Posted Image

#1122 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 20 March 2009 - 00:16

Δεν είναι και τόσο ξαφνικό το power-up πάντως ρε παιδιά. Ξέρουμε περίπου 200 chapters πως ο Ichigo μπορεί να γίνει πιο δυνατός απο τον Ulquioora και μάλιστα απο το στόμα του τελευταίου.

Bleach 193 page 20 | One Manga

Πάντως εγώ δεν βλέπω κανένα power-up Ιchigo σε αυτό το chapter. Αυτός ο τυπάς που κρατά το χέρι του Ulquiorra δεν είναι ο Ichigo...

#1123 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 20 March 2009 - 00:45

είμαι ο μόνος που μου αρέσει ο χόλοου ίτσιγκο??? ΔΩΣΕ ΜΑΝ ΣΠΑΣΤΟΝΑ ΤΟΝ ΕΤΣΙ!!!
όσο σιχένομαι τον κουροσάκι άλλο τόσο γουστάρω τον χόλοου ίτσιγκο..και αν αυτό που σηκόθηκε είναι ο χόλοου φράουλας...εμένα μ'αρέσει...μην ξεχνάτε ότι τα χόλοου ζουνε μόνιμα με τρύπα....ο κουρασάκις δεν ζει...ο άλλος μια χαρά την παλεύει....και θα σπάσει και το κεφάλι του έμο...δεν θέλω να χάσει έτσι ο ουλκιόρα....αλλά έτσι όπως τα έκανε ο κούμπο άλλα αντι άλλα,της παρασκευής το γάλα.....
Posted Image
Spoiler:

#1124 sosar

sosar

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 20 March 2009 - 00:48

Ο Ichigo απλώς πηγε στο δευτερο Level οπως ο Ulqiora. O Shirosaki ο λευκός Ichigo αν δειτε τα επισοδια 123-125 οπου εκπαιδευεται από τους Vizard και τον πολεμά στον κόσμο του Zangetsu λεει πως ο εκεινος και ο Zagetsu ειναι ενα και το ιδιο απλος ο ενας ειναι το hollow part και ο αλλος το shinigami part και καποτε βγενει απο πανω ο ενας και καποτε ο αλλος. Το προβλημα ηταν οτι ο Zagetsu εδινε την δυναμη στον Ichigo ενω ο Shirosakι επερνε και ελεγχο του σωματος σαν προσωπικότητα αλλα στο τελος εγινε compress η προσωπικοτητα και δινει μονο την δυναμη του απο οπου προέρχετε και η μασκα του hollow. Ο Ichigo αναπτυξε πληρως θα μπορουσαμε να πουμε τον Zagetsu με το Bankai και τώρα τον Shirosaki με το Level 2 οπως ο Ulqiora ποια όμως η διαφορά τους που φαινεται και στην δυναμη και ταχύτητα τώρα είναι ότι ο Ichigo χρησιμοποια και το Bankai και το Level 2 ταυτόχρονα fully power up.

#1125 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 March 2009 - 09:08

Δεν είναι και τόσο ξαφνικό το power-up πάντως ρε παιδιά. Ξέρουμε περίπου 200 chapters πως ο Ichigo μπορεί να γίνει πιο δυνατός απο τον Ulquioora και μάλιστα απο το στόμα του τελευταίου.

Bleach 193 page 20 | One Manga

Πάντως εγώ δεν βλέπω κανένα power-up Ιchigo σε αυτό το chapter. Αυτός ο τυπάς που κρατά το χέρι του Ulquiorra δεν είναι ο Ichigo...

Βασικα εγω το μονο που 8ελω να παρατηρησω ειναι η φραση που λεει ο ulqiorra κταω δεξια στν σελιδα-WHERE IS THE LOGIC IN THIS-
Απαντηση-Δεν υπαρχει λογικη αγαπητε ulqi gt οι μλκς του kubo δεν εξηγουνται.

Γενικα με ολη τη συζητηση εχει χα8ει πλεον το βασικο νοημα-τοσο reiatsu οσο και δυναμη ενος shinigami δεν εχουν πλεον νοημα και λογικη στο bleach και αυτο το αποδεικνυει και το σημερινο chapter.Απο πλευρας μαχης και οπτικων εφε δεν παραπονιεμαι-μια χαρα πελατιαστηκε ο ulqiorra απο τον hichigo του οποιου τη μεταμορφωση τη βρισκω πολυ καλη.
Τωρα αναφορικα με την δυναμη του hichigo το εχω αναφερει και πιο πανω το γεγονος οτι χρησιμοποιει τοσο ανετα το reiatsu και το σπα8ι γενικα του δινει πλεονεκτημα σε κα8ε αντιπαλο-περα απο το γεγονος οτι ειναι σαν τον zaraki και 8ελει να σφαξει τους παντες με 1 χαμογελο.Το ζητημα ειναι οτι κα8ε φορα ο kubo δινει στον hichigo και γενικα και στον ιchigo δυναμεις που ειναι κατα πολυ αστοχες και ακυρες σε μερικα σημεια.Το γεγονος οτι πχ ο ichigo στην bankai μορφη του με τη μασκα σκαει 1 getsuga και μονο αλλαζει λιγο τα ρουχα του ulqiorra ενω ο hichigo τον πελατιαζει με 1 cero ειναι οπως και να το κανουμε καπως ακυρο.Δλδ οσο καλυτερα και μαμιοτερα να χρησιμιοποιεισ το reitasu σου ενταξει μερικα πραγματα βγαζουν ματι.Τελοσπαντων χιλιες φορες τα εχουμε πει και μαλλον 8α τα ξαναλεμε.Οπως και να εχει γελιο ειχε και αυτο το chapter αντε να συνεχισει σε αυτους τους ρυ8μους

Posted Image