Δεν είναι και τόσο ξαφνικό το power-up πάντως ρε παιδιά. Ξέρουμε περίπου 200 chapters πως ο Ichigo μπορεί να γίνει πιο δυνατός απο τον Ulquioora και μάλιστα απο το στόμα του τελευταίου.
Bleach 193 page 20 | One Manga
Πάντως εγώ δεν βλέπω κανένα power-up Ιchigo σε αυτό το chapter. Αυτός ο τυπάς που κρατά το χέρι του Ulquiorra δεν είναι ο Ichigo...
Βασικα εγω το μονο που 8ελω να παρατηρησω ειναι η φραση που λεει ο ulqiorra κταω δεξια στν σελιδα-WHERE IS THE LOGIC IN THIS-
Απαντηση-Δεν υπαρχει λογικη αγαπητε ulqi gt οι μλκς του kubo δεν εξηγουνται.
Γενικα με ολη τη συζητηση εχει χα8ει πλεον το βασικο νοημα-τοσο reiatsu οσο και δυναμη ενος shinigami δεν εχουν πλεον νοημα και λογικη στο bleach και αυτο το αποδεικνυει και το σημερινο chapter.Απο πλευρας μαχης και οπτικων εφε δεν παραπονιεμαι-μια χαρα πελατιαστηκε ο ulqiorra απο τον hichigo του οποιου τη μεταμορφωση τη βρισκω πολυ καλη.
Τωρα αναφορικα με την δυναμη του hichigo το εχω αναφερει και πιο πανω το γεγονος οτι χρησιμοποιει τοσο ανετα το reiatsu και το σπα8ι γενικα του δινει πλεονεκτημα σε κα8ε αντιπαλο-περα απο το γεγονος οτι ειναι σαν τον zaraki και 8ελει να σφαξει τους παντες με 1 χαμογελο.Το ζητημα ειναι οτι κα8ε φορα ο kubo δινει στον hichigo και γενικα και στον ιchigo δυναμεις που ειναι κατα πολυ αστοχες και ακυρες σε μερικα σημεια.Το γεγονος οτι πχ ο ichigo στην bankai μορφη του με τη μασκα σκαει 1 getsuga και μονο αλλαζει λιγο τα ρουχα του ulqiorra ενω ο hichigo τον πελατιαζει με 1 cero ειναι οπως και να το κανουμε καπως ακυρο.Δλδ οσο καλυτερα και μαμιοτερα να χρησιμιοποιεισ το reitasu σου ενταξει μερικα πραγματα βγαζουν ματι.Τελοσπαντων χιλιες φορες τα εχουμε πει και μαλλον 8α τα ξαναλεμε.Οπως και να εχει γελιο ειχε και αυτο το chapter αντε να συνεχισει σε αυτους τους ρυ8μους