Ulqui ήταν εντυπωσιακότατο και στην σκηνή που ο Ulqui ξεκολλαει το χέρι του Ulqui αν και μου άρεσε πολύ πέθανα στο γέλιο γιατί μου ήρθε στο μυαλό ο διαλογος " Ι: Lend me a hand? U: Suuure... there you go!"
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 12:35
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 12:56
Ε,μετά από τόση σαπίλα μπορώ να πω ότι το διασκεδάζω απόλυτα.Άντε να μας βγει και necromancer-demon-some-thingie ο Φράουλας κι έχω εκσπερματώσει στο πληκτρολόγιο.
ΥΓ: Μη γκρινιάζετε,από τους καλύτερους "μποναμάδες" που χω δει εδώ και καιρό απο shounen είναι.Βέβαια,πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μη σου αρέσει κάτι αλλά φαντάζομαι τότε είναι που το droppαρεις.Αλλά τι να κάνουμε,otaku είμεθα,if we re not bitter what the fuck are we then?

EDIT: Anyone who cosplays Strawberry's new "look" is therefore declared an epic WINRAR and wins over 9k internets instantananenewsly.Srsly.

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 13:44

Ένας shinigami όταν φτάσει σε hollowfication τότε φορώντας την μάσκα παίρνει τις δυνάμεις του inner hollow του, αλλά διατηρείται shinigami. Αυτό είναι λογικό αφού οι shinigami μισούν τα hollow και δεν θα θεωρούσαν ποτέ τους εαυτούς τους ίσους με αυτά. Με αποτέλεσμα οι Vizard να φτάνουν στην γνωστή μορφή η οποία είναι limited. Πάμε στην ακριβώς αντίθετη πλευρά αυτή των hollow που φτάνουν σε shinigamification. Τα γνωστά περί του πρώτου release ενώ με το 2ο release βλέπουμε μια μορφή αρκετά κοντά στην hybrid μορφή του Ichigo. Δυσκολο και για τα hollow να φτάσουν στην μορφή αυτή αφού μισούν τους shinigami και θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω
Πιστεύω ότι για να φτάσει κάποιος σε αυτήν την νέα hybrid μορφή πρέπει να είναι vizard ή arrancar και να δεχθεί ότι shinigami μορφή του είναι ισοδύναμη με την hollow μορφή του. Να θεωρήσει δηλαδή το hollow ισοδύναμο με το shinigami. Αυτό μπόρεσε να το κάνει ο Ichigo αφού είναι άνθρωπος και ένας ανθρωπος μπορεί να είναι το ένα βράδυ καλός και το άλλο διεφθαρμένος. Εδώ πρέπει να έγινε κάποια είδους συμφωνία με τον hollow και πλέον να έχουν ίσες αρμοδιότητες στο εσωτερικό του Ιchigo.
Όσο για την ποιότητα της νέας μορφής απλά απολαύστε το 9-point cero (του hollow ichigo είναι 3-point) ενώ του Ulquiorra στην 2η release είναι 5-point.
Αν θεωρήσουμε ότι ο vizard με μια μάσκα είναι shinigami τότε μια μορφή με μάσκα και zanpaktu και ανθρωπόμορφο σώμα με ιδιότητες hollow τότε με κάνει να πιστεύω ότι είναι 50-50. Θα μείνω λίγο επιφυλακτικός
Τελειώνοντας πιστεύω ότι η hybrid μορφή είναι η μορφή που επιζητά και ο Aizen. 50% hollow 50% shinigami => ultimate warrior
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από e3orc1st: 20 Μάρτιος 2009 - 13:53
uni2.ogame.gr
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 13:51
Spoiler:

Το οτι ο Ιτσι εχει μια τρυπα(να με το συμπαθιο

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 14:19

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 15:02
δεν βγάζει νόημα το 50-50 να είναι καλύτερο από το 100Αυτός που είδαμε δεν είναι ούτε ο Ichigo ούτε ο Hollow Ichigo κι αυτό φαίνεται από την μάσκα της νέας μορφής. Μην ξεχνάμε ότι όσες φορές εμφανίστηκε ο Hollow Ιchigo ήταν με την μάσκα του hollow. Εδώ θα παρουσιάσω μια ανάλυση την οποία συζήτησα με ένα φίλο μου και πιστεύω υπάρχει λογική πίσω απ' όλα αυτά. Την νέα μορφή την ονομάσαμε hybrid για να μπορούμε να συννενοούμαστε
Ένας shinigami όταν φτάσει σε hollowfication τότε φορώντας την μάσκα παίρνει τις δυνάμεις του inner hollow του, αλλά διατηρείται shinigami. Αυτό είναι λογικό αφού οι shinigami μισούν τα hollow και δεν θα θεωρούσαν ποτέ τους εαυτούς τους ίσους με αυτά. Με αποτέλεσμα οι Vizard να φτάνουν στην γνωστή μορφή η οποία είναι limited. Πάμε στην ακριβώς αντίθετη πλευρά αυτή των hollow που φτάνουν σε shinigamification. Τα γνωστά περί του πρώτου release ενώ με το 2ο release βλέπουμε μια μορφή αρκετά κοντά στην hybrid μορφή του Ichigo. Δυσκολο και για τα hollow να φτάσουν στην μορφή αυτή αφού μισούν τους shinigami και θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω
Πιστεύω ότι για να φτάσει κάποιος σε αυτήν την νέα hybrid μορφή πρέπει να είναι vizard ή arrancar και να δεχθεί ότι shinigami μορφή του είναι ισοδύναμη με την hollow μορφή του. Να θεωρήσει δηλαδή το hollow ισοδύναμο με το shinigami. Αυτό μπόρεσε να το κάνει ο Ichigo αφού είναι άνθρωπος και ένας ανθρωπος μπορεί να είναι το ένα βράδυ καλός και το άλλο διεφθαρμένος. Εδώ πρέπει να έγινε κάποια είδους συμφωνία με τον hollow και πλέον να έχουν ίσες αρμοδιότητες στο εσωτερικό του Ιchigo.
Όσο για την ποιότητα της νέας μορφής απλά απολαύστε το 9-point cero (του hollow ichigo είναι 3-point) ενώ του Ulquiorra στην 2η release είναι 5-point.
Αν θεωρήσουμε ότι ο vizard με μια μάσκα είναι shinigami τότε μια μορφή με μάσκα και zanpaktu και ανθρωπόμορφο σώμα με ιδιότητες hollow τότε με κάνει να πιστεύω ότι είναι 50-50. Θα μείνω λίγο επιφυλακτικός
Τελειώνοντας πιστεύω ότι η hybrid μορφή είναι η μορφή που επιζητά και ο Aizen. 50% hollow 50% shinigami => ultimate warrior
αυτό πάει να πει πως και οι μεν και οι δε είναι καλύτεροι
να μου έλεγες πως ο δυνατότερος είναι ο 100-100 το καταλαβαίνω αν και φυσικά ούτε αυτό βγάζει νόημα εφόσον το 100 είναι το μέγιστο. όχι πως αυτό βγάζει ιδιαίτερο νόημα αλλα ok, για bleach θα μπορούσε να γίνει. δεν ξέρω πως μετράει η δύναμη τον cero αλλα αν είναι το 10 το δυνατότερο τότε δεν μας τα λέει καλά ο kubo
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 15:41
δεν ειναι τυχαιο οτι ξεριζωσε το ιδιο χερι που εχασε ο Ishida απο τον Ulquiorra
εκδικηση ηταν αυτο...
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 15:48
δεν βγάζει νόημα το 50-50 να είναι καλύτερο από το 100
αυτό πάει να πει πως και οι μεν και οι δε είναι καλύτεροι
να μου έλεγες πως ο δυνατότερος είναι ο 100-100 το καταλαβαίνω αν και φυσικά ούτε αυτό βγάζει νόημα εφόσον το 100 είναι το μέγιστο. όχι πως αυτό βγάζει ιδιαίτερο νόημα αλλα ok, για bleach θα μπορούσε να γίνει. δεν ξέρω πως μετράει η δύναμη τον cero αλλα αν είναι το 10 το δυνατότερο τότε δεν μας τα λέει καλά ο kubo
δεν εννοούσα 50% της δύναμης αλλά μισός hollow μισός shinigami. δηλαδή ίσοτητα μεταξύ των δύο καταστάσεων. εννοείται οι καταστάσεις σε full power
uni2.ogame.gr
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 18:53
άμα είναι εξήγησε μου σε κάνα pm γιατί δεν μπορώ a καταλάβω κάτι άλλο :/
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 20 Μάρτιος 2009 - 19:01
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 19:45
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 20:40

Παράνοια στη μάχη, παράνοια στον Ichigo... εεε, εννοώ Shirosaki, δε μπορεί ούτε καν να μιλήσει! Μιλάμε για πολλή βαρβατίλα.
Γουστάααααρωωωωωω...

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 21:32
ichigo->ban kai->hollow->ssj3hollow:hahaha:
goku->ssjGoku->ssj2Goku->ssj3Goku
dbz<=>bleach = same

θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 23:15
Και επειδή δε διαβάζω το μάνγκα, τι είναι αυτά τα τάδε-point cero; Τα πόσα δάχτυλα χρησιμοποιεί κάποιος για να ρίξει ακτίνα; Αν ναι, τότε το μέγιστο είναι 21 για άντρες και 20 για γυναίκες (λολ).
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 01:15
Τι ωραία καλούδια να έχει το bleach.
Αρχίζω και διαβαζω και προς στιγμήν νομίζω ότι βλέπω κάποιο 3o release του Ulqiora, έλα όμως που μετά καταλαβαίνω ότι πρόκειται για το dragonball, όπου οι πρωταγωνιστές εκεί πάνω που ήταν να πεθάνουν βγάζαν μαλλούρες και γύριζαν upgraded. Έτσι και εδώ μόνο που συνειδητοποίησα ότι διάβαζα την χλωρίνη όταν έιδα την Inoue και τον γυαλάκια να κοιτάνε τα κομμένα χέρια της νυχτερίδας.
FFS έτσι καταφέρνει και φέρνει τον φραουλίτσα σε επίπεδο για να σφάξει τους πάντες έξω στην πόλη...
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 01:49
By the way, μόνο εγώ βλέπω ότι η πλοκή στο Ναρούτο και το Μπλιτς πάνε κάπως... ίδια τώρα τελευταία;
Και πριν πείτε τίποτα άλλο, ξέρω ότι είναι από shonen jump και τα δύο που ότι βγάζει είναι η κλισούρα των σόνεν.