Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1126 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 12:35

Ulqui ήταν εντυπωσιακότατο και στην σκηνή που ο Ulqui ξεκολλαει το χέρι του Ulqui αν και μου άρεσε πολύ πέθανα στο γέλιο γιατί μου ήρθε στο μυαλό ο διαλογος " Ι: Lend me a hand? U: Suuure... there you go!"

Spoiler:

#1127 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 12:56

Last time i checked bleach was awful...Παλιος bleachtard speaking.
Ε,μετά από τόση σαπίλα μπορώ να πω ότι το διασκεδάζω απόλυτα.Άντε να μας βγει και necromancer-demon-some-thingie ο Φράουλας κι έχω εκσπερματώσει στο πληκτρολόγιο.

ΥΓ: Μη γκρινιάζετε,από τους καλύτερους "μποναμάδες" που χω δει εδώ και καιρό απο shounen είναι.Βέβαια,πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μη σου αρέσει κάτι αλλά φαντάζομαι τότε είναι που το droppαρεις.Αλλά τι να κάνουμε,otaku είμεθα,if we re not bitter what the fuck are we then? :hihi2:

EDIT: Anyone who cosplays Strawberry's new "look" is therefore declared an epic WINRAR and wins over 9k internets instantananenewsly.Srsly.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1128 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 13:44

Αυτός που είδαμε δεν είναι ούτε ο Ichigo ούτε ο Hollow Ichigo κι αυτό φαίνεται από την μάσκα της νέας μορφής. Μην ξεχνάμε ότι όσες φορές εμφανίστηκε ο Hollow Ιchigo ήταν με την μάσκα του hollow. Εδώ θα παρουσιάσω μια ανάλυση την οποία συζήτησα με ένα φίλο μου και πιστεύω υπάρχει λογική πίσω απ' όλα αυτά. Την νέα μορφή την ονομάσαμε hybrid για να μπορούμε να συννενοούμαστε :tensai:

Ένας shinigami όταν φτάσει σε hollowfication τότε φορώντας την μάσκα παίρνει τις δυνάμεις του inner hollow του, αλλά διατηρείται shinigami. Αυτό είναι λογικό αφού οι shinigami μισούν τα hollow και δεν θα θεωρούσαν ποτέ τους εαυτούς τους ίσους με αυτά. Με αποτέλεσμα οι Vizard να φτάνουν στην γνωστή μορφή η οποία είναι limited. Πάμε στην ακριβώς αντίθετη πλευρά αυτή των hollow που φτάνουν σε shinigamification. Τα γνωστά περί του πρώτου release ενώ με το 2ο release βλέπουμε μια μορφή αρκετά κοντά στην hybrid μορφή του Ichigo. Δυσκολο και για τα hollow να φτάσουν στην μορφή αυτή αφού μισούν τους shinigami και θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω

Πιστεύω ότι για να φτάσει κάποιος σε αυτήν την νέα hybrid μορφή πρέπει να είναι vizard ή arrancar και να δεχθεί ότι shinigami μορφή του είναι ισοδύναμη με την hollow μορφή του. Να θεωρήσει δηλαδή το hollow ισοδύναμο με το shinigami. Αυτό μπόρεσε να το κάνει ο Ichigo αφού είναι άνθρωπος και ένας ανθρωπος μπορεί να είναι το ένα βράδυ καλός και το άλλο διεφθαρμένος. Εδώ πρέπει να έγινε κάποια είδους συμφωνία με τον hollow και πλέον να έχουν ίσες αρμοδιότητες στο εσωτερικό του Ιchigo.

Όσο για την ποιότητα της νέας μορφής απλά απολαύστε το 9-point cero (του hollow ichigo είναι 3-point) ενώ του Ulquiorra στην 2η release είναι 5-point.

Αν θεωρήσουμε ότι ο vizard με μια μάσκα είναι shinigami τότε μια μορφή με μάσκα και zanpaktu και ανθρωπόμορφο σώμα με ιδιότητες hollow τότε με κάνει να πιστεύω ότι είναι 50-50. Θα μείνω λίγο επιφυλακτικός

Τελειώνοντας πιστεύω ότι η hybrid μορφή είναι η μορφή που επιζητά και ο Aizen. 50% hollow 50% shinigami => ultimate warrior

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από e3orc1st: 20 Μάρτιος 2009 - 13:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#1129 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 13:51

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Το οτι ο Ιτσι εχει μια τρυπα(να με το συμπαθιο:tensai::tensai:) σημαινει οτι εχει γινει ολοκληρος hollow(δηλαδη δεν εχει τον ελεγχο ο ιτσι)???

#1130 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 14:19

Λιγακι δυσκολο, ο Ichi πρεπει ν ειναι νεκρος:deadga6:...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1131 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 15:02

Αυτός που είδαμε δεν είναι ούτε ο Ichigo ούτε ο Hollow Ichigo κι αυτό φαίνεται από την μάσκα της νέας μορφής. Μην ξεχνάμε ότι όσες φορές εμφανίστηκε ο Hollow Ιchigo ήταν με την μάσκα του hollow. Εδώ θα παρουσιάσω μια ανάλυση την οποία συζήτησα με ένα φίλο μου και πιστεύω υπάρχει λογική πίσω απ' όλα αυτά. Την νέα μορφή την ονομάσαμε hybrid για να μπορούμε να συννενοούμαστε :tensai:

Ένας shinigami όταν φτάσει σε hollowfication τότε φορώντας την μάσκα παίρνει τις δυνάμεις του inner hollow του, αλλά διατηρείται shinigami. Αυτό είναι λογικό αφού οι shinigami μισούν τα hollow και δεν θα θεωρούσαν ποτέ τους εαυτούς τους ίσους με αυτά. Με αποτέλεσμα οι Vizard να φτάνουν στην γνωστή μορφή η οποία είναι limited. Πάμε στην ακριβώς αντίθετη πλευρά αυτή των hollow που φτάνουν σε shinigamification. Τα γνωστά περί του πρώτου release ενώ με το 2ο release βλέπουμε μια μορφή αρκετά κοντά στην hybrid μορφή του Ichigo. Δυσκολο και για τα hollow να φτάσουν στην μορφή αυτή αφού μισούν τους shinigami και θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω

Πιστεύω ότι για να φτάσει κάποιος σε αυτήν την νέα hybrid μορφή πρέπει να είναι vizard ή arrancar και να δεχθεί ότι shinigami μορφή του είναι ισοδύναμη με την hollow μορφή του. Να θεωρήσει δηλαδή το hollow ισοδύναμο με το shinigami. Αυτό μπόρεσε να το κάνει ο Ichigo αφού είναι άνθρωπος και ένας ανθρωπος μπορεί να είναι το ένα βράδυ καλός και το άλλο διεφθαρμένος. Εδώ πρέπει να έγινε κάποια είδους συμφωνία με τον hollow και πλέον να έχουν ίσες αρμοδιότητες στο εσωτερικό του Ιchigo.

Όσο για την ποιότητα της νέας μορφής απλά απολαύστε το 9-point cero (του hollow ichigo είναι 3-point) ενώ του Ulquiorra στην 2η release είναι 5-point.

Αν θεωρήσουμε ότι ο vizard με μια μάσκα είναι shinigami τότε μια μορφή με μάσκα και zanpaktu και ανθρωπόμορφο σώμα με ιδιότητες hollow τότε με κάνει να πιστεύω ότι είναι 50-50. Θα μείνω λίγο επιφυλακτικός

Τελειώνοντας πιστεύω ότι η hybrid μορφή είναι η μορφή που επιζητά και ο Aizen. 50% hollow 50% shinigami => ultimate warrior

δεν βγάζει νόημα το 50-50 να είναι καλύτερο από το 100
αυτό πάει να πει πως και οι μεν και οι δε είναι καλύτεροι
να μου έλεγες πως ο δυνατότερος είναι ο 100-100 το καταλαβαίνω αν και φυσικά ούτε αυτό βγάζει νόημα εφόσον το 100 είναι το μέγιστο. όχι πως αυτό βγάζει ιδιαίτερο νόημα αλλα ok, για bleach θα μπορούσε να γίνει. δεν ξέρω πως μετράει η δύναμη τον cero αλλα αν είναι το 10 το δυνατότερο τότε δεν μας τα λέει καλά ο kubo

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1132 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 15:41

Ο Ichigo ειναι αυτος σιγουρα παιδια..
δεν ειναι τυχαιο οτι ξεριζωσε το ιδιο χερι που εχασε ο Ishida απο τον Ulquiorra
εκδικηση ηταν αυτο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1133 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 15:48

δεν βγάζει νόημα το 50-50 να είναι καλύτερο από το 100
αυτό πάει να πει πως και οι μεν και οι δε είναι καλύτεροι
να μου έλεγες πως ο δυνατότερος είναι ο 100-100 το καταλαβαίνω αν και φυσικά ούτε αυτό βγάζει νόημα εφόσον το 100 είναι το μέγιστο. όχι πως αυτό βγάζει ιδιαίτερο νόημα αλλα ok, για bleach θα μπορούσε να γίνει. δεν ξέρω πως μετράει η δύναμη τον cero αλλα αν είναι το 10 το δυνατότερο τότε δεν μας τα λέει καλά ο kubo

δεν εννοούσα 50% της δύναμης αλλά μισός hollow μισός shinigami. δηλαδή ίσοτητα μεταξύ των δύο καταστάσεων. εννοείται οι καταστάσεις σε full power

Δημοσιευμένη  εικόνα

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#1134 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 18:53

μα ούτε αυτό βγάζει νόημα, δηλαδή αν καταλάβει πως πρέπει να σίζουνε τα 2 τέρατα μέσα του αυτόματα διπλασιάζει το power level του?

άμα είναι εξήγησε μου σε κάνα pm γιατί δεν μπορώ a καταλάβω κάτι άλλο :/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από the.flame.alchemist: 20 Μάρτιος 2009 - 19:01

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1135 Systema Sephirothicum

Systema Sephirothicum

The Black Deathgod

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 19:45

γεια σας παιδια,ειχα καιρο να γραψω,το τσαπτερακι ηταν πλ καλο.Ωστόσο,μ φαινετε οτι αυτο π ειδαμε δεν ειναι ο ιτσι.Παρα την πολυ καλη επισημανση του pappou,μου φαινετε πιο πιθανο να ειναι resurecction του hollow ichi.Ειναι λογικο,απο την στιγμη που ο φραουλας μας αφησε χρονους ο hichigo να πηρε μπρος(εαν πεθανει ο ιτσι πεθαινει κ αυτος κ δν νομιζω να το ηθελε) κ το πιο κοντινο σε ενα bankai ειναι το ressurection(ο hichigo παραμενει 100% hollow κ οχι shinigami η κατι ενδιαμεσο και μπορουμε να θεωρήσουμε αυτο που ειχαμε δει στο training με τους vaizard το πρωτο level,ωστε τωρα να ερθει μια η αλλη με το 2ο του ulqi) κ το να εχουμε μια μαχη μεταξυ "τερατων" θα ηταν πιο climactic απο το να ειχαμε το κλασσικο "σε εχω-ναι καλα-power up->με εχεις-το ξερω->power up" κτλ. Επεισης,δν εχω κατι ιδιεταιρο για να στηριξω αυτο που λεω,απλα μια εικασια μου ειναι,no flaming plz ^^.Ανυπομονω να δω τι θα παιχτει!!
What I have shown you is reality.What you remember, that is the illusion...

#1136 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 20:40

Μετά από αυτό το chapter, απαιτώ να ανακαλέσουν όλοι όσοι έλεγαν το power-up του Ichigo Son Goku-like. Ρε ανάθεμα, ετούτος δεν είναι ο Goku, ο Κόναν ο Βάρβαρος είναι!:oo:

Παράνοια στη μάχη, παράνοια στον Ichigo... εεε, εννοώ Shirosaki, δε μπορεί ούτε καν να μιλήσει! Μιλάμε για πολλή βαρβατίλα.

Γουστάααααρωωωωωω...:orly: Επιτέλους, αγωνιώ για το τί θα γίνει στη συνέχεια. Kukuku...

Even though I'm already sad for my Ulqui-chan!:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1137 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 21:32

ελατε ρε παιδια.. τωρα εχει γινει full dragonball το anime...

ichigo->ban kai->hollow->ssj3hollow:hahaha:
goku->ssjGoku->ssj2Goku->ssj3Goku

dbz<=>bleach = same :knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#1138 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2009 - 23:15

Πάνω στην θεωρία του e3ors1st, μάλλον εννοεί ότι κάποιος είναι στην καλύτερη φόρμα του όταν έχει σε ισορροπία το Γινγκ και το Γιανγκ του. Τώρα πόσο νόημα έχει αυτό στο Μπλιτς είναι άλλη ιστορία.

Και επειδή δε διαβάζω το μάνγκα, τι είναι αυτά τα τάδε-point cero; Τα πόσα δάχτυλα χρησιμοποιεί κάποιος για να ρίξει ακτίνα; Αν ναι, τότε το μέγιστο είναι 21 για άντρες και 20 για γυναίκες (λολ).

#1139 Asvos

Asvos

*Don't be like me*

• Banned
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 01:15

Εκεί που διάβαζα το εξώφυλλο, κάθομαι και λέω!

Τι ωραία καλούδια να έχει το bleach.

Αρχίζω και διαβαζω και προς στιγμήν νομίζω ότι βλέπω κάποιο 3o release του Ulqiora, έλα όμως που μετά καταλαβαίνω ότι πρόκειται για το dragonball, όπου οι πρωταγωνιστές εκεί πάνω που ήταν να πεθάνουν βγάζαν μαλλούρες και γύριζαν upgraded. Έτσι και εδώ μόνο που συνειδητοποίησα ότι διάβαζα την χλωρίνη όταν έιδα την Inoue και τον γυαλάκια να κοιτάνε τα κομμένα χέρια της νυχτερίδας.

FFS έτσι καταφέρνει και φέρνει τον φραουλίτσα σε επίπεδο για να σφάξει τους πάντες έξω στην πόλη...

#1140 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2009 - 01:49

Το ίδιο ένοιωσα και όταν είδα την τελευταία μάχη σε ένα άλλο ανιμέ ονόματι Busou Renkin. Πράσινο φωσφοριζέ μαλλί και από το πουθενά σούπερ λέβελ απ. Αχ DBZ, όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε, εσένα έχουμε σαν σημείο αναφοράς.

By the way, μόνο εγώ βλέπω ότι η πλοκή στο Ναρούτο και το Μπλιτς πάνε κάπως... ίδια τώρα τελευταία;

Και πριν πείτε τίποτα άλλο, ξέρω ότι είναι από shonen jump και τα δύο που ότι βγάζει είναι η κλισούρα των σόνεν.