Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 14:15

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 14:16
Δεύτερον, glad to see Liza, Hiyori, Ikkaku και Yumichika. Οι δύο πρώτες, μαζί με Love και Hachi μάλλον τράβηξαν τις κοντές απολήξεις από τα ξυλάκια και δεν είναι μέλη της Soul Society πια. Πέρα από τον εξαφανισμό των Hollow στο Hueco Mundo έχουμε και εξαφανίσεις ανθρώπων στο Rukongai στη Soul Society. Κάτι μαζικό συμβαίνει. Me gusta.
Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον το κρατήσαμε για το τέλος. Για ποιόν λόγο ένας arrancar να επισκεφτεί τον Ichigo στο ίδιο του το σπίτι? Μήπως θα του ζητήσουν βοήθεια για τον αφανισμό τον Hollow? Μακάρι, γιατί είναι ένας καλός τρόπος να δούμε και πάλι όσους arrancar επέζησαν από τον πόλεμο του Aizen.
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 14:38
Βασικά , το arrancar είναι η φάτσα του Aizen με μάσκα από πάνω....

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 15:03

the good the bad and the Hiratsuka
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 21:32
Ώστε οι Vaizards χώρισαν; Αναρωτιέμαι πώς και γιατί μερικοί πήγαν στη SS ενώ άλλοι έμειναν πίσω...
Το κεφάλαιο λέγεται The Tearing, και βλέπουμε κάτι να σκίζεται κοντά στη Hiyori... ενδιαφέρον.
Ένα ΖΗΤΩ στους nakama που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι όλοι μαζί ως ίσοι και ο Ichigo δεν έχει πλέον αυτή τη δυσκοίλια συμπεριφορά "μείνετε πίσω, εγώ θα σας προστατεύσω". Για εχθρούς τέτοιου επιπέδου, τουλάχιστον. Για δυνατότερους, μπορεί να ξανακυλήσει.
Και η SS είναι σε φασαρίες που φαίνεται να συμβαίνουν εδώ και καιρό. Πόσο καιρό αργότερα από την αποχώρηση της Riruka είναι το νέο arc, άραγε;
Και ο καινούριος. Όχι, δε βλέπω ομοιότητα με τον Aizen. Λύσσα κακιά τέλος πάντων.

Λεπόν, τί έλεγα...; Α, ναι ο καινούριος. Έχει Γερμανικό όνομα, που είναι αναγνωριστικό των Quincy. Μοιάζει με Arrancar. Και... για δείτε κάτι.
Λες και... ενώθηκαν οι δύο και τον έφτιαξαν. Όπως ο Starrk και η Lilinet.
Ρε λέτε;

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 22:13
Λες και... ενώθηκαν οι δύο και τον έφτιαξαν. Όπως ο Starrk και η Lilinet.
Ρε λέτε;
^Not you too!

Δεν παίζει. Δεν ξέρουμε πόση ώρα πέρασε από τη σκηνή που είναι στο κρεβάτι και μετά που βλέπουμε τον Eban. Ανάμεσα ήταν και η σκηνή με τον Ikkaku και τον Yumichika. Και άλλα δεν κολλάνε, η Shino και ο Yuki ήταν στην SS ανάμεσα με τόσους shinigami, αντέδρασαν και συζήτησαν μεταξύ τους και με τον Imoyama-san, είδαμε και τις σκέψεις του Yuki όταν είδε την Shino στα χέρια των hollows, ο μικρός κοιμήθηκε δύο ολόκληρες μέρες και αμφιβάλλω αν θα έχανε τόσο χρόνο ένας απεσταλμένος arrancar έτσι, και γενικά είναι λίγο αλλόκοτο να ισχύει αυτή η θεωρία. Το ό,τι δεν άνοιξε το παράθυρο ή απλά δεν τους βλέπουμε στο μοναδικό πάνελ που δείχνει αντιδράσεις δεν λέει τίποτα.
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 22:47
Soul Society, Hueco Mundo και real world. Ο Ιβάν ο Τρομερός πρέπει να είσαι arrancar αν και το κόβω να προκύπτει σύμμαχος. Σίγουρα πάντως θα μάθουμε πολλά πράγματα από την επίσκεψη του.
lol και από το δικό μου μυαλό πέρασε αλλά μου φαίνεται απίθανο. Απλά έπρεπε να εμφανιστεί πίσω από την πλάτη του ichigo, ασχέτως ποιος ήταν εκεί πριν, για να κάνει πιο ποζεράδικη είσοδο!Λες και... ενώθηκαν οι δύο και τον έφτιαξαν. Όπως ο Starrk και η Lilinet.
Ρε λέτε;

p.s Γιατί θύμωσε τόσο πολύ ο ichigo που πάτησε πάνω στο κρεβάτι του? Είχε αλλάξει σεντόνια?
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2012 - 00:20
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2012 - 14:34

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 12:10
so...
The time for battle has come
The serpent will die from the chosen
No one can escape the black sword
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:45
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:58

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 15:10
Το ειχα πει οτι υπαρχουν και αλλοι quincys,το θεμα ειναι αν αυτος ειναι ο βασικος αντιπαλος ή καποιος αλλος παιζει αυτον τον ρολο...Δεν θα με χαλαγε ενας super-duper evil Quincy που να θελει να παρει εκδικηση απο την SS και τους shinigamy!!

Edit:F.A.I. τα ευσυμα για την προβλεψη θα τα παρω εγω θες,δεν θες!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 22 Φεβρουάριος 2012 - 15:32
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 15:12
Δυναμικό κεφάλαιο όπως είπε κι ο από πάνω μου που μπαίνει με τέτοιο τρόπο στην πλοκή και μας δείχνει και SS και την πόλη.
Λάτρεψα τα panel με τους δύο φίλους. Yumichika, oh you...! xD
Damn, ninja'd!
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 16:11

Ο Ivan τελικά μας βγήκε quincy, με μάσκα arrancar, πολύ ενδιαφέρον! Έχω την προαίσθηση ότι θα μας δώσει και κάποιο νέο όνομα για αυτούς τους νέου τύπου quincies.
Επίσης κάτι άλλο που δεν γίνετε να μην σχολιάσω. Αυτοί οι τυπάδες πρέπει να έχουνε πολλά κότσια για να παρουσιαστούν έτσι άνετα για να κηρύξουν πόλεμο μπροστά στον Γέρο. Εγώ αν ήμουν στην θέση του θα γύριζα να τους σκοτώσω και τους επτά μαζί!

Αλήθεια ο Ichigo να μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα την hollow mask τώρα που πήρε πίσω τις δυνάμεις του?
p.s Ωραίο το νέο look του Yumichika αν και στο πρώτο πάνελ που τον έδειξε δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός και τον πέρασα για γυναίκα!