Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4306 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 14:10

Θέλω να δω τι ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι οριν γίνουν shinigami με τέτοιο χαρακτήρα.

Kαι εγώ τ έχω αναρωτηθεί αυτό!!!Πως και διαλέγονται για shinigami?Τι ήταν πριν?Ποιό το σκοτεινό παρελθόν τους???Τι κάνανε πέρισυ το καλοκαίρι???:tensai:
Και αυτό με τον Ishida-kun το ρώτησα γιατί σίγουρα θα παίξει ρόλο σ'αυτό που θα πει ο Ginjou,μιας και αν πει κάτι σε φάση "Οι shinigami είναι οι εχθροί",και ο Φράουλας έχει αμφιβολίες,θα πεταχτεί σίγουρα να τον φέρει στα ισα του,ως η φωνη της λογικής....

ninja'd by Άγγελος Ιτάτσι που σκουντούφλισε
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#4307 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 14:15

Χμ καλή η προοπτική του Ishida να βγάλει τα σπασμένα του για τους shinigami έτσι αλλά ας μην ξεχνάμε πως είναι όχι μόνο η φωνή της λογικής αλλά μου φαίνεται ότι δείχνει και μια μικρή τάση να πιστεύει σε πατρικές φιγούρες. Εκτός κι αν εννοούσες ακριβώς τ'αντίθετο οπότε ΟΚ xD

Χα. Ο Zaraki ήταν στάνταρ yakuza! Ho ho ho μπορώ να τον φανταστώ κιόλας!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4308 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 14:22

Βασικά εννοούσα ακριβώς το αντίθετο,αλλά εσύ να'σαι καλά!:riiight:
Δεν νομίζω να ήταν yakuza,μιας και οι bosses εχουν underlinks,κάτι που δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι έχει :P
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#4309 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 14:25

Pfff, Zaraki with no underlings!? Blasphemy! xD

Ε, το καλό είναι ότι τουλάχιστον συμφωνούμε ότι είναι έξυπνος και δε θα τα χάψει σαν χάνος σαν τον Ichigo! :3

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4310 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:49

Έχω καιρό να ποστάρω spoilers αλλά το chapter ακούγεται πολύ καλό.

Bleach - 474 Spoilers
Spoiler:

#4311 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:16

Η αντίδρασή μου στα spoilers:

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Πες, ΠΕΣ ότι είχα δίκιο να
Spoiler:
ΠΕΣ'ΤΟ!!!!!

Έλα Kubo, έλα το mindfuck! :blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4312 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:22

^Καλά, μην τον βαφτίσουμε ακόμα "Γιάννη".
Spoiler:

#4313 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 22:11

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 22 Νοέμβριος 2011 - 23:05
Spoiler tag! -_-

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4314 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 22:57

Το τελευταίο chapter του Zombiepowder ο Kubo δεν το είχε ονομάσει BeLIEve; Λέτε να 'χουμε κάνα drop; :hehe:
Σοβαρά τώρα, η αντίδραση της Tea-chan ήταν και δικιά μου αντίδραση όταν διάβασα τα spoilers. Τι plot twist είναι αυτό Kubo;

#4315 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 01:48

http://mangastream.com/read/bleach/99028841/1

Στο τελος,στις χρωματισμενες pics,αυτο θα ειναι το bankai του;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 23 Νοέμβριος 2011 - 01:57

image.jpg

#4316 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 02:43

Μπορω να πω οτι μου φανηκε χαζο. Δηλαδη αυτη ηταν η τρομακτικη αποκαλυψη?? Ε τον παρακολουθουσαν σιγα το πραγμα, εδω ο αλλος τον παρακολουθουσε απο μωρο, και στη τελικη λογικο ειναι μια τοσο μεγαλη δυναμη δεν την αφήνεις ανεξελεγκτη. Επισης το "they are leaving you to die" που κολαει??? Επειδη του παρατηρούν το reiatsu θα πεθανει? Γενικα περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Σκετη απογοητευση.:sigh2:

Τουλαχιστον θα δουμε Bankai στο επομενο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από fotitsas: 23 Νοέμβριος 2011 - 02:58

gVaaH5O.jpg

#4317 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 07:47

Και γω δεν μπορώ να ακολουθήσω την λογική της μεγάλης αποκάλυψης.
Εντάξει τον παρακολουθούσαν και του supressάρανε τις δυνάμεις, πως αυτό τους καθιστά ακριβώς κακούς.. και γιατί τα πήρε ο Ichigo τόσο πολύ και δεν μπορεί να το αντέξει ?:sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4318 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 08:21

Αυτή ήταν η μεγάλη αποκάλυψη;;Ταν ταν ταν ταν(έντονος ήχος για την αποκάλυψη).Αν δέν πει στο επόμενο chapter o Ginjo οτί πχ με ένα κουμπί μπορούν να σε σκοτώσουν Ichigo ή κάτι τέτοιο άπλα δεν ειχε κανένα νόημα το chapter αυτό.Ας περιμένουμε το επόμενο λοιπόν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4319 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 10:27

Guys, μια υπενθύμιση: ένα plot twist δεν είναι απαραίτητα wham moment. Μπορεί να μην ήταν ουράνιου επιπέδου minfuck σαν εκείνο στο τέλος του Soul Society arc αλλά κάνει σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα την πλοκή. Εδώ που τα λέμε δεν είναι λίγο πράγμα να σου έχουν εγκαταστήσει κοριό, να ελέγχουν όχι μόνο τις κινήσεις σου αλλά και το reiatsu σου οι υποτιθέμενοι "σύμμαχοι" σου. Δεν ξέρω τι περιμένατε αλλά είναι όντως plot twist το οποίο ελπίζω να οδηγήσει σε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες καταστάσεις. (ειδικά αν το ήξεραν Rukia και Renji - εψώ το ήξερε και ο ίδιος του ο πατέρας και δεν του έλεγε τίποτα).

Σύμφωνω πάντως με όσους δεν πέφτουν και από τα σύννεφα. Ίσα-ίσα, γνωρίζοντας τις τακτικές της Soul Society κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο. Και ειδικά με την δύναμη που κατέχει ο Ichigo σιγά μην δεν τον παρακολουθούσαν. Κλασσική Soul Society. Jerk-asses όπως πάντα. Μέχρι και το restoration των δυναμέων του Ichigo θα έχει κάποιον "μυστικό" λόγο και όχι επείδη ο Yammaji σηκώθηκε μια μέρα ευδιάθετος και θυμήθηκε μετά από 1.5-fucking- χρόνο πως χρωστάνε χάρη στον άνθρωπο που τους έσωσε.
Spoiler:

Στα άλλα, ο Ginjou μόλις παραδέχτηκε πως ήταν και εκείνος shinigami substitute παλιά και μάθαμε πως ο Urahara μάλλον θα είναι και πάλι αυτός που θα μιλήσει-εξηγήσει-ηρεμήσει τον Ichigo στο τέλος του arc (όπως έγινε και μετά το SS και Arrancar).

Στο τελος,στις χρωματισμενες pics,αυτο θα ειναι το bankai του;

Όχι. Αυτό είναι fanart. Λογικά το bankai του θα είναι όπως παλιά, άντε με κανένα "Χ" πάνω του. Ελπίζω να κάνω λάθος.

#4320 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 11:10

Καλή ιδέα, λογική, αλλά θα μπορούσε να την είχε εμφανίσει πολύ παλιότερα, είτε απ' τον Aizen είτε απ' το Shinji. Μάλλον δεν την είχε σκεφτεί τότε. Πάντως αναρωτιέμαι ποιος θα τις φάει τελικά, οι απατεώνες της SS ή ο άμοιρος ο Ginjou. Μ' έναν κάφρο σαν τον Ichigo πραγματικά δεν ξέρω. Είναι λίγο hardcore σε τέτοια θέματα εμπιστοσύνης, και, μόλις του ξανάδωσαν το reiatsu του, μην πατήσουν κανά κουμπί και του το ξαναπάρουν πίσω.

Επίσης, δε νομίζω να 'ταν στα σχέδια του λιγδομάλλη να γίνει όλος ο τζερτζελές, ακόμα και να καταλήξει σύμμαχος του ο Ichigo. Και ο Byakuya έφαγε τον Τιραντάκια επειδή ήταν, λέει, εχθρός του Ichigo ο τιραντάκιας.

Χάος στην τελική.