Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2416 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 05:36

Μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε το τελευταιο chapter,παρολο που υπερβαλει λιγο με την δυναμη του Aizen o φιλος μας ο kubo(αν και αναμενομενο),η πλοκη ηταν φοβερη.
Το καλο ερχεται παντα στο τελος,γιαυτο και ο Υamamoto θα εμφανιστει λιγο πριν η μαζι με τον ichigo,την ωρα που θα επιτεθει επιτελους,πιστευω.
Χαλαρα στο επομενο chapter θα μας γυρισει παλι στην μαχη των byakuya & zaraki εναντιων του yammy!

#2417 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 23:43

Well μετά από ένα δίμηνο (μπορεί και παραπάνω) εκανα το καθιερωμενο μου catch up στη σειρά.

Ναι και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου (λέμε τώρα πάντα βέβαιη ήμουν) ότι ο Kubo μας δουλεύει ψιλό γαζί. xD

Ok τόσο γέλιο δεν έχω ξαναρίξει με σειρά. Και δυστυχώς ήταν γέλιο που έριχνα για να μην αρχίσω να τραβάω τα κοτσίδια μου με αυτά που διάβαζα. Το μοναδικό σημείο που μου άρεσε πραγματικά ήταν το Byakuya vs Kenpachi vs Yammy. Όχι για την μάχη αλλά για το γέλιο που έβγαζαν ο Byakuya kaι ο Kenpachi στις μεταξύ τους ατάκες. ERRR guys... you are on the same side? Λέμε τώρα. Αλλά ναι μακάρι να συνεχίσει η μάχη για να αποδειχτεί ότι Byakuya uber alles και να λήξει η σειρά όπως της αξίζει. Με ροζ ροδοπέταλα και μουσική υπόκρουση το "we are family (i ve got all my sisters with me).

Tώρα στα της Fake Karakura δεν έχω πολλά να πω. Ι loled στο μέρος που αποκτήσαμε δυο Hiyori (and she is still alive btw! i c what you did there oda kubo). O Aizen απλά τους τρολλάρει, οι άλλοι τσιμπάνε και ο Ichigo στον κόσμο του. Btw you do realize ότι εφόσον ουσιαστικά ο Αιzen είχε συνεχώς shikai το είδε και ο Ichigo και ουσιαστικά η πλευρά των captain έχει χάσει ήδη έχουν πεθάνει και απλά μένει ο Aizen να τους ειδοποιήσει. And lol Hinamori btw.

#2418 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 09:31

. Btw you do realize ότι εφόσον ουσιαστικά ο Αιzen είχε συνεχώς shikai το είδε και ο Ichigo και ουσιαστικά η πλευρά των captain έχει χάσει ήδη έχουν πεθάνει και απλά μένει ο Aizen να τους ειδοποιήσει.

Δεν νομίζω οτι εννοεί αυτό. Ο Ichigo δεν θα πρέπει να δει τον Aizen να κάνει release το shikai του (δηλαδή με την επίκληση "shatter Kyoka Suigetsu") και όχι απλά να τον δει ενώ το χρησιμοποιεί στους άλλους. Αλλιώς δεν θα μπορούσε να δει ούτε αυτός την Hinamori και να φωνάξει στους υπόλοιπους. Ο Aizen είχε released το shikai του εδώ και πολύ ώρα και μπορούσε να το χρησιμοποιήσει όποτε γούσταρε το οποίο και έκανε. Παρόλα αυτά συμφωνώ στην τελευταία φράση έτσι και αλλιώς !

Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα. :borednn9:

#2419 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 12:59

Kαι τότε γιατί δεν φώναζε ο Ηollow o δίποδος όταν τους έβλεπε να χιμάνε στην Hinamori και τον Aizen να καθεται δίπλα στον Kira και να χαμογελάει φιλήδονα?

#2420 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 15:45

Kαι τότε γιατί δεν φώναζε ο Ηollow o δίποδος όταν τους έβλεπε να χιμάνε στην Hinamori και τον Aizen να καθεται δίπλα στον Kira και να χαμογελάει φιλήδονα?

Επειδή προφανώς την έφερε ο ίδιος ο Άιζεν εκεί πάνω και η αλλαγή θέσεων έγινε την τελευταία στιγμή με ταχύτητα που ο Ichigo ούτε που μπορούσε να συλλάβει. Εξάλλου δεν νομίζω ο Ichigo να πρόσεχε καθόλου τι κάνουν κάτω στο έδαφος οι vice captains την στιγμή που ο μέγας villain βρίσκεται στον αέρα και τους καθάριζε έναν-έναν.

Πιστεύω πως ακόμα δεν βρίσκεται απο την επίροια του shikai ο Kurosaki και το γεγονός πως αυτός τους φώναξε τρελαμένος ρωτώντας τους τι "στο διάολο κάνουν" το αποδικνύει.

#2421 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 16:24

No chapter,no fail this week huh.....

Αν δεν πάρω λίγο δόση Kudo δεν νομίζω ότι θα πάει ισορροπημένα η εβδομάδα μου :P
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#2422 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:19

Βρε iristella χρησιμοποίησε λιγάκι το μυαλουδάκι σου. Δεν έχει σημασία αν φώναζε η όχι γιατί ο Αιζεν ελέγχει όλες τους τις αισθήσεις. Πολύ απλά μπορεί να τους κάνει να μην μπορούν ούτε να δουν ή να ακούσουν τον Ichigo.

Επίσης για το shikai του Άιζεν. Το όλο πράγμα λειτουργεί σαν τον υπνωτισμό περίπου. Δεν χρειάζεται να έχει το shikai του ενεργοποιημένο. Απ' την στιγμή που βλέπουν το release του μια φορά μετά τους ελέγχει. Όπως αυτός που σε υπνωτίζει μπορεί να σου δίνει εντολές μετά τον υπνωτισμό. Αλλά αν δεν δεις την διαδικασία του υπνωτισμού δεν επηρεάζεσαι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2423 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 10:27

Ένα short spoiler για τώρα όμως δεν μπορούσε να υπάρξει καλύτερο :

Spoiler:

Pic :

MORE :

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 24 Φεβρουάριος 2010 - 12:23

#2424 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 12:14

Ο Hitsugaya χανει το αρμ του :nanteee:(i cant take it anymore). Μακαρι να δουμε μια ωραια μαχη κ στο τελος ο yama να σωσει την κατασταση!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από croco~boy: 24 Φεβρουάριος 2010 - 12:38

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2425 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 12:27

Εδω είναι ολοκληρωμένο :

Spoiler:

#2426 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 12:43

Spoiler:

qzMHWHd.png

#2427 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 13:51

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2428 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 13:54

Bleach 393 - Full Script

Spoiler:

Spoiler:

#2429 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 15:58

Κάτσε τώρα...
Spoiler:

Δεν έχω να πω κάτι. Θα διαπιστώσω εάν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα σκέφτομαι όταν με το καλό βγει το scanlation.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2430 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 17:43

Spoiler:

Spoiler:

More Pics

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 24 Φεβρουάριος 2010 - 18:06