Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2281 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 11:16

Oταν λες πλοκη τι ακριβως εννοεις;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2282 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 14:16

Εμένα μου φαίνονται λίγο γτπ τα τελευταία chapters. Ο τυφλός πέθανε σαν να ήταν ο τελευταίος espada, ο Aizen τους έχει ολους χαλαρά και κάθεται και παίζει... αν ήταν έτσι, τι τα κανε όλα αυτα; ας τους έτρωγε όλους στην εκτέλεση της Rukia να ησυχάζαμε...

Μονο ο γέροντας πιστεύω μπορεί να ζορίσει τον Aizen να γίνει hollow και μετά το release του Aizen θα είναι instant death σε 1 km^2 γύρω του. Ωραία πράγματα :uhh:
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#2283 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 15:18

Αχ ωραιααααααααααααα ανοιξε το φορουμ και λαμπραααα επιτελους θα συζιτισουμε τα 2-3 τελευταια τσαπτερ του bleach (δεν θυμαμαι και ποσα ειναι) αλλα για μια στιγμη ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ @@@@@@@@@@@@@@@@, $$$$$$$$$$$$$$$$$$$, ΚΑΙ **************** chapters?
δεν ακουω, α ναι ΤΙΠΟΤΑ
καναν διαλυμα 3 βδομαδες και κει που λεμε ωραια θα γουσταρουμε αναμασαν τα ιδια και τα ιδια , στα να μου αν λες για 3000στη φορα ποσο δυνατος ειναι ο Aizen και κλεινεις το τσαπτερ με τον χιτσουγκαγια να επιτιθετε στον αιζεν λες και μπορει να κανει κατι, ενω εχει χασει απο τοσους και τοσους?
και ο απο πανω που λεει πλοκη ΕΛΕΟΣ, αν ενοεις πλοκη το οτι του εκοψε του κουμπο και μπηκε σε ενα φορουμ και θυμιθικε τον γκιν νταξυ, αλλα οχι και να μας δειχνει ενα τσαπτερ μονο γκιν fanboy του Αιζεν.......
τι να πω τα λογια ειναι λιγα προσωπικα εχω απογοητευτει, πανω που ειπα επιτελους θα γουσταρουμε...

#2284 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 17:34

Εκτός από την έλλειψη πλοκής... έχω σιχαθεί να βλέπω τόσο gar τον Aizen... Σε λίγο ο Kubo Θα μας πει ότι είμαστε στα μισά της ιστορίας, για να πάρει ο Φράουλας το απαραίτητο power-up ώστε να τον νικήσει... :uhh:

10. Η γατουλα τι κανει?

ΕΛΑ ΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (αναφερόμενη στον Grimmjow)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2285 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 17:45

Μετριότητες με τον Aizen (τον Kubo βασικά) να τρολλάρει , πόσους καπεταναίους θα δούμε ακόμη να τις τρώνε κάνοντας bankai ενώ ο άλλος πολεμάει με το σπαθάκι του....?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2286 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 17:52

Πολύ φοβάμαι όλους....μέχρι να βγει εκτός εαυτού ο Ichigo και να γίνει..
..αυτό-->Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#2287 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 18:10

Ακόμα και έτσι να γίνει θα είναι στην καλύτερη ισάξιος του Aizen χωρίς bankai kai Hollow. Μόνο ο γέροντας μπορεί να δώσει τη λύση νομίζω.
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#2288 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 21:32

Kαλά ρε παιδιά, όταν λέω πλοκή, μη φανταστείτε τίποτα τρομερό... Bleach είναι αυτό. Είχε ποτέ ιδιαίτερη πλοκή; Απλά βαριομουνα να βλέπω συνεχώς μάχες με τους αρχηγούς και τους Espada. Πουθενά δεν βγαίναμε. Τώρα τουλάχιστον που μπήκε ο Aizen στη μάχη, νιώθουμε πως προχωρήσαμε λίγο... με ταχύτητα σαλιγκαριού, αλλά προχωρήσαμε. Μήπως ο θάνατος του Tousen δεν ήταν σημαντικό γεγονός; Ή η άφιξη του Ichigo; Προσωπικά, νομίζω ότι αυτό που μας κακοφαίνεται περισσότερο είναι ότι τα manga είναι πολύ μικρά! Λίγες οι σελίδες, τεράστια τα σχέδια, μισή σκηνή πιάνει μια σελίδα... Τώρα που πέσανε όλοι να φάνε τον Aizen, μου φαίνεται σπατάλη χρόνου και μελάνης. Βαρέθηκα να τους βλέπω να πολεμάνε ένας ένας, κι είναι και τόσοι! Σας λέω ότι αν τα manga είχαν τις διπλές σελίδες, δε θα γκρινιάζαμε τόσο. Αλλά η πλοκή έχει προχωρήσει... αχνοφαίνεται... εκεί στο βάθος... Μα τι περιμένατε απ' το Bleach; Αφού αρχικά ήταν σχεδιασμένο μόνο μέχρι την εκτέλεση της Rukia! Να κάπως έτσι νιώθω::beaten: :kakaka:

Η αποπάνω παρακαλώ!:kawaii:

#2289 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 22:52

Η αλεπού πελατιάστηκε ξανά απο τον Aizen. Αυτό το παιδί δε λέει να μάθει τη θέση του... Ο δε Aizen είνα τόσο δυνατός, που έχει υποβιβάσει το Gin σε ρόλο αφηγητή!
Αυτή η κίνηση που έκανε ο Aizen στην αλεπού είναι kidou ή κάτι άλλο;

#2290 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 02:46

Και να πεις ότι ψοφάει και κανένας στο τέλος....τον αψόφητο έχουν όλοι πφτ....:terror2:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#2291 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 00:47

Πρώτον, Aizen FTW. Μόνος του και όλοι τους.

Έπειτα δεν ξέρω τι λέτε εσείς παίδες αλλά αν συνεχίσει έτσι η πλοκή με τον Αιζεν να ξεπαστρέυει έναν - έναν τους captains πάμε ολοταχώς για match-up Yammamoto vs Aizen. Βέβαια αν γίνει αυτό είμαι σίγουρος πως θα το κόψει εκέι ο Κούμπο και θα γυρίσει Hueco Mundo ή στην μάχη του WW με τον Kensei που φαίνεται να τους έχει ξεχάσει για λίγο.

Άντε να δούμε.

#2292 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 01:04

δεν πιστεύω ο yama-jii να νικήσει τον aizen, όπως είπε κάποιος και σε προηγούμενο post είτε ο ichigo θα κάνει το transformation του είτε θα έρθει urahara με yorouichi και isshin, είτε θα γίνουν και τα 2 which is more probable.
θα προσπαθήσω να αποφύγω negative comments για τα τελευταία 40~ chapters που έχω να σχολιάσω εδώ πέρα αλλα μπορώ να πω πως χαίρομαι που το εζέν arc θα τελειώσει τον ιούνιο.
αυτή τι στιγμή ο Εζέν από εκεί που πριν 3 χρονια ήταν ο καλύτερος μου, έχει γίνει σχεδόν εντελώς αδιάφορος, όλο τα ίδια κάνει, ο Gin ενώ μου την βάραγε γενικά τώρα μου φαίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρον. θα ήθελα να δω transformation του και ελπίζω να μην είναι εμετική σαν αυτή του tousen, από εκεί και πέρα πίστευα πως ο hitsugaya θα πήγαινε vs Gin εξαιτίας τις αντιπαράθεσης περί hinamori

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2293 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 01:26

Να προσθέσω μόνο ότι μερικά chapter πριν όταν ο Ichigo ταξίδευε προς γη και του είχε μείνει μόνο ένα κομμάτι από το μανίκι του είχε Reiatsu σε επίπεδο καπτεν.

http://www.onemanga.com/Bleach/381/16/

Το είχε σχολιάσει και η Healing-captain η οποία σοκαρίστικε όταν της το ανέφερε ο Ιτσι.

http://www.onemanga.com/Bleach/382/03/

http://www.onemanga.com/Bleach/382/04/

http://www.onemanga.com/Bleach/382/05/

Οπότε παίζει ήδη να είναι αρκετά δυνατός αν οχι αν νικήσει τουλάχιστον να την ψιλο-παλέψει με τον Αιζεν

#2294 KostaZ

KostaZ

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 21:52

Να προσθέσω μόνο ότι μερικά chapter πριν όταν ο Ichigo ταξίδευε προς γη και του είχε μείνει μόνο ένα κομμάτι από το μανίκι του είχε Reiatsu σε επίπεδο καπτεν.

Είναι αλήθεια πως ο Ichigo έχει γίνει αρκετά δυνατός μετά απ'την μάχη με τον Ulquiorra. Όμως, μην ξεχνάς πως όταν έβαλε την μάσκα, μόλις γύρισε στην Karakura, πως ο Aizen κυριολεκτικά τον "ψώλιασε" :terror2:

Θα ήταν καλό πάντως στα upcoming chapter να εμφανιστεί κάποιος που δεν το περιμέναμε! Ο Κubo είπε σε συνέντευξή του πως η Unohana είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός χαρακτήρας και θα παίξει έναν μεγάλο ρόλο στο Arrancar arc. Φανταστείτε μόνο πόσο δυνατή μπορεί να είναι, αφού ξέρουμε από τo arc με την ιστορία των Vizard πως είναι μία από τους παλαιότερους Captain :kawaii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KostaZ: 02 Φεβρουάριος 2010 - 22:02

Take everything from the inside
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

#2295 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2010 - 10:57

Bleach 391 Spoilers