Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 26 August 2009 - 19:33
Posted 27 August 2009 - 14:07
Bleach 371 - Full Script
Posted 27 August 2009 - 19:14
Posted 27 August 2009 - 23:20

Το μονο που μπορω να σχολιασω για τα προηγουμενα chapters ειναι οτι ηταν παρα πολυ καλα ως προς την εξελιξη και την κορυφωση της μαχης,μεταξυ των Vizards και των Espada ,η οποια απ'οτι φαινεται συνεχιζεται να κορυφωνεται οσο περναει ο καιρος.

Θελω να σταθω στη μαχη Hachi,Soifon/Barragan (δν βαζω Omaeda για ευνοητους λογους). Η μαχη ηταν αρκετα καλη, με ωραιες εναλλαγες στο πεδιο της μαχης (ιδιαιτερα η μαχη μεταξυ Hachi/Βarragan οπου αρχικα ηταν αμφιρροπη).... αν και λιγο ή πολυ ολοι ξεραμε οτι η καταληξη της μαχης θα ηταν οπως την ειδαμε στο προηγουμενο chapter.
Δεν περιμενα οπως και πολλοι απο εμας να βγει απο τη μεση με αυτον τον τροπο ο Segunda, αν και ομολογουμενως ηταν αρκετα πρωτοτυπη η ιδεα να πεθανει απο την ιδια του την δυναμη. Παρ' ολα αυτα ηθελα να δω τον Barragan να πολεμα λιγο ακομα δειχνοντας την immense spiritual power που ειχε ως 2ος ή 3ος (λογω του Yammy) τη ταξει Espada στο στρατο του Aizen .
Επισης οσον αφορα το αποτελεσμα της μαχης, φανταζομουν οτι οταν πολεμας με τους top 3 Espadas εχεις και καποιες casualties και δεν περιοριζεσαι μονο σε ενα κoμμενο χερι του Hachi και μια λιποθυμια της Soifon:OMG3:... Αλλα δεν χανω τις ελπιδες μου........ ακομα
Edited by stark-sama, 28 August 2009 - 00:09.
Posted 28 August 2009 - 09:58

Posted 28 August 2009 - 11:50
Πρώτα :
Τώρα στο chapter μάθαμε πως άρχισε ο Άιζεν να στήνει σιγα-σιγά την κυριαρχία του στα Hollowes. Η encounter του με τον King του ΗΜ ήταν πλήρως ενδιαφέρουσα όχι μόνο για το γεγονός που ανέφερα αλλά και για το οτι μας αφήνει κάποιες πληροφορίες για τα πραγματικά κίνητρα του Άιζεν. Ο τυπάς θέλει να φτιάξει έναν καινούριο, καλύτερο (και πιο δίκαιο?) κόσμο και γι'αυτό ρώτησε τον Barragan αν είναι ευχαριστημένος με ότι έχει. Πραγματικά, αυτός ο Άιζεν είναι ένας magnificent bastard.
Τώρα δεν ξέρω αν παρατηρήσατε το "παράπονο" του Starrk ο οποίος μάλλον έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι ο Aizen δεν δίνει α damn για τους espada και μάλλον πως περιμένει να σκοτωθούν για να φτιάξει το κλειδί. Δεν θα ήταν έκπληξη αν ο Starrk εγκατέλειπε την πλευρά του Άιζεν.
Τέσπα, απο το τέλος του chapter η επόμενη μάχη θα είναι αυτή του Starrk με Rose & Love. Αυτό σημαίνει πως η Hallibel θα παίξει κάποιο ρόλο στην πλοκή. Και μάλλον θα έχει να κάνει και με το aspect of death της που είναι η θυσία. Θα δούμε. Go Starrk !!
ΥΓ : Κανονικά θα έπρεπε να κλείσουμε το Bleach Latest Chapter για μια μέρα ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Segunda. I hope you don't have a problem with that... *staring at you like my avatar*
Edited by Black Kaiser, 28 August 2009 - 12:08.
Posted 28 August 2009 - 12:03
Αν και καλά θα κάνουν να εξαγριοθούν όλοι οι άρανκαρ.Πάντως ανυπομωνώ την μάχη στάρκ με ρόουζ και λόβ.Ο ρόουζ είναι ο αγαπημένος μου βάιζαρντ.
Posted 28 August 2009 - 12:27
Posted 28 August 2009 - 12:28
Πάει και η ψωνάρα... σειρά έχει η slut και ο σπασίκλας. Άι, ψοφήστε κι εσείς να τελειώνουμε...

Ναι, έχω σκυλοβαρεθεί. Κι ότι έλεγα ότι με τους Vaizards θα είχαμε λίγο ενδιαφέρον... τρίχες.
Posted 28 August 2009 - 12:36
Ναι, έχω σκυλοβαρεθεί. Κι ότι έλεγα ότι με τους Vaizards θα είχαμε λίγο ενδιαφέρον... τρίχες.
Δηλαδή όταν εμφανίστηκαν οι Vizards περίμενες να κανουν κάτι άλλο απο το να πολεμήσουν τους Espada ? Σαν τι ας πούμε ?

Posted 28 August 2009 - 12:43
Πάλι καλά πάντως που όταν νικάνε έναν κακό δεν πετάνε κάναν ιδεαλιστικό μονόλογο αλά Ναρούτο και τον κάνουνε φίλο τους.
Posted 28 August 2009 - 12:48
Δηλαδή όταν εμφανίστηκαν οι Vizards περίμενες να κανουν κάτι άλλο απο το να πολεμήσουν τους Espada ? Σαν τι ας πούμε ?
Ο θάνατος έπεσε βαρύς, ε;
Ο Kubo έχει δείξει πολύ πιο ενδιαφέρουσες μάχες και χαρακτήρες από ό,τι γίνεται εδώ.
Posted 28 August 2009 - 12:53
Αυτός ο Aizen έχει καταντήσει αηδία πάντως... ενά ψιτ και όλα μοσχοβολάνε.... έχει γίνει πιο imba και απο sharingan (που ουσιαστικά είναι το ίδιο ως προς το genjutsu αλλά δεν μας παρουσιάζει καμία ατέλεια)...
Άντε να δούμε την μάχη των μεγάλων τώρα (όπου ελπίζω να συνεχιστούν οι θανατηφόρες ατάκες/πράξεις/καταστάσεις τους)
Posted 28 August 2009 - 12:54
Ώρε νευράκια... ο θάνατος έπεσε βαρύς, ε;

Βασικά, την ίδια εντύπωση μου έδωσες και εσύ. Πως είχες νεύρα όταν πόσταρες.
Ο Kubo έχει δείξει πολύ πιο ενδιαφέρουσες μάχες και χαρακτήρες από ό,τι γίνεται εδώ.
Ναι, αλλά εμείς μιλάμε για ο,τι γίνεται εδώ τώρα. Και με το ποστ σου μου έδωσες την εντύπως όσον αφορά τους συγκεκριμένους χαρακτήρες περίμενες να κάνουν κάτι διαφορετικό απο το να πολεμήσουν ?
Τέσπα. Παρεξήγηση. Συγνώμη αν ακούστηκα και εγώ επιθετικός. Ας μην χαλάμε τις καρδιές μας για μια shonen σειρά όμως.