Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Started By
Phantom Duck
, Jun 21 2008 19:48
11573 replies to this topic
Posted 12 April 2013 - 15:59
Το αποτελεσμα ηταν αναμενομενο,ο τροπος που εγινε ηταν λιγο αποτομος.Nothing more...
Παμε τωρα στην απολυτη μαχη!Θα γινει της κακομοιρας!
Παμε τωρα στην απολυτη μαχη!Θα γινει της κακομοιρας!
Posted 12 April 2013 - 16:15
Whatever guys, το κουράσαμε. Τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν σε κάθε μεταστροφή οποιουδήποτε χαρακτήρα στο Naruto (βλέπε προηγούμενες "μεταστροφές" του Sasuke, Gaara, Itachi, Pain κλπ). Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να τις θεωρούν asspull or whatever, αλλά imo είναι τουλάχιστον άσκοπο να γκρινιάζουμε για κάτι που είναι πάνω κάτω χαρακτηριστικό του mangaka ανέκαθεν.
Edited by Gilmaru, 12 April 2013 - 19:46.
Posted 12 April 2013 - 16:36
Dudes, γιατί δε σχολιάζεται την τέλεια έκφραση του Sasuke όταν η Karin κόλησε πάνω του; Δηλαδή πιο απορημένη/πανικοβλημένη/"τι στο καλό γίνεται ωωωωω θεέ μου" φάτσα δεν έχω δει πάνω του και γενικώς σε κανέναν άλλον μέσα στο manga.
Eίναι ανεκτίμητη η έκφρασή του, καθόμουν και γελούσα μόνη μου! Τώρα όσον αφορά την αλλαγή, ε ήταν αναμενόμενη ρε παιδιά ειλικρινά. Δείτε το: εκεί που ήταν απόλυτως και με το που έμαθε τα πάντα μπήκε σε "death murder kill/annihilate Konoha" mode, άρχισε να το ξανασκέφτεται. Είδε ον αδερφό του ο οποίος στην ουσία του έλεγε "εγώ φταίω που κατάντησες έτσι, γι αυτό δε θα πω τίποτα άλλο εκτός από συγχώρεσέ με για τις άθλιες επιλογές που έχεις κάνει" και τον έβαλε σε σκέψεις. Μετά, από το "δεν ακούω τίποτα θα σφάξω όποιν είναι στην Konoha και μαζί πάει και το χωριό" τώρα ήταν "ε πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας, βοηθήστε με" κατάσταση. Και μόνο που ήθελε συμβουλές φαινόταν όχι μόνο ότι το ξανασκεφτόταν, αλλά ότι ήθελε εκείνη την ώθηση για να πει, "εντάξει, θα σας βοηθήσω".
Spoiler:
Eίναι ανεκτίμητη η έκφρασή του, καθόμουν και γελούσα μόνη μου! Τώρα όσον αφορά την αλλαγή, ε ήταν αναμενόμενη ρε παιδιά ειλικρινά. Δείτε το: εκεί που ήταν απόλυτως και με το που έμαθε τα πάντα μπήκε σε "death murder kill/annihilate Konoha" mode, άρχισε να το ξανασκέφτεται. Είδε ον αδερφό του ο οποίος στην ουσία του έλεγε "εγώ φταίω που κατάντησες έτσι, γι αυτό δε θα πω τίποτα άλλο εκτός από συγχώρεσέ με για τις άθλιες επιλογές που έχεις κάνει" και τον έβαλε σε σκέψεις. Μετά, από το "δεν ακούω τίποτα θα σφάξω όποιν είναι στην Konoha και μαζί πάει και το χωριό" τώρα ήταν "ε πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας, βοηθήστε με" κατάσταση. Και μόνο που ήθελε συμβουλές φαινόταν όχι μόνο ότι το ξανασκεφτόταν, αλλά ότι ήθελε εκείνη την ώθηση για να πει, "εντάξει, θα σας βοηθήσω".
Posted 18 April 2013 - 18:54
Εχουμε hiatus αυτη τη βδομαδα και δεν το ξερω>?

Posted 23 April 2013 - 09:17
Επιτελους!
http://www.mangapanda.com/naruto/628
Αν και νομιζω οτι ηταν το χειροτερο chapter απο τα τελευταια...
http://www.mangapanda.com/naruto/628
Αν και νομιζω οτι ηταν το χειροτερο chapter απο τα τελευταια...
Posted 23 April 2013 - 10:16
Έλα ρε συ, δεν ήταν...ήταν το "μεταβατικό" μέχρι να ρθουν οι 4 και το χαμένο με συνοδεία τον Creepichimaru. Προσωπικά, βρήκα το κεφάλαιο μη-ικανοποιητικό από άποψη screen time για μερικούς, αλλά daaaaaamn, Kakashi. What are you doing? Πας να πεθάνεις αγόρι; Άντε, τα κόλυβα δικά μου στην κηδεία του.
ΥΓ Τι rape face ήταν αυτό του Madara με το που κατάλαβε όι έρχεται ο άλλος; Σκιάχτηκα.
ΥΓ Τι rape face ήταν αυτό του Madara με το που κατάλαβε όι έρχεται ο άλλος; Σκιάχτηκα.
Posted 23 April 2013 - 11:25
το μοναδικό που άξηζε σε όλο το τσάπτερ,
έδειξε και τη ξινή...

the good the bad and the Hiratsuka
Posted 23 April 2013 - 11:51
Και ναι τελικα δεν αντεξα να μην διαβασω το τσαπτερ ,και τελικα μου βγηκε σε καλο.
ΤΟ RAPE FACE ΤΟΥ MADARA ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΕΛΣ ΕΒΕΡ.
+
Τελευταιο πανελ , με ωραια σκηνοθεσια επιτελους.Ενα σωστα δωμημενο πλανο οπου καταλαβενεις οτι γινεται χαμος αλλα και τι γινεται.
Για μεταβατικο τσαπτερ , χαλαρα 8 η 9 στα 10 απο εμενα.
ΤΟ RAPE FACE ΤΟΥ MADARA ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΕΛΣ ΕΒΕΡ.
+
Τελευταιο πανελ , με ωραια σκηνοθεσια επιτελους.Ενα σωστα δωμημενο πλανο οπου καταλαβενεις οτι γινεται χαμος αλλα και τι γινεται.
Για μεταβατικο τσαπτερ , χαλαρα 8 η 9 στα 10 απο εμενα.

Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA
Posted 23 April 2013 - 14:53
Πφφφ γκρίνια! Για τιμωρία ο Kishi δεν θα βγάλει chapter ούτε την άλλη βδομάδα να μάθεις! Μουχαχαχα!
Spoiler:
Posted 23 April 2013 - 15:04
Αν και μεταβατικό όπως λέτε, εμένα με τρώει η περιέργεια να δω τι θα γίνει με Kakashi-Tobi.
Μπορεί μεν να μην έδειξε πολλά, αλλά ετοιμάζεται για άλλα πολλά
.
Υπομονή φίλοι μου, έχουμε δει και χειρότερα, σωστά;
Μπορεί μεν να μην έδειξε πολλά, αλλά ετοιμάζεται για άλλα πολλά

Υπομονή φίλοι μου, έχουμε δει και χειρότερα, σωστά;