Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10831 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 11 April 2013 - 20:47

Όχι Punisher, καθόλου "ηλίου φανερότερα" δεν είναι αυτά πες λες και καθόλου μα καθόλου περιττή η ομιλία του Hashirama (no offence). Όπως χιλιοείπα τα κίνητρα και ο κόσμος ολόκληρος του Sasuke περιστρεφόταν ανέκαθεν γύρω από το περιστατικό με τους Uchiha και τον αδερφό του (μην με αναγκάσετε να ξεθάψω καρέ από τα εντελώς πρώτα chapter του Naruto).

Επομένως, μετά την κομβική, για μένα, συνάντηση με τον Itachi, καταρρέει ολόκληρη η κοσμο-αντίληψή του. Γι αυτό κάνει στον Hashirama ερωτήσεις τόσο γενικές όπως, τι σημασία έχει γι αυτόν το χωριό και το να είναι ninja, καθώς έχει μπει πλέον στην διαδικασία να επανεξετάσει όλες τις αξίες του. Και προφανώς αυτό είναι μια διαδικασία απαραίτητη για να υιοθετήσει μια νέα στάση.

Edited by Gilmaru, 11 April 2013 - 21:04.

#10832 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 11 April 2013 - 21:03

Ωραια, ας το παμε κι ετσι που λετε.
Ακομη κι αν δεχτω πως δεν ηταν μια εμφανης δικαιολογια του κισι, τοτε αυτο που χρειαζοταν ο Sasuke κυριως ηταν χρονος για να σκεφτει ολα αυτα και καποιον παλιο που ειχε σχεσεις με τους uchiha για να τα συζητησει μια τελευταια φορα.
Χρονο δεν ειχε πολυ, οποτε μπηκε ο Χασιραμα στη θεση κλειδι για ξεκαθαρησει τη κατασταση μια και καλη στο μυαλο του Sasuke.
Δεν παυει για μενα ομως να αφηνει μια ασχημη εικονα ολο αυτο.
Θα προτιμουσα να τον αφηνε στην απομονωση για λιγο να τα σκεφτει μονος του, αφου συναντησε τον ιτατσι παλι, και αφου αποφασισει μετα να βρει τον Ορο και να πανε να σηκωσουν τους καγκε.

Το γεγονος και μονο που μπλεχτηκαν ολοι οι καγκε (και οι καριν μετα) για συνισφερουν υποτιθεται στη μεταστροφη του σασκε, χαλαει ολη τη γλυκα της υποθεσης, και ολη την υπεροχη ψυλογικη μαχη και τα αλματα που εδωσε ο σασκε μεχρι τωρα.
Αυτο θελω να σας πω.

Θα κανω edit μετα, γιατι εγραψε κι αλλα ο Lord leon, αλλα πρεπει να κανω κατι να φαω προς το παρον.
:P

εδιτ: Ο κυριος λογος ηταν απαντηση στον σταμ, εχεις δικιο πως δεν στεκει, γιατι δεν ηταν ολοκληρωμενη απαντηση, αλλα τα εξηγησα πλεον αυτα που εννοουσα.
Το οτι ο τυπακος χρειαζοταν να ακουσει κι αλλα ειναι ακριβως η γραμμη που μας χωριζει.Αλλος το θεωρει βεβιασμενο, κι αλλος του φαινεται φυσιολογικο.
Απτο δια ταυτα και μετα πανω-κατω συμφωνω, τα θιξαμε κι αυτα.

Edited by Punisher_P.E.F., 11 April 2013 - 22:21.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#10833 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 11 April 2013 - 21:12

Ναι οκ, θα μπορούσε να γίνει και μετά από προβληματισμό και διαλογισμό or whatever. Αλλά τώρα αν είναι να γράφουμε ο καθένας τι θα προτιμούσε να είχε συμβεί θα γίνει fanfiction thread.

#10834 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 11 April 2013 - 21:32

Μην ξεχναμε οτι everything is about the money. Αυτο πουλαει στα παιδια To naruto ειναι shonen.
The Suraido Project

Posted Image

#10835 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 11 April 2013 - 22:11

Δεν το ξεχνω, ανακτα, γιαυτο και λεω πως ειναι εμφανης δικαιολογια και προτιμω να μη το πιστεψω.
Ο κισι ειναι ικανος για πολυ περισσοτερα και αυτο ειναι κι το ολο θεμα.

Το παραδειγμα που ανεφερα πιο πανω, gilmaru, ειναι βασισμενο στη δικη σας λογικη. Ο διαλογισμος ισως δε θα πουλουσε το ιδιο, δε το ξερω, μιας και δεν ειμαι εγω ο μανγκακα. Ουτε θελω να το κανω fanfiction το θρεντ, μη κολας εκει.
Ειναι απλα μια απτις ελαχιστες λογικες επιλογες που μενουν αν δεχτουμε πως ο sasuke οντως χρειαζοταν χρονο και παραπανω συζητηση για να αποφασισει, και οχι πως ο κισι χτυπαει δυο πουλια με μια πετρα οπως ειπα νωριτερα.
Το γεγονος παραμενει πως ο κισι διαλεξε να βαλει τη δικια του κατακλειδα στο θεμα, και δεν γινεται να μας ευχαριστησει η να μας πεισει ολους.
Μπορουμε να συμφωνησουμε σαυτο τουλαχιστον?

Και αφου αρχιζω να επαναλαμβανομαι, δε πιστευω πως εμεινε κατι αλλο να προσθεσω πανω σαυτο το ζητημα.

Edited by Punisher_P.E.F., 11 April 2013 - 22:14.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#10836 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 11 April 2013 - 22:44

Ρε παλικάρια κουλάρετε. Όλοι ξέρουμε για το πόσο κολλημένος είναι ο σασκε με τον αδερφό του. Από τη στιγμή που τον ξαναείδε έκατσε και σκέφτηκε και είδε ότι αγαπά την κόνοχα μόνο αυτή μόνο αυτή. Μέτα για να επιβεβαιώσει τα συναισθήματα του έφερε στη ζωή τον ορο με σκοπό να αναγεννήσει τους κάγκες και να μάθει το true story πίσω απ 'όλο αυτό το μπλέξιμο. Μάλιστα αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που τους αναγέννησε.

Τώρα, αν δεν υπήρξε χρόνος να σκεφτεί τι θα κάνει, ε όλο και κάπου θα βρήκε χρόνο. θέλατε να βλεπάτε ένα τσάπτερ που να έδειχνε τι γίνεται στο μυαλό του σασκε; Μετά την συνάντηση του με τον Ιτατσι καταλάβαμε πολλά, φτάνει.

Αυτό με την Karin θα συμφωνήσω ήταν λίγο απότομο, αλλά ποια κοπέλα δεν θα τον συγχωρούσε; Εδώ τον γουστάρει ακόμα η sakura, στην καρίν κολήσατε;

Εν κατακλείδι ο κίσι για μένα το χειρίστηκε μια χαρά, το αποτέλεσμα ήταν προφανές εξ' αρχής, απλά κάθε βδομάδα το καθυστερούσε όσο μπορούσε, αλλά τώρα τέλος!

Θέλω Sasuke vs Madara με Sharingans και genjutsus ΤΩΡΑ!

#10837 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 12 April 2013 - 01:30

Δύσκολα πρόκειται για πραγματική μεταστροφή. Ο Sasuke πάει battlefield αλλα άγνωστο με ποιανού την πλευρά θα καταλήξει να μάχεται στο τέλος. Δεν το βασίζω κάπου παρα μόνο στην απήχηση που έχει ο evil Sasuke.

Θα περίμενε κανείς να κάνετε μεγαλύτερη φασαρία για τον τρόπο που γράφει.
Δεν μιλάμε για haters του ενός chapter( ουαα φοβερο chapter to naruto τα σπάει...... πωπω τι είναι αυτα, χάλια το manga.). Ο τύπος τελευταία γράφει σαν να πνίγεται και ελάχιστοι το έχουν επισημάνει.
No reason για το καταραμένο edo που οποτε υπάρχει κάποιο κώλυμα το χρησιμοποιεί σαν πασπαρτού για να προχωρήσει παραπέρα. Poor performance λέγεται αυτο sorry. Δίνει την εντύπωση οτι στηρίζεται περισσότερο στις εμπνεύσεις κάποιου fan παρά σε μια καλοδουλεμένη και σωστά δομημένη ιστορία
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να κάνει καλο finish, η να μοιράσει εμπειρία :gotit: στην συνέχεια. Όπως δεν σημαίνει οτι μπορεί να αποφεύγει την κριτική όταν πραγματικά κάτι δεν κολλάει καλά.
Δεν είναι στιγμες.....

#10838 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 April 2013 - 11:14

Η μεταστροφη του sasuke ηταν απολυτως φυσιολογικη. Απλως πολυ αποτομη. Θα μπορουσε να αφιερωσει περισσοτερα τσαπτερ για να μπουμε στην σκεψη του Sasuke.
Πανω κατω συμφωνω με τον Punisher.

2bbd14fc.jpg

#10839 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 12 April 2013 - 12:11

Ειλικρινά πάντως εγώ το chapter το βρήκα πολύ γαμάτο και εξελίχθηκε καλύτερα απο όπως περίμενα. Περίμενα ο Sasuke να συνεχίσει με την εκδίκηση γιατί το να πάει με το μέρος των hokage ακουγόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό

-1 hater :bye:

Hater ; Hater σε μια σειρα στην οποια εχω ξοδεψει τον τελευταιο χρονο ποσα Ευρω ωστε να μαζεψω τα volumes , εχω figures και ηταν η σειρα η οποια ουσιαστικα με εβαλε στο τρυπακι των Anime ;

Συγνωμη αδερφε , αλλα πιστεψε με το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να εισαι αντικειμενικος.Αρχισα να διαβαζω one piece και να το βλεπω αφου ειχα αρχησει το naruto , και μιλαμε για πολυ παλια.Λυπαμαι που εν ετη 2013 εφτασα σε σημειο να λεω οτι το μονο που με νοιαζει ειναι να δω πως θα τελειωσει η σειρα και τιποτα αλλο.Ακομα και ο "απολυτος avenger" χρειαστηκε talk no jutsu για να μεταπηστει.

Καλησπερες.
Και οταν καποιος θυγει την αγαπημενη σας σειρα μην τον βγαζετε hater.Χαρακτηρες που ο Kishimoto δεν τους χρησιμοποιησε ποτε και ειχαν τρομερο potentional.Το μεγαλυτερο λαθος του Kishi ειναι οτι εχει ενα μεγαλο κοσμο και δεν τον εκμεταλευετε , το αντιθετο που κανει ο oda.Ο Oda σου πεταει character after character after character και με τον τεραστιο κοσμο δημιουργει τοσα sub-plots και backgrounds τα οποια σε κανουνε να λατρεψεις τον χαρακτηρα.Ποτε το εκανε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αυτο ο Kishi;Φυσικα και δεν τους συγκρινω τους δυο mangaka , αλλα στην τελικη το manga του ενος απετυχε (μεταφορικα) εκει που πετυχε (κυριολεκτικα) του αλλου.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10840 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 12 April 2013 - 12:17

Hater ; Hater σε μια σειρα στην οποια εχω ξοδεψει τον τελευταιο χρονο ποσα Ευρω ωστε να μαζεψω τα volumes , εχω figures και ηταν η σειρα η οποια ουσιαστικα με εβαλε στο τρυπακι των Anime ;

Συγνωμη αδερφε , αλλα πιστεψε με το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να εισαι αντικειμενικος.Αρχισα να διαβαζω one piece και να το βλεπω αφου ειχα αρχησει το naruto , και μιλαμε για πολυ παλια.Λυπαμαι που εν ετη 2013 εφτασα σε σημειο να λεω οτι το μονο που με νοιαζει ειναι να δω πως θα τελειωσει η σειρα και τιποτα αλλο.Ακομα και ο "απολυτος avenger" χρειαστηκε talk no jutsu για να μεταπηστει.

Καλησπερες.
Και οταν καποιος θυγει την αγαπημενη σας σειρα μην τον βγαζετε hater.Χαρακτηρες που ο Kishimoto δεν τους χρησιμοποιησε ποτε και ειχαν τρομερο potentional.Το μεγαλυτερο λαθος του Kishi ειναι οτι εχει ενα μεγαλο κοσμο και δεν τον εκμεταλευετε , το αντιθετο που κανει ο oda.Ο Oda σου πεταει character after character after character και με τον τεραστιο κοσμο δημιουργει τοσα sub-plots και backgrounds τα οποια σε κανουνε να λατρεψεις τον χαρακτηρα.Ποτε το εκανε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αυτο ο Kishi;Φυσικα και δεν τους συγκρινω τους δυο mangaka , αλλα στην τελικη το manga του ενος απετυχε (μεταφορικα) εκει που πετυχε (κυριολεκτικα) του αλλου.

Επειδή έχεις χαλάσει εσύ λεφτά, δεν σημαίνει ότι η σειρά θα τελειώσει όπως θες εσύ. Μην φανατίζεσαι, ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακριβώς, οπότε υπομονή.

#10841 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 12 April 2013 - 12:19

Επειδή έχεις χαλάσει εσύ λεφτά, δεν σημαίνει ότι η σειρά θα τελειώσει όπως θες εσύ. Μην φανατίζεσαι, ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακριβώς, οπότε υπομονή.

Δεν εγραψα πουθενα καταρχας πως θελω να τελειωση η σειρα.Λεω απλα πως εχω δωσει τοσα λευτα και την σειρα την αγαπαω , οποτε δεν μπορει να με πει hater κανενας επειδη απλα ειμαι απογητευμενος απο καποια πραγματα.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10842 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 12 April 2013 - 13:00

@Juda Φυσικά και να κάνετε κρίτικη δεν είπε κανείς το αντίθετο! Το θέμα είναι όμως ό,τι τα λες με τέτοιον τρόπο σαν να έχουμε όλοι ακριβώς την ίδια άποψη με εσένα!

@didimakia Άμα αφιέρωνε περισσότερα chapter μετά θα άρχιζε η γκρίνια του style "1000 chapters για αυτή τη μαλακία". Εγώ προσωπικά το προτίμησα έτσι όπως έγινε!

@RevengerGR Τα μόνα post που θυμάμαι να έχεις κάνει στο συγκεκριμένο thread είναι όπως το παραπροιγούμενο οπότε λογικό να σε περάσω για hater + σε το post σου στο op thread (έχεις κάνει κανα 2 ακόμα παρόμοια αν δεν με απατά η μνήμη μου) "

Ωραια , ας το κανουμε Naruto η Bleach τοτε με 1000 plotholes και asspulls.

Συγγνώμη ρε φίλε αλλα αυτό για μένα είναι hate. Μπορεί το Naruto να ήταν το 1ο manga που ανακάλυψες και να έδωσες του π..τσου τα λεφτά για να αγοράσεις ολα τα chapters του αλλα αυτό δεν σημαίνει ό,τι δεν μπορεί στο μέλλον να σε ξενερώσει το manga και να αρχίσεις να το κάνεις hate!
Δεν έθιξες το αγαπημένο μου manga, απλα είπες πράγματα που δεν ισχύουν (όπως σου τα εξίγησαν ένα σωρό άτομα στα παραπάνω posts) και έκανες ουσταστικά hate με τις μισές προτάσεις caps lock (εγώ πάντως έτσι το είδα). Άσχετα που λές ό,τι δεν συγκρίνεις τους 2 mangaka... αυτό μόλις έκανες!:) Δεν αντέδρασα έτσι επειδή βρισκόμαστε σε naruto thread, άμα πας να δεις στο FT thread που δεν είναι καν στα top 3 αγαπημένα μου manga κάνω σαν νευρόσπαστο! Ο λόγος είναι το τρομέρο hate που πέφτει και δεν το μπορώ καθόλου....
Άμα σε πείραξε τόσο πολύ η λέξη "hater" τότε το παίρνω πίσω και σου ζητάω συγγνώμη.

Επίσης να μην ξεχνάμε ό,τι ο καθένας έχει την δικιά του άποψη για το κάθε manga!
Φιλικά

#10843 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 12 April 2013 - 13:17

Καλησπερες.

Kοιτα φιλε παντα υπαρχουν ανθρωποι σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που μπορει να αρχισουν να κραζουν επιδει ειπες αρνητικη γνωμη για ενα μανγκα που τους αρεσει.Και εγω ας πουμε σε αρκετα chapter του Bleach ελεγα οτι ειχε καταντησει βλακεια (και ακομα το πιστευω :D) και με κραξανε για αυτο.Και το κραξιμο επεσε επειδη σε αυτους αρεσαν τα τελευταια chapter!(Τι να πω που στα τελευταια 6 chapter δεν γινεται τιποτα)
Μπορεις να υπερβαλλεις λιγο σε καποια πραγματα αλλα αποψη σου ειναι!
Υ.Γ.Αυτο που ειπα οτι συγκεκριμενει ανθρωποι κραζουν οταν κατι δεν τους αρεσει, δεν το λεω για τα παιδια πιο πανω ετσι.(Μην υπαρξει καμια παρεξηγιση)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10844 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 April 2013 - 13:31

@didimakia Άμα αφιέρωνε περισσότερα chapter μετά θα άρχιζε η γκρίνια του style "1000 chapters για αυτή τη μαλακία". Εγώ προσωπικά το προτίμησα έτσι όπως έγινε!

Are you fucking kidding me ? Θα γκρινιαζαμε αποκαλωντας "μαλακια" την σημαντικοτερη εξελιξη του manga ?
No.
Just No.
Εγω παντως θα το προτιμουσα ετσι.

2bbd14fc.jpg

#10845 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 12 April 2013 - 15:39

Are you fucking kidding me ? Θα γκρινιαζαμε αποκαλωντας "μαλακια" την σημαντικοτερη εξελιξη του manga ?
No.
Just No.
Εγω παντως θα το προτιμουσα ετσι.

Δεν μίλησα συγκεκριμένα. Έχω δει σε ξένα forum το τι γκρίνιες πέφτουν για αυτό το λέω :P