Οπως και να'χει το τσαπτερ δεν ηταν το αναμενωνμενο και μαλλον γιατι πρεπει να ξεκαθαρισει η κατασταση αναμεσα στον Κακασι και τον Ομπιτο. Εγω υποπτευομαι οτι ο Σασουκε θα σωσει με καποιο τροπο τον Κακασι, ειτε με τον τελευταιο να ειναι θανασιμα τραυματισμενος και τον Σασουκε να μπαινει στη μεση, ειτε "σπαζοντας" την secret dimension που βρισκονται αυτη τη στιγμη.
Η αληθεια ειναι παντως οτι κουρασε λιγο, πιο πολυ γιατι δεν μπορει να αφησει ανοιχτα μετωπα, οποτε πρεπει να τα κλεισει ολα ενα-ενα.
Και ειναι πααααααρα πολλα......
Naruto-Sasuke battle, Hashirama-Madara new battle, Kakashi-Obito battle, αλλα και αλλα σημαντικα οπως:
-θα γινει ο Ναρουτο Χοκαγκε η θα πεθανει και θα γινει μετα τιμητικα?
-θα παντρευτει ο Ναρουτο την Χινατα και θα κανουν παιδια με τρελα ματια και τσακρα, ή ακομα χειροτερα θα παντρευτει τον Σασουκε και θα κανουν τον Six Path Sage?
Ποτε να τα προλαβει ολα αυτα??? Θελει αλλα 1200 chapter!
Αχαχαχαχα, τώρα το είδα αυτό το post. Dude, you're gold. xD Ναι έχεις δίκιο για τα μέτωπα και σιγά σιγά φαίνεται πως τα κλείνει. Αλλά τα σημαντικά points σου με πέθαναν. Το πρώτο ελπίζω να μη γίνει, αλλά αν δε γίνει όντως βλέπω να γίνεται το πρώτο απ'το δεύτερο point. Αλλά θα θελα να δω τι διαβάζεις για να θες τον Sasuke με την Hinata! xDDD
Kakashi, τα σπασες σ'αυτό το κεφάλαιο. Είχα καιρό να τον δω και να χαρώ αλλά πολύ τον πήγα που του την έλεγα. Psycho o Obito μπορώ να πω μετά απ'αυτά που βλέπω, ποτέ δεν κατάφερε να μεγαλώσει, μπορεί να δει κανείς την παιδική του αφέλεια ακόμα και σ'αυτό το σχέδιο. Παλικάρι ο Kakashi αν σκεφτεί κανείς τι έχει περάσει. Εντάξει, η τελευταία του ατάκα πολύ cheesy για τα αισθήματα του ίδιου του Obito αλλά όλο το άλλο, έδωσε πόνο.
Shikamaru=God. Kάποτε το είχα πει σε μια συζήτηση για το πως θα εξελιχθεί ο πόλεμος: όποιος έχει τους Nara στην ομάδα του, νικάει. Τέλος. Μπράβο Ino, μεγάλο level up. Like father like daughter. Μ'άρεσε που είδαμε την εξέλιξή της, κι αυτό ήθελε τεράστια προσπάθεια. Α, μπράβο και την Sakura για τον λόγο της. Δεν ξέρω γιατί αυτά τα shinobi είναι τόσο εύκολα να "απελπιστούν" αλλά για όνομα του θεού. Ακόμα, λυπάμαι τον καημένο τον Naruto--δίπλα στο αυτί του φώναζε. Α, Bee, τα σπας.
Αν και, να ομολογήσω, εμένα όλο το κεφάλαιο το έκανε καλύτερο η εμφάνιση του 4ου στο τέεεεεεεεεεελος! *fangirl alert* Όταν είδα το kunai του μιλάμε πέθανα! Επιτέλους! Ωωωωωωωωωωωω θέλω να δω πατέρα και γιο εν δράση. Που είναι και πολύ γαμάτος στη μάχη ο Minato, the yellow flash of Konoha. Το μόνο που δεν κατάλαβα ήταν αν εξαφανίστηκε η επίθεση γενικώς ή από τον Minato και τους άλλους ή απ'αυτό που κάνανε οι άλλοι. Πωωωωωωωωωωωωω, θέλω να διαβάσω το επόμενο τόσο πολύ! Go Minato, go! Kick ass!
Επίσης, θέλω να δω την αντίδραση του Naruto αν δεν τον Sasuke,

πάντως κι εγώ πιστεύω ότι αυτός θα πάει να ελευθερώσει τον Kakashi από την illusion του Obito.
ΥΓ Madara Vs Hashirama --> daaaaaaamn.