Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10801 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 10 April 2013 - 19:50

Προβλέπω τρελή μάχη Madara vs Sasuke

#10802 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 posts

Posted 10 April 2013 - 20:07

Προβλέπω τρελή μάχη Madara vs Sasuke

get in line..προτεραιοτητα εχουν τα αδερφια senju!!

#10803 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 10 April 2013 - 20:49

Πωωω...γαμματο chapter αυτη την βδομαδα!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10804 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 10 April 2013 - 21:30

Wat da WAT? *αιρετικός mode on*

Όλη αυτή η προετοιμασία, όλος αυτός ο πανικός για καμιά τελική μάχη Naruto VS Sasuke, η προδοσία του Sasuke απέναντι στην Karin (πωωω, Θεέ μου ούτε να τη βλέπει δε μπορεί, αλλά ένα sorry Karin και τελειώσαμε...) όλο αυτό το πράγμα τόσα χρόνια τώρα και θέλετε να μου πείτε... Θέλετε να μου πέιτε δηλαδή ότι κάποιος μίλησε στον Sasuke λογικά κι ο Sasuke τον κατάλαβε; Sure, he goes with the flow. Ο,τι του λένε κάνει. Μόνο ο Naruto μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να τον πείσει για τίποτα. Αυτό το ρημάδι το talking no jutsu από τον Naruto μόνο στον Sasuke δεν έπιανε. Τι είναι αυτά τώρα, μη μου ανατρέπετε όλα τα δεδομένα! Εμένα μου φάνηκε απότομη η μεταστροφή - πολύ ωραία, αλλά απότομη. Λες και για άλλα μας είχε προετοιμάσει κι άλλα μας έβγαλε στη φόρα. Λίγο ψεκάστε-σκουπίστε-άντε να τελειώνουμε πια.

#10805 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 10 April 2013 - 21:57

Καλά η πλάκα θα είναι να συμφιλιωθούν ο Sasuke με τον Naruto έτσι γιατί μίλησε με τους Hokage, να νικήσουν τον Madara και μετά να μάθουν ότι τα έκανε όλα αυτά για να ενωθεί ο κόσμος εναντίων του και να γίνει αληθινό το όνειρό του και του Hashirama για παγκόσμια ειρήνη. Θα ρίξω το γέλιο της ζωής μου. Θα ξεπεράσει τον Kubo και τον Mashima σε επίπεδα trolling.

#10806 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 10 April 2013 - 23:19

Μάλλον τους κοροιδεύει ο Sasuke.
Η ο Kishimoto στην προσωπική του ζωή έχει προβλήματα και το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να γράψει κάτι της προκοπής.
Σοβαρά τώρα η λογική με την οποία σκέφτονται και πράτουν στο narutoverse χρήζει ψυχανάλυσης.
Επιμένω οτι τους κοροιδεύει ο Sasuke ..Μιλάμε για τραγική μεταστροφή σε αντίθετη περίπτωση.

#10807 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 10 April 2013 - 23:32

Μπα, είναι αρκετά συνεπές σε σχέση με το πώς έγραφε ανέκαθεν, ασχέτως αν αρέσει σε κάποιον ή όχι. Από την στιγμή που o Sasuke συνάντησε τον Itachi και έπειτα, μπορούσε κάποιος άνετα να δει την μεταστροφή να έρχεται αργά ή γρήγορα. Στην τελική μιλάμε για ένα 16-17χρονο που μέχρι πρότινος λειτουργούσε σχεδόν αποκλειστικά με το συναίσθημα.

Edited by Gilmaru, 10 April 2013 - 23:42.

#10808 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 11 April 2013 - 00:05

Μπα, είναι αρκετά συνεπές σε σχέση με το πώς έγραφε ανέκαθεν, ασχέτως αν αρέσει σε κάποιον ή όχι. Από την στιγμή που o Sasuke συνάντησε τον Itachi και έπειτα, μπορούσε κάποιος άνετα να δει την μεταστροφή να έρχεται αργά ή γρήγορα. Στην τελική μιλάμε για ένα 16-17χρονο που μέχρι πρότινος λειτουργούσε σχεδόν αποκλειστικά με το συναίσθημα.

Ακριβώς αυτό!
Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στο forum που δεν κάνουν hate στο παραμικρό χωρίς να σκεφτούν πριν πουνε την βλακεία τους!!

#10809 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 11 April 2013 - 01:15

Ι second that. Υπηρχε απο καιρο σταδιακη μεταστροφη και εχει χτιστει εδω και αρκετα τσαπτερς. Πιο πολυ με προβληματισε η μεταστροφη του Οροτσιμαρου παρα του σασουκε.

Σεβαστο το τι θελει να δει ο καθενας στο μανγκα, αλλααν ξαναγυρισετε σε προηγουμενα κεφαλαια και τα ξαναδιαβασετε, θα δειτε οτι ολα τα στοιχεια ειναι εκει.

Anw τιποτα δεν τελειωσε ακομα.

stasou%2520mygdala.jpg

#10810 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 April 2013 - 02:07

ο ορο ειναι κακος και θα αποδειχτει
ηταν ο πρωτος κακος και θα ειναι ο τελευταιος.
δεν υπαρχει πιο κακος
αυτο που καταλαβε δεν ηταν τα λαθη του ...
αλλα το ποσο λαθος εκανε τα πραγματα ως τωρα.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#10811 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 April 2013 - 14:47

Η αλλαγή του Σασ δεν έβγαζε κανένα νόημα. Βασικά του είπαν για τον Ιτάτσι όσα ήξερε είδη ! Η αλλαγή του Όρο, ακόμη πιο γελοία !
Αλλά μου άρεσε το chapter, γιατί ήταν λες και είπε ο Κίσι.. -Γάμα το ας κάνω καλό τον σκοτεινό φονιά Sasuke και πάμε για την τελική μάχη.
Αν έλεγε άνθρωπος πριν 200 chapter πως η τελική μάχη θα ταν 4 hokage, naruto, sasuke, orochimaru εναντίον του Obito και του Madara δεν θα τον πίστευες,
Γιατί η λογική και η συνοχή των χαρακτήρων του manga έχει πάει κατά διαόλου.
Τέσπα,, ας πέσει επιτέλους ένα ωραίο ξυλίκι να πωρωθούμε

Edited by D.Dragon, 11 April 2013 - 14:51.

Posted Image

#10812 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 11 April 2013 - 15:22

Ο Sasuke παίρνει μια αυτονόητη απόφαση, που θα μπορούσε να την είχε πάρει χωρίς οποιαδήποτε αφορμή. Θα μπορούσε να πει κάλλιστα ένας τύπος απειλεί ολόκληρο τον κόσμο επομένως κι εμένα, και η εκδίκησή μου δεν θα έχει κανένα νόημα αν όλοι ζούμε στο genjutsu του. Έτσι να το έλεγε στα καλά καθούμενα, πριν συναντήσει τον Itachi κλπ, δεν θα μου ακουγόταν παράλογο.

Αλλά εσείς θέλετε να μας πείσετε ότι το γεγονός ότι συνάντησε τον αδερφό του, που είναι το κεντρικό πρόσωπο όλων των κινήτρων του από το ΠΡΩΤΟ αναθεματισμένο τσάπτερ που τον είδαμε μέχρι τώρα, το γεγονός ότι μίλησε μαζί του, άκουσε την αλήθεια από αυτόν και πήρε για πρώτη φορά στη ζωή του άνεφ όρων αποδοχή από αυτόν (ισχυρό πράγμα στην ψυχολογία) και έπειτα είχε τον χρόνο να τα επεξεργαστεί όλα αυτά με τα κατάλληλα ερεθίσματα από τον Hashirama ΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν φτάνουν για να πάρει μια γ***η αυτονόητη απόφαση.... και όχι μόνο αυτό αλλά δεν βγάζουν κανένα νόημα στο manga του Naruto!

ok I quit :deadga6:

Edited by Gilmaru, 11 April 2013 - 15:24.

#10813 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 April 2013 - 15:45

Όπως και να το δεις ta "ερεθίσματα" του Χασιράμα ήταν άκυρα και χιλιοειπωμένα.
Δεν υπήρχε και κανένα τεράστιο δίδαγμα κατά την γνώμη μου που θα μπορούσε να αλλάξει κάποιον που είχε φτάσει εκεί που είχε φτάσει ο sasuke.
Posted Image

#10814 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 11 April 2013 - 15:51

Ήταν η συνάντηση με τον Itachi που άρχισε την "μεταστροφή" του Sasuke, ο Hashirama απλώς συμπλήρωσε τα κενά. Και δεν χρειάζεται κανένα "μεγάλο δίδαγμα" imo, αλλά τέλος πάντων.

Edited by Gilmaru, 11 April 2013 - 15:53.

#10815 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 April 2013 - 16:10

Itachi: Copy paste Itachi true nature speech
Sasuke: OMG! We're leaving this battlefield! To Konoha!
Kages: Copy paste Itachis true nature speech
Sasuke: OMG! We're leaving Konoha! To the battlefield!

Κάπως έτσι έγινε το πράγμα
Posted Image