Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10816 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 11 April 2013 - 17:41

Αργα η γρηγορα θα ερχοταν η ολικη μεταστροφη που λετε, το περιμεναμε σιγουρα.
Αλλα δε παυει να με ενοχλει το γεγονος οτι ο αμετανοητος μας ηρωας αλλαξε γνωμη μετα την ομιλια του χασιραμα.
Μου ειναι δυσκολο να το δεχτω.
Γιαυτο και συμφωνω πιο πολυ με τα λεγομενα DoB kai D.Dragon, ετσι ενιωσα κι εγω τουλαχιστον μετα απο αυτο το τσαπτερ.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#10817 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 11 April 2013 - 18:01

Αργα η γρηγορα θα ερχοταν η ολικη μεταστροφη που λετε, το περιμεναμε σιγουρα.
Αλλα δε παυει να με ενοχλει το γεγονος οτι ο αμετανοητος μας ηρωας αλλαξε γνωμη μετα την ομιλια του χασιραμα.
Μου ειναι δυσκολο να το δεχτω.
Γιαυτο και συμφωνω πιο πολυ με τα λεγομενα DoB kai D.Dragon, ετσι ενιωσα κι εγω τουλαχιστον μετα απο αυτο το τσαπτερ.

Όπως είπε και ο Gilmaru, ο κύριος λόγος της ολικής μεταστροφής ηταν ο Itachi και οχι ο Hashirama!

#10818 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 11 April 2013 - 18:08

Θα συμφωνισω τα τελευταια λογια του itachi ηταν ενα πρωιμιο για να αλλαξει ο Sasuke. Ο orochimaru ομως αναγεννησε τους 4 για να το ξεκαθαρισουν 100% στον Sasuke απ 'οτι καταλαβα
The Suraido Project

Posted Image

#10819 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 April 2013 - 18:12

Θα συμφωνησω με τον Laraska...Πιο πολυ με προβληματιζει η μεταστροφη του Ororchimaru παρα του Sasuke.Ειμαι σιγουρος οτι θα εκμεταλευτει οσα γεγονοτα γινουν στα επομενα chapter προς οφελος του και τελικα αυτος θα βγει κερδιζμενος.
Και (οπως ειπε και ο laraska) ο Orochimaru ηταν ο 1ος κακος του Naruto και θα ειναι και ο τελευταιος.Δεν υπαρχει περιπτωση αν εγινε ξαφνικα καλος, και εκει πουκοντεψε να καταστρεψει ολοκληρει την Konoha 3 χρονια πριν, τωρα να θελει να παρει το μερος του Sasuke.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#10820 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 11 April 2013 - 18:51

Μαλλον εχετε ξεχασει να διαβαζετε manga οι απο πανω.Με ολο το σεβασμο , οσο Sasuke Fanboy και να υπηρξα στη σειρα που ακολουθησα για χρονια , ΤΕΛΟΣ - ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.Δεν αντεχω αλλο αυτο το χαλια γραψιμο.Ο Κισι κανει 3 χαρακτηρες να φαινοντε ηλιθιους σε ενα τσαπτερ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ 5.

Σασουκε , μεγαλυτερο ass pull και χειροτερο redemption καπιου protagonist στην ιστορια των manga.
Karin

Spoiler:

Ο Οροτσιμαρου ειπε μια απο τις πιο wtf is he saying lines και για να μην μιλησω για τα αδερφια.Ο 2τερος ειδηκα χαλαρα στο τελος ειπε , οχι δεν αντιπαθουσα τους Ουτσιχα απλα μπλαμπλαμπλα.

STAND YOUR GROUND ΓΑΜΩ.

Τιποτα , ο Kishi τοσο καιρο κλειστηκε στη γωνια με τον Sasuke και τον τροπο που εγραφε και δεν μπορεσε να βγει.

//DROP SERIES.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10821 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 April 2013 - 19:37

Ναι, μην διαβάσεις όμως το επόμενο.

#10822 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 11 April 2013 - 19:41

για το δευτερο το panel που ειναι μικρος και ειναι κατα των πολεμων μεταξυ των ninja το ξεχναμε?

#10823 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 11 April 2013 - 19:48

Ειλικρινά πάντως εγώ το chapter το βρήκα πολύ γαμάτο και εξελίχθηκε καλύτερα απο όπως περίμενα. Περίμενα ο Sasuke να συνεχίσει με την εκδίκηση γιατί το να πάει με το μέρος των hokage ακουγόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό

ΤΕΛΟΣ - ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
//DROP SERIES.

-1 hater :bye:

#10824 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 11 April 2013 - 19:53

Αν ο κυριος λογος ηταν οντως ο Itachi, τοτε επρεπε κιολας να του αλλαξει μυαλα απο τοτε.
Δεν υπηρχε καταλληλοτερος.
Τωρα αφηνει ασχημη εικονα, επειδη τον αγγιξε δηλαδη ο αδερφος του (και ο ναρουτο ισως), αλλα χρειαζοταν ακομα λιγες λεπτομερειες απτο παρελθον του χασιραμα ως τελευταια πινελια.Come on!
Ακομη μια κλισε σχεση δηλαδη στο κοσμου του ναρουτο για εμας, αλλα κατι που για τον σασκε δε λεει τιποτα ουσιαστικα που εχει σημασια.
Τα ξερει και τα εζησε κι ο ιδιος.
Δεν ηταν τιποτα κρυφο, αντιθετως ηταν το πιο γνωστο μοτιβο απτην αρχη του μανγκα.

ΕΙναι οπως λεει ο Revenger απο πανω βασικα "ο Kishi τοσο καιρο κλειστηκε στη γωνια με τον Sasuke και τον τροπο που εγραφε και δεν μπορεσε να βγει".
Spoiler:

Για την καριν δεν σχολιαζω καν, αλλα για τον οροτσιμαρου εχω κι εγω λιγες ελπιδες πως ακομα το παιζει καλος, και πως θα το γυρισει παλι στο τελος.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#10825 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 11 April 2013 - 20:06

Ο Itachi είπαμε ό,τι ήταν ο κύριος λόγος... όχι και ο μοναδικός. Άμα δεν του μιλούσε ο Hashirama δεν ξέρω άμα άλλαζε γνώμη ο Sasuke. Όσο για το "Και μας ανεστησε ολο ,το crew παλι για να γινει υπερμαχη και να πωρωθει ο κοσμακις" κάτσε να γίνει πρώτα η μάχη, να δούμε και ο Orochimaru με ποιανού το μέρος πραγματικά είναι και ένα σωρό άλλα πράγματα. Μια ζωή κάτι γίνεται, γκρινιάζει όλο το forum και μετά απο μερικά chapter ο Kishi τους διαψεύδει όλους. Περιμένετε να δείτε και τα επόμενα chapters και μετά να βγάλετε συμπεράσματα. Για να έχει κάποιος σωστή άποψη στο Naruto πρέπει να βλέπει τα chapters μαζεμένα (+ τα μελλοντικά που θα βγούνε) και όχι ένα-ένα. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ..

#10826 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 11 April 2013 - 20:10

Εγώ ελάλησα! :P Ουδέν άλλο σχόλιο. Ίσως να είναι επειδή μερικοί από εσάς διαβάζεται πολλά manga ταυτόχρονα και δυσκολεύεστε να συνδέσετε κομμάτια της ιστορίας που έχουν ειπωθεί σε διάστημα μηνών ή και χρόνων, γι αυτό σας φαίνεται παράξενο και απότομο.

Η επαφή με τον Ιtachi άλλαξε τα συναισθήματα του Sasuke, που ήταν και το βασικό του κίνητρο ανέκαθεν. Από εκεί και έπειτα χρειαζόταν απλώς χρόνο και κάποιον να του δώσει μια διαφορετική οπτική που να δένει με την αλλαγή στον ψυχισμό του. Αυτό.
Η "απόφαση" είχε ήδη παρθεί σε συναισθηματικό επίπεδο.

Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι μεν μια μεταστροφή, όχι όμως και ολοκληρωτική μεταμόρφωση αναγκαστικά. Αυτό μένει να το δούμε στη συνέχεια.

Edited by Gilmaru, 11 April 2013 - 20:14.

#10827 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 11 April 2013 - 20:20

Στα τελευταια που λες δε διαφωνω, πολυ σωστο αυτο. Stam
Δε μπορεις να αρνηθεις ομως πως τα λογια του χασιραμα ηταν περιττα. Μια δικαιολογια ουσιαστικα του κισι για να παει να σηκωσει τους καγκε ο σασκε και να τους παρει στη μαχη, η τον οροτσιμαρου μαυτους.
Και σιγουρα πολλα μπορουν να αλλαξουν, αλλα ο σασκε made up his mind που λενε, και αυτο δε βλεπω πως μπορει να αλλαξει παλι, αρα το θεωρω δεδομενο πλεον.
Γιαυτο και εκφραζω την απογοητευση μου εδω δηλαδη, δε γκρινιαζω απλα. Μιας και σπανια γκρινιαζω εδω μεσα.

Τα ιδια θα ελεγα και σε σενα Gilmaru.
Παρολο που οντως διαβαζω αρκετα manga ταυτοχρονα οπως λες, δε βλεπω πως γινεται να αρνηθεις κατι που ειναι ηλιου φαεινοτερον.
Ολα καλα με το μανγκα, αλλα ας μη κοροιδευομαστε τουλαχιστον.
Μετα απο ολες τις συναντησεις μεταξυ σασκε και ιτατσι, που δεν ξεχνιουνται, ο χασιραμα και καθε χασιραμα ειναι τετριμενο πραγμα οσον αφορα την μεταστροφη του σασκε. Για τη ομαλη συνεχεια της ιστοριας σαν καγκε εχουν μεγαλη σημασια ομως, γιαυτο και πηγε να χτυπησει 2 πουλια εδω ο κισι.
Χτυπησε το ενα και μας φτανει, γιατι θα τους δουμε στη μαχη, δε χτυπησε το αλλο ομως και πιστευω δε χρειαζεται να μαλωσουμε κιολας γιαυτο.
Κανεις δεν ειναι τελειος στη τελικη.

Edited by Punisher_P.E.F., 11 April 2013 - 20:21.

Alexander Pope

#10828 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 11 April 2013 - 20:29

Στα τελευταια που λες δε διαφωνω, πολυ σωστο αυτο. Stam
Δε μπορεις να αρνηθεις ομως πως τα λογια του χασιραμα ηταν περιττα. Μια δικαιολογια ουσιαστικα του κισι για να παει να σηκωσει τους καγκε ο σασκε και να τους παρει στη μαχη, η τον οροτσιμαρου μαυτους.
Και σιγουρα πολλα μπορουν να αλλαξουν, αλλα ο σασκε made up his mind που λενε, και αυτο δε βλεπω πως μπορει να αλλαξει παλι, αρα το θεωρω δεδομενο πλεον.
Γιαυτο και εκφραζω την απογοητευση μου εδω δηλαδη, δε γκρινιαζω απλα. Μιας και σπανια γκρινιαζω εδω μεσα.

Sorry για όσον αφορά την "γκρίνια" δεν το εννοούσα έτσι ακριβώς. Το μόνο που ίσως συμφωνήσω είναι το τι έγινε με την Karin, αλλα και πάλι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα οπότε δεν θα το δώσω και πολλή σημασία!

#10829 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 April 2013 - 20:35

STAND YOUR GROUND ΓΑΜΩ.

Τιποτα , ο Kishi τοσο καιρο κλειστηκε στη γωνια με τον Sasuke και τον τροπο που εγραφε και δεν μπορεσε να βγει.

//DROP SERIES.

says the average One Piece fan hahahahahahah lol γιατι δεν ξαφνιαζομαι? ;p
good riddance~~ :byejg9:

#10830 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 11 April 2013 - 20:38

Ασχετο, αλλά μου αρεσε το πως δικαιολογηθηκε πολυ προσφατα το γεγονος οτι ο Τobi ειχε σταματησει με το δεξι του χέρι το samehada. Τότε μου ειχε φανει πολυ ασχετο με τις υπολοιπες δυναμεις του, οπως μας τις ειχαν παρουσιασει.

Αν ο κυριος λογος ηταν οντως ο Itachi, τοτε επρεπε κιολας να του αλλαξει μυαλα απο τοτε.

punisher, αυτο δεν ισχυε κατ'εμε για δυο λόγους. 1ον, μάλλον μπερδευεις το "ο μονος λόγος" με το " ο κυριος λόγος". Οπως ειναι τώρα, η φραση σου δεν στεκει νοηματικά.

Δευτερον, (από πλευρας ψυχολογιας και ρεαλισμου) αυτο που εγινε δεν ηταν παράλογο.
Οταν καποιος υφισταται ενα ισχυρο σοκ + απομονωση στην παιδικη ηλικια + διαφορα άλλα ψιλοκλισε, μπορει αυτο που ειναι λογικο για όλους τους άλλους, ο ιδιοs να χρειαζεται να το ακουσει με έναν πολυ συγκεκριμενο τροπο και μονο αυτον, για να πειστει.
Αλλιως τα αυτια του εχουν πέτσα.

Τωρα ο τυπακος χρειαζοταν να μαθει πως ειχε διαμορφωθει το κλιμα οταν ηταν ο αδερφος του παιδι + τι σκεφτοντουσαν αυτοι που ξεκινησαν την εχθρα + διαφορα άλλα που δεν αλλαζουν μεν το λογικο αποτελεσμα αλλα εξηγουσαν διαφορες συναισθηματικες τασεις. Δικες του, του αδερφου του, και οσων τους εκπαιδευσαν και επηρρεασαν. και έτσι εκλεισε ο κυκλος.

Στο δια ταυτα, δεν θεωρω οτι το χειριστηκε αψογα. Μεσα σε ενα δισελιδο συμπηκνωσε ολη τη μεταστροφη σε εναν εσωτερικο διαλογο και γενικως ειχε δυο τρεις αρπακολιες ακομα. Αλλα σε γενικες γραμμες δεν περιμενα απο το "Naruto" να το χειριστει στο ιδιο επιπεδο με αλλα μανγκα (αλλων genre συνηθως) που παιζουν μονιμα σε τετοια γηπεδα και χειριζονται καλυτερα καποιες εννοιες. Για αυτο που ειναι ομως σαν μειγμα εκανε καλη δουλεια, και για μενα περασε τη βαση σε εναν αρκετα δυσκολο χειρισμο.

Οσο για την καριν, γενικως ο κισι εχει μια ταση να γραφει κατα αυτον τον τροπο τις γυναικες και σπανια ξεφευγει απο το μοτιβο. αρα δε μου κανει εντυπωση.

Ο Οροτσι ομως υπηρετει μονο την περιεργεια του. Οποτε το να κανει και καλες πραξεις δεν ειναι ξενο προς αυτον. Αν ομως δε βγουν εγωιστικα κινητρα, κατι λειπει.

Who knows, μπορει να θελει το Juubi για lab rat! :hehehe:

Edited by Lord Leon, 11 April 2013 - 20:40.

stasou%2520mygdala.jpg