Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#181 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 03 August 2008 - 14:18

εγω θα ηθελα να ειμαι ενας που να ειχε ιδιοτητα ενος devil fruit(gomu gomu no mi) να ηξερα να παλευω με κατανα οπως ο ζορο!!!
Να μπορουσα να μαγειρευω και η κλοτσια μου να ηταν πολυ δυνατη!!!
επισης να εχω καλο σημαδι ωστε οτι ειναι να πετυχω να τα καταφερνω!!!!
και ετσι μονος μου θα προστατευα καθε αθωο πολιτη απο τους κολοmarine και τους πιρατες και μπλα μπλα μπλα.............

#182 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 03 August 2008 - 14:29

Eγω αμα ημουν μεσα σε ανιμε θα ημουν ο cool stylish guy που βαριεται να κανει το οτιδηποτε αλλα στο τελος αυτος ειναι που κανει ολη την δουλεια (επειδη δν εχει αλλη επιλογη...)σαν τον spike απο το cowboy bebop ενα πραγμα....
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#183 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 03 August 2008 - 14:33

θα κατεστρεφα τον πλανητη

#184 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 August 2008 - 23:03

Εγω θα ημουν μαλλον ενας απιστευτα διαβολικος,σκοτεινος,καταχθονιος,υποχθονιος,χαοτικος,υπερτατα δαιμονικος,
σουπερ κακος με ενα τρομερο,ιρονικο,μεγαλο σατανικο γελιο και μια λεγεονα απο αβουλα minions που 8α 8ελει να καταστρεψει τον κοσμο επειδη τον σιχαθηκε.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ (το γελιο που λεγαμε)

qzMHWHd.png

#185 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 29 August 2008 - 00:26

Ή θα ήμουν στους Akatsuki του Naruto και θα ήλπιζα ο kishimoto να είχε κέφια όταν θα έφτιαχνε το σενάριο μου ή θα ήμουν στα Espada του Bleach.. Ήρεμα και απλά πράγματα δηλαδή.

Posted Image

#186 Pindrops

Pindrops

tiny silver hammers

• Members
  • 41 posts

Posted 29 August 2008 - 03:44

Αρχικά, θα δοκίμαζα τις αστείες γκριμάτσες. Από την αρχή ως το τέλος...όλες. Θα έψαχνα τον ιδρώτα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και τέτοια.

Μετά από αυτό θα πήγαινα ένα μακρινό ταξίδι για να ανακαλύψω τον εαυτό μου, μιας και δεν ξέρω ακριβώς ποιος είμαι. Στο δρόμο θα με έβρισκε μια άγνωστη γκομενάρα και θα μου έλεγε:
Πινδροπς - κουν είσαι η μόνη ελπίδα για να σώσεις τον κόσμο από τον σκοτεινό δίδυμο αδελφό σου που σε μισεί μέχρι θανάτου. Τότε θα τραβούσα το κατάνα με τις μαγικές δυνάμεις και χωρίς να ξέρω γιατί, θα το έκανα...και θα έπαιρνα και το κορίτσι.
Posted Image
How do you like my swimming?:chigau:

#187 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 29 August 2008 - 08:24

Θα ήμουν ένας αφανής ήρωας χαμηλών τόνων που δεν θα έδινα σε κανέναν την εντύπωση οτι κρύβω μεγάλη δύναμη..αλλά στο τέλος θα τους έσωζα όλους κ θα ΄φανέρωνα τη δύναμη μου..great expectations:8):

#188 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 29 August 2008 - 11:12

θα ημουν μυστηριωδης οποτε θα βρισκόμουν κυριως μεσα σε σκιες κλπ.....θα ηθελα να μην ειμαι παρεα με τους ηρωες περισσοτερο χμμ...ανεξαρτητη να το πω;βασικα δε το εχω σκεφτει ποτε ως τωρα

#189 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 posts

Posted 30 August 2008 - 18:51

χμμ..καλή ερώτηση..Θα ήμουν μάλλον η κακιά της υπόθεσης.(Κάτι σε θηλυκός Orochimaru, δε θα με χάλαγε καθόλου.:hehehe:)
*Loves Snakes!!*:kill4u:
Posted Image Konata rulez.:hero:

#190 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 31 August 2008 - 21:15

Θα ηθελα να ημουν ενας σκοτεινος αλλα οχι κακος χαρακτηρας!!! Με καποια μαγικη δυναμη!!!
Posted ImageI will always know that you love me....

#191 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 31 August 2008 - 22:30

εγω θα ειθελα να ειμουν στο naruto ενας ninja απο το konoha village και μελος της uchiha clan (και να μην ειμαι δεν πειραζει) και φιλος της ΙΝΟ:wooi2::tensai::congrats: και να εχω σημαντικο ρολο στην ιστορια

(μηνυμα προς kishimoto:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!:tensai:)

και με το καλο οταν κανεται θεμα ''ποιος ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας στο naruto?'' να βγω πρωτος :tensai::tensai:

#192 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 31 August 2008 - 23:11

Εγω θα ηθελα να ημουν μαχητης με οπλο σε οποιοδηποτε anime...(οχι pokemon-digimon-DBZ)

θα κατεστρεφα τον πλανητη

Ποιος ''κακος'' το εχει ξαναπει αυτο?:hahaha:

''ποιος ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας στο naruto?''

εσυ φυσικα,επειδη απο οτι καταλαβαινω,θες μεγαλυτερο ρολο και απο το naruto!:kakaka:

Edited by jimmare, 31 August 2008 - 23:29.

Posted Image

#193 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 01 September 2008 - 00:27

Εγω θα ηθελα να ημουν μαχητης με οπλο σε οποιοδηποτε anime...(οχι pokemon-digimon-DBZ)

Ποιος ''κακος'' το εχει ξαναπει αυτο?:hahaha:

εσυ φυσικα,επειδη απο οτι καταλαβαινω,θες μεγαλυτερο ρολο και απο το naruto!:kakaka:

ειμαι ο legendary ninja christos uchiha η δεν ειμαι......:tensai:(συνφωνα με τον kishimoto:wooi2::tensai:)

#194 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 04 September 2008 - 20:55

Μαλλον θα ειμουν ο πρωταγωνιστης!:w00t:
Ενας ηρωας που θα εσωζε το κοσμο ,που θα βοηθαγε τους φτωχους,και θα προστατευε τους αδυνατους:hero::hero:8)
(τα κλασσικα)...

#195 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 05 September 2008 - 13:17

εγω 8α ει8ελα να ειμουν δολοφονικος να σκοτονω για ευχαριστιζω τους σκοτοτεινους 8εους μου (blood for the blood god):hahaha::hahaha::hahaha: