Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#166 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 June 2008 - 18:56

Αν ήμουν σε ένα anime, (όνειρα θερινού απομεσήμερου) θα είχα το σωματότυπο της Tifa ή της Seras (γιατί αυτόν έχω ούτως ή άλλως) και θα ήμουν αυτή με τη βαριά σωματική δύναμη, αλλά Tsunande.

Από χαρακτήρα, θα ήμουν εξελικτικός: ποτέ στα ίδια, συνεχώς αλλαγή. Είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο. Αλλά κάτι που δε θα έκανα ποτέ, θα ήταν να αλλοιωθώ σε κάτι αρνητικό, ας πούμε μια εκδήκηση. Θα ήμουν χαρωπή, με το μέρος των "καλών". Θα επιρρεαζόμουν πολύ όμως από τους άλλους, έστω κι αν δεν το ήθελα.

Think about something like Tifa, οr Seras. Girls next door.

Πονεμένο παρελθόν, όχι. Με νευριάζουν κάτι τέτοια. Αλλά γκόμενος εννοείται. Κόσμος χωρίς αρσενικά, φαΐ χωρίς αλάτι!

Edited by Teachan, 20 June 2008 - 19:22.

Posted Image

#167 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 22 June 2008 - 21:19

Αν ήμουν σε ανιμε; Δηλαδή αν θα ήταν εκεί το Ego μου, το Superego μου ή το Id μου;

Αν ήταν το Εγώ, θα ήμουν ένας απ' τους κομπάρσους που, αν και εξίσου συνηθισμένοι με τον πρωταγωνιστή, δεν τους πλησιάζει ούτε θηλυκιά γάτα, και μένουν πάντα στο φόντο του πλάνου να κοιτάζουν από μακριά.

Αν ήταν το Υπερεγώ μου, θα ήμουν ένας ήρεμος τύπος που εμφανίζεται απ' το πουθενά για να δώσει συμβουλές (όχι πάντα άμεσα κατανοητές) και να αναφέρει πράγματα πού 'χουν διαφύγει στους πάντες.

Αν ήταν το Αυτό μου, θα ήμουν ένας υπερξιφομάχος (κανονικό katana παρακαλώ, όχι αναπληρώσεις... άλλων... μεγεθών) που, και να μην τον καλούσε το καθήκον, θα προκαλούσε άλλους σε μονομαχίες επειδή θα το φχαριστιόταν. Επίσης, αν του πείραζε κανένας τα άτομα που αγαπούσε, θα τα 'παιρνε και θα γινόταν μηχανή καταστροφής.

#168 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 22 June 2008 - 21:46

εγω μαλλον με βλεπω για κατι σε o ακιρος που πεταγετε παντα ακιρα και πεταει ακιριλες αλλα κραταει τιν παρεα ζωντανη
Posted Image
Spoiler:

#169 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 22 June 2008 - 22:39

Εγώ ποιος θα ήμουν? Χμμμμ για να δούμε...θα ήμουν ένας πολεμιστής του κάλου με μια δόση μεγάλου κακού κάνοντας ακόμα και τους κακούς να με υπάκουνε από φόβο!!! Α και ας μην ξεχναώ τις κοπέλες γύρο μου (οπός σε όλα τα anime και manga):hahaha:
Posted Image

#170 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 16 July 2008 - 16:34

Λοιπόν, έψαξα και κοίταξα και σκέφτηκα και αφού σιγουρεύτηκα πως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, αποφάσισα να ανοίξω αυτό το thread (αν και δεν ξέρω κατα πόσο είναι το σωστό μέρος, αλλά αν δεν είναι μπορεί πάντα να γίνει move σωστά?). Στο ψητό λοιπόν... Πως πιστεύετε πως θα ήταν η ζωή σας αν ζούσατε σε ένα anime η ένα manga? Η κοπέλα/αγόρι που ξέρετε τόσα χρόνια και κάνετε τόσο παρέα, θα σας έβλεπε ως κάτι παραπάνω απο φίλο? Ο κολλητός σας, θα ήταν ταυτόχρονα και ανταγωνιστής σας? Στις μοναχικές σας στιγμές, θα έσκαγε απο το πουθενά η παρέα σας, να σας χτυπήσει στο κεφάλι και να σας βρίσει που είστε μόνος/η σας και μίζερος/η? Ακούω λοιπόν...

#171 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 16 July 2008 - 16:46

Θα ήταν φριχτή και βαρετή παραλλαγή του NHK αυτή τη στιγμή...Το καλοκαίρι δεν μου πάει καθόλου φαίνεται...
Posted Image

#172 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 16 July 2008 - 19:47

Θα ημουν ο ψυχοπαθης δολοφονος που θα απελευθερωνα τον κοσμο απο την τυρανια των δαιμονικων pokemon

Edited by Skiarxon, 16 July 2008 - 19:52.

#173 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 16 July 2008 - 19:48

Tότε θα ήμασταν δίδυμοι

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#174 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 July 2008 - 10:25

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα ήθελα να είμαι σε κάποιο shonen, και να είμαι η σκύλα πολεμίστρια εξειδικευμένη να σαπίζει στο ξύλο τα βλαμμένα στο κοινό που το μόνο που κάνουν είναι να φωνάζουν "εμπρός kenshin!!!", "naruto, μπορείς να το κάνεις!!!", "yugi, πιστεύουμε σε σένα!!!" και λοιπές ανοησίες. :hehehe:

15fkk04.jpg

#175 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 18 July 2008 - 13:58

...χμμμ as I've already said propably η σκυλα της υποθεσης or... καποια που να εχει βαρυ χερι και να ριχνει ξυλο ~for justice~ but not like tsunade sama moar like Narusegawa... or Chidori..:P ultimate kicks and fists FTW
/I guess that would be strangely realistic/
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#176 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 22 July 2008 - 20:15

..............

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 02:35.

#177 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 22 July 2008 - 20:36

Χμμμ...καποια που θα ηξερε απο katana και ενα υσηχο αλλα χαρουμενο μελος μιας ομαδας οπως αυτη του Naruto...απλα, λιτα και απεριτα...!:ureshii:
Posted Image

#178 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 22 July 2008 - 21:40

βασικά, για να απαντήσω στην ίδια μου την ερώτηση, εγώ υποθέτω πως θα ήμουν ο κλασσικός rival του πρωταγωνιστή που ποτέ δεν μπορεί να τον φτάσει σε δύναμη και που πάντα τον ζηλεύει..

#179 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 22 July 2008 - 22:20

Μεταφερομενος σε ανιμε πιστευω θα ημουν ο μετριοπαθης συμπαθητικος τυπος με το μυστηριωδες υπομειδιαμα καρφιτσωμενο στο προσωπο, -που θα μπορει να σταθει ανετα στη μαχη γιατι οχι- π.χ. Xellos απο slayers, μεχρι και soujiro απο rurouni kenshin, αν και λιγο παρανοια ο τυπος..

#180 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 24 July 2008 - 09:24

επειδη εγω εχω βαρυ χερι,θα μουν καποια που θα εριχνε ξυλο με κινησεις καρατε,δεν θα μπορουσε να με φτασει καμια αλλη σκυλα,θα μουν η κακια,και τι αλλο.....α ναι,σιγουρα θα χα γκομενο τον πρωταγωνιστη!!(αμα λεει φυσικα,αλλιως,τον κολλητο του:P):kakaka:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]