Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#211 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 03 June 2009 - 09:46

θα ημουν ο mastermind κακος της υποθεσης. cool με λιγες και καλες εμφανισεις, παντα ηρεμος και σιγουρος, απιστευτο μυαλο, και ενοειται οταν θα με δειχνει θα ειμαι σε μια πολυθρονα και θα φαινεται μονο το χερι μου....(αστυνομος σαινης κ ετσι)
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#212 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 03 June 2009 - 10:27

θα ημουν ο Luffy απλα 8α ειχα φαει καλυτερο φρουτο(με καλυτερες δυναμεις)
και 8α τους ειχα ξεπαστρεψει ολους μονος μου για να τελειωνουμε :P

#213 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 08 August 2009 - 20:20

χμμμ... δύσκολη ερώτηση...
αν ήμουν anime θα ήθελα να ήμουν ο Kira:hero:(για ευνόητους λόγους:kill4u:)

#214 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 August 2009 - 20:45

No Way!!!(seat's already taken!!:df13952b:)

(....kidding....:P)

Aν ημουν σε ανιμε θα θελα να μαι κατι σε στυλ Alucard....ατρωτος σε σφαιρες...ατρωτος στα παντα(για οσο μας εχουν δειξει στο ανιμε τουλαχιστον,μετα στο manga ολο και κατι παθαινει φανταζομαι:P)....παντα νικητης!!!

Ο Steven Seagal των ανιμε!!

Off topic .......:hahaha:

Posted Image

Πάντως εγώ θα ήμουν σίγουρα ο πρωταγωνιστής:bike:. Θα ήμουν ο απίστευτα δυνατός που τους προκαλεί όλους και τους πλακώνει όλους κάνοντας χαβαλέ, και θα αναλάμβανα καθήκοντα αρχηγού, εννοείται πως θα είχα και πολλές fangirls...{όχι πως δν έχω:hero: ψώνιο mode off }

Posted Image

#215 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 08 August 2009 - 20:58

:orly: Λογικά θα ήμουν από τους πολλούς με μαγικές δυνάμεις που το κρύβουν, αλλά δεν θα το έκρυβα καθόλου, θα κυκλοφορούσα στο δρόμο και όποιος με προκαλούσε θα έβρισκε σύντομα τα μούτρα του στο πάτωμα ενώ εγώ θα απομακρινόμουν τραγουδώντας το OP του anime όπου παίζω, θα είχα περίεργο χρώμα μαλλιών (κάτι σε μπλε) και θα με ακολουθούσαν οι πιστοί ακόλουθοί μου με τις δικές τους δυνάμεις. Επίσης, θα έσερνα πίσω μου ένα τυπά σε style Kyon για να έχω κάποιον να ενοχλώ και να κάνει οτιδήποτε λέω (αν και όλοι θα με ακολουθούσαν χωρίς λέξη γιατί θα τους πλάκωνα αλλιώς). Θα ήμουν και αθάνατη. Και θα είχα και το προσωπικό μου χαρέμι με anime boys (γιατί στα anime όλα γίνονται :hahaha: )

Και θα έσωζα τον κόσμο :hero:

Spoiler:

That is all

Spoiler:

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#216 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 08 August 2009 - 21:56

εγω θα ημουν ο pervert της ιστοριας.

ezgif.com-resize.gif

#217 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 08 August 2009 - 22:10

αν ημουν σε ανιμ με κοβω να ημουν τιποτα σαν τον κον(μπλιτσ)
Posted Image

#218 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 08 August 2009 - 23:05

Αν πάμε με βάση το πως είμαι στην πραγματικότητα...

Μάλλον κλασικά θα ήμουν ένας λιγομίλιτος, διστακτικός τύπος, φίλος κάποιου shounen πρωταγωνιστή ή αν όχι φίλος, κάποιος που τον υποστηρίζει.
Χαμηλών τόνων και κάποιος που σκέφτεται πρώτα 10 φορές κάτι πριν μιλήσει 1 συνήθως.. ίσως να είχα και κάποια προβλήματα με την κοινωνικότητά μου (στυλ Sai στο Naruto εν μέρη ).
Δεν θα εμπιστευόμουν πολύ τις δυνάμεις μου και δεν θα έμπαινα εύκολα στη μάχη, εκτός από τις περιπτώσεις που κάποιος απειλείται, ιδιαίτερα αν είναι κοντινό μου πρόσωπο, ή αν έχω κάποιο άλλο σημαντικό κίνητρο.
Επίσης θα απέφευγα τις συγκρούσεις και θα είμουν φιλειρηνικός γενικά, εκτός αν είχα κάποιον πολύ σημαντικό λόγο να μην είμαι.

Με λίγα λόγια από άποψη δύναμης στη μάχη, στις περισσότερες περιπτώσεις μάλλον δεν θα ήμουν χαρακτήρας για μάχη ή θα ήμουν για τα μπάζα..

Αν ήμουν σε fantasy anime θα μπορούσα να ήμουν κάποιος μοναχικός τύπος που περιπλανιέται στη φύση:wis:, μιλάει στα ζώα και ίσως έχει και κάποιες άλλες οφέλιμες ιδιότητες που δεν προορίζονται για μάχη. Πάντα ήθελα να έχω την ιδιότητα να πετάω πάντως:himitsu:, κάποια healing abilities θα μου έρεσαν επίσης.

Edited by Gilmaru, 08 August 2009 - 23:38.

#219 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 09 August 2009 - 09:40

τωρα που το ξανασκεφτομε θα μπορουσα να ειμαι ο Ichigo, ναι ναι μου παει πολυ ο χαρακτηρας του.

ezgif.com-resize.gif

#220 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 09 August 2009 - 11:34

μοναχικός τύπος που περιπλανιέται στη φύση:wis:, μιλάει στα ζώα.

Sorry αλλά γέλασα πολύ με αυτό το κομμάτι!:hihi2:

Αν ήμουν σε anime...θα ήμουν φυσικά ηγέτιδα ίσως σε μια στρατιωτική βάση που όλοι κ όλα θα περνούν κάτω από την επίβλεψή μου.Δυναμική, πολεμοχαρής, έτοιμη για κάθε πρόκληση κ πειραχτήρι με τα ανυποψίαστα αγοράκια-φανταράκια/ψαρούκλες της βάσης μου.Θα είχα ένα άλογο, τον Ασπρούλη (το ίδιο άλογο διαλέγω κ στα pen&paper, το έχω απωθημένο :hahaha:) κ μια χελώνα ως pet.Κ...θα ήμουν ψηλή...τουλάχιστον 1.70, ο Gami-sama τουλάχιστον αυτή την φορά θα με είχε προικίσει με λίγους πόντους παραπάνω :hahaha:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#221 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 09 August 2009 - 17:25

Θα ημουν ο υσηχος και ο εξυπνος της παρεας που δεν φανερωνει τα συναισθηματα του και θα ειχε εκπληκτικες δυναμεις αλλα θα προσπαθει να μην τις δειχνει και δεν θα του αρεσε να παλευει(μονο για σοβαρους λογους οπως να υπερασπιστει τους φιλους του και τα συναφι) αλλα θα ημουν και ευγενικος XD.
Αυτος ο ρολος δεν νομιζω να ταιριαζει σε πρωταγωνιστη αρα θα ημουν πιθανον φιλος του.

#222 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 09 August 2009 - 20:26

Θα ημουν ο υσηχος και ο εξυπνος της παρεας που δεν φανερωνει τα συναισθηματα του και θα ειχε εκπληκτικες δυναμεις αλλα θα προσπαθει να μην τις δειχνει και δεν θα του αρεσε να παλευει(μονο για σοβαρους λογους οπως να υπερασπιστει τους φιλους του και τα συναφι) αλλα θα ημουν και ευγενικος XD.
Αυτος ο ρολος δεν νομιζω να ταιριαζει σε πρωταγωνιστη αρα θα ημουν πιθανον φιλος του.

Μου μοιάζεις :riiight:

Sorry αλλά γέλασα πολύ με αυτό το κομμάτι!:hihi2:

:huh: :tongue:

:nosey: Είναι λιγάκι αστείο όντως τώρα που το σκέφτομαι.. --> :joyful: :hihi2:

:himitsu: Θα μπορούσα να ήμουν και σαν τα Kirin στο 12 Kokuki (αν και δε μ' αρέσει που πρέπει να είναι υπάκουα στον βασιλιά).

θα ήμουν φυσικά ηγέτιδα ίσως σε μια στρατιωτική βάση που όλοι κ όλα θα περνούν κάτω από την επίβλεψή μου.Δυναμική, πολεμοχαρής, έτοιμη για κάθε πρόκληση

Απαπα.. :dwarf:
:hahaha:

Edited by Gilmaru, 09 August 2009 - 20:33.

#223 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 09 August 2009 - 21:13

Αν ήμουν σε anime...θα ήμουν φυσικά ηγέτιδα ίσως σε μια στρατιωτική βάση που όλοι κ όλα θα περνούν κάτω από την επίβλεψή μου.Δυναμική, πολεμοχαρής, έτοιμη για κάθε πρόκληση κ πειραχτήρι με τα ανυποψίαστα αγοράκια-φανταράκια/ψαρούκλες της βάσης μου.Θα είχα ένα άλογο, τον Ασπρούλη (το ίδιο άλογο διαλέγω κ στα pen&paper, το έχω απωθημένο :hahaha:) κ μια χελώνα ως pet.Κ...θα ήμουν ψηλή...τουλάχιστον 1.70, ο Gami-sama τουλάχιστον αυτή την φορά θα με είχε προικίσει με λίγους πόντους παραπάνω :hahaha:

Πια η σχεση σου με τον μανγκακα?? :hahaha:
Το φυσικα μ'αρεσε εμενα...γιατι ειναι προφανέστατο αλλωστε....
Σορρυ κοπελια σημερα απασχολιμενος..δεν δινουμε ύψος μας τελείωσε...να κανω τον ασπρούλη πόννυ όμως μπορώ αν θες....:hahaha::hahaha::hahaha:

:huh: :tongue:

:nosey: Είναι λιγάκι αστείο όντως τώρα που το σκέφτομαι.. --> :joyful: :hihi2:

Λιγο???

Έγω πάλι δεν θέλω να ήμουν χαρακτήρας σε άνιμε..ο μανγκάκα θέλω να είμαι να κανω την ζωή κόλαση σε όλους σας....ψίνομαι να πάρω όλες σας τισ απαντήσεις και να φιαξω ιστορία...Κοκομπλόκ λέμε...
Posted Image
Spoiler:

#224 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 10 August 2009 - 14:10

Σορρυ κοπελια σημερα απασχολιμενος..δεν δινουμε ύψος μας τελείωσε...να κανω τον ασπρούλη πόννυ όμως μπορώ αν θες...

Εσύ μανγκάκας στο δικό μου anime δεν θα γίνεις ποτέ!
Άκους εκεί...ο Ασπρούλης μου...πόννυ!:mador2:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#225 yuuki21

yuuki21

Starting...

• Members
  • 30 posts

Posted 10 August 2009 - 22:10

εγω μαλλον θα ημουν μια διχασμενη προσωπικοτιτα που παλεβει το κακο αλλα δεν ξερει αν ειναι απο την πλευρα των καλων...και σιγουρα οχι η προταγωνιστρια...μαλλον στα φιλλερς θα ημουνα....