Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#151 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 18 June 2008 - 09:36

Εγώ θα ήμουν ο τυπικός μαθητής Λυκείου με τις ασχολίες που έχουν όλοι οι μαθητές αυτής της κατηγορίας, ο οποίος στην πορεία ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές ή μαγικές δυνάμεις τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιεί για να κυνηγά δαίμονες, βαμπίρ κλπ για την σωτηρία του κόσμου. Επίσης θα έχω την δυνατότητα να ελέγχω το μυαλό των άλλων (σαν την force των Jedi) και να τους κάνω ότι θέλουν.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#152 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 18 June 2008 - 10:23

Τρομερο 8ρεαντ! Ναισ ναισ!

Εγω 8α ειμουν κατι μετα3υ Griffith, Zero, Johann, Alucard και Light. Σε ενα ριαλ γορλντ μεσαιωνικο σεναριο, χωρισ superpowers οπωσ το monster με μπολικη
σπλαττερια οπωσ το berserk και με μοναδικο στοχο να αλλα3ω το διεφ8αρμενο κοσμο πατωντασ επι πτωματων (Death Note) και οταν βλεπω τουσ αλλουσ να πα8αινουν οτι πα8αινουν να γουσταρω οσο τιποτα αλλο (Johann, Alucard). Αυτο 8α το καταφερνα χωρισ καμια μπινια (geass , death note) αλλα οδηγωντασ μια ομαδα απο πολυ δυνατουσ πολεμιστεσ που οπωσ προχωραει το σεναριο 8α γινονται ολο και δυνατοτεροι, και 8α νικανε παντα λογω των εφυεστατων στρατιγηκων μου (Griffith,Zero). Αλλα δε 8α κα8ομουνα πισω στη μαχη, 8α κανα και γω ντου και 8α τουσ εσπαγα ολουσ! (Alucard, Griffith).

Ναι οπωσ καταλαβενεται 8α μουν ο απολυτοσ evil hero, βεβαια ολοι οι hero exουν και fans, εγω λογικα δε 8α ειχα γιατι 8α μουνα ΠΙΟ κακοσ απ το Johann, πιο ε3υπνοσ απο zero,light και πολυ πιο σαδιστησ απο τον Alucard!

MwHAhaHAhaHAha!!

#153 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 June 2008 - 10:27

χμμμ, μαλλον δεν εχω καταλαβει καλα. το τοπικ ειναι για το πως θα θελαμε να ειμαστε, ή για το πως θα μοιαζανε συμφωνα με τον πραγματικο μας εαυτο? γτ απο οτι βλεπω , πολλοι δαρτες μαζευτηκανε

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#154 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 June 2008 - 10:36

Τρομερο 8ρεαντ! Ναισ ναισ!

Εγω 8α ειμουν κατι μετα3υ Griffith, Zero, Johann, Alucard και Light. Σε ενα ριαλ γορλντ μεσαιωνικο σεναριο, χωρισ superpowers οπωσ το monster με μπολικη
σπλαττερια οπωσ το berserk και με μοναδικο στοχο να αλλα3ω το διεφ8αρμενο κοσμο πατωντασ επι πτωματων (Death Note) και οταν βλεπω τουσ αλλουσ να πα8αινουν οτι πα8αινουν να γουσταρω οσο τιποτα αλλο (Johann, Alucard). Αυτο 8α το καταφερνα χωρισ καμια μπινια (geass , death note) αλλα οδηγωντασ μια ομαδα απο πολυ δυνατουσ πολεμιστεσ που οπωσ προχωραει το σεναριο 8α γινονται ολο και δυνατοτεροι, και 8α νικανε παντα λογω των εφυεστατων στρατιγηκων μου (Griffith,Zero). Αλλα δε 8α κα8ομουνα πισω στη μαχη, 8α κανα και γω ντου και 8α τουσ εσπαγα ολουσ! (Alucard, Griffith).

Ναι οπωσ καταλαβενεται 8α μουν ο απολυτοσ evil hero, βεβαια ολοι οι hero exουν και fans, εγω λογικα δε 8α ειχα γιατι 8α μουνα ΠΙΟ κακοσ απ το Johann, πιο ε3υπνοσ απο zero,light και πολυ πιο σαδιστησ απο τον Alucard!

MwHAhaHAhaHAha!!

Και τελικά τι ΔΕ θα μπορούσες να κάνεις? :drink:

15fkk04.jpg

#155 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 18 June 2008 - 11:43

Και τελικά τι ΔΕ θα μπορούσες να κάνεις? :drink:

να γινω hollow ichigo, demon fox, crusnic 02 κτλπ. :wis:

#156 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 18 June 2008 - 12:23

Αν είμουν σε anime θα είμουν ο απόλυτος shonen πρωταγωνιστής:hero:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#157 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 19 June 2008 - 10:48

χμμμ, μαλλον δεν εχω καταλαβει καλα. το τοπικ ειναι για το πως θα θελαμε να ειμαστε, ή για το πως θα μοιαζανε συμφωνα με τον πραγματικο μας εαυτο? γτ απο οτι βλεπω , πολλοι δαρτες μαζευτηκανε

Το thread είναι για το τι θα θέλαμε να ήμασταν! Αν παίζαμε σε κάποιο anime όπως είμαστε, μάλλον θα το είχαν σταματήσει γιατί δεν θα είχε καθόλου ενδιαφέρον ή θα ήταν πολύ slice of life!:hahaha:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#158 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 June 2008 - 11:00

Το thread είναι για το τι θα θέλαμε να ήμασταν! Αν παίζαμε σε κάποιο anime όπως είμαστε, μάλλον θα το είχαν σταματήσει γιατί δεν θα είχε καθόλου ενδιαφέρον ή θα ήταν πολύ slice of life!:hahaha:

soka... my mistake then
in that case I'd very much like to be like Jin ( samurai Champloo ), or something like that

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#159 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 19 June 2008 - 11:17

Αν είναι έτσι, θα ήθελα να ήμουν μια χαριτωμένη αθλητική κοπέλα με αυθορμητισμό και που να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, κάτι σε Mizuki από Hana-Kimi. :drink:

15fkk04.jpg

#160 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 posts

Posted 20 June 2008 - 01:10

βεβεα θα ειμουνα στον naruto και θα ειμουν με τους κακους akatsuki και θα κατακτουσα τον κοσμο....και τα 9 monster...:king: of the world :kakaka:

#161 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 20 June 2008 - 01:17

Ας ήμουν σε anime... Θα έκανα τα δικά μου στο παρασκήνιο:hehehe::hehehe::hehehe:

#162 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 20 June 2008 - 04:09

κάτι σε Mizuki από Hana-Kimi. :drink:

με bishounen ή άνευ bishounen??? X33
γιατι αν ειναι ετσι τοτε κι εγω θα ηθελα να ειμαι κατι σε Mizuki από Hana-Kimi...
shampoo scene omg

Posted Image

Spoiler: &#33909

#163 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 20 June 2008 - 08:19

με bishounen ή άνευ bishounen??? X33
γιατι αν ειναι ετσι τοτε κι εγω θα ηθελα να ειμαι κατι σε Mizuki από Hana-Kimi...
shampoo scene omg

Φυσικά με bishonen. Τι, τσάμπα? :hahaha:

15fkk04.jpg

#164 j0hn"n"y

j0hn"n"y

...Mižυ Lυffý... =D

• Members
  • 31 posts

Posted 20 June 2008 - 13:44

Αν ημουν μεσα σε ενα ανιμε, τοτε θα ημουν ο πιο cool guy με το τσιγαρο του και αν μου ορμουσαν 100 ατομα θα τα πλακωνα σε 1 λεπτο!!!!:head::head: y0!!!!:P:P:P
[just kidding..!]

#165 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 20 June 2008 - 17:57

Είμαι λίγο στενοχωρημένη... :uhh:

Η αδερφή μου μόλις μου είπε ότι αν ήμουν χαρακτήρας σε άνιμε θα ήμουν στάνταρ η χαζογκόμενα με τα μεγάλα βυζιά που τρέχει δεξιά και αριστερά, ρίχνει άπειρο ξύλο αλλά δεν είναι ποτέ η πρωταγωνίστρια ενώ εκείνη θα ήταν η χαριτωμένη κοπελίτσα με τα κοτσιδάκια! Grrrr......
:erk: