Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Darker Than Black

• Please log in to reply
172 replies to this topic

#91 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 21 June 2009 - 22:35

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6644

Ανακοινώθηκε δεύτερη σαιζόν της σειράς :D
Posted Image

#92 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 21 June 2009 - 22:38

Can't wait... :wooi2:. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed... :nanana:.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#93 Koshin

Koshin

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 22 June 2009 - 00:08

Αυτα ειναι νεα...Αντε να καλυφ8ουν μερικες τρυπιτσες στο σεναριο σε συνδιασμο με ωραια πλοκη και η σειρα 8α γινει τοπ..

#94 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 22 June 2009 - 02:21

yup yup yup :burningbe3:

βλεπω τωρα ξανα την πρωτη to refresh memories:drink:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#95 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 June 2009 - 03:02

άντε καιρός ήταν
ελπίζω σε λιγότερες διαφημίσεις της Πίτσας Χατ

#96 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 22 June 2009 - 08:09

Ειχε κι εδω pizza hut?
Μονο στο code geass τη θυμαμαι εγω... :S

#97 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 June 2009 - 10:35

Άντε ρε!:oo: A wish come true.:drink: Αν και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα γίνει τελικά. Μακάρι να γίνει σωστά γιατί μας άφησε λίγο στα κρύα του λουτρού. Περιμένουμε απαντήσεις σε πολλά πράγματα: Τρύπες δεν θα τις έλεγα, loose ends μάλλον.

Posted Image

Posted Image

#98 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 22 June 2009 - 17:57

Καλά ε, τρομερο timing μολις τελειωσα season1 κ μου άρεσε τόσο που έλεγα "μακάρι να χε κι άλλο" κ τσουπ σκάει η ανακοίνωση περι season2.

"Τώρα θέλω κ ένα σκούτεεεεεεεεερ .................................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

#99 Nomedor

Nomedor

BK-201

• Members
  • 151 posts

Posted 23 June 2009 - 00:21

Σε καμία περίπτωση δεν πίστεψα ότι έχει κενά και το περίμενα ότι πράγματι θα βγει 2η σεζόν που θα τα "καλύψει" από τότε που είχε βγει η λίστα.

Τουλάχιστον θα σταματήσουν όσοι έλεγαν ότι είχε κενά, φαινόταν πολύ καλοδουλεμένο για να είναι φλου το σενάριο και να σταματάει έτσι με μόνο μια σεζόν.

#100 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 June 2009 - 01:19

Mε τόσα άνιμε που έχω δει
δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν δεν υπήρχε δεύτερη σαιζόν....
άντε και σε claymores..

#101 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 24 June 2009 - 12:27

Ειχε κι εδω pizza hut?
Μονο στο code geass τη θυμαμαι εγω... :S

προς το παρον εχω βρει δυο μοναχα (και καλα ταμπελες-επιγραφες) μεχρι το 10 οπως και 1 των camel και 1-2 της guinness..δεν το θυμομουν και εγω αλλα οκ δεν ειναι και τοσο τραγικο οσο στο code geass:hahaha:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#102 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 posts

Posted 29 June 2009 - 09:30

Πραγματικά αυτό το άνιμε φαινόταν να είχε αφήσει αρκετά κενά και χρειάζεται 2η σεζόν. Το σχέδιο μου είχε αρέσει πολύ στην πρώτη σειρά κι ελπίζω να μην έχουμε πτώση στην ποιότητα στη 2η σεζόν.
Η αλήθεια είναι ότι έχει καιρό που το είδα και σκέφτομαι ότι μάλλον πρέπει να δω κανα επεισόδιο απ'την πρώτη σεζόν για να ξαναθυμηθώ μερικά πράγματα.

Όσο για Pizza Hut, ε! που να δείτε Sora wo kakeru Shoujo, Εκεί κι αν πέφτει διαφήμιση.

Φίλε Εrisadesu για Claymore το βλέπω δύσκολο μιας κι βάλανε εκείνο το ηλίθιο τέλος. Το Claymore θα πρέπει να γίνει κάτι σαν το Full Metal Alchemist. Να το ξανακάνουν απ'την αρχή με την ιστορία του μάνκα. Αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει σε 10 χρόνια όπως πάμε γιατί το μάνκα με ένα chapter το μήνα κινήτε με ρυθμούς χελώνας.

Άς ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε την Funi να κυνηγάει τους fansubbers πάλι.

Edited by Monad, 29 June 2009 - 09:36.

Posted Image

#103 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 30 June 2009 - 00:06

Πάντως αναρωτιέμαι τί εννοεί ο κόσμος όταν λέει κενά στο σενάριο. Έχω δεί τη σειρά 2 φορές και δεν μπορώ να βρώ κάποια σοβαρά δικαιολογημένα κενά. Είναι μία σειρά που συνδέει το παραφυσικό με τις μυστικές υπηρεσίες και μία παγκόσμια ίντριγκα τότε λογικό δεν είναι να υπάρχουν κάποια αναμενώμενα θεωρούμενα κενά και ασυνέχειες? Χωρίς αυτά δεν υπάρχει πιά μυστήριο, μυστικό και πιθανές θεωρίες συνομοσίας. Μήπως έχουμε μάθει να μας τα σερβίρουν όλα στο πιάτο?
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#104 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 30 June 2009 - 10:23

Σε λιγο θα μας πεις και κακομαθημενους που θελουμε να καταλαβουμε τι βλεπουμε.:hahaha:

Περα απο την πλακα, εγω δεν καταλαβα Χριστο απο την πρωτη σεζον γιαυτο το λογο σπαστικα και αρκετα. Οταν βλεπω κατι θελω να το καταλαβαινω πληρως, και τα κενα στο σεναριο δεν τα θεωρω σημεια που δημιουργουν μυστηριο αλλα μαλλον ατυχια του σεναριογραφου...

IMHO παντα...

#105 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 June 2009 - 20:42

συμφωνώ με τον psylock