Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Darker Than Black

• Please log in to reply
172 replies to this topic

#121 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 August 2009 - 16:01

στο τρέιλερ δεν δείχνει κανένα απο τους παλιούς ωστόσο στο plot summary απο κάτω
λέει ότι και ο hei και η yin παίζουν...

Spoiler:

#122 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 17 August 2009 - 11:03

Μια από τα ίδια.

Άρχισα να ανησυχώ ότι αντί για τα loose ends που λέγαμε, θα μας δείξουν μια καινούργια ιστορία με νέα loose ends. (Η αισιοδοξία που είχα πριν άρχισε να φεύγει από το παράθυρο.:unlucky: )Αντε να δούμε. :bahhh:

Πολύ φοβάμαι ότι για άλλη μία φορά όλα θα θυσιαστούν στο βωμό της τηλεθέασης και επομένως του χρήματος. Αν και πολύ περίμενα να δω τον δεύτερο κύκλο είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός, αν και μεγάλος fan του συγκεκριμένου ανιμέ νιώθω ότι θα είναι ανεπαρκές. Με μία πρώτη γνώμη που σχημάτισα μπορώ να πώ ότι τα κενά/απορίες που δημιούργησε η σειρά σε κάποια άτομα τείνουν να μετατραπούν σε πραγματικές σεναριακές τρύπες και ασυνέχειες αν η σειρά δεν έχει τη σωστή σεναριακή εξέλιξη, ακόμα και για τους fan. Ελπίζω η πραγματικότητα να με διαψεύσει και να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά είναι η πάντα πρώτη που σκοτώνουμε...
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#123 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 11 October 2009 - 22:27

μολις ειδα το επεισοδιο της καινουριας season. μου αρεσε αν και δεν εχω διαβασει την πλοκη για την δευτερη season. το κλιμα που επικρατει στο προηγουμενο μεταφερεται μονο στο τελος του επεισοδιου με την εμφανιση του hei. παντως γενικα ηταν πολυ καλο.λυπαμαι ομως που δεν θα εμφανιστει ο καλυτερος χαρακτηρας στην ιστορια του darker....:
Spoiler: major 1st season spoiler

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#124 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 12 October 2009 - 04:30

Εμένα αρκετά καλό μου φάνηκε το πρώτο επ της δεύτερης season. Η πρώτη season μάρεσε... κάπως. Ξεκίνησε με πολύ potential είχε ενδιαφέροντα concept αλλά τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει του μετρίου.

Μακάρι η δεύτερη να εξηγήσει πιο πολύ το setting πάντως και να μας δώσει κάποιες απαντήσεις... Λίγο πολύ δλδ να συμπληρώσει αυτά που λείπανε από την πρώτη.

#125 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 12 October 2009 - 08:38

Καλό ηταν για πρώτο επεισόδιο, ο Hei τα σπάει πάλι. Άραγε αυτή κοπελίτσα και ο αδερφός της τι ρόλο να παίξουν, σίγουρα πάντως το setting θα μεταφερθεί σύντομα στο Tokyo.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#126 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 posts

Posted 13 October 2009 - 01:29

Πράγματι το πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ καλό. Άντε να δούμε αν θα καταφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη σειρά από αυτή που είχαμε δει την πρώτη σεζόν.

Posted Image

#127 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 13 October 2009 - 01:37

καταπληκτικο το πρωτο :ureshii: ξερει κανεις πια μερα προβαλεται ?

#128 Grimmy

Grimmy

Darker Than Black

• Members
  • 14 posts

Posted 13 October 2009 - 12:48

Το πρωτο επεισοδειο της δευτερης season μου αρεσε παρα πολυ! αρχιζει κατευθειαν η δεαση και οχι αργα αργα οπως στα πρωτα επς... γενικα πιστευω πως υπαρχει σεναριο και προδιαγραφες για να ξεπεραστει η πρωτη season! Nα μαθουμε ακι τι παιζει με το συνδικατο^^ βεβαια οπως καποιος ποιο πανω ειπε ο καλυτερος χαρακτηρας λειπει...:emptyonexg1:
Posted Image

#129 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 18 October 2009 - 14:26

Ειδα το πρωτο επισοδειο και μπορω να πω οτι η σειρα ξεκιναει αρκετα δυναμικα, οπως αλλωστε αναφερθηκε! Πιστευω οτι η δευτερη season ισως και να αποδειχτει καλυτερη απο την πρωτη! ^^
Posted Image

#130 Grimmy

Grimmy

Darker Than Black

• Members
  • 14 posts

Posted 18 October 2009 - 15:50

Πως σας φαβηκε το δευτερο επ? προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ.... ο hei αν και εχει γινει λιγο ρεμαλι πραγματικα τα σπαει! αναρωτιεμαι που εχει χαθει η yin....
Posted Image

#131 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 21 October 2009 - 22:13

Episode 2

Spoiler:

6czp.jpg

#132 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 24 October 2009 - 12:30

Episode 2

Spoiler:

Μαγος εισαι?:hahaha: το λεει στο 3 επ

Spoiler:

Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#133 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 25 October 2009 - 21:27

Episode 3

Spoiler:

6czp.jpg

#134 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 October 2009 - 02:20

omg... αυτή η σαιζόν έχει δύο ζευγάρια δίδυμα
και ετεροχρομία ...χάρηκα πολύ που εμφανίστηκε ο Mao και που παίζουν κάποιοι παλιοί γνωστοί.
Λάτρευα τον Jully και ας μην μου αρέσει το καλοκαίρι
Spoiler:

σε γενικές γραμμές δεν είναι τόσο μπερδεμένο όσο η πρώτη σαιζόν...αλλά ακόμη είναι η αρχή...
έχω πολλά κενά πρέπει να ξαναδώ τη σειρά

αλλά έλεος με αυτό το σύνδρομο του ιππότη του Hei...για την Yin δεν με ενδιαφέρει she was only just a doll... Θα μάθουμε άραγε τι απέγινε η αδερφή του hei και η νότια αμερική;
τι έχεις να μας φέρει το μέλλον;

Spoiler:

#135 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 05 November 2009 - 08:05

Tέλειωσα την πρώτη season και είδα και τα 4 πρώτα της δεύτερης.
Μου άρεσε πάρα πολύ. Εξαιρετική urban ατμόσφαιρα, ενδιαφέρον σενάριο
Spoiler:
Ο Κινέζος Batman (Hei) απλά σπέρνει και όταν τον βλέπεις σε δράση να κάνει τα κόλπα είναι απλά απολαυστικός.

Spoiler:

Spoiler: