Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Darker Than Black
Posted 28 March 2008 - 22:43
Posted 28 March 2008 - 22:51
Καμία σχέση με την υπόλοιπη σειρά, ούτε καλό σχέδιο, ούτε υπόθεση, ούτε κλίμα δεν είχε.
Κρίμα γιατί χάρηκα στην αρχή.
Posted 28 March 2008 - 23:02

Posted 29 March 2008 - 01:01
Τελικά απάτη το επεισόδιο...
Καμία σχέση με την υπόλοιπη σειρά, ούτε καλό σχέδιο, ούτε υπόθεση, ούτε κλίμα δεν είχε.
Κρίμα γιατί χάρηκα στην αρχή.
Same here..προσπάθησαν να δώσουν κωμικό τόνο,αλλά δεν....
Εγώ στην αρχή νόμισα πως έβγαλαν alt ending και
Posted 29 March 2008 - 11:39
Αυτές είναι οι εντυπώσεις μου απο τα οκτώ πρώτα επεισόδια, δεν ξέρω αν στη συνέχεια "χαλάει" τόσο πολυ...
Posted 29 March 2008 - 11:58
Χωρίς να έχει την ανεπανάληπτη πλοκή, τους μοναδικούς χαρακτήρες και την μαγική αίσθηση που βρίσκεις αλλού, είναι άδικο να το χαρακτηρίζετε μούφα! Βρήκα ενδιαφέρουσα τη χρήση της ιδιαίτερης δύναμης που έχει ο κάθε contractor. Οι μάχες έχουν ικανοποιητικές δόσεις βίας, τα σκηνικά στην άλλη πλευρά είναι απόκοσμα και μόνο η μουσική μοιάζει να έρχεται απο side-scrolling platform του SNES. Κορυφαίος χαρακτήρας και με διαφορά απο τους υπόλοιπους ο γάτος.
Αυτές είναι οι εντυπώσεις μου απο τα οκτώ πρώτα επεισόδια, δεν ξέρω αν στη συνέχεια "χαλάει" τόσο πολυ...
Μην παρεξηγείς αυτά που λέμε.
Δεν μιλάμε για όλη τη σειρά αλλά μόνο για το μπόνους επεισόδιο που βγήκε τώρα.
Προσωπικά είναι η αγαπημένη μου σειρά για αυτό και κράζω το καινούργιο επεισόδιο, επειδή δεν έχει σχέση σε ποιότητα (από όλες τις απόψεις) με τα προηγούμενα.
Posted 22 May 2008 - 19:58
Κρίμα πάντως γιατί το animation και το sound ήταν top-notch. Πολλές τρύπες το σενάριο. Not recommended εκτός αν κάποιος αρκείται στο action/animation κομμάτι.
Posted 23 May 2008 - 16:37
Μετριότατη σειρά ενώ είχε όλα τα προσόντα να γίνει καλή. Αν αναλύαν περισσότερο το σενάριο και όλο το υπερφυσικό που υπήρχε στο κόσμο και δε το κάναν βεβιασμένα στα τελευταία 3-4 επεισόδια τότε ίσως θα μιλούσαμε για μια κορυφαία παραγωγή Bones.
Κρίμα πάντως γιατί το animation και το sound ήταν top-notch. Πολλές τρύπες το σενάριο. Not recommended εκτός αν κάποιος αρκείται στο action/animation κομμάτι.
Συμφωνω με τα κενα του σεναριου και οτι το εκλεισαν πολυ γρηγορα (στα τελευταια επ εχασα το μπουσουλα).
Παρολα αυτα με το not recommended διαφωνω,ειναι κορυφαια σειρα με τρομερο animation,πολυ ωραιο σεναριο (ελλιπες αλλα φοβερο) και εξαιρετικα ΟST.Aυτα τα ολιγα
Posted 24 May 2008 - 11:15
Posted 24 May 2008 - 19:38
Το ξέρω πως είναι προσωπική άποψη αλλά για μένα το σενάριο είναι το πιο βασικό πράγμα σε μια σειρά και το character development κι αν αυτά τα 2 αποδειχθούν μέτρια ή με χοντρές τρύπες, τότε πως θα το κάνω recommend;
Υπάρχουν πολλά αριστουργήματα αν το ψάξετε λίγο που αξίζουν πολύ στο σύνολο του anime χώρου, και δεν έχουν καθόλου τρύπες, οπότε για να γίνει κάτι recommended πρέπει να είναι κατά πολύ άνω του μετρίου σε όλους τους τομείς. Imho πάντα.
Posted 24 May 2008 - 23:22
και παλι ομως δεν θα αποθαρρυνω καποιον να τη δει. απλα θα του πω οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα πραγματα.
Posted 26 May 2008 - 02:12
Posted 26 May 2008 - 20:52
ενω το darker than black εβαλε ψηλα τον πηχη, αλαλ δεν τον εφτασε καν δυστυχως
Posted 02 June 2008 - 23:21
Δηλαδή ναι οκ το Kaze no Stigma ήταν πιο "τίμιο" ως προς τον θεατή, άλλα αυτό αυτόματα δεν το κάνει καλύτερο. That's all.
Posted 04 June 2008 - 23:13
Για μενα (και τονιζω το "για μενα" απολυτα προσωπικη αποψη χωρις να θελω να θιξω καποιον,γουστα ειναι αυτα) ο χαρακτηρισμος μετριο πιστευω ειναι αδικος γι αυτο το ανιμε.Πιστευω οτι ειναι ενα φοβερο ανιμε χωρις τελος (εκει οντως χασανε το τοπι)...