Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Darker Than Black

• Please log in to reply
172 replies to this topic

#46 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2007 - 16:59

Μόλις το τελίωσα πολυ καλή σειρά8) και ναι μετά που εμφανίζετε η Amber γίνεται πιο ενδιαφέρον. Αλλα και τα πρώτα ωραία είναι απλά δεν ξέρεις και πολλά απτην υπόθεση.

I agree... Μολις προχωραμε προς το τελος της σειρας, ολα τα πραγματα ξεκαθαριζουν και αποκτουν συνοχη... Γενικα, καταλαβαινες τι συνεβαινε, απλα υπηρχαν καποια κενα, τα οποια επιτυχως καλυψαν, κατα τη γνωμη μου παντα....

#47 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2007 - 23:20

Εγώ δεν πολυκατάλαβα τι έγινε στο τέλος... (καταραμένοι γαλλικοί υπότιτλοι!!! καταραμένοι Γάλλοι γενικώς!!!) :erk:
ερώτησις: θα βγει κάποιο OVA ή ταινία από ότι κατάλαβα?

#48 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2007 - 23:36

Εγώ δεν πολυκατάλαβα τι έγινε στο τέλος... (καταραμένοι γαλλικοί υπότιτλοι!!! καταραμένοι Γάλλοι γενικώς!!!) :erk:
ερώτησις: θα βγει κάποιο OVA ή ταινία από ότι κατάλαβα?

Oh mon Dieu! Je ne comprends pas du tout ca fierte! (τσου ρε λακη)
Εμ κοπελλα μου, γυρευοντας πηγαινεις?? Ακομη και αν οι Γαλλοι ασχολουνται πολυ με τα ανιμε, δεν παυουν να ειναι (φλωρο)γαλλακια! Παντως, αν το δεις στα αγγλικα, θα καταλαβεις τι παιζεται...

#49 Nomedor

Nomedor

BK-201

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 19:57

θα βγει κάποιο OVA ή ταινία από ότι κατάλαβα?

Έτσι έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ. Θα βγει κάποια στιγμή και OVA μίας και το τέλος του ανιμέ ήταν πολύ ανοιχτό, αλλά δεν το έχω διαβάσει επίσημα από κάπου.
Όπως είπα και πιο πάνω θα προτιμούσα 2η σεζόν, μίας και η σειρά έσκιζε :wooi2:

#50 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 20:35

Oh mon Dieu! Je ne comprends pas du tout ca fierte! (τσου ρε λακη)

>>>...Δεν ξέρω τι σημαίνει "fierte"! :terror2:

Ξέρει κανείς πού μπορώ να το βρω με english subs, γιατί βαριέμαι να ψάχνω? ^_^
Επίσης, συμφωνώ με τον/την Nomedor, όσο αφορά στη δεύτερη season!

#51 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2007 - 06:22

http://www.fulldls.com/torrent-anime-49863.html

Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 06:54

Το τέλος δεν το περίμενα έτσι. Λίγο με απογοήτευσε... Όμως γενικά ήταν μια καλή σειρά. Θα ήθελα να συνεχιστεί...

#53 meh

meh

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2007 - 20:12

ναι οντως στο τελος εισαι καπως "κ τωρα?"
αλλα γενικα μαρεσει που δεν εξηγει τα παντα απο την αρχη κ εισαι χαμενος κ μετα σιγα σιγα καταλαβαινεις:]

#54 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 15:15

fierte= arrogance
Anyway, μεταξυ 2ης σεζον και OVA και εγω προτιμω το πρωτο, γιατι μιλαμε για το Darker than Black... Εγω πορωνομουν και μονο που ακουγα τα openings (και ειδικα των an cafe, το εχω πει 1000 φορες, και το λεω και αλλη μια)... Πολυ ωραια σειρα, σιγουρα θα ηθελα να δω 2η σεζον και δει μια εξισου καλη οσο και η 1η....

Α, επισης και οι Shinsen εκαναν το Darker than black καποια στιγμη, αλλα μετα σταματησα να τους κοιταω... Πολυ ξυσιμο αυτο το fansub...

#55 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 17:25

οι shinsen drop-αραν το subbing του DTB γυρω στο 11 λογω του license. αν και γενικως αργουν δεν αργουν και τοοοσους μηνες!

σαφως και δεν θα ελεγα οχι σε 2η σεζον αλλα μονο αν ειναι το ιδιο καλη με την 1η. αν ειναι να το ξεφτιλισει το πραμα μου αρκει και OVAκι. πραγματικα ομως δεν βλεπω πως μπορουν να ξεπερασουν τους χαρακτηρες και την ιστορια που ηδη εχουν κανει. :nosey:

#56 Nomedor

Nomedor

BK-201

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 13:09

Βασικά είναι εκπληκτικό, κατ'εμε πάντα, το πόσο ενδιαφέρον σειρά είναι και πόσο ατμοσφαιρική σε σχέση με το πόσο λίγες πληροφορίες σου δίνει εν τέλει. Στο τέλος σε προετοιμάζει για κάτι μεγάλο για αυτό και πιστεύω ότι δεν θα τελειώσει έτσι απλά εκεί που είναι τώρα. Τουλάχιστον κάνα OVA, δεν μπορεί!

#57 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 13:25

Εμένα πάλι γιατί μου φάνηκε οτι τελιωσε? ενα ova δεν θα χάλαγε να φάμε και κανα κουφέτο αλλα 2η season δεν νομίζω να βγει.

#58 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 15:16

οι shinsen drop-αραν το subbing του DTB γυρω στο 11 λογω του license. αν και γενικως αργουν δεν αργουν και τοοοσους μηνες!

σαφως και δεν θα ελεγα οχι σε 2η σεζον αλλα μονο αν ειναι το ιδιο καλη με την 1η. αν ειναι να το ξεφιλισει το πραμα μου αρκει και OVAκι. πραγματικα ομως δεν βλεπω πως μπορουν να ξεπερασουν τους χαρακτηρες και την ιστορια που ηδη εχουν κανει. :nosey:

Ειναι οντως πολυ δυσκολο να ξεπερασουν την 1η... Αμα το πετυχουν ομως τοτε μπραβο τους... Αλλωστε η ιστορια μας λεει οτι οσα συνεχιζονται, δεν ξεπερνουν την 1η σεζον... Και θα ειναι κριμα να βγαλουν 2η σεζον και να γινει ξεφτιλα, ετσι αποκτα και αλλη εικονα η 1η, που θα ηταν αδικο...

#59 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 16:30

Εγώ πάλι πιστευώ ότι δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω, η 1η σαιζόν έδειξε τα πάντα, και ότι είχε να πει το είπε, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Ας το αφήσουν όπως είναι, πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί να το συνεχίσουν, αλλά αν το αποφασήσουν ποτέ, τουλάχιστον η δουλειά να είναι το ίδιο ισάξια (δύσκολο βέβαια).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#60 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 18:40

αρκετά έως πολύ καλό τελικά.
το είδα λίγο περίεργα, 3-4 επεισόδια στην αρχή, διάλειμμα μηνών, μετά μαζεμένα μέχρι το 17ο επεισόδιο, μετά πάλι διακοπή, μετά μαζεμένα μέχρι το 22 και τα 3 τελευταία κανονικά, όποτε έβγαιναν.

ορισμένα (4-5) επεισόδια μου φάνηκαν βαρετούτσικα και γι'αυτό μέχρι το 15ο περίπου επεισόδιο οι εντυπώσεις μου ήταν ανάμικτες.
από κει και πέρα όμως η σειρά πήρε ανοδική τροχιά με συνεχόμενα πολύ όμορφα επεισόδια που με κολλούσαν.
γενικά άξιζε πολύ και το main story και η ανάπτυξη των χαρακτήρων (και φυσικά οι ίδιοι οι χαρακτήρες), από σχέδιο και animation πήγε πολύ καλά, γενικά πλήρης και πολύ ενδιαφέρουσα σειρά. κι έκλεισε με αρκετά ωραίο τρόπο.
2η σεζόν δε νομίζω ότι έχει κάτι να δώσει αλλά δεν είμαι και αρνητικός. αρκεί να καταφέρουν να φτάσουν στο επίπεδο της 1ης.
Δημοσιευμένη  εικόνα