Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Darker Than Black

• Please log in to reply
172 replies to this topic

#16 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 07 September 2007 - 17:48

ειναι κριμα που δεν ετυχε περισσοτερης προσοχης γιατι ειναι πολυ καλοδουλεμενο ανιμε με προσεγμενο σεναριο και ενδιαφεροντες χαρακτηρες. δεν ξερω μηπως το ειδανε σαν κατι παρομοιο του death note λογω της γενικης μαυριλας και γιαυτο εχασε ποντους.

#17 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 September 2007 - 21:35

[quote name='JigokuNeko']ειναι κριμα που δεν ετυχε περισσοτερης προσοχης γιατι ειναι πολυ καλοδουλεμενο ανιμε /quote]

για να έγινε τόσο γρήγορα Licenced Μάλλον κάποιος το πρόσεξε παραπάνω...
έβαλα να κατεβαίνει το 2ο επεισόδιο απο την Ani-Jiyuu είναι καλό αυτό το γκρουπ;
έχετε να μου προτείνετε κάποια ομάδα που να έχει κάνει αρκετά επεισόδια για να τα κατεβάσω όλα μαζί;

#18 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 September 2007 - 21:48

[sudo], I guess... :)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#19 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 14 September 2007 - 16:22

για να έγινε τόσο γρήγορα Licenced Μάλλον κάποιος το πρόσεξε παραπάνω...
έβαλα να κατεβαίνει το 2ο επεισόδιο απο την Ani-Jiyuu είναι καλό αυτό το γκρουπ;
έχετε να μου προτείνετε κάποια ομάδα που να έχει κάνει αρκετά επεισόδια για να τα κατεβάσω όλα μαζί;

και παλι...αλλο πραμα η αγορα (της αμερικης) και αλλο οι fans. με βαση τα στατιστικα που εβλεπα στα torrents παντως δεν εκανε και πολυ μπαμ.θα μπορουσε να πιασει πολυ περισσοτερο κοινο. τεσπα...:bahhh:

θα συμφωνησω οτι οι sudo ειναι η καλυτερη επιλογη τωρα πια αν και οι syndicate λιγο πολυ την ιδια δουλεια κανουν (για αυτα που εκαναν τελοσπαντων). εκτος αυτου υπαρχουν και οι anonymous για οσους βιαζονται πολυ για τα τελευταια.
αχ, που εισαι mishicorp και shinsen...:sadist:

#20 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 September 2007 - 16:33

οι shinsen.. μου αρέσουν τα release τους.. θα το ψάξω μόλις γυρίσω σπιτι.

#21 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 02 October 2007 - 23:39

Πάει τελείωσε και αυτό. Κρίμα, ήταν πολύ καλό άνιμε. Από τα αγαπημένα μου αυτής της σαιζόν.

Spoiler:

Πάντως για όσους δεν το έχουν δει αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.
Posted Image

#22 Foucault

Foucault

Planetouched

• Members
  • 43 posts

Posted 11 October 2007 - 01:50

@ ep 13 τώρα. Πολύ καλό φαίνεται, ίσως έπρεπε να το έβλεπα όταν έβγαινε :P (απ' την άλλη γλιτώνεις την αναμονή βέβαια...). Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω για άλλη μια φορά όμως είναι:
Spoiler:

Alas for the human race,
alas for the kings of separation
My Listεδώ)

#23 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 16 October 2007 - 04:58

Εκπληκτικό anime. Μου αρέσει που δεν σου εξηγεί από την αρχή τι ακριβώς συμβαίνει αλλά σου δείχνει/αναλύει τον γενικό του κόσμο μέσα από τις καταστάσεις και τα λόγια των χαρακτήρων σε κάθε ιστορία, με αποκορύφωμα το τέλος που σου λύνεται η παραμικρή απορία.
Τραγελαφικός ήταν ο τρόπος ζωής των contractors που
Spoiler:
, πράγμα πρωτότυπο και ωραίο. (Συνήθως όλοι αυτοί οι τύποι με super δυνάμεις στα anime απλά έχουν super δυνάμεις ενώ εδώ ήταν κάπως πιο "δίκαιο" και έδειχνε ότι ούτε αυτοί ζούσαν τέλειες ζωές χάρη στις υπερδυνάμεις κλπ).

Το όλο style μου άρεσε αρκετά καθώς και οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες. Εκτός ίσως από κανα 2 αστυνομικούς που απλά υπήρχαν.:emptyonexg1:

Μust see anime πάντως:nod:

Posted Image

#24 dollhouse

dollhouse

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 16 October 2007 - 11:05

αχ, έχω πρήξει γνωστούς και φίλους μ'αυτό το άνιμε! είχε κάνα δυο επεισόδια που έκανε κοιλιά, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν θαυμάσιο.
Σχεδόν με κάθε νέο επεισόδιο μου άρεσε ακόμα περισσότερο και κολλούσα ακόμα πιο πολύ.
Για την ακρίβεια το έβλεπα με το σταγονόμετρο μην τύχει και μου τελειώσουν τα επεισόδια και πρέπει να περιμένω (τώρα τελείωσε για καλά βέβαια:sigh2:)

#25 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 16 October 2007 - 12:22

αχ, έχω πρήξει γνωστούς και φίλους μ'αυτό το άνιμε! είχε κάνα δυο επεισόδια που έκανε κοιλιά, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν θαυμάσιο.
Σχεδόν με κάθε νέο επεισόδιο μου άρεσε ακόμα περισσότερο και κολλούσα ακόμα πιο πολύ.
Για την ακρίβεια το έβλεπα με το σταγονόμετρο μην τύχει και μου τελειώσουν τα επεισόδια και πρέπει να περιμένω (τώρα τελείωσε για καλά βέβαια:sigh2:)

δεν τελειωσε οριστικα θα εχει και συνεχια με ova το 2008 :congrats:

#26 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 16 October 2007 - 13:13

οι shinsen.. μου αρέσουν τα release τους.. θα το ψάξω μόλις γυρίσω σπιτι.

Έχω την εντύπωση ότι οι Shinsen σταματήσανε στο 10. Στην ιστοσελίδα τους έτσι έγραφε όταν είχε βγει το 11...
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#27 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 16 October 2007 - 14:33

Σήμερα τελείωσα το download.
Νομίζω οι Shinshen είχαν βγάλει ως το 11. Μετά συνέχισα με sudo σε mkv αρχεία.

#28 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 October 2007 - 14:44

Έχω την εντύπωση ότι οι Shinsen σταματήσανε στο 10. Στην ιστοσελίδα τους έτσι έγραφε όταν είχε βγει το 11...

Σήμερα τελείωσα το download.
Νομίζω οι Shinshen είχαν βγάλει ως το 11. Μετά συνέχισα με sudo σε mkv αρχεία.

τα κατεβάζω απο την sudo έχει πολύ καλό raw.

και θέλω να πιστεύω ότι θα τιμήσετε και την animcelipse που θα το μεταφράσει στα ελληνικα.

#29 dollhouse

dollhouse

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 16 October 2007 - 14:48

δεν τελειωσε οριστικα θα εχει και συνεχια με ova το 2008 :congrats:

WEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Μου φτιαξες τη μερα! *δαγκωνει νύχια με ανυπομονησία*

#30 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 October 2007 - 00:39

πω πω είμαι στο 9 τώρα έχω παιθάνει με αυτό τον Li Kun είναι ο πιο απίστευτος ήρωας που έχω δει μέχρι τώρα σε anime.