Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Darker Than Black
Posted 07 September 2007 - 17:48
Posted 13 September 2007 - 21:35
για να έγινε τόσο γρήγορα Licenced Μάλλον κάποιος το πρόσεξε παραπάνω...
έβαλα να κατεβαίνει το 2ο επεισόδιο απο την Ani-Jiyuu είναι καλό αυτό το γκρουπ;
έχετε να μου προτείνετε κάποια ομάδα που να έχει κάνει αρκετά επεισόδια για να τα κατεβάσω όλα μαζί;
Posted 13 September 2007 - 21:48

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 14 September 2007 - 16:22
για να έγινε τόσο γρήγορα Licenced Μάλλον κάποιος το πρόσεξε παραπάνω...
έβαλα να κατεβαίνει το 2ο επεισόδιο απο την Ani-Jiyuu είναι καλό αυτό το γκρουπ;
έχετε να μου προτείνετε κάποια ομάδα που να έχει κάνει αρκετά επεισόδια για να τα κατεβάσω όλα μαζί;
και παλι...αλλο πραμα η αγορα (της αμερικης) και αλλο οι fans. με βαση τα στατιστικα που εβλεπα στα torrents παντως δεν εκανε και πολυ μπαμ.θα μπορουσε να πιασει πολυ περισσοτερο κοινο. τεσπα...

θα συμφωνησω οτι οι sudo ειναι η καλυτερη επιλογη τωρα πια αν και οι syndicate λιγο πολυ την ιδια δουλεια κανουν (για αυτα που εκαναν τελοσπαντων). εκτος αυτου υπαρχουν και οι anonymous για οσους βιαζονται πολυ για τα τελευταια.
αχ, που εισαι mishicorp και shinsen...

Posted 14 September 2007 - 16:33
Posted 02 October 2007 - 23:39
Πάντως για όσους δεν το έχουν δει αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Posted 16 October 2007 - 04:58
Τραγελαφικός ήταν ο τρόπος ζωής των contractors που
Το όλο style μου άρεσε αρκετά καθώς και οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες. Εκτός ίσως από κανα 2 αστυνομικούς που απλά υπήρχαν.

Μust see anime πάντως

Posted 16 October 2007 - 11:05
Σχεδόν με κάθε νέο επεισόδιο μου άρεσε ακόμα περισσότερο και κολλούσα ακόμα πιο πολύ.
Για την ακρίβεια το έβλεπα με το σταγονόμετρο μην τύχει και μου τελειώσουν τα επεισόδια και πρέπει να περιμένω (τώρα τελείωσε για καλά βέβαια

Posted 16 October 2007 - 12:22
αχ, έχω πρήξει γνωστούς και φίλους μ'αυτό το άνιμε! είχε κάνα δυο επεισόδια που έκανε κοιλιά, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν θαυμάσιο.
Σχεδόν με κάθε νέο επεισόδιο μου άρεσε ακόμα περισσότερο και κολλούσα ακόμα πιο πολύ.
Για την ακρίβεια το έβλεπα με το σταγονόμετρο μην τύχει και μου τελειώσουν τα επεισόδια και πρέπει να περιμένω (τώρα τελείωσε για καλά βέβαια)
δεν τελειωσε οριστικα θα εχει και συνεχια με ova το 2008

Posted 16 October 2007 - 13:13
οι shinsen.. μου αρέσουν τα release τους.. θα το ψάξω μόλις γυρίσω σπιτι.
Έχω την εντύπωση ότι οι Shinsen σταματήσανε στο 10. Στην ιστοσελίδα τους έτσι έγραφε όταν είχε βγει το 11...

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 16 October 2007 - 14:33
Νομίζω οι Shinshen είχαν βγάλει ως το 11. Μετά συνέχισα με sudo σε mkv αρχεία.
Posted 16 October 2007 - 14:44
Έχω την εντύπωση ότι οι Shinsen σταματήσανε στο 10. Στην ιστοσελίδα τους έτσι έγραφε όταν είχε βγει το 11...
Σήμερα τελείωσα το download.
Νομίζω οι Shinshen είχαν βγάλει ως το 11. Μετά συνέχισα με sudo σε mkv αρχεία.
τα κατεβάζω απο την sudo έχει πολύ καλό raw.
και θέλω να πιστεύω ότι θα τιμήσετε και την animcelipse που θα το μεταφράσει στα ελληνικα.
Posted 16 October 2007 - 14:48
δεν τελειωσε οριστικα θα εχει και συνεχια με ova το 2008
WEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Μου φτιαξες τη μερα! *δαγκωνει νύχια με ανυπομονησία*
Posted 26 October 2007 - 00:39