Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Darker Than Black

• Please log in to reply
172 replies to this topic

#31 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 October 2007 - 12:46

Shinshen και μετα Sudo η καλυτερη επιλογη ?

αχ τι μου κανετε παιδια η λιστα με τα ανιμε στο σκληρο ποθ δεν εχω δει ακομα μεγαλωνει .... non stop

:terror2:

#32 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 October 2007 - 12:51

εγω οσο και να θελω να το δω ,μονο που βλεπω τον τιτλο του , εκνευριζομαι.
ισως καποια μερα να το δω ...
ποτε δεν ξερεις..

Posted Image

#33 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 October 2007 - 14:02

εγω οσο και να θελω να το δω ,μονο που βλεπω τον τιτλο του , εκνευριζομαι.
ισως καποια μερα να το δω ...
ποτε δεν ξερεις..

βασικά καλά κάνεις γιατί ο τίτλος σε προϊδεάζει για Gothila αλλά μόνο Gothila δεν είναι αυτό το πράγμα.

#34 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 October 2007 - 14:11

βασικά καλά κάνεις γιατί ο τίτλος σε προϊδεάζει για Gothila αλλά μόνο Gothila δεν είναι αυτό το πράγμα.

αχεμ...γκουχ γκουχ...εχω το ιδιο ονομα στο σαιτ μου εδω και χρονια...γκουχ γκουχ.

Posted Image

#35 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 October 2007 - 17:06

αχεμ...γκουχ γκουχ...εχω το ιδιο ονομα στο σαιτ μου εδω και χρονια...γκουχ γκουχ.

αχεμ...γκουχ γκουχ... το οποίο το έχεις παραμελήσει εδώ και μήνες...

#36 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 October 2007 - 22:21

τελειως μα τελειως off topic αλλα δεν φταιω εγω δεν μπορω να μπω με το ftp account που με εδωκε ο trynkss

Posted Image

#37 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 November 2007 - 20:49

Μόλις είδα το DTB από την Animeclipse το πρώτο επεισόδιο δηλαδή, πέρα από μικρά λαθάκια που θα διορθωθούν με την πρώτη ευκαιρία θέλω να πω ότι η μετάφραση μας τα ΣΠΑΕΙ!!! Όπως και το Καραόκε!!!
We Rule!

off topic : POM να σου δώσει καινούριο

#38 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 09 November 2007 - 23:09

Το Darker Than Black ήταν πάρα πολύ ωραία σειρά, ειδικά μετά τα πρώτα επεισόδια, έγινε πολύ ωραίο... Και openings/endings super!!! Επίσης σαν concept ήταν ωραίο και υπήρχε ο θεός hei (BK201) που έκοβε οπίσθια!!! Του αλέξη (digitaltracker) κλασικά του άρεσε η yin...

#39 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 11 November 2007 - 15:43

Τέλεια σείρα! Τη βλέπω αυτή την εποχή και μου αρέσει πολύ, αν και την κατέβασα με γαλλικούς υπότιτλους...:emptyonexg1: Αν και τώρα που πλησιάζω στο τέλος, διάβασα ότι δεν είναι και πολύ ωραίο (το τέλος)!

#40 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 11 November 2007 - 18:22

Τέλεια σείρα! Τη βλέπω αυτή την εποχή και μου αρέσει πολύ, αν και την κατέβασα με γαλλικούς υπότιτλους...:emptyonexg1: Αν και τώρα που πλησιάζω στο τέλος, διάβασα ότι δεν είναι και πολύ ωραίο (το τέλος)!

Γούστα. Προσωπικά ευχαριστήθηκα το τέλος:wooi2:

Posted Image

#41 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 11 November 2007 - 23:20

Γούστα. Προσωπικά ευχαριστήθηκα το τέλος:wooi2:

Και εγώ θα 'λεγα οτι μ'αρεσε το τελος....:wooi2: Γουσταρω τα τελη να ειναι κλασικα και ψιλοφλου... Hei rules!

#42 Nomedor

Nomedor

BK-201

• Members
  • 151 posts

Posted 15 November 2007 - 03:58

Την θεωρώ σαν την καλύτερη σειρά φαντασίας που έχουν δει τα ματάκια μου σε ανιμέ και έχω δει πολλές, φυσικά πάνω από όλα είναι θέμα γούστου.

Μόνο 2 επεισόδια με χαλάσανε με τον ντετέκτιβ που ήταν σαν φίλρερ του ναρούτο ένα πράγμα αλλά κατά τα άλλα προσεύχομαι και για 2η σεζόν μιας και το τέλος αφήνει περιθώρια.
Ο Χέι είναι μακράν ο πιο κουλ χαρακτήρας, με βάθος παρακαλώ, που έχω δει επίσης, και εδώ που τα λέμε η σειρά ανάπτυξε όλους τους βασικούς χαρακτήρες πλήρως ώστε να μπούμε στο πετσί τους.

#43 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 15 November 2007 - 04:22

Έχω δει τα πρώτα 12 επισόδεια σήμερα και όσο παει γίνετε και καλύτερη η σείρα. Άντε αύριο και τα υπόλοιπα.

#44 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 16 November 2007 - 03:09

Έχω δει τα πρώτα 12 επισόδεια σήμερα και όσο παει γίνετε και καλύτερη η σείρα. Άντε αύριο και τα υπόλοιπα.

Σιγουρα, αυτη η σειρα δεν κανει πολυ δυνατη αρχη.... στην αρχη με επαιρνε καμια φορα ο υπνος, αλλα μετα κανει δυνατο μπασιμο και ειναι αλλο πραμα... γενικα, απο τα επεισοδια που αλλαξαν το opening και εβαλαν An Cafe (οχι οτι παιζει ρολο βεβαια αυτο), αλλαξαν και οι προθεσεις και ανεβηκε πολυ η σειρα...
Ε, τοσο το καλυτερο για μας τους otakus!

#45 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 16 November 2007 - 16:16

Μόλις το τελίωσα πολυ καλή σειρά8) και ναι μετά που εμφανίζετε η Amber γίνεται πιο ενδιαφέρον. Αλλα και τα πρώτα ωραία είναι απλά δεν ξέρεις και πολλά απτην υπόθεση.