Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Σε ποιόν χαραχτηρα προσπαθείτε να μοιάσετε?

• Please log in to reply
215 replies to this topic

#121 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 04 December 2008 - 21:21

ελα στη συναντηση το σαββατο , και θα σε ταισουμε καλααααααααααα

Πιστεψέ με δεν θες

#122 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 04 December 2008 - 21:45

Λοιπόν πιστεύω πως είμαι ήδη πολύ μεγάλη για να "προσπαθήσω" να μοιάσω σε κάποιον anime χαρακτήρα... αν λάβουμε υπ όψιν ότι ασχολούμαι με τα anime μόλις 4 μήνες... εεε στα 23 μου πιστεύω πως ήδη έχει διαμορφωθεί η προσωπικότητα μου και δεν είναι εύκολο να την τροποποιήσω για να μοιάσω εσκεμένα σε κάποιον anime χαρακτήρα... αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν έχω ταυτισεί ως ένα σημείο με κάποιον.... Φυσικά και αναφέρομαι στην λατρεμένη μου Candice White Ardlay από το Candy Candy, βλέποντας λοιπόν αυτό το anime βρήκα αρκετά κοινά σημεία στην προσωπικότητα μου και στον χαρακτήρα της Candy... από τον τρόπο σκέψης μέχρι και πως χειριζόμαστε κάποιες καταστάσεις... ακόμα και στην συμπεριφορά μοιάζουμε αρκετά... (ναι το ξέρω με εκμεταλεύονται και είμαι θύμα αλλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου τι να κάνουμε)... επενδύω και εγώ όπως και η Candy πάρα πολύ στην φιλία και πιστεύω πως σε όλους τους ανθρώπους κρύβεται μια καλή πλευρά όσο και να προσπαθούν κάποιοι να την κρύψουν και να το παίξουν κακοί... το θέμα είναι να ξέρεις να φέρεις αυτήν την καλή πλευρά στην επιφάνεια... και αυτό στο διδάσκει η Candy Candy... οπότε αν μοιάζω σε κάποιον χαρακτήρα έστω και λίγο αυτός είναι η Candy...:gotit:

Y.Γ.: Λογικό είναι, αν σκεφτείς πως για κάποιο λόγο η Candy είναι ο αγαπημένος μου anime χαρακτήρας...:blingeye2:
Posted Image

#123 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 05 December 2008 - 01:38

Δεν εχω δει πολλα ανιμε αλλα θα ηθελα να εχω την εξυπναδα του L απο το Deathnote και την αποφασιστηκοτητα, για την πραγματοποιηση των οποιων στοχων, του Luffy. Α και εχω σιγουρα ενα πραγμα απο καποιο ηρωα... διαολε μακαρονια! (χαχα δεν ξερω τι ελεγε στο original αλλα παντα μου αρεσε η ελληνικη εκδοχη).

#124 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 07 December 2008 - 16:43

θα θελα να'μαι οσο εξυπνος ειναι ο shikamaru αλλα μπαααααα:sigh2:
Posted Image
Posted Image

#125 BlackRoseOfDestiny

BlackRoseOfDestiny

!°°AnimeOtaku °:-d

• Members
  • 49 posts

Posted 05 January 2009 - 13:56

Την Λινα απο το slayers πιστευω οτι μοιαζουμε πολυ σε χαρακτηρα αλλα και την Κονατα απο το "τυχερο Αστερι" λολ
Food glorious foood~~~~:hahaha:
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:

#126 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 05 January 2009 - 15:28

θα ηθελα να μοιασω στο goku ssj3:kakaka:(αδυνατον)
θα ηθελα επισης να μοιaσω στον Light απο το death note(που νομοιζω οτι μοιαζω .....εχουμε το ιδιο hair style και την ιδια κακια:hehehe:.....so good its almost evil

Edited by ssj2sanji, 16 January 2009 - 15:42.

#127 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 05 January 2009 - 21:48

εγω για να πω την αληθεια θελω να μιασω στον L εχουμε το ιδιο μαλι και τρωμε συνεχεια γλυκα:hahaha::hahaha::tensai::hahaha:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#128 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 06 January 2009 - 00:04

εγω για να πω την αληθεια θελω να μιασω στον L εχουμε το ιδιο μαλι και τρωμε συνεχεια γλυκα:hahaha::hahaha::tensai::hahaha:

μυαλό χριάζεται...
Posted Image
Spoiler:

#129 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 January 2009 - 11:21

Eγω ξερω παντως που 8ελει να μοιασει ο seirios-blair απο soul eater:tensai::wis:
Aκουτε με που σασ το λεω :hahaha:

Posted Image

#130 Chaos-Silver

Chaos-Silver

On the Last Train

• Members
  • 18 posts

Posted 15 January 2009 - 18:42

Αν και δεν μου αρέσει να ταυτίζομαι με άλλους, πιστεύω ότι μοιάζω στον L από το Death Note, έχω μαύρα μαλλιά με χαίτη στις άκρες, άμα τα αφήσω κανά εξάμηνο ακόμα να μακρύνουν πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Βέβαια μη φανταστείτε μαλλιά σε στυλ emo, κανονικά μαλλιά έχω, είναι το δικό τους είδος... φανταστείτε ένα... Yagami Light/Mikami Teru/L Lawliet crossover, και μάλλον τα μάτια που είναι συνήθως χαμένα στο άπειρο, αλλά τα δικά μου είναι γαλάζια :ureshii:, και ναι, έχω κάτι 'σακούλες'. να φανταστείτε είχα βγάλει τριήμερε με 9 ώρες ύπνο σύνολο, 3 την ημέρα :bahhh:.Σαν χαρακτήρας δεν πιστεύω ότι του μοιάζω, ίσως μόνο στο νετ που σκέφτομαι πριν γράψω κάτι, ή πως πρέπει να ψυχολογώ τους άλλος και να τους μιλάω ανάλογα, αλλά αυτή είναι ιστορία από τότε που έπιασα πρώτη φορά υπολογιστή στα χέρια μου.. 5 χρονών ήμουν νομίζω, όμως έξω προτιμώ να φέρομαι πιο φυσιολογικά, όπως πρέπει να κάνει ο καθένας μας. Adapt and survive :tensai:
:erk:: Watashi wa shinnen!SHINENZUUUUU!
:bike:: FALCON PUUUUUUNCH! :fromabove:

#131 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 16 January 2009 - 08:29

από μικρός ήθελα να γίνω νταβατζής...οπότε ένας είναι ο χαρακτήρας....
Chouji Suitengou
Spoiler: speed grapher spoiler,not big

Posted Image
Spoiler:

#132 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 16 January 2009 - 13:32

Δε θέλω να μοιάσω σε κάποιον, εκτός από κάποια μαλλιά ^^, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένας από τους πιο ρεαλιστικούς anime χαρακτήρες, που στα χρόνια που διανύουμε χιλιάδες άνθρωποι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα είναι η δεσποινίς
Suzumiya Haruhi.

#133 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 16 January 2009 - 14:59

Δεν ξερω ακριβως...Υποθετω πως προσπαθω να μιμηθω την Rue στο μπαλλετο(απο Princess Tutu) και στη συμπεριφορα μου ενσωματωνω στοιχεια απο διαφορους χαρακτηρες αλλα πανω απο ολα στη Shinku(Rozen Maiden)
Posted ImageI will always know that you love me....

#134 Grieved

Grieved

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 17 January 2009 - 05:43

Χμμμ... Υπαρχουν στιγμες που ο Lelouch ηταν αρκετα κοντα στο να μου μοιασει, αλλα δε του εκατσε....
Spoiler: Code Geass Ending

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

#135 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 18 January 2009 - 22:44

Όσοι μου έρχονται στον νου έχουν και κάμποσα ελαττώματα εκτός από τα προφανή θετικά τους στοιχεία,οπότε δεν μπορώ να επιλέξω κάποιον.

Σίγουρα όχι ο Shinji πάντως :P