Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σε ποιόν χαραχτηρα προσπαθείτε να μοιάσετε?
Posted 19 June 2008 - 11:54
Posted 20 June 2008 - 00:02
σε ποιον ανιμε χαρακτηρα θα ηθελα να μοιασω? σε κανεναν. οπως δεν θα ηθελα να μοιασω κα ισε κανενα αλλον ζωντανο ανθρωπο. ειμαι αυτος που ειμαι και ειμαι περηφανος γιαυτο, παρολα τα πολλα μου μειονεκτηματα, και παρολο που εχω κανει κανα2 σοβαρα λαθη σε αυτη τη ρημαδα τη ζωη
Tha symfynhsw k egw, etsi pisteuw.. Alla an htan n moiasw s kapoion, autos tha htam o Onizuka sto oti dn tn noiazei tpt kanei oti goustarei, xwris n tn noiazei ti tha ginei st mellon... K xwris lefta..

Posted 23 June 2008 - 13:49

Posted 15 August 2008 - 20:21

Posted 15 August 2008 - 20:23

Posted 16 August 2008 - 20:07
σε ποιον ανιμε χαρακτηρα θα ηθελα να μοιασω? σε κανεναν. οπως δεν θα ηθελα να μοιασω κα ισε κανενα αλλον ζωντανο ανθρωπο. ειμαι αυτος που ειμαι και ειμαι περηφανος γιαυτο, παρολα τα πολλα μου μειονεκτηματα, και παρολο που εχω κανει κανα2 σοβαρα λαθη σε αυτη τη ρημαδα τη ζωη
Say it man!!Εχεις απολυτο δικαιο...
μπορει οταν βλεπεις ενα anime να ταυτιζεσαι με καποιους χαρακτηρες,αλλα αυτο γινεται μονο προσωρινα..ενα ατομο πρεπει να ειναι αρκετα ανασφαλες για να θελει να παψει να ειναι αυτο που ειναι και να μοιασει σε κατι που ηδη υπαρχει(ειτε ειναι καποιο αλλο ατομο,ειτε καποιος ηρωας anime,whatever)
ετσι κ αλλιως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ολοι ειμαστε μοναδικοι και ειναι ελαχιστα τα ατομα που πραγματικα τα εχει φτυσει ο Θεος(η τα εχει χτυπισει ασχημα η συμπατικη ταξη,αναλογως τι πιστευει ο καθενας) και πρεπει οποσδηποτε να αλλαξουν αυτο που ειναι για το καλο ολων μας..

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 16 August 2008 - 23:46

τυχαιο φιλοσοφημα: Μα εισαι μοναδικος... οπως Ολοι!
Posted 17 August 2008 - 00:00
Ωραια να τους βλεπεις και να γουσταρεις αλλα οχι και να ταυτιζεσαι μαζι με ενα χαρακτηρα που ειναι χαρτι,χρωμα και κινηση....
Posted 17 August 2008 - 07:01
Posted 17 August 2008 - 09:34
>> >> [όταν κάνω μπάνιο (για πολύ σπάνια mementos μιλάμε τώρα)] Dante
>> Σώμα Chouji
>> Μάπα Patrick (spongebob style)
XD

Posted 17 August 2008 - 11:28
Πεστα!!!!Εγω δεν προσπαθω να μοιαξω σε κανεναν.Απλα ειμαι ο εαυτος μου.
μωρε ουτε εγω θελω να μοιασω σε κανεναν απο τα ανιμε ή γενικωσ αλλα ενας φιλος μου λεει συνεχεια οτι μοιαζω στο naruto δλδ στις κινησεισ που κανεισ οτι ειναι ατσαλος και βλακας αλλα στο τελος αποδικνυειτε οτι ειναι γαματος
(ενταξει του μοιαζω ελαχιστα στα μαλλια)μου ειπε

in the name of god,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation..amen
Posted 17 August 2008 - 14:44
Of course και είμαστε μοναδικοί και όταν μπορούμε και αγαπάμε τον εαυτό μας γι'αυτό που είναι και προσπαθούμε να βελτιωθούμε τότε και οι άλλοι μπρούν να μας αγαπήσουν για τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα μας.
Δεν προσπαθώ να μοιάσω σε κάποιον ήρωα,απλά έχω ρουφήξει κάποια στοιχεία προσωπικά από κάποιους.Besides,some manga artists είναι πολύ έμπειροι και τους έχω εμπιστοσύνη για το τί ποιότητα είναι το personality των ηρώων τους στα anime/manga series:gotit:

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 24 August 2008 - 19:54