Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Σε ποιόν χαραχτηρα προσπαθείτε να μοιάσετε?

• Please log in to reply
215 replies to this topic

#151 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 posts

Posted 24 May 2009 - 14:42

Εμένα γενικά με έχουν πει καρτούν λόγω γκριματσών στην καθημερινή ζωή και στις εικόνες(παράπονο μάνας φίλου:Μα καλά αυτός ο Φώτης δεν βγαίνει σοβαρός σε μια φωτογραφία? :hahaha:)
Προσωπικά ο χαρακτήρας που αποτέλεσε σοκ για μένα και με έκανε να πω wow θέλω να γίνω έτσι ήταν ο Sanji από One Piece.Πήρα βάρυ για τα πόδια και άρχισα να ρίχνω κλωτσιές και αργότερα ξεκίνησα μια πολεμική τέχνη για να του μοιάσω.Βέβαια δεν βάφω τα μαλλιά,ούτε καπνίζω αλλά δεν βαριέσαι,προτιμώ να με λένε Φώτη παρά Sanji :tensai:

#152 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 24 May 2009 - 15:53

όσον αφορά τη συμπεριφορά όταν ήμουν στο λύκειο ήμουν φτυστή η tomo από azumanga daioh (εξού κ το ψευδόνυμο) ,ένα παιδάκι που πήγαινε σαν κομπρεσέρ, λες κ κυλούσε στις φλέβες καφείνη,hyper στο μεγαλείο του !:kakaka:
θα'θελα να'χα την αισιοδοξία της sora από kaleido star!!!

#153 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 24 May 2009 - 20:47

Χμμμ σε ποιον χαρακτήρα μοιάζω... μάλλον σε κανένα επειδή είμαι ένας συνδυασμός μετάξι L από Death Note γλυκά και εξυπνάδα. Luffy από One Piece αθωότητα μέχρι εκεί που δεν πάει και ότι τρώω μεγάλες ποσότητες φαγητού χορείας να πάρω τίποτα. Τον Aido από το Vampire Knight σε όλα του μοιάζω από προσωπικότητα. Σε εμφάνιση δεν ξερώ ποιος ίσος να είναι ποιο κοντά σε μένα.

#154 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 02 June 2009 - 09:53

εμφανιασιακα φερνω σε Mystic Gohan
τωρα στο χαρακτηρα με κανεναν γιατι κανεις δεν ανταποκρινεται στην τελειοτητα μου(ΟΟΟΟΟΟ) ε..αντε..Ο Light κατι παει να κανει....
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#155 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 13 June 2009 - 21:16

μαλλον με τον itoshiki nozomu from sayonara zetsubou sensei γιατι πολλες φορες απο εναν κακο βαθμο σε τεστ εχω φτασει στο τελος του κοσμου:oo:

#156 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 13 June 2009 - 21:21

εγω προσπαθω να μοιασω στον Setsuna F Seiei του Gundam00, επισης ετσι θα ντυθω και στο cosplay!

ezgif.com-resize.gif

#157 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 13 June 2009 - 21:31

Εγω στον Jagainu-kun

Posted Image

LfNX0dh.png

#158 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 13 June 2009 - 21:38

Posted Image

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#159 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 08 March 2010 - 18:26

Edward Elric, Fullmetal Alchemist.

Και ήδη του μοιάζω σε μερικά σημεία!
Είμαι... Όχι όσο ψηλός όσο άλλα άτομα της ηλικίας μου *cough*
Έχω το μαλλί σε κοτσίδα. (αν και όχι πλεξούδα)
Δεν θα με χάλαγαν μηχανικό χέρι-πόδι...
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#160 nataliaboci

nataliaboci

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 08 March 2010 - 19:23

Εμένα θέλω να μοιάσω με την Nouhime(Sengoku Basara):blurah5:

#161 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 08 March 2010 - 20:39

Εγω θα ηθελα παρα πολυ να μοιασω στον Oe Kintaro απο Golden Boy.Ο τυπος ειναι απλα κορυφη:hihi2:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#162 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 14 March 2010 - 22:33

Στο χαρακτήρα, μάλλον μοιάζω (ή και θα ήθελα) στην Furude Rika απ' το Higurashi No Naku Koro Ni. Μπορεί να είναι πολύ γλυκιά, όταν χρειάζεται, αλλά και μελαγχολική, και στην πραγματικότητα καλύτερα να μην τα βάλεις μαζί της. Θα ήθελα επίσης να μοιάζω και στην Minorin, απ' το Toradora!. Να μη με νοιάζει τίποτα και πάντα να χαμογελάω. :canthelp:

Εμφανισιακά, μοίαζω με τη Haruhi απ' το Melancholy of Haruhi Suzumiya, αν και θα μου άρεσε να μοίαζω με την Akashiya Moka απ' το Rosario + Vampire. Kαι στις δυο μορφές, δε με χαλάνε!:joyful:

#163 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 14 March 2010 - 23:38

Στο χαρακτήρα, μάλλον μοιάζω (ή και θα ήθελα) στην Furude Rika απ' το Higurashi No Naku Koro Ni. Μπορεί να είναι πολύ γλυκιά, όταν χρειάζεται, αλλά και μελαγχολική, και στην πραγματικότητα καλύτερα να μην τα βάλεις μαζί της. Θα ήθελα επίσης να μοιάζω και στην Minorin, απ' το Toradora!. Να μη με νοιάζει τίποτα και πάντα να χαμογελάω. :canthelp:

Εμφανισιακά, μοίαζω με τη Haruhi απ' το Melancholy of Haruhi Suzumiya, αν και θα μου άρεσε να μοίαζω με την Akashiya Moka απ' το Rosario + Vampire. Kαι στις δυο μορφές, δε με χαλάνε!:joyful:

OMFG!!!:nbleed::nbleed::nbleed:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#164 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 15 March 2010 - 00:08

Λιγα απο ολα θα ελεγα.
Shikamaru-γιατι βαριεμε τις περισσοτερες φορες να κανω κατι
Light-γιατι εχω το ιδιο μαλλι περιπου