Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#676 BankaiZoro

BankaiZoro

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 08 April 2010 - 16:38

Για μένα τα χειρότερα anime είναι το Black Jack και το Gundam... ( Πως μπόρεσα και τα άρχισα... )

#677 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 08 April 2010 - 16:40

Βαλτε εκει κανα Rurouni Kenshin να ξεστραβωθουν οι νεοι να μαθουν λιγη (οκ αν και λιγο διαστρεβλομενη) ιστορια! Τωρα θα μου πεις το εβαλαν αλλα που? Στο Makedonia TV σε ενα απο τα πιο παρακμιακα καναλια. Οχι θα τους επεφτε ο κωλος να το βαλουν σε κατι πιο mainstream!!!

Makedonia TV???εγώ απότι θυμάμαι το έδειχνε στον ANT1(100% σίγουρος....τουλάχιστον στην Κύπρο)...εκείνο που δεν είμαι σίγουρος είναι η ονομασία του..αν και η ονομασία του ήταν samurai x(λογικά πρέπει να υπήρχε και ελληνικό όνομα)με αλλα λόγια τα σκότωναν

και για να είμαι ontopic:δεν μου αρέσει να βλέπω να συνδυάζουν την τεχνολογία με τα sports anime..δηλαδή:πια η ουσία να βλέπεις basket όταν οι άνθρωποι κρατάνε robot για να διαγωνιστούν??(basquash)τουλάχιστον έτσι φάνηκε στα πρώτα 3 episodes και το σταμάτησα

Edited by ssj2sanji, 08 April 2010 - 16:49.

#678 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 08 April 2010 - 16:58

μεχρι τωρα με τα λιγα που εχω δει το 07 ghost ειναι το χειροτερο. δεν ξερω γιατι θεωρειται καλο. ειδα τα πρωρα 10 επισοδεια διοτι περιμενα οτι ισως γινει καλο αργοτερα αλλα βαρεθκα τη ζωη μου και το παρατησα.

οσο για το pokemon που ειπε καποιος απο πανω το pokemon φιλε και ιστορια εχει και πλοκη και αγωνια και μυνηματα περναει για τη σωστη φιλια. απλως ειναι απο τα λιγα anime που πραγματικα ειναι φτιαγμενα για παιδια. ο ash ειναι 12 χρονων. ειναι λογικο να μην αρεσει σε μεγαλυτερους και να φαινεται βλακεια, ειδικα σε ελληνες (γονεις πχ) που ειναι τελιως εξω απο την κουλτουρα τους

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#679 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 08 April 2010 - 17:07

Τα ποκεμον εχουν πλοκη κ ιστορια;;; Εγω γτ νομιζω οτι σε καθε region γινονται τα ιδια κ τα ιδια;; Τεσπα το χειροτερο ανιμε κατ εμου ειναι το hitman reborn!

Posted Image

#680 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 08 April 2010 - 17:11

Τα ποκεμον εχουν πλοκη κ ιστορια;;; Εγω γτ νομιζω οτι σε καθε region γινονται τα ιδια κ τα ιδια;; Τεσπα το χειροτερο ανιμε κατ εμου ειναι το hitman reborn!

ειναι περιπλανωμενος εκπαιδευτης, προφανως και παει σε διαφορετικες περιοχες. καθε μια εχει ιδιαιτεροτητες και δενεται περισσοτερο με τα ποκεμον του.

α να πω οτι μιλαω για την πρωτη σαιζον με τα πρωτα ποκεμον που βλεπαμε οταν ειμασταν παιδακια. η δευτερη και η τριτη κλπ που βγηκαν για να ξεζουμισουν το ονομα και καθαρα για να βγαλουν λεφτα ειναι αθλιες :canthelp:

Posted Image
Posted Image

#681 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 08 April 2010 - 17:28

οσο για το pokemon που ειπε καποιος απο πανω το pokemon φιλε και ιστορια εχει και πλοκη και αγωνια και μυνηματα περναει για τη σωστη φιλια. απλως ειναι απο τα λιγα anime που πραγματικα ειναι φτιαγμενα για παιδια. ο ash ειναι 12 χρονων. ειναι λογικο να μην αρεσει σε μεγαλυτερους και να φαινεται βλακεια, ειδικα σε ελληνες (γονεις πχ) που ειναι τελιως εξω απο την κουλτουρα τους

ιστορία??πλοκή??αγωνια??μηνύματα σωστής φιλιας??για τα pokemon μιλάμε??
όταν αναφέρεσαι στην ιστορία τον pokemon τι εννοείς???τέσπα..όσο για πλοκή το πόκεμον κατάντησε κάπως"ρουτίνα"ξεκινώντας μαζεύοντας pokemon,μετά παίρνεις 8-9 εμβλήματα,μετά πας σε τουρνουά,κερδίζεις...μετά πας σε άλλη χωρα,γνωρίζεις αλλα pokemon(είδος,μορφή,ιδιότητες)και πάλι αρχίζει η διαδικασία του "να τα κερδίσεις όλα"
τόσα παιδιά απόλο το κόσμο δεν γίνετε να τρελάθηκαν με τα pokemon μονο και μονο βλέποντας το anime.όλοι έχουν τρελαθεί με τα πόκεμον γιατί έχουν την ευκαιρία να περάσουν την διαδικασία του Ash μέσο τον παιχνιδιών που βγήκαν και εξακολουθούν να βγαίνουν
όσο για την αγωνια:εγώ κατά την διάρκεια που έβλεπα pokemon δεν ένιωσα ποτε αγωνια..έχτος από τις φάσης που εξελισσόταν κάποιο pokemon(για να δω την καινούργια του μορφή)
υπήρχαν αμέτρητες σκηνές με τον Ash να παίρνει το κλάμα με τον pikatsu,η να δίνη τροφή στα αλλα pokemon...αυτό δεν λέγεται φιλια...pet shop λέγεται
δεν μπορείς να βασιστείς στα παραδείγματα τον pokemon για φιλια..ξέροντας ποσα ατυχήματα έχουν γίνει λόγο αυτών

#682 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 08 April 2010 - 17:34

τα αρυχηματα που κολλανε με τα ποκεμον? lol

στα ποκεμον βλεπεις φιλια διοτι οι Αsh Misty Brok πολεμανε μαζι και εχουν φιλικες σχεσεις με τα ποκεμον τους

και ο Ash πχ δεν εχει 100 ποκεμον με τα 94 πεταμενα και κλεισμενα σε μπαλες. και οταν τα ποκεμον του το θελουν τα αφηνει ελευθερα.

δεν θα δεις εξεζητημενες σχεσεις και αλλαγες στην πλοκη. αυτο σημαινει οτι ειναι απλο διοτι ειναι φτιαγμενο για παιδια οχι οτι ειναι κακο.

Posted Image
Posted Image

#683 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 April 2010 - 19:03

Τεσπα το χειροτερο ανιμε κατ εμου ειναι το hitman reborn!

Βασικα το ανιμε ειναι λιγο χαλια αλλα το Manga ειναι κορυφαιο..αν και στην αρχη φενεται σαν filler(και στο manga) αλλα μετα περνει τα πανω του..λιγο υπομονη θελει και θα το μετανιωσεις που το Dropares...

2bbd14fc.jpg

#684 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 08 April 2010 - 19:18

Για μένα το χειρότερο anime είναι τα Metabots και τα pokemon απο την τριτη σεζον και μετα...

Makedonia TV???εγώ απότι θυμάμαι το έδειχνε στον ANT1(100% σίγουρος....τουλάχιστον στην Κύπρο)...εκείνο που δεν είμαι σίγουρος είναι η ονομασία του..αν και η ονομασία του ήταν samurai x(λογικά πρέπει να υπήρχε και ελληνικό όνομα)με αλλα λόγια τα σκότωναν

Το εδειχνε ο ΑΝΤ1 Κυπρου με το όνομα "Ο μικρος σαμουράι".

Για μένα τα χειρότερα anime είναι το Black Jack και το Gundam... ( Πως μπόρεσα και τα άρχισα... )

Το Black Jack δεν το ξέρω αλλά όσο για τα Gundam αδικείς πολύ μια τόσο μεγάλη σειρά ή ποιο σωστά σειρές οι οποίες έχουν μεγαλη πλοκή, ιστορία και σημασία. Αν δεν σου αρέσουν τα Mecha άλλο πράγμα αλλά μην λες ότι το χειρότερο είναι το Gundam, τουλάχιστον διευκρίνησε για ποια σειρά μιλάς.

Το χειροτερο ανιμε που εχω δει στην ζωη μου ειναι το Dragonball Z (ισως κ επειδη δεν εχω δει το GT :P ) !!! Ενω παραδοξως το πρωτο Dragonball με ειχε αρεσει καπως, το Ζ το σιχαθηκα !! Ανουσιες μαχες που μπορει κ να κρατουσαν καμια 20αρια επεισοδια η μια (κ χωρις να γινεται κ τιποτα το σπουδαιο δλδ) με την βαρεμαρα να χτυπαει στο φουλ!! Ακομα κ για ενα παιδι του δημοτικου (γιατι το εβλεπα απο ΑΝΤ1) παραηταν βαρετο !!!

Το Dragonball ήταν αρκετά ωραίο αλλά και αρκετά παιδικό. Όσο για το DB Z είσαι το πρώτο άτομο που ακούω ότι είναι το χειρότερο anime. Δεν είμαι σιγουρος αλλά νομιζω ότι τουλάχιστον το 90% των Ελλήνων που βλέπουν anime λένε ακριβώς το αντίθετο.

#685 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 08 April 2010 - 21:30

Όσο για το DB Z είσαι το πρώτο άτομο που ακούω ότι είναι το χειρότερο anime. Δεν είμαι σιγουρος αλλά νομιζω ότι τουλάχιστον το 90% των Ελλήνων που βλέπουν anime λένε ακριβώς το αντίθετο.

Οι περισσότεροι έλληνες αγαπάνε το DBZ γιατί έχουν μεγαλώσει με αυτό και πολλούς τους πόρωσε με τα anime. Οι περισσότεροι όμως αναγνωρίζουν ότι έχει τα μειονεκτήματα που ανέφερε ο Saf.

15fkk04.jpg

#686 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 08 April 2010 - 21:48

Οι περισσότεροι έλληνες αγαπάνε το DBZ γιατί έχουν μεγαλώσει με αυτό και πολλούς τους πόρωσε με τα anime. Οι περισσότεροι όμως αναγνωρίζουν ότι έχει τα μειονεκτήματα που ανέφερε ο Saf.

Μα και εγώ αναγνωρίζω αυτά τα μειονεκτηματα αλλά δεν το βάζω στην κατηγορία του WORST ANIME EVER. Μπορεί να έχει πολλά filler αλλά η αξία του είναι σταθερή. Και το ναρουτο έχει filler και το Βleach και το Fullmetal Alchemist. Δεν σημαινει ότι θα τα έβαζα σε αυτην την κατηγορία.

#687 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 08 April 2010 - 22:29

Μα και εγώ αναγνωρίζω αυτά τα μειονεκτηματα αλλά δεν το βάζω στην κατηγορία του WORST ANIME EVER. Μπορεί να έχει πολλά filler αλλά η αξία του είναι σταθερή. Και το ναρουτο έχει filler και το Βleach και το Fullmetal Alchemist. Δεν σημαινει ότι θα τα έβαζα σε αυτην την κατηγορία.

Απλά απάντησα στο σχόλιο περί της άποψης των ελλήνων anime fan, χωρίς να αναφερθώ στο αν αξίζει σαν anime ή όχι. Προσωπικά είμαι κι εγώ από αυτούς που το αγαπάνε παρόλα του τα ελαττώματα. Το αν έχει filler ή όχι δεν καθορίζει απαραίτητα αν μια σειρά είναι καλή. Όταν όμως είναι πάρα πολλά μπορεί να χαλάνε τη ροή της ιστορίας και να κουράζουν αυτόν που το βλέπει, οπότε και να μην του αρέσει καθόλου η σειρά. Ανάλογα με τα γούστα και την υπομονή του καθενός.

15fkk04.jpg

#688 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 April 2010 - 14:45

Αυτο ηταν το προβλημα με τη σειρα.

Απλα δεν ηταν καταλληλο για μικρες ηλικιες. Με το ξυλο που επεφτε επρεπε να το προβαλλουν στην απογευματινη ζώνη τουλάχιστον. Αλλο αν το βλεπεις λογω πορωσης ή για να χαλαρωσεις και αλλο αν ειναι καλη σειρα απο μονη της.

Υπαρχει αυτη η λανθασμενη αντιληψη της τηλεθεασης πως οτι βλεπει καποιος σημαινει πως του αρεσει ενω αν δεν το βλεπει σημαινει το αντιθετο. Αν αναλογιστεις τον τροπο που μετρουν τις τηλεθεασεις, ειναι για γελια. Kανονικά για κάθε εκπομπή έπρεπε να υπάρχει και βαθμολογία από το κοινό.

Εξαιτιας αυτης της νοοτροπιας εφτασε η τηλεοραση σε τετοια χαλια. Πχ τα καρτουν του Σταρ και του Αλτερ έχουν υψηλη τηλεθεαση. Αυτο δεν σημαινει πως ειναι ποιοτικα.

τα ψηφιακα της ΕΡΤ αντιθετα εχουν το καλυτερο προγραμμα αλλα συμφωνα με τα ιδιωτικα καναλια κανεις δεν τα βλεπει και ζηταν να κλεισουν και από πάνω. Λες και αυτα φταινε για την καταντια. Καθηκον τους ειναι να προβαλλουν ποιοτικες εκπομπες.Σαν τα σκυλια που γαβγιζουν για να τους πεταξει η "μαμα ΕΡΤ" αποφαγια.

Γενικα πρεπει να εχουμε υποψιν μας τον ανταγωνισμο μεταξυ κρατικης και ιδιωτικης τηλεορασης και το ποιος πλασαρει ενα προιον ως ποιοτικο και με ποια κριτηρια.

#689 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 18 April 2010 - 18:48

Δεν είχα προσέξει ότι είχαμε τέτοιο topic στο forum. Μακράν το χειρότερο για μένα είναι το URDA σε όλους τους τομείς! Αν το έχει δει κάποιος θα συμφωνήσει πιστεύω. Αν δεν το έχετε δει, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην το δείτε ποτέ!
Posted Image

Posted Image

#690 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 18 April 2010 - 18:53

Δεν είχα προσέξει ότι είχαμε τέτοιο topic στο forum. Μακράν το χειρότερο για μένα είναι το URDA σε όλους τους τομείς! Αν το έχει δει κάποιος θα συμφωνήσει πιστεύω. Αν δεν το έχετε δει, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην το δείτε ποτέ!

qft
υπάρχει όμως και το ΤΟ-Υ που είναι πολύ κοντά.

Posted Image