Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#661 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:30

χειροτερο ανιμε ειναι το digimon time bokan

#662 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 20:40

Το χειροτερο anime που εχω δει ειναι η Mαγια η μελισσα (ναι, ειναι anime).

Γιατί μωρέ? Για παιδάκια μια χαρά ήτανε.

15fkk04.jpg

#663 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 21:08

Γιατί μωρέ? Για παιδάκια μια χαρά ήτανε.

E, γουστα ειναι αυτα :hot:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#664 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 04:41

Το χειρότερο anime που 'χω δει ποτέ μου είναι το Kannazuki no Miko (για τ' οποίο έχω κάνει αναλυτικό θάψιμο στο thread του εν λόγω anime).

Ή τουλάχιστον, έτσι ίσχυε μέχρι πρόσφατα που είδα το Art of Fighting (βασισμένο στο ομώνυμο, επιτυχημένο fighting της SNK) που μπροστά του το Kannazuki no Miko μοιάζει με αριστούργημα του Miyazaki.

To πιο απαίσιo anime που 'χω δει ποτέ μου και με διαφορά η χειρότερη μεταφορά videogame σε anime. Toυλάχιστον, όσο απαίσιο και να 'ναι ένα anime βασισμένο σε fighting game σε αποζημιώνει με τις αξιοπρεπές μάχες κι animation του. Ακόμα και σ' αυτόν τον τομέα είναι τόοοοοοοοοοοοσο απαίσιο του που είχα την αίσθηση ότι έβλεπα καμία αμερικάνικη βιντεοταινία καράτε δευτέρας διαλογής ή μια από τις πολλές χολυγουντιανές μεταφορές από videogame με τις παναθλιότατες χορογραφίες στις μάχες του. Μέχρι και το voice acting είναι τόσο άθλιο που σε hentai θα βρεις καλύτερο. Οι μόνοι που θα κάτσουν να το δουν είναι οι φανατικοί των fighting κι οι fans των '90s anime αλλά και πάλι με τα χίλια ζόρια για να λένε ότι απλά το είδαν. Έχω δει κι άλλα anime βασισμένα σε fightings που αντικειμενικά θεωρούνται σκουπίδια αλλά είχαν αυτό το κάτι που μ' άρεσε πάνω τους (όπως η anime ταινία του Tekken και το Voltage Fighter Gowcaizer). Που τέτοια τύχη με το Art of Fighting. Τέτοιο τρελό σκουπίδι θ' άξιζε μονάχα αν το δίνανε δώρο με τα γαριδάκια. Eιλικρινά, λυπάμαι τον χρόνο που χαράμισα για να δω. Περιττό να σας πω ότι έφαγε κατευθείαν delete από τον σκληρό δίσκο κι ας θεωρείται σπάνιο πράμα (εξάλλου, δεν θα το πάσαρα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου). Του βάζω...1/10. Ναι, η μοναδική αξία που έχει είναι ως φρίσμπι. Σιχτήρ!!! Πάω να δω Hello Kitty (λέεεεεεεμε τώρα :hahaha: ).

Οποιος πει Πόκεμον έχει να κάνει μαζί μου...:P :P :o

...και με τον Pikachu! Eτοιμαστείτε να δείτε τον ουρανό με τ' άστρα παρέα με την Ομάδα Πύραυλο! :hahaha:

worst anime ever = psychic academy....
καλα που ηταν 20 επεισοδια των 10 λεπτων γιατι απλα δεν παλευοταν τοση συσσωρευμενη βλακεια...full στο fanservice ηταν, ενω ο πρωταγωνιστης θυμηθηκε να κανει κατι στο τελευταιο επεισοδιο....

Όσο χάλια και να 'χω ακούσει ότι είναι (ακόμα κι από fans του manga) για κάποιο λόγο με τρώει ο πισίνος μου να το δω από περιέργια να δω αν όντως είναι τόσο χάλια (και μην ακούσω παροιμίες πέρι περιέργιας και γάτας)... :nerd:

#665 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 12:53

To χειροτερο anime πουεχω δει και δεν μου αρεσε καθολου ηταν το elfen lied...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#666 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 11:34

Sacred Blacksmith. Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω δεί.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#667 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 15:09

για μενα ειναι το elfed lied....το πιο χαλια ανιμε (σε σχεδιαση πουυ εχω δει) αλλα επισις 8εορω drop τα Pokemon , sailor moon, digimon...thrinity blood. :P
フカフカ

#668 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:14

Vampire Knight... Θέλει πολύ προσπάθεια ένα anime για να με πείσει ότι δεν αξίζει να ολοκληρώσω ούτε καν το πρώτο επεισόδιο...:ill2: Τόσα βλακώδη κλισέ μαζεμένα δεν είχα ματαδεί!

#669 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:04

lol βλέπω ότι τα pokemon έχουν την πρώτη θέση..
hitman reborn(η υπομονή έχει και τα όρια τις)
dragonball GT!!ΜΗΝ ΈΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ"γιατί τα αλλα πάνε πίσω??"..α! και το FLCL,ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα(καλά όχι και τίποτα..)εξάλλου γιαυτο είναι μονο 6 επεισόδια

#670 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:22

dragonball GT!!ΜΗΝ ΈΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ"γιατί τα αλλα πάνε πίσω??"

Γιατί, τα άλλα πάνε πίσω; :bleh:

Και το FLCL είναι διαμάντι, να το ξαναδείς (6 επεισόδια είναι μόνο).

Και για να μην είμαι off-topic, ένα από τα χειρότερα που δοκίμασα τη χρονιά που μας πέρασε ήταν το Charady No Joke Na Mainichi. Η πεμπτουσία της κρυάδας. :colddd:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#671 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:59

Και το FLCL είναι διαμάντι, να το ξαναδείς (6 επεισόδια είναι μόνο).

γιατί να το ξαναδώ??χάσιμο χρόνου...καλύτερα να ξαναδώ το db GT:bleh:

#672 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 00:41

Το χειροτερο anime που εχω δει ειναι η Mαγια η μελισσα (ναι, ειναι anime).

αυτο επειδη το ειδες με τη νεα μεταγλωττιση. επρεπε να δεις αυτη του 80 που ειναι καλυτερη μιας και τη φωνη της Μαγιας την κανει η....Βασια Τριφυλλη.

γιατί να το ξαναδώ??χάσιμο χρόνου...καλύτερα να ξαναδώ το db GT:bleh:

δηλ. προτιμας 100+ επεισοδια απο 6; Εκτος πια αν εχεις το βιντεο να παιζει και κανεις κατι αλλο......

#673 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 09:06

Το χειροτερο ανιμε που εχω δει στην ζωη μου ειναι το Dragonball Z (ισως κ επειδη δεν εχω δει το GT :P ) !!! Ενω παραδοξως το πρωτο Dragonball με ειχε αρεσει καπως, το Ζ το σιχαθηκα !! Ανουσιες μαχες που μπορει κ να κρατουσαν καμια 20αρια επεισοδια η μια (κ χωρις να γινεται κ τιποτα το σπουδαιο δλδ) με την βαρεμαρα να χτυπαει στο φουλ!! Ακομα κ για ενα παιδι του δημοτικου (γιατι το εβλεπα απο ΑΝΤ1) παραηταν βαρετο !!!

sigpic10697_5.gif

#674 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2010 - 15:49

Sleeping with Hinako

Δημοσιευμένη  εικόνα

#675 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 15:39

Λοιπον υπαρχουν πολλα ηλιθια anime...εννοω πολλαααααααααααααααααα....αλλα αυτα που ξεχωριζουν περισσοτερο ειναι: pokemon...εντελως ανουσιο...Ενταξει παραδεχομαι οτι υπαρχουν εκκατομυρια παιδια στον κοσμο που το λατρευουν σαν τη Βιβλο αλλα η βλακεια καποια στιγμη φτανει στα ορια της πλεον... Το School Days οκ δεν μπορω να πω οτι ηταν κακο αλλα δεν με αφησε με τα καλυτερα συναισθηματα :run:......Καταστροφη ηταν το DB GT.....Οσο για το worst ever πρεπει να ειναι το Bakugan.... Το εβαλαν και στην TV τρομαρα τους. Βαλτε εκει κανα Rurouni Kenshin να ξεστραβωθουν οι νεοι να μαθουν λιγη (οκ αν και λιγο διαστρεβλομενη) ιστορια! Τωρα θα μου πεις το εβαλαν αλλα που? Στο Makedonia TV σε ενα απο τα πιο παρακμιακα καναλια. Οχι θα τους επεφτε ο κωλος να το βαλουν σε κατι πιο mainstream!!!