Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:30
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 20:40
Το χειροτερο anime που εχω δει ειναι η Mαγια η μελισσα (ναι, ειναι anime).
Γιατί μωρέ? Για παιδάκια μια χαρά ήτανε.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 21:08
Γιατί μωρέ? Για παιδάκια μια χαρά ήτανε.
E, γουστα ειναι αυτα

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 04:41
Ή τουλάχιστον, έτσι ίσχυε μέχρι πρόσφατα που είδα το Art of Fighting (βασισμένο στο ομώνυμο, επιτυχημένο fighting της SNK) που μπροστά του το Kannazuki no Miko μοιάζει με αριστούργημα του Miyazaki.
To πιο απαίσιo anime που 'χω δει ποτέ μου και με διαφορά η χειρότερη μεταφορά videogame σε anime. Toυλάχιστον, όσο απαίσιο και να 'ναι ένα anime βασισμένο σε fighting game σε αποζημιώνει με τις αξιοπρεπές μάχες κι animation του. Ακόμα και σ' αυτόν τον τομέα είναι τόοοοοοοοοοοοσο απαίσιο του που είχα την αίσθηση ότι έβλεπα καμία αμερικάνικη βιντεοταινία καράτε δευτέρας διαλογής ή μια από τις πολλές χολυγουντιανές μεταφορές από videogame με τις παναθλιότατες χορογραφίες στις μάχες του. Μέχρι και το voice acting είναι τόσο άθλιο που σε hentai θα βρεις καλύτερο. Οι μόνοι που θα κάτσουν να το δουν είναι οι φανατικοί των fighting κι οι fans των '90s anime αλλά και πάλι με τα χίλια ζόρια για να λένε ότι απλά το είδαν. Έχω δει κι άλλα anime βασισμένα σε fightings που αντικειμενικά θεωρούνται σκουπίδια αλλά είχαν αυτό το κάτι που μ' άρεσε πάνω τους (όπως η anime ταινία του Tekken και το Voltage Fighter Gowcaizer). Που τέτοια τύχη με το Art of Fighting. Τέτοιο τρελό σκουπίδι θ' άξιζε μονάχα αν το δίνανε δώρο με τα γαριδάκια. Eιλικρινά, λυπάμαι τον χρόνο που χαράμισα για να δω. Περιττό να σας πω ότι έφαγε κατευθείαν delete από τον σκληρό δίσκο κι ας θεωρείται σπάνιο πράμα (εξάλλου, δεν θα το πάσαρα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου). Του βάζω...1/10. Ναι, η μοναδική αξία που έχει είναι ως φρίσμπι. Σιχτήρ!!! Πάω να δω Hello Kitty (λέεεεεεεμε τώρα
...και με τον Pikachu! Eτοιμαστείτε να δείτε τον ουρανό με τ' άστρα παρέα με την Ομάδα Πύραυλο!Οποιος πει Πόκεμον έχει να κάνει μαζί μου...
![]()
![]()
Όσο χάλια και να 'χω ακούσει ότι είναι (ακόμα κι από fans του manga) για κάποιο λόγο με τρώει ο πισίνος μου να το δω από περιέργια να δω αν όντως είναι τόσο χάλια (και μην ακούσω παροιμίες πέρι περιέργιας και γάτας)...worst anime ever = psychic academy....
καλα που ηταν 20 επεισοδια των 10 λεπτων γιατι απλα δεν παλευοταν τοση συσσωρευμενη βλακεια...full στο fanservice ηταν, ενω ο πρωταγωνιστης θυμηθηκε να κανει κατι στο τελευταιο επεισοδιο....
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 12:53

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 15:09
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:14
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:04
hitman reborn(η υπομονή έχει και τα όρια τις)
dragonball GT!!ΜΗΝ ΈΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ"γιατί τα αλλα πάνε πίσω??"..α! και το FLCL,ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα(καλά όχι και τίποτα..)εξάλλου γιαυτο είναι μονο 6 επεισόδια
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:22
Γιατί, τα άλλα πάνε πίσω;dragonball GT!!ΜΗΝ ΈΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ"γιατί τα αλλα πάνε πίσω??"
Και το FLCL είναι διαμάντι, να το ξαναδείς (6 επεισόδια είναι μόνο).
Και για να μην είμαι off-topic, ένα από τα χειρότερα που δοκίμασα τη χρονιά που μας πέρασε ήταν το Charady No Joke Na Mainichi. Η πεμπτουσία της κρυάδας.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:59
Και το FLCL είναι διαμάντι, να το ξαναδείς (6 επεισόδια είναι μόνο).
γιατί να το ξαναδώ??χάσιμο χρόνου...καλύτερα να ξαναδώ το db GT:bleh:
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 00:41
Το χειροτερο anime που εχω δει ειναι η Mαγια η μελισσα (ναι, ειναι anime).
αυτο επειδη το ειδες με τη νεα μεταγλωττιση. επρεπε να δεις αυτη του 80 που ειναι καλυτερη μιας και τη φωνη της Μαγιας την κανει η....Βασια Τριφυλλη.
γιατί να το ξαναδώ??χάσιμο χρόνου...καλύτερα να ξαναδώ το db GT:bleh:
δηλ. προτιμας 100+ επεισοδια απο 6; Εκτος πια αν εχεις το βιντεο να παιζει και κανεις κατι αλλο......
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 09:06
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2010 - 15:49
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 15:39