Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Poll: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 member(s) have cast votes)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 votes [16.06%] - View)

Percentage of vote: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 votes [70.18%] - View)

Percentage of vote: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 votes [13.77%] - View)

Percentage of vote: 13.77%

Vote Guests cannot vote

#871 bardock300

bardock300

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 20 September 2008 - 00:25

oh ok thnx man

#872 supramaniac

supramaniac

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 23 September 2008 - 14:30

γεια σας παιδια!

μολις ολοκληρωσα την εγγραφη μου στο forum το οποιο επισκεπτομαι καιρο...

το πρωι πηγα να ρωτησω στο language lab και στην "ξυνη" και μου μενει μονο το "japanese language school"...

διαβασα αρκετες σελιδες και βρηκα πολλα πραγματα (οπως πχ http://www.anime.gr/forums/163109-post660.html)

κατα την γνωμη σας ποια ειναι η καλυτερη?
...ξεκιναω να μαθαινω!!!!:Blissfull:

#873 supramaniac

supramaniac

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 23 September 2008 - 20:49

δεν βλεπω να απανταει κανεις...

anyway, πηγα απο το jls τελικα και στην πορτα με βρηκε η καθηγητρια (καποιοι εκαναν μαθημα)..

Spoiler:

#874 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 24 September 2008 - 09:55

δεν βλεπω να απανταει κανεις...
[/spoiler]

σορρι.. αμα ήταν για Αθήνα θα ήξερα να σου πω αλλά για Θεσσαλονίκη δεν έχω ιδέα...

#875 supramaniac

supramaniac

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 24 September 2008 - 18:45

sto animeplanet.gr ακουσα οτι το "ξυνη" ειναι must...

απο εδω ακουω οτι απο τα αλλα δυο (στο harryspot και πανω στην ικτινου) ειναι ανωτερα...

τελικα τι ισχυει?????

να ξερω που να γραφτω!!!!!:oo:

#876 ayaubu

ayaubu

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 25 September 2008 - 12:23

απο εδω ακουω οτι απο τα αλλα δυο (στο harryspot και πανω στην ικτινου) ειναι ανωτερα...

τελικα τι ισχυει?????

αν κρίνω απο την ποιότητα των ΑΓγλικών που έκανα στους ΞΥΝΗ ένα φεγγάρι, θα σουέλεγα τρέχα μακριά...

Συμβουλή μου έιναι προτεραιότητά σου να είναι σχολή που διδάσκει Ιάπωνας/Ιαπωνίδα...

#877 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 September 2008 - 13:12

τελικα τι ισχυει?????

εγώ θα σου πω αυτό ... Στα Ξυνή σε διδάσκει Ελληνίδα η οποία τρεις την ώρα καλή την Καζούκο (καθηγήτρια στην Ικτίνου ) για να της ρωτάει πράγματα.
Επίσης τα Ξυνή είναι το πιο ακριβό φροντιστήριο απο όλα.

η Καζούκο και ταυτό στο Harryspot είναι καλές (απλά στο harryspot ) μπορει να γεμήσει το τμήμα απο μέρα σε μέρα και να μείνεις στην απέξω.
απο τους γνωστούς μου πάντως δεν άκουσα παράπονα για την Καζούκο και εγώ δεν έχω παραπονο απο την Tamaki .

απο εκεί και περά πέρνα απο όλα τα φροντιστήρια και κρίνε μόνος/η σου.

τέλος υπάρχει καi η Αxon Με Ιαπωνέζα καθήγητρια Ιαπωνικών σταλμένη απο την ίδια την πρεσβεία σε αυτό το φροντιστήριο... αλλά απο εκεί και πέρα δεν ξέρω να σου πω τιποτα.

#878 supramaniac

supramaniac

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 25 September 2008 - 18:01

οποτε λογικα...παμε για ικτινου...:wis:

ειναι κανεις εκει btw?:yawn2:

#879 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 25 September 2008 - 19:34

Αυριο τελειωνει η προθεσμια των αιτησεων για το jlpt!Θα δωσει κανεις τπτ?Εγω θα δώσω το 4ο
Intelligence is nothing without wisdom...

#880 supramaniac

supramaniac

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 25 September 2008 - 19:49

ποσο καιρο κανεις?

#881 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 26 September 2008 - 10:58

2 χρόνια, αλλα ειμαι αρκετα μπροστα απο το επιπεδο του 4ου απλα δεν ειμαι ακομα και για το 3ο :P
Intelligence is nothing without wisdom...

#882 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 26 September 2008 - 13:28

Γραφτήκαμε επιτέλους στα Ιαπωνικά του Διδασκαλείου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δεν ξέρω αν κανείς απο εδω μέσα γράφτηκε για τον πρώτο χρόνο, αλλά 13 Οκτοβρίου το πρώτο μάθημα! Δεν μπορώ να περιμένω!!!:wooi2: Αντε, καλή αρχή!

#883 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 26 September 2008 - 17:02

ΛΟΙΠΟΝ πειτε μου με ποιον θα μαι μαζι στην ταξη.γραφτηκα στα ξηνη και αρχιζω μαθηματα σε λιγες μερες!!!!:wooi2:

#884 supramaniac

supramaniac

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 26 September 2008 - 22:08

ΛΟΙΠΟΝ πειτε μου με ποιον θα μαι μαζι στην ταξη.:wooi2:

και εγω μια απο τα ιδια...στην ταξη αρχαριων της ms Kazuko...ποιοι αλλοι ειναι εκει?

#885 kabamarugr

kabamarugr

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 27 September 2008 - 13:47

Γειά σας παιδιά και από εμένα. Νέος στο φόρουμ αν και το επισκέπτομαι εδώ και πολύ καιρό.

Έκανα ιδιαίτερα μαθήματα Ιαπωνικών για ένα περίπου χρόνο και κατάφερα μάλιστα να πάρω το JLPT4, όμως λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και έπειτα δουλειάς τα διέκοψα για σχεδόν δύο χρόνια τώρα (πρόλαβα όμως να πάω Ιαπωνία πέρσυ το καλοκαίρι :nanana:). Επειδή σκέφτομαι να ξαναρχίσω ψάχνω να βρω κάποιο καλό φροντιστήριο (καλά τα ιδιαίτερα, αλλά πολύ ακριβά). Μέσω του site της πρεσβείας βρήκα κάποια και σήμερα ρώτησα σε ένα από αυτά και μου είπαν ότι για 8,5 μήνες που θα διαρκέσουν τα μαθήματα τα δίδακτρα είναι 1.250€ για 3 ή 4 ώρες την εβδομάδα (ανάλογα αν θα είμαστε μόνο 2 άτομα στο γκρουπάκι ή παραπάνω). Απλά θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς πηγαίνει ή πήγαινε σε κάποιο φροντιστήριο και αν έχει να προτείνει κάποιο. Μένω Αμπελόκηπους (Αθήνα).

Υ.Γ. Τελείως άσχετο αλλά όποιος είναι πορωμένος με Καμπαμαρού και θέλει έχω το soundtrack (mp3).