Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Poll: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 member(s) have cast votes)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 votes [16.06%] - View)

Percentage of vote: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 votes [70.18%] - View)

Percentage of vote: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 votes [13.77%] - View)

Percentage of vote: 13.77%

Vote Guests cannot vote

#496 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 25 November 2007 - 17:57

Δεν ηθελα φετος να μπω στην διαδικασια εξετασεων...αγχωνομαι και φοβαμαι οτι θα τα σκατωσω, και αυτο με κανει τελικα να τα σκατωνω...τεσπα...οι εξετασεις αυτες, νομιζω οτι ειναι μονο στην αθηνα..αλλα δεν παιρνω κι ορκο...θα σου βρω το τηλεφωνο του Ιαπωνικου Συνδεσμου, να παρεις τηλ να ρωτησεις για να εισαι σιγουρη...αλλα ακομα και μονο Αθηνα να ειναι, ευκαιρια να μας ερθεις!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#497 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 25 November 2007 - 20:46

Γραμματική και κείμενο τα έμαθα αμέσως, kanji τα πάλεψα και τώρα γνωρίζω πάνω απ' τα μισά, στο λεξιλόγιο είμαι λιγάκι άσχετος, ακουστικά μια χαρά, γενικά μάλλον θα το περάσω, θα βοηθήσει και η τύχη. Οριακά είμαι, βέβαια. Καλά να πάθω που έναν χρόνο δεν είχα ακουμπήσει βιβλίο. (3kyuu πάντα)

#498 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 26 November 2007 - 19:35

ουτε βδομαδα δεν εμεινε για το διαγωνισμο.
μηπως να υπαρχει και μια ταμπελα στη θεολογικη για να μαζωχτουν τα τιμημενα μελη του φορουμ? :Dπως εχουν τα τουριστικα γκρουπ τις σημαιουλες τους ενα πραμα... :thatsit:

#499 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 26 November 2007 - 19:40

Θα ρωτάμε ο ένας τον άλλον, μήπως είσαι από το anime.gr? :hahaha::wooi2::Blissfull:

Όλο και κάποιος θα είναι!!!!!

Jigoku εσύ δίνεις φέτος?

#500 zanat0s

zanat0s

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 27 November 2007 - 09:50

lol!

According to my company contract i have to be able to speak Business Japanese in les than 365 days! that would be funny you know.

I otld them forget it!

#501 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 November 2007 - 10:27

are they willing to cover these expenses?
and since you are in japan i believe you will be able to speak decent japanese in 365 days, i am not sure about the business japanese though

#502 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 27 November 2007 - 14:47

lol!

According to my company contract i have to be able to speak Business Japanese in les than 365 days! that would be funny you know.

I otld them forget it!

Αν ξέρεις ήδη την ορολογία σε άλλη γλώσσα, το να μάθεις τα ίδια πράγματα ξανά σε άλλη γλώσσα, δεν αποτελεί πρόκληση. Ένα έτος είναι υπεργενναιόδωρο για την εκμάθηση απλής jargon. Ειδικά αν υπολογίσεις ότι υπάρχει βιβλιογραφία που κάνει τη διαδικασία πανεύκολη.

#503 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 27 November 2007 - 15:54

ρε παιδες δωστε μου πληροφορίες για το που κάνετε μαθήματα ιαπωνικών πεθαίνω να μάθω καμπόσα....υπάρχουν φροντιστήρια για ιαπωνικά?
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#504 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 27 November 2007 - 15:59

Υπάρχπυν μαθήματα στο Διδασκαλείο του πανεπιστημίου όπου όλοι μπορούν να πάνε, όχι μόνο φοιτητές. Υπάρχουν και κάποια φροντιστήρια ξένων γλωσσών που κάνουν μαθήματα. Εγώ κάνω ιδιαίτερα πάντως.

#505 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 27 November 2007 - 19:53

Επίσης υπάρχει ο Ελληνοιαπωνικός σύνδεσμός Ομήρου 32 στο κέντρο. Έκει πάω εγώ.

Πάντως τώρα που άρχισα και εγώ να κάνω ιαπωνικά, δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται.
Posted Image

#506 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 27 November 2007 - 19:57

Θα ρωτάμε ο ένας τον άλλον, μήπως είσαι από το anime.gr? :hahaha::wooi2::Blissfull:

Όλο και κάποιος θα είναι!!!!!

Jigoku εσύ δίνεις φέτος?

yep, 3kyu για μενα. 1 η ωρα το μεσημερι ειναι αρκετα καλα πιστευω...:Blissfull:
αλλα ενα σημειο συναντησης το χρειαζομαστε γιατι μια διακοσαρα ατομα θα ειμαστε το τσουρμο των εξεταζομενων. μεχρι να τους ρωτησω ολους αυτους θα τελειωσει η εξεταση:emptyonexg1:

Αν ξέρεις ήδη την ορολογία σε άλλη γλώσσα, το να μάθεις τα ίδια πράγματα ξανά σε άλλη γλώσσα, δεν αποτελεί πρόκληση. Ένα έτος είναι υπεργενναιόδωρο για την εκμάθηση απλής jargon. Ειδικά αν υπολογίσεις ότι υπάρχει βιβλιογραφία που κάνει τη διαδικασία πανεύκολη.

duh, ιδιαιτερα αν δουλευεις πανω στο αντικειμενο ποσο να σου παρει πια να μαθεις ορους σαν asset management, deposit, interest, chargeback κτλ. η οικονομικη ορολογια ειναι μνημειωδως πεζη και διακατεχεται απο πληρη ελλειψη φαντασιας συν τοις αλλοις. εγω θα του εδινα 2-3 μηνες.

#507 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 27 November 2007 - 23:29

4kyu για μένα πάντως... οπότε θα βγαίνω εγώ θα μπάινουν οι 3kyu!

#508 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 28 November 2007 - 00:04

Arrigato Alexiel
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#509 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 29 November 2007 - 21:53

Ωραία. Θα μας πείτε και τι είχε στο listening του 4kyuu, γιατί απ' ότι έχω δει, σχεδόν τα ίδια πράγματα βάζουν και στο 3kyuu. :P

#510 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 02 December 2007 - 14:11

Το φετεινό Listening δεν ήταν δύσκολο αλλά... μάλλον οι περισσότεροι την πατήσαμε!
Το moji goi και το chokai ήταν πανεύκολα.

Περιμένω να μου πούν οι άλλοι για το 3Kyu.