Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιαπωνικά
Posted 18 October 2007 - 19:34
Η γραμματική είναι (σχετικά) εύκολη και με την πρώτη δοκιμή μπορούσα να πιάσω αρκετά παραπάνω από τα μισά, το μεγάλο θέμα είναι τα kanji και γενικότερα το λεξιλόγιο, που επειδή ήμουν λιγάκι τουρίστας τον τελευταίο χρόνο και δεν διάβαζα καθόλου, έχω ξεχάσει τα πάντα (όχι πως ήξερα ποτέ πολλά). Αλλά ok.
Posted 18 October 2007 - 21:35
Τα kanji του 4kyuu+3kyuu είναι όντως πολύ λίγα.
- Shigeru Miyamoto
Posted 18 October 2007 - 21:44

Posted 18 October 2007 - 21:50
Από την άλλη στη γραμματική είμαι αρκετά πίσω στο 2kyuu, δεν έχω κάνει ούτε τη μισή, γιαυτό και θα δώσω 3kyuu φέτω και 2kyuu μάλλον του χρόνου (μάλλον γιατί αν το κωλοβαρέσω δε θα προλάβω, ή τουλάχιστον η καθηγήτριά μου δε θα με αφήσει να δώσω γιατί θέλει να τελειώσουμε 2 βιβλία :Ρ - αν κ εγώ μάλλον θα τη γράψω αν γίνει έτσι XD)
- Shigeru Miyamoto
Posted 24 October 2007 - 00:56

Posted 24 October 2007 - 08:35
Posted 24 October 2007 - 12:31
Χεχε!Σαν εμενα εισαι! Προσεξε μονο μην καταληξεις και σαν εμενα...το πιο μισητο ατομο στην ταξη, σηκωνω το κεφαλι μου και δεν ξερω απο που θα μου ερθει στο τσερβελο κανενα βιβλιο..ημουν η μονη που υποστηριζα και μεγαλοφωνα τα διαγωνισματα..ασχετα αν δεν καναμε ουτε ενα ολη τη χρονια..χεχε..φετος το πρωτο μας μαθημα ηταν τη δευτερα, καναμε επαναληψουλα για να δει η καθηγητρια που εχουμε μεινει..ζωγραφιζα το θρανιο μου, το κεφαλι κατω,και απλα σε καθε ερωτηση, οταν δεν απαντουσε κανεις, ακουγοταν η φωνη μου με την απαντηση...η διπλανη μου μου λεει καποια στιγμη "ρε μαλακα, με ποναει αυτο που κανεις..δεν το καταλαβαινεις?Πετας την απαντηση ετσι..ουτε σηκωνεις το κεφαλι σου, ουτε σταματας να ζωγραφιζεις, αβιαστα, ακουραστα,ουτε καν σκεφτεσαι...με ποναει.."...Βεβαια σε σχεση με περσυ, μαζευτηκα φετος, γιατι ανακαλυψα οτι στην ταξη, μετα απο συμπτιξη τμηματων, υπαρχουν κι αλλα σπασικλακια εκτος απο μενα...Σήμερα άρχισα Ιαπωνικά.Πρέπει να έχει περάσει αρκετός καιρός(ίσως και χρόνια) από τότε που όχι απλώς δε βαρέθηκα στο μάθημα αλλά όταν τελείωσε ήθελα και άλλο.Βασικά και διάλειμμα να μη κάναμε δε θα με πείραζε.3 ώρες και πέρασαν τόσο γρήγορα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 24 October 2007 - 14:26
Χεχε!Σαν εμενα εισαι! Προσεξε μονο μην καταληξεις και σαν εμενα...το πιο μισητο ατομο στην ταξη, σηκωνω το κεφαλι μου και δεν ξερω απο που θα μου ερθει στο τσερβελο κανενα βιβλιο..ημουν η μονη που υποστηριζα και μεγαλοφωνα τα διαγωνισματα..ασχετα αν δεν καναμε ουτε ενα ολη τη χρονια..χεχε..φετος το πρωτο μας μαθημα ηταν τη δευτερα, καναμε επαναληψουλα για να δει η καθηγητρια που εχουμε μεινει..ζωγραφιζα το θρανιο μου, το κεφαλι κατω,και απλα σε καθε ερωτηση, οταν δεν απαντουσε κανεις, ακουγοταν η φωνη μου με την απαντηση...η διπλανη μου μου λεει καποια στιγμη "ρε μαλακα, με ποναει αυτο που κανεις..δεν το καταλαβαινεις?Πετας την απαντηση ετσι..ουτε σηκωνεις το κεφαλι σου, ουτε σταματας να ζωγραφιζεις, αβιαστα, ακουραστα,ουτε καν σκεφτεσαι...με ποναει.."...Βεβαια σε σχεση με περσυ, μαζευτηκα φετος, γιατι ανακαλυψα οτι στην ταξη, μετα απο συμπτιξη τμηματων, υπαρχουν κι αλλα σπασικλακια εκτος απο μενα...
εμείς έχουμε τον Λευτέρη που τα ξέρει όλα με αποτέλεσμα να του κλείνουμε το στόμα... η πλάκα είναι οτιι ο τυπάκος γουστάρει και μας λεει.. "κάποιος πρέπει να είναι το φυτό της τάξης!"
μάλλον και εσύ έτσι φυτό πρέπει να εισαι.
ΚΟΡΑΚΙ
Posted 25 October 2007 - 01:10

Posted 25 October 2007 - 08:20
Γινεται κανα απογευμα να περασω απο το μαθημα για να δω τι παιζει?εμείς έχουμε τον Λευτέρη που τα ξέρει όλα με αποτέλεσμα να του κλείνουμε το στόμα... η πλάκα είναι οτιι ο τυπάκος γουστάρει και μας λεει.. "κάποιος πρέπει να είναι το φυτό της τάξης!"
μάλλον και εσύ έτσι φυτό πρέπει να εισαι.
ΚΟΡΑΚΙ
Ετσι, σαν απλος ενδιαφερομενος.. Επιτρεπεται?

Posted 25 October 2007 - 09:16
απλά επειδή το τμήμα είναι γεμάτο δεν ξέρω αν θα το επιτρέψει είναι και λίγο αυστηρη.
Posted 25 October 2007 - 11:02
απλα πες της για να παρω μια ιδεα, για να γραφτω την επομενη φορα που θια ξεκινησουν μαθηματα.δεν ξέρω θα την ρωτήσω σήμερα.
απλά επειδή το τμήμα είναι γεμάτο δεν ξέρω αν θα το επιτρέψει είναι και λίγο αυστηρη.
και φυσικα ενημερωσε την τι τρελο asset θα ημουν για την ταξη της!

Posted 25 October 2007 - 11:50
Μαρη Tomodachi με εδωσες κανονικοτατα! Και σκαει σημερα η Αγγελικη sensei, και μου λεει Matsu-san douzo yonde kudasai!Και με γειωσε κανονικοτατα...και εμεινα
...και μεχρι το τελος του μαθηματος με ελεγε μονιμως Matsu san, και αρχισανε ολοι και με ρωτουσανε "γιατι σε λεει Matsu?" ταν ταν ταν....(οταν το ειπε εντωμεταξυ την πρωτη φορα και την κοιταω εντρομη, μου λεει τσαχπινικα, "πρεπει να τα πουμε καποια στιγμη εμεις οι δυο..."
)...
Μωρέ.. σ' έδωσα στεγνά!!

-Κική, της λέω, έχεις στη 2η τάξη μια κοπελιά που είναι "έτσι..κι έτσι...κι έτσι..." (οπτική περιγραφή με λεπτομέρια-απ την Κόλαση)
-Ναι! Μου λέει. Και μια άλλη κοπελιά που κάθεται δίπλα της κι έχει ένα τεράστιο ταττού στην πλάτη...
-Αααυτές είναι!!! Είπα.
Επιπλέων, μου είπε ότι είστε και οι 2 σε πάρα πολύ καλο επίπεδο. Κι εκτίμησε ιδιεταίρος τον ενθουσιασμό σου, Μάτσου μου. Κι έπανω σ' αυτό, μου είπε χαρακτηριστικά "μου θυμίζει εμένα, όταν ξεκινούσα...!"
Μου είπε τα καλύτερα και για το επίπεδο γενικά, όλης της τάξης σου. Σίγουρα, είναι πολύ καλύτερο από το επίπεδο που είχε στην αρχή η δική μου περισυνή τάξη, όταν μας πρωτο-αντίκρισε η Κική!
Συνέχισε να είσαι μέσα στον ενθουσιασμό γι αυτό που κάνεις!
Εγώ, σίγουρα δεν είμαι (και δεν ήμουν) η καλύτερη μαθήτρια της τάξης μου. Όμως τον ενθουσιασμό μου και το πόσο γουστάρω αυτό που κάνω, δεν τον κρυβω και δεν τον έκρυψα ποτέ.
Και αντιπαθής σιγουρα δεν είσαι! Αντιπαθής είμαι εγώ. Πράγμα που δε με νοιάζει καθόλου.
Η Κική είναι μια δασκάλα που λατρεύει αυτό που κάνει, το να διδάσκει ιαπωνικά. Και είναι ένα πράγμα που εγώ εκτιμώ όσο τίποτε άλλο! Το εκτιμώ περισσότερο κι από το μεγαλύτερο "απλώς, ταλέντο διδασκαλείας" που θα μπορούσε να έχει κάποιος.
Και αφού η τάξη σου είναι ήδη σε πολύ καλό επίπεδο, να δείτε πόσο πιο μακριά μπορεί να σας πάει! Το κυριότερο, θα σας μαθει ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ιαπωνικά και ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ιαπωνικά. Ση-μα-ντι-κό-τα-το! Καταλαβαίνετε γιατί.
Την επόμενη φορά, να τη φωνάξεις Yankumi! θα λιώσει!
Ρε συ jiraiya ποιά δασκάλα έχεις??
Η τάξη η δική μου (η 3η) φέτος έχει την Ozawa-sensei. Πάρα πολύ καλή!
Posted 25 October 2007 - 12:17