Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιαπωνικά
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 15:11
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 19:48
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 20:10

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 23:57
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 12:46
Το σκέφτηκα λίγο πιο σοβαρά και κατέληξα πως δεν έχω κάποιον σπουδαίο λόγο για να ξεκινήσω τα μαθήματα, πέρα από τα anime/manga και τα Ιαπωνικά video game imports.
Δεν ξέρω βέβαια αν στο μέλλον μου χρειαστούν για την δουλειά μου (εξαγωγές τροφίμων).
Εσείς που ξέρετε την γλώσσα για πιο λόγο την έχετε μάθει?
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 10:13
1. Γιατί σε βάζει σε μια φιλοσοφία σκέψης διαφορετική από την Ευρωπαϊκή. Έτσι θα είσαι σε θέση να καταλάβεις περισσότερο τον πολιτισμό της Ανατολικής Ασίας.
2. Γιατί σα γλώσσα είναι ωραία και απλή.
3. Γιατί θα μπορείς να έρθεις στην Ιαπωνία για ταξίδι άνετος.
4. Γιατί θα μπορείς να βρεις δουλειά και να ζεις άνετα στην Ιαπωνία.
5. Γιατι θα μπορείς να έρθεις μαζί μου για Καραόκε

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 11:17
6. Για να δείχνεις σε όλους τι ωραία ζωγραφίζεις τα kanji ενώ στην ζωγραφική είσαι για κλάμματα...Λόγοι για να μάθεις Ιαπωνικά.
1. Γιατί σε βάζει σε μια φιλοσοφία σκέψης διαφορετική από την Ευρωπαϊκή. Έτσι θα είσαι σε θέση να καταλάβεις περισσότερο τον πολιτισμό της Ανατολικής Ασίας.

Πάντως εγώ άρχισα επειδή μου αρέσει σαν γλώσσα και έχω βάλει σκοπό να πάρω και το 1kyuu.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 12:01
στα δικα μας.
σορρυ για τα κεφαλαια..
ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ..!!!!

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 14:48

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 10:38
Είσαι τυχερός που δεν με έχεις ακούσει να τραγουδάω karaoke! Έχω φωνή χειρότερη και από γάιδαρο!

6. Για να δείχνεις σε όλους τι ωραία ζωγραφίζεις τα kanji ενώ στην ζωγραφική είσαι για κλάμματα...
Χμμ και στην ζωγραφική δεν τα πάω και τόσο καλά.. Θέλω χάρακα για να κάνω μια ευθεία γραμμή!

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 12:42
Λόγοι για να μάθεις Ιαπωνικά.
για να διαβάζεις τα manual της sony k.a στην αρχική τους γλώσσα
το 5 με τρομάζει λίγο...
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 16:33

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 10:25
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2008 - 11:39
I sucked big at the listening bit, went very well at the kanji bit and was more than good in the grammar bit. Since the passing grade is the total of the three it's not that hard. It's actually easier than you think.
I am going for the 3kyuu this year (and yes I don't know whether I'll be ready or not, but will give it my best.) My problem will be mostly the grammar, because there is a lot of it at this point. (and the ~te form is there all the time!)