Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#211 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 05 May 2009 - 20:10

[quote name='Rin'][quote]Εμενα με ενοχλει αφανταστα μια συνηθισμενη σκηνη σε 100 διαφορετικα anime.
Τρεχει ο καλος να γλυτωσει απο τον κακο, και την ωρα που τρεχει, καθετε ο καλυτερος του φιλος κι λεει "φυγε εσυ, θα τον καθυστερησω εγω!".Και τοτε αρχιζει ενας απιστευτος διαλογος, του στυλ "οχι θα κατσω και εγω-οχι πρεπει να γλιτωσεις-οχι θα κατσω" και ολλη την ωρα που μιλανε, ο κακος τους εχει φτασει, εχει πιει και μια φραπεδια, μεχρι να φυγει επιτελους ο καλος.Δλδ ελεος ρε αχρηστε, η φυγε απο την αρχη, η κατσε![/quote]+1000 :hahaha: :oo:

[quote]επισης με ενοχλουν και οι perverts στα shonen.Jiraya,kon,brook Κλπ.....δε ξερω γιατι, απλα δε μου αρεσουν.....[/quote]

Φιλαρακι εδω θα διαφωνισω. TAKAMURA ftw :respect: :head::head::head:

#212 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 07 May 2009 - 00:37

οοο δν ξερω απο που να αρχισω
ισως το οτι η Αmane misha και η hina(one piece) μιλανε για τον εαυτο τσ στο 3ο ενικο και το παιζουν γλυκουλες?
το οτι ο γκοκου πεθαινει γενιεται πεθαινει 3αναρχεται αμαν πια,πεθανε επιτελους.

Edited by Lucy-Nyu, 07 May 2009 - 00:46.

#213 Sanzo

Sanzo

TheOnlySideIMonIsMyOwn

• Members
  • 14 posts

Posted 07 May 2009 - 14:20

χμμ..μου την σπανε γενικως τα anime με βαμπιρ, (εκτος απτο trinity blood και το hellsing εννοειται), γιατι εχουν αυτο το δηθεν σκοτεινο ψευτορομαντικο yuuuuuuk ξερναω.. Μου τη σπανε τα χαζοκοριτσακια που φωναζουν ονοματα ταδε-kun ολη την ωρα. Μου τη σπανε αυτοι που δεν αποτελειωνουν τουσ εχθρους τους pull-the-trigger-bang-bang-now-youre-dead.. Μου τη σπαει να μην πεθαινει κανενας good-guy στο bleach.. Μου τη σπανε και αλλα, αλλα αυτα ειναι τα βασικα..
Posted ImageNegative.I am no human.I am a machine..

#214 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 07 May 2009 - 15:02

ρε παιδια δεν εμεινε και τιποτα:hot:
ωραια, εμενα ας πουμε δεν μου αρεσουν τα εμπορικα ανιμε, αλλα δεν με ενοχλουν γιατι δεν τα παρακολουθω.ο,τι καταγγελετε,υπερβολικη βια,χενται,σουρεαλιστικο σπλατερ,εκτενεις μαχες
Spoiler:
,ασκοπα φιλερς, κλισε χαρακτηρες κλπ...ολα αυτα λοιπον,βρισκονται συμμαζεμενα εκει.αποφυγετε το mainstream και θα στε ενταξει:canthelp:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#215 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 07 May 2009 - 16:07

εκτενεις μαχες

Spoiler:

:hahaha: Naruto anyone?

Αν ξανακούσω στη ζωή μου τη φράση Gennosuke-sama! ορκίζομαι ότι θα βγάλω όπλο.:hiding_something: Γενικά η όλη φάση με τα ονόματα που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά είναι τελείως τραγική. Απλά το Basilisk το χε παραχ**ει.

Επίσης, εκείνο το λατρεμένο πλάσμα τον Ράκι (Claymore)τον θυμάστε? Είμαι μόνο εγώ ή έχετε και σεις αισθανθεί πολλάκις την επιθυμία να τον στραγγαλίσετε?

Και ρε παιδιά, εσάς σας φαίνετια νορμάλ να γυρνάνε κάποιες βλαμμένες και να πιάνουν τα βυζιά κάποιων άλλων βλαμμένων με το έξτρα ατού της μυξοπαρθενίασης? Εγώ πάντως κάθε φορά που πεφτω σε τέτοιο σκηνικό εκνευρίζομαι. Άσχετα με το πόσο εχεμ... εμπνευστικά... μπορεί να είναι για κάποιους, είναι κουλό. Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δε γυρνάει και κάνει τέτοια στην πραγματικότητα. Όλα στο βωμό του fanservice? Έλεος!

Και μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία να παραληρήσω πάλι, να πω και κάτι ακόμα. Έλεος, αλλά γιατί σε μάχες 20 εναντίον 1 οι 19 καθονται γυρω γύρω και κοιτάζουν καθώς ο 20ος τισ τρώει περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά τους? Δε σκεφτήκανε ποτέ ότι αν επιτεθούν παρέα μπορεί και να νικήσουν?:uhh:

Για το μίσος που τρέφω για τον Sasuke με καλύψανε απόλυτα σε προηγούμενο ποστ.

Και όντως. ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ???

Edited by Kirenahana, 07 May 2009 - 16:22.

Posted Image

#216 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 07 May 2009 - 16:41

Spoiler: Monster Last Episode Spoiler

Ακόμα στο sailormoon μου την έδινε παρα μα παρα πολυ΄η ύπαρξη και μόνο της chibiusas..απλά ενοχλητική...

Edited by Phantom Duck, 07 May 2009 - 16:54.
Press the F**** spoiler button T_T

Posted Image

#217 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 14 May 2009 - 23:56

το οτι ο γκοκου πεθαινει γενιεται πεθαινει 3αναρχεται αμαν πια,πεθανε επιτελους.

O goku mονο μια φορα αναγεννηθηκε(vegetas arc), την αλλη φορα ειχε ερθει σαν πνευμα απο τον αλλο κοσμο γιαυτο και ειχε περιορισμενο χρονο(buu's arc).
Kαι αναγεννηθηκε χαρης στις dragonball, στις οποιες εχει δωθει ο τιτλος στο anime που παιζει ο goku, αρα πρεπει να χρησιμοποιηθουν και αυτες καπως στο anime.

#218 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 15 May 2009 - 00:59

Περισσοτερο με τσαντιζουν τα ατελειωτα Fillers π μας βαζουν στο Ναρουτο....:uhh::uhh::uhh:

#219 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 15 May 2009 - 01:38

Και ρε παιδιά, εσάς σας φαίνετια νορμάλ να γυρνάνε κάποιες βλαμμένες και να πιάνουν τα βυζιά κάποιων άλλων βλαμμένων με το έξτρα ατού της μυξοπαρθενίασης? Εγώ πάντως κάθε φορά που πεφτω σε τέτοιο σκηνικό εκνευρίζομαι. Άσχετα με το πόσο εχεμ... εμπνευστικά... μπορεί να είναι για κάποιους, είναι κουλό. Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δε γυρνάει και κάνει τέτοια στην πραγματικότητα. Όλα στο βωμό του fanservice? Έλεος!

επέτρεψέ μου να σου πω ότι ... !Κι όμως συμβαίνουν :hahaha:!

on topic mode :
με τσαντίζουν σε όλα τα anime
α)fillers [πχ naruto,bleach & μπλα μπλα]
β)τα υπερβολικά μπλεξίματα τύπου harem [μία παρέα 1019839238 κοριτσιών που έχει μόνο 1 αγόρι και όλες τον θέλουν γιατί στη γη άλλα αρσενικά δεν υπάρχουν,αλλά καμιά δεν κάνει κίνηση μπροστά στην άλλη γιατί είναι όλες τόσο καλές:hiding_something:]-βέβαια αν όλο αυτό έχει πλοκή το ξανασυζητάμε.

γ)όταν βλέπω τραγικά πολλές ομοιότητες στην εμφάνιση κάποιων χαρακτήρων τελείως διαφορετικών anime -εννοώ στο σχεδιασμό.[πχ. έχω βαρεθεί να βλέπω το κλασσικό μαύρο-μπλε ίσιο μαλλί με τις αφέλειες και το ίδιο χρώμα μάτια.]

κτλ

#220 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 15 May 2009 - 10:34

Μην το λες ... Μην το λες....

γ)όταν βλέπω τραγικά πολλές ομοιότητες στην εμφάνιση κάποιων χαρακτήρων τελείως διαφορετικών anime -εννοώ στο σχεδιασμό.[πχ. έχω βαρεθεί να βλέπω το κλασσικό μαύρο-μπλε ίσιο μαλλί με τις αφέλειες και το ίδιο χρώμα μάτια.]

κτλ

Ναι ρε γαμώτο το καταλαβενω να μοιάζουν οι Β' ρόλοι άλλα να υπάρχουν ομοιότητες κ σε πρωταγωνιστικά πρόσωπά????

I would likePosted Image for a pet...

#221 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 posts

Posted 15 May 2009 - 11:34

Spoiler: elfen lied spoilers

Edited by iristella, 15 May 2009 - 18:33.

#222 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 15 May 2009 - 20:48

αυτο που με τσαντιζει παρα πολλυ ειναι στο naruto οταν σε καποιες μαχες μεχρι να πολεμισουν θυμουντε απο το πρωτο επισοδειο τη εγεινε μεχρι τοτε.........δηλαδη ελεος:wis::tensai:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#223 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 15 May 2009 - 21:06

Εμενα μου την σπαει το πολυ μπλα-μπλα στο naruto.Οταν ερχεται η στιγμη για καποια σημαντικη μαχη σου βγαζει την παναγια μεχρι να τελειωσει την κουβεντα.Ελεος δηλαδη

#224 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 15 May 2009 - 23:11

Αυτο που μου ερχεται πρωτο στο μυαλο ειναι οι ατελειωτοι διαλογοι σε Yu-gi-oh! Δεκα χρονια για να παιξουν μια καρτα. Βαλε και τις αναμνησεις απο προηγουμενα επεισοδια η σκηνες που εγιναν μολις πριν απο 5 λεπτα και τραβας τα μαλλια σου.

Επισης ο Harley απο Pokemon. Πρεπει να ειναι ο πρωτος ομοφυλοφιλος χαρακτηρας στη σειρα. Δεν το λεω γι'αυτο, προς θεου, δεν εχω κανενα προβλημα απλα ειναι ανυποφορος και το ντυσιμο του μου βγαζει το ματι.

Ισως και το Dragon ball λιγο με τις μεγαλες μαχες, αν και μου αρεσαν οι πιο πολλες.

Α, και ο Rock Lee.

#225 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 16 May 2009 - 01:37

1) Υπερχαριτωμένα χαζά κοριτσάκια που όλη την ώρα ουρλιάζουν.
2) Οι επίστευτες εκείνες εμβαθύνσεις χαρακτήρα του στυλ "όταν είμασταν παιδιά γύρισες και με κοίταξες και από τότε σε αγαπάω" που κρατάνε ένα επεισόδιο και είναι τίγκα στο κλάμα
3) Οι μάχες 2+ επεισοδίων σε shonen.

4)

Spoiler: elfen lied spoilers

When people miss the point by a mile.