Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#196 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 10 September 2008 - 01:32

Bleach
Αυτο που με χαλάει σχεδόν κάθε φορά μετά το πρώτο ΑΡΚ.

Αυτός ο μπαρμπαθωμάς (1st Division: Yamamoto Genryuusai ) ή είναι πιο δύσπιστος και από τον Fox Mulder στα X-Files (δεν εμπιστεύεται ούτε το bankai του ο τύπος) ή είναι ποιο χαζός και από τον Monkey D. Luffy που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον Usopp απο τον Sogeking.

Παίρνει τής πιο προφανείς αποφάσεις χωρίς πότε να εμπιστευτείτε τούς captain του(αμφιβάλω αν το σκέφτεται καθόλου πιο πριν, και την παύση που κάνει πριν απαντήσει την κάνει για να βήξει με την ησυχία το, σίγα μην σκέφτεται ).

Δηλαδή ΈΛΕΟΣ ρε μπάρμπα

• Κάθε φορά που έχεις αμφιβολίες καλείς έκτακτο meting (Κανονικά meting λογικά δεν κάνουνε γιατί τα εκτατά είναι πάρα πολλά κ τούς τρώνε όλο τον ελεύθερο χρόνο...)

• Τουσ λες τα δικά σου,

• Σου λένε οι άλλοι της αντιρρήσεις τούς (έχουν δίκιο) και εσύ τούς τρέχεις δεξιά κ αριστερά ( μόνο καλιοπη δεν τούς έχει βάλει να κάνουνε),

• Είναι όλο το Soul Society σε Κόκκινο συναγερμό και εσύ με τον μπαρμπάJim(ο βοηθός του) κοιτιέστε σαν χάνοι (σαν τούς μπάτσους που κυνήγαγαν τούς Dukes Of Hazard)

• Σου φέρνουν αποδείξεις κ λες ''Ωραιότατα... Τώρα κυνηγήστε τούς άλλους '' και

• Τρέχεις κάθε φορά να προλάβεις τα χειρότερα,

τότε άστο καλύτερα ...

Πήγαινε για ψάρεμα ή καλύτερα πήγαινε στον 12th Division: Kurotshuchi Mayuri να σου φτιάξει το zanpakutou να μοιάζει με καυτό γκομενάκι (Hot chick μιας κ είναι fire Based ) να περνάς εσύ καλά κ εμείς καλύτερα

I would likePosted Image for a pet...

#197 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 September 2008 - 02:36

να αναφερω και εγω τους λογους για τους οπιους μισω το sasuke(βασικα το αχτι μου 8ελω να βγαλω)

λοιπον παιρνω βα8ια ανασα και αρχιζω

Δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα ελεεινο,τιποτενιο,αχαριστο ,βλαμενο,τρισα8λιο σκουλικι (η μαλλων καλυτερα φιδι)
Μηδενικος σεβασμος για τους αν8ρωπους που εκαναν και 8α εκαναν τα παντα για αυτον
8εωρει τον εαυτο του καλυτερο ολλων
υπερεκτημα τις δυνατοτητες του σε τεραστιο βα8μο (με λιγα λογια ψοναρα)
Και καλα εκδικητης της σφαγμενης του οικογενειας,αντι για 8λιμμενοσ ειναι τυφλωμενος απο την ελεεινη διψα του για δυναμη....
Σε συγκριση με αλλους χαρακτηρες που εχουν περασει ιδια με αυτον (shinji-nge,shinn-gsd,zero-vampire knight) αδικαιολογητο κομπλεξ,
παντελως αγνωστη η εννοια φιλια σε αυτον,φ8ονερος μεχρι 8ανατου,απιστευο κολοπαιδο

οσο για τους αλλουσ χαρακτηρες και πραγματα σε ανιμε που μισω,συνεχιζω σε πιο ηπιο τονο

near επειδη
Spoiler: death note spoiler

και τους ενοχλητικουσ χαρακτηρες του στυλ keigo (bleach) konohamaru (naruto)
επειδη δε προσ8ερουν τιποτα στην θπο8εση,απλα υποβιβαζουν το anime

επισης δε μου αρεσει που κα8ε φορα που παει καπιοσ να πε8ανει στο bleach-naruto ερχετε καπιος και τον σωζει,επειδη οπως και να το κανουμε αυτο αντε να συμβει μια- δυο φορες, αλλα οχι 100......

αυτα

Edited by Rin, 05 May 2009 - 18:49.
spoiler tag edited

qzMHWHd.png

#198 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 September 2008 - 03:15

Δεν πιστευω πως ειναι λογοι αυτοι για να τσαντιζεται καποιος με τα anime, αυτα αντιθετως ειναι βασικα χαρακτηριστικα του ειδους που το κανουν διαφορετικο, μεγενθυνουν κατι (καποιο γεγονος, καποιο χαρακτηριστικο κλπ) για να το τονισουν οπως κανουν πολλες φορες π.χ. στο θεατρο.

Οπως και να'χει,

- Νο.1 λογος: για να τσαντιστω με καποιο anime ειναι επιδη καποιος προταγωνιστης ξαφνικα αρχιζει και ουρλιαζει λες και τον βιαζουνε. Π.Χ. Αυτο ειχε κανει ο Setsuna F. Seiei σε ενα απ'τα τελευταια επεισοδεια του Gundam Zero.

- Εκτως αυτου, το βρισκω λιγο σπαστικο που σχεδον παντα αυτος που εχει τα περισοτερα ψυχολογικα προβληματα ειναι ο γαμαουα της υποθεσης.

- Οι τυποι που τους κολοτριβονται απιστευτες γκομενες και δεν κανουν τιποτα. Δηλαδη θα του χαλαγε η αυτοσυγκεντρωση του Yagami Light αν γαμ.... την misa? Η ο Setsuna την πριγκηπεσα? κλπ κλπ. "Gay" τους λεμε εγω και ο κολητος μου, δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση.

- Αυτος ο Naruto να μην καταλαβαινει πως δεν θελει ο Sasuke να γυρισει και να τον σκεφτεται ολη την ωρα, αλλος gay απο'κει.

- Που ο Shikamaru o καλυτεροτερος χαρακτηρας στο Naruto εμφανιζεται μια φορα καθε 100 επισοδεια.

- Με τσαντιζει που 99,999% στα anime θα κερδισουν οι καλοι στο τελος.

Spoiler:
Βεβαια τα ιδια γινονται και στις ταινιες, και στις TV series.
Spoiler:

- Που στο bleach στο τελος ενως επeισοδιου ηταν μισοπεθαμενος ξαπλα ο Ichigo στην Hueco Mundo και στην αρχη του επομενου που αρχησαν τα filler ηταν alive and well σπιτακι του, φτιαχτε καννα transition episode re γυφτοι!

- Στο Claymore που απο'κει που μεχρι την μεση του anime
Spoiler:

- Το anime του blade of the immortal, ιεροσυλια απλα.

OMG,

Respect For This Post....:respect::respect:

ΑΠλως φοβερος,τα ειπες τελεια...:wooi2:

Εμενα μου την σπαει που υπαρχουν κατι Φλωροσχεδιασμενοι χαρακτηρες,και εχουν πρωσοπικοτητες στυλ Vegeta,[Sasuke,Kabuto]

Που σχεδον ολοι οι πρωταγονιστες ειναι Yaoiiiii,ουτε κεφαλι δεν γυρνανε για κοπελα,και πιο πολλυ νοιαζονται για τους υπολοιπους "Αντρες",παραδειγματα χαρακτηρων που αν και μερικοι ειχαν αγαπες και γυναικες,κοιτουσαν τους αλλους...

-Goku καψιμο με Vegeta,
Spoiler:

-Naruto καψιμο με ΟΛΟΥΣ,
Spoiler:

-L x Light-
Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#199 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 posts

Posted 02 December 2008 - 17:44

με εκνευριζει στο Ναρουτο,οτι η Χινατα εξακολουθει σαν ζωον να κοκκινιζει και να τρεφει τα ιδια αισθηματα για τον Ναρουτο και να κουναει τα χερια τησ αμηχανα...οταν βλεπω αυτεσ τισ σκηνεσ,μου ερχεται να σταματησω να βλεπω το Ναρουτο λολ
Posted Image

#200 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 05 May 2009 - 12:16

Λοιπον μολις ανακαλυψα το θρεντ και εχω διαβασει το πρωτο μισο αλλα δεν κρατιεμαι αλλο.
Με ολα αυτα που διαβασα μου μπριζοσατε και μενα.
Ωρα να βγαλω επιτελους το αχτι μου ( και γω που νομιζα οτι μονο εμενε μου τη σπανε τοσα...)
Λοιπον, Μου τη σπανε:

-Ολες εκεινες οι σειρες στις οποιες υπαρχουν κατι πιτσιρικακια του δημοτικου
κια γαμ@νε και δερνουν. Το ιδιο ισχυει και για αρκετες σειρες μπου βλεπεις γκομενες
οι οποιες θα κανανε πιο πολυ για χαρακτηρες σε hentai να ειναι ο φοβος και τρομος
πασης φυσεως κακων . Που πα μωρη? ( Υπαρχουν και εξαιρεσεις. Revy FTW!!!) Ελπιζω να μην παρεξηγηθω, δεν εννοω κατι κακο για τα κοριτσακια, απλα μου την δινουν οι συγκεκριμενοι χαρακτηρες...
- χαρακτηρες σπαστικοι π.χ. Ishida απο Bleach, πολυ μου την δινει. Μου δινει την εντυπωση του τυπου που αμα ειχαμε κατοχη θα ηταν σπιουνος & δοσιλογος, ή με ηλιθιες δυναμεις Inoue. Δεν εχω προβλημα με το αποτελεσμα της ικανοτητας, αλλα ελεος. Που ακουστηκε το μαγικο τσιμπιδακι με τις νεραιδες!!!!????
Καλα το Bleach εχει πολλους σπαστικους....
Με τσαντιζει που οταν δεν εχουν υλικο σε μια σειρα λογο manga αντι εστω να βαλλουν filler (φτου φτου μακρια απο μας) τις τραβανε τις μαχες μεχρι αηδιας:puke:
-Επισης αυτο μου φαινεται υπερβολικα ηλιθιο ειναι οτι την ωρα που παλευουν και τα δινουν ολα εχουν το χρονο να που και το ονομα της επιθεσης τους!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα καλα ειμαστε σοβαροι. Παλευεις εσυ με καποιον μεχρι θανατου, εχεις γινει μουσκεμα, εχεις λαχανιασει, σου εχει ανεβει το μεσημεριανο της μαμας στο στομα και βρισκεις χρονο να φωναξεις την επιθεση!!!!!!:madtodeath:
Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!
ΚΑι βλεπεις και τον αλλο μετα να ξαφνιαζεται. Αφου ρε π@π@ρ@ σου λεει τι θα κανει.
-Ή που πιανουν την κουβεντα πανω στη μαχη?
Που αποκαλυπτει ο κακος παντα το σχεδο του στον καλο γιατ κ καλα θα τον σκοτωσει αλλα στο τελος παντα παιρνει τον π@υλ@?????:beaten:
Ουφ......:smokingg:
Εχω κι αλλα αλλα βιαζομαι ν φυγω.

#201 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 May 2009 - 12:48

Αυτό το thread είναι epic. Είχα ξεχάσει ότι υπύρχε.:hahaha:

Ας ανανεώσω:

ef- A tale of Memories.

Spoiler:

Ο λόγος που παράτησα το anime στο 6ο επεισόδιο και θα το σκεφτώ ΠΟΛΥ να το ξαναπιάσω!

Και επειδή αυτό συμβαίνει σε σχεδόν ΟΛΑ τα anime με τέτοιο σχέδιο, έχω πήξει!:uhh: Ρε καθάρματα Ιάπωνες, ΤΙ το ωραίο έχει η κλαψούρα, μου λέτε; :smokingg: Σας ερεθίζει (θου Κύριε), σας κινεί το άντερο για το mamoru complex σας;

Posted Image

#202 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 May 2009 - 12:49

Spoiler:

Time to watch some seinen, right?:hahaha:

#203 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 05 May 2009 - 12:51

Vladx, don't hold back, tell us how you really feel.
Παντως το παρακατω

Παλευεις εσυ με καποιον μεχρι θανατου (...) και βρισκεις χρονο να φωναξεις την επιθεση!!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!
Και βλεπεις και τον αλλο μετα να ξαφνιαζεται. Αφου ρε π@π@ρ@ σου λεει τι θα κανει.

ειναι απλα win! :hahaha:

Μιας και πιασαμε shounen, μου τη δινει που η ικανοτητα του καθε χαρακτηρα στη μαχη ποικιλει αναλογα με τις αναγκες του σεναριου. Σε αλλες σκηνες τους βλεπεις να αποφευγουν 10 ατομα μαζι και να τους νικανε χωρις αμυχη, ενω σε αλλες να τις τρωνε απο ενα ατομο περιπου ισης δυναμης/τεχνικης με τα προαναφερθεισα 10. Αναλογως η ταχυτητα, αλλες φορες μπορουν να αντιληφθουν τελευταια στιγμη ενα projectile και να το αποφυγουν σε κλασματα δευτερολεπτου, αλλες φορες ενα τεραστιο δορυ ορατο απο τη σεληνη ερχεται κατα πανω τους και αυτοι καθονται και το βλεπουν μεχρι ή να τους πετυχει ή να μπει καποιος μπροστα να το φαει ο ιδιος (γιατι το να τρεξει καποιος απο τη θεση του και να σταθει στο ακριβες σημειο ωστε να τον πετυχει το projectile σε ζωτικο σημειο ειναι πιο απλο απο το να κουνηθει ο αλλος μισο βημα δεξια...).

Επισης μισω την αντοχη των πρωταγωνιστων που ουσιαστικα καθιστα ολες τις μαχες ανουσιες. Τι κι αν ο αλλος του ριχνει ξυλο επι ποσα λεπτα (ή επεισοδια αναλογα με το ανιμε), του πεταει βομβες, τον κοβει με το σπαθι του, τον συνθλιβει στο εδαφος, τον λουζει με φωτια, τον γεμιζει shurinken κτλ και αυτος εχει χασει περισσοτερο αιμα απ'οτι εχει ολη του η οικογενεια, αυτος θα σηκωθει και θα συνεχισει να πολεμαει σαν να μην εχει παθει τιποτα απολυτως! Ή μαλλον οχι, εχει μια διαφορα, οτι θα του παρει 3 δευτερολεπτα παραπανω να σηκωθει και θα μιλαει λιγο πιο αργα:dazed:
Βεβαια ακομα κι αυτο υποκειται στην προηγουμενη παραγραφο αφου ο ιδιος που συνεχιζει να περπαταει ακομα και αφου εχει κοπει σε πεντακοσιες χιλιαδες σημεια θα λιποθυμησει αν δεχτει μονο ενα χτυπημα με μαχαιρακι αν ο σεναριογραφος το θελησει.

Και να μην ξεχασω και ποσες φορες, ενω μεχρι πριν πολεμουσαν με τεντωμενες αισθησεις και σκεφτομενοι ταυτοχρονα νεες στρατηγικες, απλα καθονται και βλεπουν τον αντιπαλο οσο αυτος προετοιμαζει τις κινησεις του, επιτιθεται σε καποιον συναδελφο του, ή απλα σηκωνεται και φευγει να παει να δει μπαλα...

Εχω κι αλλα να πω αλλα λεω να σταματησω εδω.
Posted Image

#204 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 05 May 2009 - 13:13

μου τη σπάει που πρέπει να περιμένω 80 επεισόδια γι να γίνει κάτι μεταξύ godai k kyoko στο maison ikkoku ,μου φαίνεται ηλίθιο το ότι ένας άνδρας έχει κολλήσει δυο χρόνια με μια γκόμενα που είναι στη κοσμάρα της ,πάω στοίχημα ότι αν την εφτυνε στα 10 πρώτα επεισόδια θα την είχε (γιατί αρκετές γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα όσο τις φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάνε) τον ichigo μου'ρχεται να τον δείρω γιατί οποτε είναι του ψοφαματού τσουπ!ξεφυτρώνει η μασκούλα κ την βγάζει καθαρή,ιδίως σε κρίσιμες μάχες
τον L τον μισώ πιο πολύ απ'όλους ,δεν αντέχω το γεγονός ότι τρώει τόσα γλυκά και δεν παχαίνει ,γιατί απλά....ζηλεύω :bahhh: (άλλο ένα στερεοτυπο των manga ,χαρακτήρες που τρώνε τον άμπακα κ δεν βάζουν δράμι ...θα μου πεις από την άλλη καίνε τόσες θερμίδες οι καψεροί από τη μια τα ninjutsu,από την άλλη οι μάχες:hihi2: ,αλλα τηνπερίπτωση του L δεν μπορώ να την αντέξω :cry5:

#205 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 05 May 2009 - 17:33

Γυσισα απο τη σχολη και συνεχιζω.....

-Μου τη σπαει που πολλες φορες υπαρχουν γυρω απο τον πρωταγωνιστη καμποσες γκομεμνες που λιωνουν για παρτη του και αυτος με τον πιο απαξιοτικο τροπο αδιαφορει, προτιμωντας την συντροφια της παλαμης του:hehehe:
-Μου τη σπαει που παντα συναντανε με συγκεκριμενη σειρα κακους οι οποιοι την εκαστοτε περιοδο ειναι ενα τσακ πιο δυνατοι απο τον καλο της ιστοριας ετσι ωστε αυτος να χρειαστει να κανει για μια ακομη φορα την υπερβαση...
Παραδειγμα:
Spoiler:

Spoiler:

Τωρα θα μου πει κανεις πως αν δεν υπηρχαν αυτα δεν ειχε καν νοημα το καθε shounen αλλα θα διαφωνισω. Γιατι πχ στο One Piece που ειναι ενα αλλο shounenτο οποιο το βλεπει πανω κατω το ιδιο κοινο εχει λιγοτερα ατοπηματα, κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον, Καθως η δυναμη των εχθρων που αντιμετωπιζει το πληρωμα αντιστοιχουν και στο που βρισκονται. Δλδ Ειναι λογικο μετα τη Grand Line να ειναι πιο δυνατοι αλλιως δεν θα ηταν σε θεση να πανε εκει. Και παει λεγοντας....
ΚΑι κλεινοντας με κατι που διαβασα απο συμφορουμιτη Τα Shounen ειναι αφελη και γιάυτο τα αγαπαμε, αλλα εγω πιστευω οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ αφελειας και ηλιθιοτας.
Πολυ μ'αρεσει να γινομαι κακος:hehehe:

Μα καλα
μαγικο τσιμπιδακι με τις νεραιδες. ΜΑ τσιμπιδακι!!!!!!!!!!!!!????:OMG3::madtodeath:
ΗΜΑΡΤΟΝ :despair::despair::despair:

Edited by vladx, 05 May 2009 - 17:41.

#206 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 05 May 2009 - 18:00

Να βγάλω κι εγώ το άχτι μου..

ΜΙΣΩ έναν τύπο από το gundam seed OO ο οποίος δεν είναι άξιος να θυμάμαι ούτε το όνομα του!! Μωβ μαλλιά, bishounen (κάτι άλλο βασικά αλλά δε λέγεται) face, γυαλιά και μια ροζ ζακετούλα, σα θείτσα είναι!! Από την στιγμή που τον είδα να σκάει μέσα στο πάνχοντρο gundam του (ο θεός να το κάνει!) και να εξαλειώνει τελείως τον αντίπαλο του με το εξωφρενικά μεγάλο κανόνι του, ενώ βρίσκεται σε μια οργάνωση η οποία θέλει και καλά να δώσει τέλος στον πόλεμο, αϊδιασα τόσο πολύ που έκανα drop το anime από το πρώτο επεισόδιο!!! :nanteee: Ψώφα θείτσα!!! :madtodeath:

επίσης χαρακτήρες σαν τον Shinn όπως έγραψε ο Phantom στην πρώτη σελίδα του topic, δεν υποφέρονται

#207 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 05 May 2009 - 18:01

με τσατίζουν κάποιοι χαρακτήρες στο bleach όπου δεν μπορώ να αναφέρω τον τρόπο τους....

Edited by ssj2sanji, 07 April 2010 - 23:45.

#208 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 05 May 2009 - 18:11

νομίζω οτι μ'εκφράζει απόλυτα το ποστ του Rin.Ενώ έχω διαβάσει μόνο τρεις τόμους απο το μάνγκα του Naruto και μένα αυτή η εντύπωση μου χε δημιουργηθεί για τον Sasuke.
Well επίσης θα θελα στο vampire knight να ψοφήσει η yuuki και ο kaname και στο Skip beat o Shotaro!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#209 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 05 May 2009 - 18:18

:burningbe3:Εμένα το χαζό κούρεμα του ROCK LEE και γενικά αυτός,:erk: στο NARUTO...:dazed:Αϊδία.:uhh:

Και επίσεις τον τρόπο που τελειώνουν κάποια ANIME π.χ FULLMETAL ALCHEMIST SESSON 1 :emptyonexg1:και GUNGRAVE..:emptyonexg1:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#210 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 May 2009 - 18:48

Εμενα με ενοχλει αφανταστα μια συνηθισμενη σκηνη σε 100 διαφορετικα anime.
Τρεχει ο καλος να γλυτωσει απο τον κακο, και την ωρα που τρεχει, καθετε ο καλυτερος του φιλος κι λεει "φυγε εσυ, θα τον καθυστερησω εγω!".Και τοτε αρχιζει ενας απιστευτος διαλογος, του στυλ "οχι θα κατσω και εγω-οχι πρεπει να γλιτωσεις-οχι θα κατσω" και ολλη την ωρα που μιλανε, ο κακος τους εχει φτασει, εχει πιει και μια φραπεδια, μεχρι να φυγει επιτελους ο καλος.Δλδ ελεος ρε αχρηστε, η φυγε απο την αρχη, η κατσε!

-Μου τη σπαει που πολλες φορες υπαρχουν γυρω απο τον πρωταγωνιστη καμποσες γκομεμνες που λιωνουν για παρτη του και αυτος με τον πιο απαξιοτικο τροπο αδιαφορει, προτιμωντας την συντροφια της παλαμης του

rofl!

επισης μου τι σπανε μερικοι Vice captains απο το Bleach επειδη ειναι κομπλεξαρες με τα shikai τους.Ο ενας, το φοβατε, ο αλλος δε θελει να του το δουν, δλδ ελεος, που πανε και τους βρισκουν?

επισης με ενοχλουν και οι perverts στα shonen.Jiraya,kon,brook Κλπ.....δε ξερω γιατι, απλα δε μου αρεσουν.....

more to come later :P

qzMHWHd.png