Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#181 j0hn"n"y

j0hn"n"y

...Mižυ Lυffý... =D

• Members
  • 31 posts

Posted 24 June 2008 - 00:56

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

αμα βρω εικονες θα βαλω και αλλες, με τους ποιο αθλια σχδιασμενους χαρακτηρες

Ελα ρε συ σιγα τι εχει το σχεδιο??? Κατα τη γνωμη μου μια χαρα ειναι και ωρες ωρες το προτιμω και απο αυτο του manga.......
Posted Image
Cause Santa knows.....

#182 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 June 2008 - 09:27

ephialtes
είσαι μάλλον πολύ μικρός για να καταλάβεις ότι τα "ανιμε" είναι τέχνη και ότι όπως σε κάθε τέχνη υπάρχουν τεχνοτροπίες και ότι ενδεχομένως αυτό που αποκαλείς απαίσιο να είναι απλά κάτι που δε μπορείς εσύ να καταλάβεις.

#183 j0hn"n"y

j0hn"n"y

...Mižυ Lυffý... =D

• Members
  • 31 posts

Posted 25 June 2008 - 11:21

ephialtes
είσαι μάλλον πολύ μικρός για να καταλάβεις ότι τα "ανιμε" είναι τέχνη και ότι όπως σε κάθε τέχνη υπάρχουν τεχνοτροπίες και ότι ενδεχομένως αυτό που αποκαλείς απαίσιο να είναι απλά κάτι που δε μπορείς εσύ να καταλάβεις.

Και εχει και δικιο ο φιλος μου απο πανω, αρα το σχεδιο του onepiece ειναι μια χαρα...:bike:
:drink:
Posted Image
Cause Santa knows.....

#184 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 posts

Posted 25 June 2008 - 11:55

Εμενα παντως με νευριαζει που σε πολλα anime ειναι ξερω γω ειναι ο πρωταγωνιστης και οταν πολεμα με τον ''κακο'' στιν αρχη παντα τον λιωνει (ο κακος)και καπου στι διαρκεια της μαχης μετα απο πολλα μπουνιδια θα σκεφτει τους nakama του θα νευριασει θα τον λιωσει και αντε παμε στον επομενο αυτο γινεται σε πολλα anime που εχω δει (one piece,bleach ktl) και μετα απο καποια περιοδο καταντα σπαστικο να μου πεις και πως αλλιως να γινει...
Posted Image

#185 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 25 June 2008 - 14:13

εμένα γενικά μου την σπάνε τα fillers (όπως στο naruto που το παράτησα γι'αυτο το λόγο)

και μου την σπάει όταν κάνουν ξεκάρφωτο τέλος απο ότι στο manga (κ πιο νωρις χωρίς νόημα)
όπως στα GantZ και Claymore.

#186 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 25 June 2008 - 14:28

ephialtes

Τι μετσαντίζει και σε ποίο anime;;

Ο τιτλος του thread οπως βλεπεις ειναι τι τσαντιζει εμενα και σε ποιο ανιμε. Απο τη στιγμη που με τσαντιζει το σχεδιο του One Piece το λεω στο αντιστοιχο thread. Γενικως δεν μου αρεσουν τα ανιμε με παραξενο σχεδιο.

Edited by Ephialtes, 25 June 2008 - 17:13.

Posted ImagePosted Image

#187 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 25 June 2008 - 16:55

Ελα ρε συ σιγα τι εχει το σχεδιο??? Κατα τη γνωμη μου μια χαρα ειναι και ωρες ωρες το προτιμω και απο αυτο του manga.......

Δεκτη η γνωμη σου. Εμενα πολλες φορες μου θυμιζει scribbles νηπιαγωγειου και το θεωρω το χειροτερο σχεδιο απο ολα τα mainstream anime που εχω δει.

Ο τιτλος του thread οπως βλεπεις ειναι τι τσαντιζει εμενα και σε ποιο ανιμε. Απο τη στιγμη που με τσαντιζει το σχεδιο του One Piece το λεω στο αντιστοιχο thread.

+1.
Posted Image

#188 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 June 2008 - 17:45

Ο τιτλος του thread οπως βλεπεις ειναι τι τσαντιζει εμενα και σε ποιο ανιμε. Απο τη στιγμη που με τσαντιζει το σχεδιο του One Piece το λεω στο αντιστοιχο thread. Γενικως δεν μου αρεσουν τα ανιμε με παραξενο σχεδιο.

ναι από αυτή την άποψη έχεις δίκιο,

αλλα να σου θυμίσω ότι στο post σου δεν εγγραφες κάτι τέτοιο απλά πέταξες τις φωτογραφίες.

γενικός δεν έχεις να χάσεις και τίποτα αν δεις ένα anime με παράξενο σχέδιο.

#189 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 posts

Posted 30 August 2008 - 17:17

Με τσαντίζουν οι χαρακτήρες αγοριών που είναι κλειστοί, σνομπ, γενικά σπαστικοί αλλά κατα τ'άλλα, είναι genius και κερδίζουν το ενδιαφέρον των κοριτσιών με μεγάλη ευκολία.
Παράδειγματα:
Spoiler:

:bahhh:
Posted Image Konata rulez.:hero:

#190 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 31 August 2008 - 10:37

Στο Naruto ο Kishimoto που έχει τρομερή φαντασία στο θέμα των χαρακτήρων έφτιαξε τόσους πολλούς και μετά άρχισε να τους σκοτώνει, επειδή δεν χόραγαν όλοι, με αδιανόητους και ψεύτικους τρόπους βλ.
Spoiler:

και επίσης το ότι μεροληπτεί ως προς τον Sasuke (αν και το έφτιαξε αυτο τελευτέα).

Posted Image

#191 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 31 August 2008 - 10:52

Εμενα μου τη σπαει ο:

Spoiler:

Posted Image

#192 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 31 August 2008 - 11:08

αυτο που πραγματικα μου σπαει τα νευρα και το εχω πετυχει σε πολλα anime ειναι οταν για παραδειγμα ενα χαρακτηρας πολεμαει καποιοι δευτεροι χαρακτηρες το μονο που κανουν ειναι να φωναζουν επανηλημενα το ονομα του χωρις να κανουν τπτ αλλο.για παραδειγμα
Spoiler:
πραγματικα ειναι σπασιμο νευρων και γινεται σχεδον σε ολα τα anime....ειμαι σιγουρη πως ολη το εχετε δει καπου..

#193 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 31 August 2008 - 15:15

>If, at any point, a man (even a gay man, in some cases) sees a naked woman, he will come down with an instant and explosive nosebleed. the amount of blood and the energy released by said blood depends on how many women there are, how naked they are, how large their breasts are, and how inconvenient it is for the main character to have a nosebleed at that precise moment and/or how funny the situation is. This law doesn't apply to lesbians. Also no matter how much blood appears to be pouring from the characters nose not a single trace of it is present after said incident.:w00t:

>If men see them while they're nude (which will be likely to happen), women can punch men so hard that they are thrown into the stratosphere, (no matter how incredibly powerful they are in combat) then fall down and only obtain minor bruises (ex. Love Hina). Interestingly, ballistic properties are not taken into account, so that the aforementioned male character is always back by the next key frame, even though he traveled a few tens of miles in a random direction.:lol:

Δεν πιστευω πως ειναι λογοι αυτοι για να τσαντιζεται καποιος με τα anime, αυτα αντιθετως ειναι βασικα χαρακτηριστικα του ειδους που το κανουν διαφορετικο, μεγενθυνουν κατι (καποιο γεγονος, καποιο χαρακτηριστικο κλπ) για να το τονισουν οπως κανουν πολλες φορες π.χ. στο θεατρο.

Οπως και να'χει,

- Νο.1 λόγος: για να τσαντιστώ με κάποιο anime ειναι επειδή κάποιος πρωταγωνιστής ξαφνικά αρχίζει και ουρλιάζει λες και τον βιάζουν. π.χ. Αυτο είχε κάνει ο Setsuna F. Seiei σε ενα απ'τα τελευταια επεισοδεια του Gundam Zero.

- Εκτός αυτου, το βρίσκω λιγο σπαστικό που σχεδόν πάντα αυτός που έχει τα περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα είναι ο γαμαουα της υπόθεσης.

- Οι τύποι που τους κολοτρίβονται απίστευτες γκόμενες και δεν κάνουν τίποτα. Δηλαδή του Yagami Light θα του χάλαγε η αυτοσυγκέντρωση αν γαμ.... την misa? Η ο Setsuna την πριγκιπέσα? κλπ κλπ. "Gay" τους λεμε εγώ και ο κολλητός μου, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.

- Αυτος ο Naruto να μην καταλαβαίνει πως δεν θέλει ο Sasuke να γυρίσει και να τον σκέφτεται ολη την ωρα, άλλος gay απο'κει.

- Που ο Shikamaru o καλυτεροτερος χαρακτήρας στο Naruto εμφανίζεται μια φορά καθε 100 επεισόδια.

- Με τσαντιζει που 99,999% στα anime θα κερδίσουν οι καλοί στο τέλος.
Spoiler: death note
Βέβαια τα ίδια γίνονται και στις ταινίες, και στις σειρές.
Spoiler: spooks

- Που στο bleach στο τέλος ενός επεισοδίου ηταν μισοπεθαμένος ξάπλα ο Ichigo στην Hueco Mundo και στην αρχή του επόμενου που άρχισαν τα filler ηταν alive and well σπιτάκι του, φτιαχτε κανένα transition episode re γύφτοι!

- Στο Claymore που απο'κει που μέχρι την μεση του anime:
Spoiler:

- Το anime του blade of the immortal, ιεροσυλία απλά.

Edited by Yojimbo, 25 January 2012 - 19:05.

#194 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 31 August 2008 - 17:48

@ Yojimbo

Συμφωνώ όσο δεν πάει ειδικά με το θέμα των κακών και του Naruto !!
:tensai:

Posted Image

#195 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 31 August 2008 - 22:43

που τι σπαει η πολυκοσμια χαρακτηρων στο μπλιτσ.....
ψοφιστε καπιοσ γαμωτο,γιατι παδα πρεπει να ερχετε καπιοσ τιν τελευταια στιγμη και να τους σωζει?

επισεις μισω sasuke-near

qzMHWHd.png