Γιατι βλεπω ανιμε; Ελα ντε! Σιγουρα εχω περασει αρκετες φορες καλα μεσω αυτων, εχω δει σειρες που με εχουν κανει να γελασω, αλλες που με εχουν κανει να συγκινηθω, αλλες να πωρωθω και φυσικα αλλες να σκεφτω (πχ Death Note). Επισης μου αρεσει οταν μπορω να δεθω με καποιον χαρακτηρα σε σειρα που βλεπω, και τα ανιμε ειναι η καλυτερη μορφη ψυχαγωγιας για αυτο το πραγμα imho αφου η αναπτυξη χαρακτηρων ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα και συνηθως ισχυει για ολους τους σημαντικους χαρακτηρες, ακομα και τους "κακους".
Παρα ταυτα θα ελεγα οτι ο σημαντικοτερος λογος που βλεπω ακομα ανιμε δεν ειναι παρα οι παρεες. Μεσω των ανιμε εχω γνωρισει παρα πολλους ενδιαφεροντες (βλεπε:καμενους) ανθρωπους με τους οποιους εχω περασει αξεχαστες στιγμες, ειτε αυτο ηταν λιγες φορες που βγηκαμε (α ρε Exxentrix) ειτε κανοντας πολυκαιρη παρεα, μερικες απο τις οποιες συνεχιζουν μεχρι και σημερα, και δε θα τους αλλαζα με κανεναν αλλον ανθρωπο που εχω γνωρισει.

πότε μωρέ εκείνη την εποχή;
δεν μπορώ να ακούω 15χρονα να μιλάνε σαν 40ρηδες.
Ειναι και θεμα ποσοστου. Για εμενα πχ τα 5 χρονια πριν δεν ειναι νοσταλγια, αλλα για καποιον που η παλιοτερη συμπαγης αναμνηση του εαυτου του ειναι 5 χρονια πριν, ειναι φυσικο να μιλαει ετσι. Στο κατω-κατω ο καθενας ας εκφραζεται οπως θελει χωρις να φοβαται, forum ειμαστε (και πολυ off-topic βγηκαμε ηδη).