Γιατι βλεπω anime... Χμμ για να δω...
Ας τα παρουμε απο την αρχη. Ξεκινησα λοιπον οταν ημουν μικρη οπως ολα τα παιδακια να βλεπω "μικιμαους" στην τηλεοραση. Το προβλημα με αρκετους ειναι οτι οχι μονο δεν σταματησα μεγαλωνοντας, αλλα αρχισα και να επεκτεινω αυτη τη συνηθεια μεσω του internet. Ο πατερας μου με εχει φαει οτι καθομαι και βλεπω "καραγκιοζηδες" αντι να βγω εξω λεει να δω τον κοσμο. Ξερετε κατι; Αρκετο κοσμο εχω δει και το συμπερασμα μου ειναι οτι ευχαριστω πολυ αλλα δε θα παρω. Μεχρι και τηλεοραση εχω σταματησει να βλεπω (εκτος απο καμια ταινια η ξενες σειρες και καρτουν) γιατι ο,τι βαζουν ολη μερα ειναι νεροβραστο. Τι να δω δηλαδη; Πρωιναδικα και κουτσομπολιστικες εκπομπες οπου ολοι ασχολουνται με το ποιος χωρισε και με ποιον τα εφτιαξε ο αλλος; Ειδησεις για να μου μαυρισει η ψυχη κυριολεκτικα; "Ψυχαγωγικες" ταχα μου εκπομπες που δουλευουν τον κοσμακη; Οχι ευχαριστω. Προτιμω να ονειρευομαι αντι να γινω ενα με το πληθος. Κι ας λενε οσοι θελουν για "καραγκιοζηδες" και παιδικα. Ειναι σαν να ζητας απο εναν τυφλο να σου πει τη γνωμη του για εναν πινακα.
+1 απο μενα για το ολο comment,καπως ετσι σκεφτομαι κι εγω
(βεβαια μ'αρεσει και να βγαινω με την παρεα μου εξω...αλλα θελω και λιγο "αερα" για μενα...οπως ολοι αλλωστε...μετρο βασικα χρειαζεται...να βρισκεις χρονο να τα κανεις ολα...και πανω απ ολα να κανεις αυτο που σ'αρεσει και οχι αυτο που αρεσει στους αλλους ή αυτο που κανουν γενικα οι "μαζες":))