Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γιατί βλέπετε Anime;

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#166 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 19 February 2009 - 15:35

βλεπω γιατι θελω να διαβασω,να δω και να γνωρισω ο,τι εχει υποθει μεσω του λογου και της τεχνης.δεν το θεωρω καθολου καταναλωση,βλεπω μονο ο,τι αξιζει και το ιδιο κανω παραλληλα με τα αλλα ειδη 9ης τεχνης,την λογοτεχνια,τον κινηματογραφο,την φιλοσοφια κοκ.:Blissfull:σιγα μην περιμενω να μορφωθω απ'το σχολειο:erk:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#167 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 19 February 2009 - 15:57

βλεπω γιατι θελω να διαβασω,να δω και να γνωρισω ο,τι εχει υποθει μεσω του λογου και της τεχνης.δεν το θεωρω καθολου καταναλωση,βλεπω μονο ο,τι αξιζει και το ιδιο κανω παραλληλα με τα αλλα ειδη 9ης τεχνης,την λογοτεχνια,τον κινηματογραφο,την φιλοσοφια κοκ.:Blissfull:σιγα μην περιμενω να μορφωθω απ'το σχολειο:erk:

+1
επίσης γιατί μαθαίνω και πράγματα για έναν πολιτισμό που είναι άκρως ενδιαφέρων

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#168 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 February 2009 - 17:32

Σαυτο το thread : Γιατι βλεπετε anime οχι γιατι τα προτιματε απο τον κινηματογραφο...Απο κει και περα Radagast δεν τρελαινομαι απλα στα πλαισια της συζητησης σχολιασα δυο προτασεις σου που προφανως και δεν διατυπωσες σωστα και γιαυτο αλλωστε αισθανθηκες την αναγκη να αναδιατυπωσεις...Οντως δεν σε ξερω προσωπικα και δεν μπορω να ξερω τι εχεις στο μυαλο σου οταν γραφεις κατι...Εγω και ο καθενας κρινουμε απο αυτα που διαβαζουμε...Αν εσυ αλλα γραφεις και αλλα εννοεις...:canthelp:

Απο κει και περα δεν βλεπω πως η 7η τεχνη υστερει σε "uniqueness" και "individuality" μαλιστα θα μπορουσα να πω οτι λογω της παγκοσμιοτητας της εμπεριεχει ευρυτερη γκαμα εργων και επιρροων απο οτι τα anime...Επισης τα "Waltz with Bashir" kai "Persepolis" δεν ειναι anime...Οποτε χρησιμοποιεις το ειδος Α για να πεισεις οτι το ειδος Β υπερτερει σε κατι απο το ειδος Γ οταν το ζητουμενο ειναι γιατι σας αρεσει το Β :blurah5: .Εκτος και αν θες να πας την κουβεντα σε animation vs live action το οποιο ομως επαναλαμβανω δεν ειναι το θεμα του thread...

Ναι σιγουρα κανεις δεν αρκειται μονο στο ενα ειδος οπως το οτι σαρεσει ενα ειδος μουσικης δεν αποκλειει να σαρεσει και καποιο αλλο...αυτο ειναι λιγο πολυ αυτονοητο...

Εμπασει περιπτωσει στην τελικη γουστα ειναι αυτα, η ενσταση μου ηταν περισσοτερο στην συγκριση των δυο και ειδικοτερα στην αδυναμια των επιχειρηματων...Γιατι λυπαμαι αλλα το επιχειρημα οτι οι "κανονικες ταινιες" ειναι πιο μουντες αισθητικα οταν υπαρχουν ταινιες οπως τα" Ονειρα" του Kurosawa δεν μπορω να το παρω στα σοβαρα...

Η "υβρις" απεναντι στην 7η τεχνη ηταν φανερα αυτοσαρκαστικο σχολιο...Δεν παιρνω ποτε τον εαυτο μου τοσο σοβαρα :P Ελπιζω να σας πηρε ξωφαλτσα η κουλτουρα και να μην πετυχα κανεναν στο δοξα πατρι...:nanana:

ΥΓ. Αδυνατω να καταλαβω τον ορο "μεσος θεατης":nosey:

xbJ3b2w.jpeg

#169 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 19 February 2009 - 18:07

στην αρχη τα έβλεπα γιατι θαύμαζα τα υπέροχα σχέδια και μάρεσε να τα ζωγραφίζω..Μετά με μάγεψε η ''κοσμοθεωρία'' τους....:dazed:
Posted Image

#170 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 February 2009 - 19:06

εμενα μου αρεσαν τα κεινουμενα σχεδια ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#171 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 19 February 2009 - 19:36

Γιατί έχουν πολύ ωραίο σχέδιο, ορισμένα έχουν καλή υπόθεση, και επειδή γενικά είναι ένας ωραίος τρόπος να περνάς την ώρα σου.
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#172 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 February 2009 - 20:31

ΥΓ. Αδυνατω να καταλαβω τον ορο "μεσος θεατης":nosey:

Ο μη ψαγμένος..

#173 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 February 2009 - 20:44

Υπάρχει μηχανή που να μετράει το ''ψάξιμο''? Εγώ θυμάμαι ότι όταν άρχισα να βλέπω anime ένιωθα πολύυυυ ψαγμένος. Και μετά είδα N.G.E. και νόμιζα ότι είδα τον ύμνο του underground animation και λειπές βλακειούλες. Μέχρι που είδα ότι όσο και αν ψάξω, όσο και αν δώ, υπάρχουν πράγματα που δεν έχω δεί, όπως και άνθρωποι που έχουν δεί πολύ περισσότερα απο εμένα. Λίγο αφελές λοιπόν να λέμε ο μέσος θεατής δεν είναι ψαγμένος, απο τι στιγμή που ούτε την ίδια τη λέξη δε μπορούμε να ορίσουμε ακριβώς τη λέξη ψαγμένος καν.
Posted Image

#174 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 February 2009 - 20:47

Ειρωνικά το είπα.

#175 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 February 2009 - 20:50

Οκ, τότε δικό μου λάθος, αλλά σκέφτηκα να το κάνω και εγώ πιο συγκεκριμένο :P
Posted Image

#176 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 20 February 2009 - 18:49

είσαι ακόμη μικρός....
το θέμα είναι όχι γιατί βλέπουμε αλλά γιατί μας πωρώνουν τόσο πολύ...
δηλαδή το γιατί βλέπουμε το εξαντλήσαμε, η δική μου απόρροιά είναι γιατί μας εθίζουν έτσι
και γιατί μας αρέσουν τόσο πολύ;

wow μιλησε ΟΟΟΟΟ ψυχολογος!!!!!ασε ρε το παιδι να πει τι νομιζει και ασε τις μα******!!!!!!!

sorry παιδια για την συμπεριφορα μου......δεν μου αρεσουν οι ξερολες!!!!:nod2::canthelp:

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#177 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 February 2009 - 23:40

όπως είπα ο καθένας μπορεί να βλέπει anime Και να βρει κάτι που να του αρέσει
τι είναι αυτό όμως που σε κάνει να γουστάρεις να βλέπεις συνέχεια anime

και δεν είπα ότι τα ξέρω όλα γιατί στα anime πραγματικά δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα.
αλλά εσύ θες να πεις ότι δεν το παίζεις ξερόλας; εδώ με έβγαλες και ψυχολόγο
το παιδί εφόσον προσβλήθηκε που τον είπα μικρό μου έστειλε μύνημα

#178 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 21 February 2009 - 00:03

Εγώ προσωπικά περνάω φάσεις απίστευτου καψίματος με τα anime και φάσεις που δεν τρέχει κάστανο αν δεν δω επεισόδιο,μην πω ότι καταλήγω να τα βαριέμαι.Μετά από κάποιο καιρό επιστρέφω στο σπορ.Αυτό μου συμβαίνει με όλα μου τα hobby.Πάντως δεν είμαι και ο καταλληλότερος για να δώσω απάντηση σε αυτό που ρωτάει η Erisadesu γιατί αν ασχοληθώ με κάτι παθιάζομαι πάρα πολύ.

#179 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 21 February 2009 - 00:16

Oμολογω πες με τα χρονια εχει ξεφουσκωσει λιγο για μενα η παρακολουθηση των ανιμε, μονο One Piece βλεπω πλεον, θα απανταγα ωστοσο στην ερωτηση πως ειναι μια απο τις ελαχιστες ποιοτικες μορφες τεχνης του σημερα, η που διατηρητε σε υψηλο επιπεδο εως σημερα αν θελετε.
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#180 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 21 May 2009 - 08:52

Ωραια σχεδια, τα περισσοτερα εχουν αψογη υποθεση.Γνωριζεις μια αλλη κουλτουρα, καλυτερη ποιοτητα,βλεπεις πραγματα που δεν γινεται να τα δεις στις ταινιες....Αυτα ολα σε κανουν να τα αγαπησεις ακομα περισσοτερο οταν εχεις να διαλεξεις αναμεσα σ'αυτα και στις βλακειες ...ω συγγνωμη, μα πως εκφραζομαι ετσι (αυτο ηταν ειρωνια) της τηλεορασης.!!!!!!!1