Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γιατί βλέπετε Anime;

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#121 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 31 March 2008 - 04:58

giati mporw

Ετσι απλα εδοσες την πιο σωστη απανταση !!!
για να δεις ανιμε πρεπει να το εχεις μεσα σου μερικοι λενε δεν ειμαι 10 χρονον μεγαλωσα γιατι το παρομοιαζουν με το ποκεμον και digimon και τετια μαραφετια... η δικια μου γνωμη ειναι : δεν θελο να προσβαλο κανεναν για τιν χωρα του και ενοω την ελλαδα αλλα το 90% των ελληνων ειναι στενομυαλοι και κομπλεξικοι xD

#122 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 31 March 2008 - 11:32

Γιατι βλεπω ανιμε; Ελα ντε! Σιγουρα εχω περασει αρκετες φορες καλα μεσω αυτων, εχω δει σειρες που με εχουν κανει να γελασω, αλλες που με εχουν κανει να συγκινηθω, αλλες να πωρωθω και φυσικα αλλες να σκεφτω (πχ Death Note). Επισης μου αρεσει οταν μπορω να δεθω με καποιον χαρακτηρα σε σειρα που βλεπω, και τα ανιμε ειναι η καλυτερη μορφη ψυχαγωγιας για αυτο το πραγμα imho αφου η αναπτυξη χαρακτηρων ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα και συνηθως ισχυει για ολους τους σημαντικους χαρακτηρες, ακομα και τους "κακους".

Παρα ταυτα θα ελεγα οτι ο σημαντικοτερος λογος που βλεπω ακομα ανιμε δεν ειναι παρα οι παρεες. Μεσω των ανιμε εχω γνωρισει παρα πολλους ενδιαφεροντες (βλεπε:καμενους) ανθρωπους με τους οποιους εχω περασει αξεχαστες στιγμες, ειτε αυτο ηταν λιγες φορες που βγηκαμε (α ρε Exxentrix) ειτε κανοντας πολυκαιρη παρεα, μερικες απο τις οποιες συνεχιζουν μεχρι και σημερα, και δε θα τους αλλαζα με κανεναν αλλον ανθρωπο που εχω γνωρισει.

:bath:

πότε μωρέ εκείνη την εποχή;
δεν μπορώ να ακούω 15χρονα να μιλάνε σαν 40ρηδες.

Ειναι και θεμα ποσοστου. Για εμενα πχ τα 5 χρονια πριν δεν ειναι νοσταλγια, αλλα για καποιον που η παλιοτερη συμπαγης αναμνηση του εαυτου του ειναι 5 χρονια πριν, ειναι φυσικο να μιλαει ετσι. Στο κατω-κατω ο καθενας ας εκφραζεται οπως θελει χωρις να φοβαται, forum ειμαστε (και πολυ off-topic βγηκαμε ηδη).
Posted Image

#123 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 31 March 2008 - 12:56

Γιατι οτι βγαινει πλεον στην τηλεοραση ειναι για τα σκουπιδια...τουλαχιστον με τα ανιμε υπαρχει μια ποικιλια για ολα τα γουστα απο το πιο ανοητο για να σκοτωσεις την ωρα σου μεχρι το πιο ωραιο για να πεις οτι πραγματικα αξιζε να το δεις και αντικαθιστα ανετα μια χολυγουντιανη ταινια!!!
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#124 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 31 March 2008 - 14:35

Πολύ απλά βλέπω anime γιατί με μεταφέρουν σε μέρη που αλλιώς δε θα μπορούσα να πάω. Γιατί εχω γνωρίσει άτομα που αλλιώς δε θα τα είχα γνωρίσει. Γιατι με κάνει να ελπίζω ότι κάτι καλό υπάρχει ακόμα και σήμερα. Γιατι πολύ απλά με αυτά ταξιδεύω....

Posted Image

#125 Trail

Trail

Linux Ubuntu

• Members
  • 89 posts

Posted 31 March 2008 - 21:47

Ε? Δε βλέπω ανιμέ....

Posted Image

#126 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 01 April 2008 - 05:31

βλεπω γιατι ετσι εχω πλησιεστρερα μια διαφορετικη αντιλψη για τα πραγματα , σε ολα τα επιπεδα : πχ επικοινωνιας , συμπεριφορας , φαντασιας κτλ
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#127 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 April 2008 - 14:32

Μεχρι τωρα εβλεπα ταινιες και ηθελα κατι διαφορετικο...τα ανιμε μου το προσφερανε...αλλα παραμενω cinefil...:)

#128 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 05 April 2008 - 14:39

Όταν σου λένε οτι ο Bob ο σφουγκαράκης είναι gay, μόνο τα anime απομένουν

#129 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 April 2008 - 15:13

Όταν σου λένε οτι ο Bob ο σφουγκαράκης είναι gay, μόνο τα anime απομένουν

Likewise, Shinji is gay for Kaworu; so what? :nosey::hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#130 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 05 April 2008 - 23:37

Δώσε μου ένα λόγο να μη βλέπω.....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#131 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 06 April 2008 - 00:29

Δώσε μου ένα λόγο να μη βλέπω.....

Τα κομπλεξικά σχολιάκια των φίλων σου :oo:

just kiddin,βέβαια και γω όταν πρωτοάρχισα να βλέπω anime είχα φάει ένα κόλλημα σε αυτό το θέμα...αλλά όταν ασχολήθηκα κάπως εκτενέστερα...έμαθα να πετάω τη λέξη κόμπλεξ μέσα σε κάθε πρόταση μου και τώρα πια το βουλώνουν :wis:

Μα ρε σεις,δεν είναι τελείως,μα τελείως,μα ΤΕΛΕΙΩΣ σπαστικό να σχολιάζουν κάτι πάνω στο οποίο δεν έχουν αντικειμενική άποψη?

#132 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 April 2008 - 00:36

Τα κομπλεξικά σχολιάκια των φίλων σου :oo:

just kiddin,βέβαια και γω όταν πρωτοάρχισα να βλέπω anime είχα φάει ένα κόλλημα σε αυτό το θέμα...αλλά όταν ασχολήθηκα κάπως εκτενέστερα...έμαθα να πετάω τη λέξη κόμπλεξ μέσα σε κάθε πρόταση μου και τώρα πια το βουλώνουν :wis:

Μα ρε σεις,δεν είναι τελείως,μα τελείως,μα ΤΕΛΕΙΩΣ σπαστικό να σχολιάζουν κάτι πάνω στο οποίο δεν έχουν αντικειμενική άποψη?

Να 'ξερες ποσο σε νιώθω.Εγώ και αλλοι πολλοι εδω μεσα:emptyonexg1:

#133 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 06 April 2008 - 02:14

Οταν κατεβασα το Berserk και το Gungrave εριξα μια ματια με fast forward στις εικονες...τα σχεδια τους δεν μου φανηκαν φοβερα(ειδικα το berserk μου φανηκε βλακεια) και αναρωτηθηκα πως θα δω αυτες τις σειρες...μιας και τα χα κατεβασει αποφασισα να τα δω...εννοειται οτι αφου τα τελειωσα η αποψη μου ειχε τελειως αλλαξει...

Απο τοτε εμαθα πως οχι μονο ανιμε,αλλα οτιδηποτε,πριν το δεις (και γενικα μαθεις τι ειναι) δεν μπορεις να το κρινεις...

Εγω το μαθα,οι γυρο μου το μαθανε?

Οχι και ουτε νομιζω να γινει ποτε...

#134 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 06 April 2008 - 03:24

Βλεπω γιατι ετσι μου αρεσει :P
Εγω αρχισα να βλεπω απο τοτε που περασα την dsl γραμμη (λιγοτερο απο χρονο) και εχω "πορωσει" πολλους απο τους φιλους μου:) (και τωρα οταν θελουμε να γελασουμε κοροϊδευουμε ο ενας τον αλλον:fromabove:) και δεν εχω κομπλεξ γυρω απ' αυτο το ζητημα εννοειται, και σε ατομα που το εχω πει κανεις δεν ειρωνευτικε
Posted Image

#135 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 06 April 2008 - 03:36

Γιατι βλεπω anime... Χμμ για να δω...
Ας τα παρουμε απο την αρχη. Ξεκινησα λοιπον οταν ημουν μικρη οπως ολα τα παιδακια να βλεπω "μικιμαους" στην τηλεοραση. Το προβλημα με αρκετους ειναι οτι οχι μονο δεν σταματησα μεγαλωνοντας, αλλα αρχισα και να επεκτεινω αυτη τη συνηθεια μεσω του internet. Ο πατερας μου με εχει φαει οτι καθομαι και βλεπω "καραγκιοζηδες" αντι να βγω εξω λεει να δω τον κοσμο. Ξερετε κατι; Αρκετο κοσμο εχω δει και το συμπερασμα μου ειναι οτι ευχαριστω πολυ αλλα δε θα παρω. Μεχρι και τηλεοραση εχω σταματησει να βλεπω (εκτος απο καμια ταινια η ξενες σειρες και καρτουν) γιατι ο,τι βαζουν ολη μερα ειναι νεροβραστο. Τι να δω δηλαδη; Πρωιναδικα και κουτσομπολιστικες εκπομπες οπου ολοι ασχολουνται με το ποιος χωρισε και με ποιον τα εφτιαξε ο αλλος; Ειδησεις για να μου μαυρισει η ψυχη κυριολεκτικα; "Ψυχαγωγικες" ταχα μου εκπομπες που δουλευουν τον κοσμακη; Οχι ευχαριστω. Προτιμω να ονειρευομαι αντι να γινω ενα με το πληθος. Κι ας λενε οσοι θελουν για "καραγκιοζηδες" και παιδικα. Ειναι σαν να ζητας απο εναν τυφλο να σου πει τη γνωμη του για εναν πινακα.