Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * - - 1 votes

Πιστεύετε ότι η ζωγραφική του ODA χειροτέρεψε μετά το time skip;(Spoilers)


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#16 Rewi

Rewi

    Anime Newbie

  • Members
  • 53 posts

Posted 23 May 2012 - 15:13

ναι πιστεύω αλλαξε και προς το χειροτερο. Μου αρεσε πολύ ο παλιος σχεδιασμος του Zoro, τωρα και με το βγαλμενο ματι και το τετραγωνο κεφαλι τον εχει χαλασει πολυ. Η Nami το ιδιο, και ο Luffy είναι σαν παιδακι, μετα απο τοσα θα ηθελα να φαινεται πως εχει μεγαλωσει λιγο. Τα ρουχα Ussop, Franky, Chopper τους κανουν γελοιους για μενα, περιμενα πιο επικό σχεδιασμό!

#17 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 23 May 2012 - 16:16

Στο τελευταίο αρκ σαν να χειροτέρεψε λίγο - είναι και το ότι ασχολείται πλέον πολύ με την οικογένεια του... και οι scanlations teams δεν βοηθάνε να βγει ένα συμπέρασμα...
Posted Image

#18 SANDOKANTHANOS

SANDOKANTHANOS

    Starting...

  • Members
  • 25 posts

Posted 12 December 2012 - 00:00

Η Robin πριν είχε στυλ.Πλέον έχει καταντήσει ένα fanservice με πόδια.

#19 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 23 September 2016 - 15:03

Η Robin πριν είχε στυλ.Πλέον έχει καταντήσει ένα fanservice με πόδια.

 

Συμφωνω απολυτα! Νομιζω οτι το πιο αστοχο σχεδιο ειναι της Ρομπιν.. και η κατρακύλλα άρχισε αμεσως μετο Water 7 arc ... Δεν ειναι μονο το σχεδιο.. ειναι το ολο στυλ

Παλια υπηρχε ενα πεπλο μυστηρίου γυρω της.. τωρα δεν ξερω.. απλα δεεεεεεεν ... Μετα το ταημ σκιπ εχασαν πολυ η Ρόμπιν και ο Σάντζι.. Ο τελευταιος ειδικα έπρεπε να κανει παπάδες ... μεγάλη απογοητευση


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#20 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 23 September 2016 - 22:42

Ή απλά όταν ήμασταν μικρότεροι πορωνόμασταν με το οτιδήποτε και πλέον έχοντας μεγαλώσει γινόμαστε γεροπαράξενοι και μας φταίνε όλα. Παπαα αίσχος,δεν είναι όπως το παλιό,το one piece χάλασε,o oda το έχασε,τα παιδιά δεν παίζουν στις αλάνες και αυτά που βλέπαμε εμείς μικροί είναι 100 φορές καλύτερα από αυτά που βλέπουνε σήμερα οι πιτσιρικάδες... :P Εννοείται απλά είναι η άποψη μου αυτή,κατά την γνώμη μου το One piece και ο κόσμος των manga-anime εξελίσεται και καλά κάνει.


2008ipman01.jpg


#21 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 September 2016 - 23:29

no όλα ήταν καλύτερα κάποτε, τώρα έχουν χαλάσει τα πάντα σε όλους τους τομείς. #hipsteralert

 

on topic....δε πιστεύω πως έχει χαλάσει τόσο σχεδιαστικά όσο στον τρόπο που συμπεριφέρονται οι χαρακτήρες και κάποιοι ως αποτέλεσμα έχουν χάσει τη γοητεία που είχαν κάποτε, όσο "εξελίσσεται" η ιστορία πλας τα επαναλαμβανόμενα αρκς κι αρχίζει και κουράζει κατά καιρούς. (που ίσως υπήρχαν και παλιότερα απλά δεν τα περνα χαμπάρι γιατί ήμουν μικρός τότε) Το one piece γενικότερα είναι απ'τα άνιμε που συνεχίζω και βλέπω λόγο childhood καθαρά, έχοντας σχεδόν χάσει κάθε ενθουσιασμό που είχα κάποτε κιας το χαλάει 10 φορές περισσότερο απτον Όντα κιη toei, αλλα αυτό είναι άλο θέμα.,Ίσως είναι λογικό και μοιραίο κακό των σειρών τέτοιας διάρκειας αν τις παρακολουθείς χρόνια απ΄την άλλη.


フカフカ

#22 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 September 2016 - 09:22

Αν το σχέδιο του one piece έχει χαλάσει σε κάτι είναι το fanservice. Παλιότερα δεν είχε, κι αν είχε ήταν λίγο, κυρίως μετά την εισαγωγή της robin. Μετά το time skip απλά το τερμάτισαν με τις "αλλαγές" που έγιναν σε robin/nami. Έλα ρε παιδιά, βλέπω one piece γιατί έχει φάση, όχι γιατί είναι άλλο ένα panchu anime. ~got personal!  :wet2:


rsrGbGx.gif