Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Discworld & Terry Pratchett
Posted 16 August 2012 - 23:33
Για πρώτο βιβλίο εγώ θα σου πρότεινα ή το Witches Abroad ~μια fairy-godmother πεθαίνει και 3εις γριές μάγισσες αναλαμβάνουν να πάρουν τη θέση της και να εμποδίσουν ένα happy endning, ταξιδεύοντας μέσα σε διάφορα σκηνικά παραμυθιών~, ή το Pyramids ~ο εκπαιδευμένος ως επαγγελματίας δολοφόνος γιός ενός Φαραώ κληρονομεί το βασίλειο του πατέρα του και όταν επιστρέφει για να το διοικήσει τα πάντα γίνονται άνω-κάτω~, ή το Mort ~ο θάνατος προσλαμβάνει έναν ατσούμπαλο νεαρό ως μαθητευόμενό του.~
Η αλήθεια είναι ότι σε μερικούς αρέσει και το πρώτο βιβλίο της σειράς αλλά εγώ δε θα το πρότεινα επ' ουδενί για ξεκίνημα.
Posted 16 August 2012 - 23:59
το Mort ~ο θάνατος προσλαμβάνει έναν ατσούμπαλο νεαρό ως μαθητευόμενό του.~
Ωραίο σαν Θεματολογία.
Μου αρέσουν κάτι τέτοια.
Μπαίνει καλάθι.

Ευχαριστώ για το reply.
Posted 27 August 2012 - 18:29

V-Phobos: Ξεκίνησες το "κάψιμο"; ¨

Deadly masters VS Incompetent student
Rule One: "Do not act incautiously when confronting a little bald wrinkly smiling man."
...
Rule Nineteen :"Remember Never to Forget Rule One. And always ask yourself: How come it was created in the first place?"
Links που προτείνω ανεπιφύλακτα: Δείτε anime online σε mobile συσκευές + Νόστιμες συνταγές για όλους
Posted 27 August 2012 - 19:41
V-Phobos: Ξεκίνησες το "κάψιμο"; ¨
Έχω ήδη αγοράσει το Mort. Σε ένα μήνα περίπου υπολογίζω να το ξεκινήσω.
Διάβασα όμως λίγο την αρχή. Ωραίο γράψιμο χωρίς ιδιαίτερα δύσκολο λεξιλόγιο.
Όπως τον κόβω τον Mort, μύρια έπονται...

Posted 27 August 2012 - 22:27
Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι μαγεμένο, δεν εξηγείται αλλιώς!! Εγώ πέρασα ένα μικρό Γολγοθά *και 10 χρόνια* μέχρι να καταφέρω να το διαβάσω ολόκληρο, γιατί το έχανα συνέχεια! Τελικά αναγκάστηκα να το αγοράσω και δεύτερη φορά.Μετά από ένα μήνα που μου κρυβόταν ξαναεμφανίστηκε μπροστά μου το Witches Abroad κι έχω πια να διαβάζω κάτι στο αστικό
Ευτυχώς το αξίζει!

Posted 28 August 2012 - 00:57

Anelis: 10 χρόνια χαμένο βιβλίο... σίγουρα φταίνε οι Γάλλοι εξωγήινοι...
ΥΓ1: Ναι, είμαι σίγουρος πως αξίζει

ΥΓ2: Τόσα χρόνια σε forum κι ακόμα δεν έχω μάθει να χρησιμοποιώ quotes

Rule One: "Do not act incautiously when confronting a little bald wrinkly smiling man."
...
Rule Nineteen :"Remember Never to Forget Rule One. And always ask yourself: How come it was created in the first place?"
Links που προτείνω ανεπιφύλακτα: Δείτε anime online σε mobile συσκευές + Νόστιμες συνταγές για όλους
Posted 30 August 2012 - 10:23
Posted 30 August 2012 - 10:47
Για τα πρώτα 32 βιβλία, υπάρχει ο παρακάτω ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ οδηγός ανάγνωσης.
Spoiler:
καλό θα ήταν να διαβάσεις Equal Rites και Wyrd Sisters πρώτα.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 August 2012 - 11:20
Posted 30 August 2012 - 11:23
Είναι από τα λίγα βιβλία που καταλαβαίνεις τα πάντα και να μην έχεις διαβάσει κάποιο άλλο. (Όπως έχω ξαναπεί, εγώ αυτό διάβασα πρώτο και δεν είχα κανένα πρόβλημα.)Για να διαβάσει κανείς το Witches Abroad (12), χρειάζεται να έχει διαβάσει κάποιο άλλο?
Παρόλα αυτά, αν έχεις διάθεση, καλό θα ήταν να αρχίσεις από το Equal Rites. Έτσι κ αλλιώς, τα βιβλία με τις μάγισσες είναι όλα υπέροχα.
Posted 30 August 2012 - 11:31
Ευχαριστώ πολύ!

Posted 31 August 2012 - 01:47

shinigami94: Αν σου αρέσει κι έχεις διάθεση και χρόνο για πολλά βιβλία θα σου πρότεινα μετά να συνεχίσεις με το πρώτο της σειράς και να τα πάρεις όλα αμπάριζα ή και να ακολουθήσεις τον παραπάνω οδηγό. Πάντα έχει ενδιαφέρον, για εμένα τουλάχιστον, να βλέπεις πως εξελίσσεται η γραφή του συγγραφέα μέσα στο χρόνο μαζί με την εξέλιξη των ιδεών του

...
Posted 13 September 2012 - 01:17
Μέχρι στιγμής το Witches Abroad, εντελώς αντικειμενικά

...
Posted 03 October 2012 - 08:35
Here it is.
Posted 30 January 2013 - 22:38
Τι να πω, ένας κόσμος στην πλάτη μίας χελώνας χωρίς φύλο (!).... παρότι δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ακόμη ούτε ένα βιβλίο του (ολόκληρο), έχω ήδη παρατηρήσει τη σουρεαλιστική και χιουμοριστική γραφή του μπάρμπα! Και παρότι αγαπώ τα φαντασίας, τον είχα ξεχάσει τελείως όπως κ τα βιβλία του που με περιμένουν...
Also tagged with one or more of these keywords: Terry Pratchett, discworld, books, humor, fantasy
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Konpeki no KantaiStarted by valadorn , 25 Jun 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
So I'm a Spider, So What?Started by phm , 15 Jun 2021 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →