Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 7 Ψήφοι

.aNiMe//GR's next top writer contest!

• Please log in to reply
377 replies to this topic

#121 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2012 - 20:43

Το τελευταίο ποστ με όλα αυτά τα κόκκινα και μπλε μπορώ να το κοιτάω με την ώρα :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#122 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2012 - 21:37

5 στον Petran
Γαματη η ιστορια σου φιλε.Ενοιωσα τη δυσφορια του Κριτωνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#123 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2012 - 21:44

Όποιος είναι καλός στους τύπους του excel, να στείλει ένα πμ

#124 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2012 - 23:26

OdyMonaxos Πολύ καλό. Το διάβασα υπό πολύ αντίξοες συνθήκες, όμως και πάλι ξεχώρισε. Μπράβο, 5 πόντοι.

Black Kaizer Αν και κατάλαβα που το πάει κάπου στη μέση, ήταν μια ιστορία που μου άρεσε πάρα πολύ. Πανέξυπνο το plot twist, με ρυθμό και καλή απόδοση. Μου ξένισαν οι πολλές λεπτομέριες στην αρχική περιγραφή (θα προτιμούσα σταδιακή παρουσίασή τους), όμως μέσα σε αυτές κρύβοταν στοιχεία spoiler για την υπόθεση, οπότε ορθώς υπήρχαν εκεί. Πολύ ωραία ιστορία, 3 πόντοι.

Kai Ήθελα τόσο να δώσω εδώ πόντο! Μέχρι το τέλος έπαιζε ψηλά. Το έβαζα, το έβγαζα, το ξαναέβαζα... Μαγικός ο τρόπος παρουσίασης και εξαιρετική η επιλογή λέξεων. Από τα ελάχιστα που θέλησα να ξαναδιαβάσω, όχι για να τα κρίνω καλύτερα, αλλά διότι η ανάγνωση ήταν ένα μαγικό ταξίδι. Θα την κρατήσω σαν ιστορία. Enjoyment στο μέγιστο. Θα ήθελα να παίξω αυτόν τον χαρακτήρα στο επόμενο Παλέρμο. 2 points

Spoiler: Όσον αφορά τα υπόλοιπα:

Χαίρομαι για όλα όσα διάβασα κι ελπίζω σε πολλές συμμετοχές και στη συνέχεια.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#125 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2012 - 23:54

*φιού, επιτέλους τα διάβασα όλα*

Αρχικά μπράβο στον Osama που σκέφτηκε να ανοίξει αυτό το θρεντ. Χαίρομαι που έχει μεγάλη συμμετοχή και μακάρι να παραμείνει τέτοια, να έχουμε να διαβάζουμε!

Αποφασίζοντας με ποιά κριτήρια να ψηφίσω, κατέληξα να διαλέξω τα τρία μακράν πιο καλογραμμένα κείμενα απ' όλες τις συμμετοχές. Αν και σε ένα από αυτά δεν μου άρεσε το νόημα, ή σε κάποιο άλλο δεν με αφορούσε, ήταν τόσο καλοφτιαγμένα, που όχι μόνο τα διάβασα μέχρι τέλους, αλλά τα θυμόμουν και αρκετές μέρες μετά. Μερικές από τις ιστορίες που δεν ψήφισα με διασκέδασαν και με έκαναν να γελάσω μέχρι δακρύων, ακόμα και άθελά τους, και είναι κρίμα, ειδικά με τόσες συμμετοχές, να παραμένουν μόνο 3 οι ψήφοι. Τι να κάνουμε όμως, οι κανόνες είναι κανόνες!Πάμε στους καλύτερους!!!

1. Babba (5 πόντοι) KUDOS! Θέλει αρκετή τόλμη για να παρουσιάσεις ένα παραμύθι, ειδικά κάπου όπου όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές είναι πιο ενήλικου ύφους. Ακόμα πιο δύσκολο είναι να το καλογράψεις. Ένα παραμύθι θέλει περισσότερη δουλειά για να μη φανεί απλοϊκό ή γελοίο και κατ' εμέ τα κατάφερες.

2.Petran (3εις πόντοι) Εξαιρετικό γράψιμο όπως πάντα. Μακάρι να συνεχίσεις να μας φέρνεις τόσο προσεγμένα κείμενα. Η ανάγνωσή του ήταν απόλαυση και ας μην κατάφερα να συσχετιστώ με κάποιον από τους χαρακτήρες σου.

3.OdyMonaxos (2 πόντοι) Επίσης αρκετά καλογραμμένο, ξεχώριζε από τα υπόλοιπα κατά πολύ. Το θέμα και η προσέγγιση δεν είναι του γούστου μου, αλλά παρόλα αυτά μου κινητοποίησες την περιέργεια και αυτό είναι αξιέπαινο.

Γενικά (και για τις άλλες συμμετοχές), γιατί βαριέμαι να τα γράφω ένα-ένα, είδα καλές ιδέες και διάθεση για γράψιμο. Good job everyone!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#126 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 00:17

Petran, 5πόντοι! πολυ καλο! το συγκεκριμένο μπορω να πώ οτι με τραβηξε απτην αρχη! τρελα η ιστορια :P και απτα λίγα που ευχαριστή8ηκα.

Odymonaxos 3πόντοι! Επισης! Αρκετα καλοφτιαγμένο, αν και με κούρασε σε καπια σημεια, το ευχαριστήθηκα κιαυτό. :thatsit:
kai, 2ποντοι! oκ! Αυτό ειναι και στο στυλ μου, οπότε δε μπορουσα να αντιστα8ω! Σκοτινα πράματα :3

γενίκα, αρκετές καλες/ενδιαφέρουσες ιδεες είδα..!! μπραβο μας...ελπιζώ να προλάβω να γραψω κάτι κειγω στο επόμενο XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 07 Μάιος 2012 - 00:19

フカフカ

#127 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 00:29

Θα καθυστερούσα λίγο ακόμα την ψήφο μου, βαριέμαι να γράφω μεσάνυχτα κατεβατά για τον καθένα, οπότε τις λεπτομέρειες θα τις δείτε αύριο. Γράφω τώρα για να προλάβω πριν ψηφίσουν οι υπόλοιποι 3 υποψήφιοί μου.

Black Kaiser - 5

Δεν προσπαθεί να μιμιθεί αστυνομικό μυθιστόρημα. Δεν προσπαθεί να γίνει αστυνομικό μυθιστόρημα. ΕΙΝΑΙ. Οι λεπτομέρειες, οι εσωτερικές σκέψεις, οι χαρακτήρες, το twist, η κατάληξη, όλα ακριβώς όπως έπρεπε, προσεγμένα, πολύ καλογραμμένα, με εξαίρετη ροή, τόσο καλό που το μικρό μπέρδεμα με την Έμμα απλά δεν μ' ενδιαφέρει. Το τέλος ήταν λίιιιγο παράξενο. Ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο περιγραφικός. Αλλά ήταν πραγματικά εμπνευσμένο σαν ιδέα. Πεντάρι, και κανένα κείμενο δεν μπόρεσε να το ανταγωνιστεί.

Osama Bin Laden - 3

Ανήκω στον εσώτερο κύκλο της Τζιχάντ και σας μεταφέρω πως ο κύριος δεν το βρίσκει καλό. Δεν έχει πάρει ούτε πόντο. Προσωπικά θα έλεγα πως είναι κρίμα, πραγματικά το αγάπησα το κείμενο. Είναι το μόνο κείμενο που σε στέλνει επί τόπου εκεί. Οι περιγραφές, η αγγλική ιδιοσυγκρασία, το ιστορικό πλαίσιο, οι αναφορές που καπηλεύεται (Άρθουρ Κόναν Ντόυλ, γείτονας* της δίδας Έμιλυ!!), κάνουν το κείμενο φωτογραφικό. Πραγματικά σαν να είναι γυρισμένο από το BBC. Στην πρώτη ανάγνωση το τέλος φαίνεται απότομο, στη δεύτερη που γνωρίζεις που τελειώνει είναι οκ. Γενικά για να συμπαθήσω μια περιγραφή πρέπει να είναι παραπάνω από καλή, συχνά τις βαριέμαι. Αυτή με κέρδισε τελείως.

I'd fancy a sequel!!

* Είχα γράψει σύντροφος στην αρχή. Με παραδέχομαι, είμαι ο βασιλιάς της αφηρημάδας...

Anelis - 2 Πάτησα το λάθος κουμπί. Παρακαλώ περιμένετε!! -- Λοιπόν μετά από ένα ατυχηματάκι μπορούμε να πούμε και για το κείμενο του Kain. Ήταν καλύτερο, με καλύτερο θέμα, καλύτερη ροή, ελαφρά πολυλογάδικο. Μπορώ να αραδιάσω άλλο ένα μάτσο αρετές του, αλλά το κείμενο της Ανελίς ήταν απλά απολαυστικό. Η πρώτη ανάγνωση ισορροπεί ανάμεσα στο μέτριο χιούμορ (λόγω της αγωνίας του φουκαρά) και της ισχυρής βαρεμάρας. Κι εκεί που η βαρεμάρα υπερνικά, OH SHIT FUCKIN ZOMBIES!!! Πραγματικά έκλαψα απ' το γέλιο. Στη δεύτερη ανάγνωση γίνεται και το κείμενο πολύ πιο απολαυστικό. Πραγματικά ήταν το μόνο κείμενο που κέρδισε μια βίαιη αντίδρασή μου. OH YEAH, ZOMBIES, EAT MY SHIT!! Είναι κάπως χοντροκομμένο χιούμορ, αλλά ποιος είπε πως το χοντροκομμένο χιούμορ δεν είναι απολαυστικό ή δύσκολο στο να το πετύχεις καλά;

Editor... EDITOR!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 07 Μάιος 2012 - 06:22

#128 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 14:04

Αρχικά να πω και εγώ μπράβο σε Osama & Ody για την υπέροχη ιδέα τους να διοργανώσουν αυτόν το διαγωνισμό αλλά και σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν και έγραψαν. Kudos guys, μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε σε όλους βαθμούς αν και να ξέρετε πως η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα των κειμένων αλλά merely τις προτιμήσεις και τα υποκειμενικά κριτήρια αυτών που βαθμολογούν.
Πάμε:
Spoiler:

Για κάποια από τα υπόλοιπα που ξεχώρισα (θα έγραφα για όλα αλλά δεν έχω πολύ χρόνο):

Spoiler:

#129 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 15:00

θεωρώ ότι το μονο που μπορείς να βαθμολογήσεις σε free topic διαγωνισμό και να είσαι όσο το δυνατόν αντικειμενικός είναι η τεχνική. Οποτε 5 ο Petran, 3 ο Babba και 2 η ανελις.

’Aψογη εκτέλεση, 0 λάθη, ισορροπία, και η σειρά έχει να κάνει κυρίως με το βαθμό δυσκολίας του κάθε εγχειρήματος, αλλα κάποιες προσωπικές προτιμήσεις.

θα επανέλθω με μια τεραστια ανάλυση ίσως μετά τη λήξη καθώς θα λείπω μάλλον εκτος αθηνών για δουλειά.

stasou%2520mygdala.jpg

#130 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 07:56

Χεμ, χεμ!!! Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή για όσους δεν πήραν μέρος στο διαγωνισμό!! Η κρίση και κριτική σας είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη!! Συμμετοχή παίδες, συμμετοχή!!

#131 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2012 - 22:55

Καταρχήν, να ευχαριστήσω ξανά όλους σας για το ενδιαφέρον που δείξατε. You made the contest, not us. Δεύτερον, να ευχαριστήσω και επίσημα τον Ody που ανέλαβε τις βρώμικες δουλειές του διαγωνισμού και, αν θέλετε πιστέψτε το, αποδείχτηκε τελικά ότι ο διαγωνισμός έχει πολύ περισσότερη χαμαλοδουλειά από ότι υπολογίζαμε στην αρχή.

Οι επιλογές μου:

5) Black Kaizer
Το βρήκα εξαιρετικό από κάθε άποψη. Στρωτός λόγος που λέει πολλά χωρίς όμως να φλυαρεί, ευχάριστο στην ανάγνωση και καλό σενάριο με κλασική αλλά αγαπημένη ανατροπή. Επίσης μου έκανε εντύπωση, που αντίθετα με αρκετούς από εμάς κατάφερες να δημιουργήσεις τόσο δυνατούς και ζωντανούς χαρακτήρες σε τόσο περιορισμένο "χώρο". Εξαιρετικός.

3) Anelis
Για να είμαι ειλικρινής, του δίνω τρεις πόντους όχι τόσο για τα ζόμπις, αλλά γιατί έχω βρεθεί σε κατάσταση παρόμοια με του πρωταγωνιστή, όχι τόσο άσχημη βέβαια, εγώ απλώς δαμάσκηνα έφαγα και... ξαλάφρωσα (ναι, εκτός από σχόλια σας παρέχω και την άχρηστη πληροφορία της ημέρας) και εξαιτίας αυτού, τον ένιωθα. Πραγματικά τον ένιωθα. Τα ζόμπις στο τέλος ήταν μια σωτηρία καλύτερη και από το χέσιμο και δεν με έκαναν να γελάσω αλλά να ξεφυσήξω ανακουφισμένος. Το φινάλε ήταν μια λύτρωση εφάμιλλη με την κάθαρση των αρχαίων τραγωδιών. Ακόμα και ο Αισχύλος θα ήταν, με ένα ελαφρώς αηδιασμένο βλέμμα και με την παλάμη να καλύπτει το πρόσωπό του, περήφανος.

2) Kain
Εσείς κύριε είστε ο ridiculously photogenic guy του διαγωνισμού. Εξαρετικός τεχνικά, αλλά χωρίς να έχετε γράψει "με ψυχή", όπως ο original guy μπορεί να είναι awesome εξωτερικά αλλά μπορεί να είναι και σκατοχαρακτήρας εσωτερικά. Μου φάνηκε πολύ "πεζό" το κείμενο, όλο τεχνική και καθόλου ατμόσφαιρα. Επίσης ο τίτλος ήταν μέγα σπόιλερ. Όταν διάβασα ότι μέσα στο δωμάτιο υπήρχε μια γραφομηχανή με ένα χαρτί επάνω, ήμουν πλέον σίγουρος για το φινάλε. Παρ'όλα αυτά, η καλη τεχνική αξίζει αναγνώριση και για αυτό η δουλειά σας ξεχώρισε στα μάτια μου. Και σας γράφω στο πληθυντικό γιατί μπορώ.

Για τα υπόλοιπα:

Spoiler:

Συγγνώμη για το edit (α ρε δάσκαλε που δίδασκες), αλλά δεν άντεχα κάποια συντακτικά λάθη που είχα κάνει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 08 Μάιος 2012 - 23:02

#132 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 09:35

Κυρίες και κύριοι, η διαδικασία έχει αποτελματωθεί. Βοηθείστε να ζωντανέψει πάλι!! Ψηφίστε, πείτε τη γνώμη σας!!!

#133 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 10:19

Ας ψηφίσω και εγώ τότε. Άργησα λίγο γιατί ήθελα να τα ξαναδιαβάσω όλα για να σιγουρευτώ.

Anelis 5 points Το βάζω πρώτο στην προτίμηση μου γιατί ξεχώρισε. Το χιούμορ του μπορεί να μην ήταν για όλους αλλά η δομή του ήταν απίστευτη. Κατάφερε να κορυφώνει την αγωνία για ένα τέτοιο θέμα και αυτό θέλει ένα κάποιο ταλέντο. Το τέλος ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Petran 3 points Επίσης καλογραμμένο, μου άρεσε ο τρόπος που έκανε τον κύκλο του. Το ψηφίζω κυρίως γιατί το θέμα του με άγγιξε σε προσωπικό επίπεδο. Άρτιο συναισθηματικά, μέσα από μία διαδρομή ποδηλάτου γινόταν μία πλήρης παρουσίαση της μελαγχολίας μία ολόκληρης γενιάς. Δεν ξέρω αν διάβασα αυτά που ήθελα να διαβάσω αλλά πραγματικά με άγγιξε.

Nozomu 2 points Με εξέπληξε ευχάριστα. Μπορεί να μην ήταν τόσο καλογραμμένο όσο τα άλλα δύο (για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν τόσο καλογραμμένο όσο κάποια που άφησα απέξω) αλλά με εξέπληξε και μου έβγαλε αυτό το happy go morbid feeling. Όχι ιδιαίτερα πρωτότυπο αλλά είχε κάτι.

Για όλα τα υπόλοιπα

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#134 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBeyond the Wall

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 18:09

Λοιπόν...

Black Kaizer - 5 points Είμαι φανατική των αστυνομικών, και το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο είχε άψογη εκτέλεση ,στρωτή γραφή και πολύ προσεγμένη ανατροπή. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία πρόταση με κράτησε καθηλωμένη. Θέλω κι άλλο!

Odymonaxos - 3 points Welcome to chaos. Με την ηλεκτρισμένη γραφή του είχα σε όλη την ιστορία την αίσθηση ότι διαβάζω κάποιο μεγάλο συγγραφέα. Αυτό που δυσκολεύομαι να καταλάβω είναι πώς αποδίδεις τόσο καλά τη φρίκη του πολέμου σε τόσο νεαρή ηλικία :P Είχα δίλημμα για την πρωτιά , αλλά με κέρδισε o Kaizer ως θεματολογία.

Kain - 2 points Ναι ήταν ψυχρό και χωρίς συναίσθημα. Αλλά η δομή του ήταν τόσο καλοδουλεμένη που δε μπόρεσα να αντισταθώ. Μου θύμισε Μίκαελ Έντε, και αυτό είναι μεγάλη κουβέντα!

Anelis ,Nozomu, Kai ,αν είχα παραπάνω ψήφους θα σας ψήφιζα.

O.B.L , θέλω να διαβάσω τη συνέχεια!

Θα επανέλθω και για τα υπόλοιπα όταν έχω χρόνο.

Spoiler:

Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away

#135 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2012 - 17:57

Αύριο στις 23.59 η ψηφοφορία κλείνει. Παρακαλώ ψηφίστε όλοι πριν τελειώσει η προθεσμία. Ακόμα κι αν δείτε πως δεν κάνουμε αμέσως αποφώνηση, μην ψηφίσετε μετά από αυτή την ώρα.