Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#121 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 03 April 2012 - 20:39

Ρε παιδιά πάω στο user cp να βάλω Bacground για το προφιλ μου αλλά μου βγάζει συνέχεια την ίδια εικόνα και ας αλλάζω το αρχείο το οποίο ανεβάζω.

#122 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 03 April 2012 - 21:11

Mιας και ειπαμε οτι το συγκεκριμενο thread θα χρησιμοποιηθει και ως helpdesk, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! Προσπαθησα να κανω ενα post και επειδη δεν εμφανιστηκε με τις ρυθμισεις που το ειχα γραψει (πχ. γραμματοσειρα Arial) Προσπαθησα λοιπον να το κανω edit και μου αλλαξε ολο το κειμενο εμφανιζοντας ενδιαμεσα τις εντολες και αλλαζοντας ολη την μορφοποιηση (Πχ για μπλε χρωμα εντονο, <blue bold>). Μπορειτε να μου πειτε που οφειλεται αυτο και αν μπορει να διορθωθει??

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#123 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 03 April 2012 - 21:15

Το εχω πετυχει και σε αλλα forums.Γιατι υπαρχει το Google στην λιστα με τους online χρηστες?

Spoiler:

#124 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 03 April 2012 - 21:18

Γιατι υπαρχει το Google στην λιστα με τους online χρηστες?

Γιατι φαινεται ειναι και αυτο online χρηστης :joyful:

#125 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 03 April 2012 - 21:25

με'γεια, με'γεια!!!
ωραίο το νέο λουκ... όμως το σπασικλάκι-alter ego μου, φωνάζει:
α) στον πίνακα ρυθμίσεων, η επικεφαλίδα του browser window είναι "Πινάκας", και,
β) η ρύθμιση υπογραφής γράφει "η τρέχων υπογραφή σας"
Δεν ξέρω αν είναι στο χέρι σας η διόρθωση αυτών, απλά το αναφέρω.
:)

#126 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 03 April 2012 - 21:32

Το εχω πετυχει και σε αλλα forums.Γιατι υπαρχει το Google στην λιστα με τους online χρηστες?

πάντα το έδειχνε και στο παλιό στο who is on line ...μαζί με άλλα bots

#127 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 April 2012 - 21:33

Πολύ ωραία αλλαγή και που θα πάει θα τη συνηθίσουμε με τον καιρό go go team! :yahoo:
Μία ερώτηση: πώς αλλάζουν οι πληροφορίες στην κατηγορία "Converted" στο otherview?

Προς το παρόν δεν μπορείς να τα αλλάξεις, το έχουμε υπόψιν μας

Βασικα τωρα που το παρατηρησα, το ποσοστο τις εκατο εγινε βουλιτσες? Αν ναι, ποσες βουλιτσες ισοδυναμουν με 100%?

Νομίζω 5 αλλά δεν έχει σημασία.

Ρε παιδιά πάω στο user cp να βάλω Bacground για το προφιλ μου αλλά μου βγάζει συνέχεια την ίδια εικόνα και ας αλλάζω το αρχείο το οποίο ανεβάζω.

Κάνε refresh μου το κανε και μένα.

Mιας και ειπαμε οτι το συγκεκριμενο thread θα χρησιμοποιηθει και ως helpdesk, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! Προσπαθησα να κανω ενα post και επειδη δεν εμφανιστηκε με τις ρυθμισεις που το ειχα γραψει (πχ. γραμματοσειρα Arial) Προσπαθησα λοιπον να το κανω edit και μου αλλαξε ολο το κειμενο εμφανιζοντας ενδιαμεσα τις εντολες και αλλαζοντας ολη την μορφοποιηση (Πχ για μπλε χρωμα εντονο, <blue bold>). Μπορειτε να μου πειτε που οφειλεται αυτο και αν μπορει να διορθωθει??

Στο άφησε έτσι μόνιμα ή ήταν προσωρινό?

Γιατί είναι bots του google. Τί σχέση έχει αυτό με το καινούριο φορουμ όμως?

Γενικά, επειδή τα χέρια μας είναι γεμάτα προσπαθείστε να διαβάσετε όλο το thread πριν ποστάρετε, να ψάξετε λιγάκι για τις νέες λειτουργίες από μόνοι σας και να περιοριστείτε σε ερωτήσεις/ απορίες που δεν έχουν απαντηθεί και που έχουν να κάνουν με σοβαρά προβλήματα.

xbJ3b2w.jpeg

#128 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 03 April 2012 - 21:36

Είμαι ο μόνος που δεν του λειτουργούν τα παλιά links ?

#129 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 03 April 2012 - 21:37

πάντα το έδειχνε και στο παλιό στο who is on line ...μαζί με άλλα bots

Δεν το ειχα δει στην προηγουμενη μορφη του forum,that's why I ask.

Μου φαινεται καπως περιεργο,αλλα ενταξει το συνηθισα.

Spoiler:

#130 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 03 April 2012 - 21:53

Δυστυχως ηταν μονιμο! Επισης καποια απο τα παλαιοτερα post μου εχουν αλλαξει μονα τους ριζικα :S

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#131 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 posts

Posted 03 April 2012 - 23:47

Συγχαρητήρια!

Απ'ότι κατάλαβα μαζευτήκατε μεγάλη παρέα για τη μεταφορά.

Φαντάζομαι τη σκηνή: 2 να παιδεύονται και οι λοιποί να περιφέρονται συμπαραστεκόμενοι
γελώντας/ξεφυσώντας/ανιμενιάζοντας...

την επόμενη μεταφορά ελπίζω να 'μαι κι εγώ εκεί γύρω.
Αυτά τα ομαδικά καψίματα είναι διασκεδαστικά όσο και βασανιστικά :drinks:
Posted Image

#132 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 04 April 2012 - 00:00

Ειναι γαματη η αλλαγη!! Μπραβο παιδια. υπεροχη δουλεια

#133 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 04 April 2012 - 01:14

Επίσης, τα blogs; Θα πάνε εδώ ή στο πόρταλ;;

#134 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 04 April 2012 - 09:26

Ένα μπράβο και από εμένα στα παιδιά που δουλέψανε για το καινούργιο forum! :riiight: Με τον καιρό σίγουρα θα εξαλειφθούν όλα τα τυχών προβλήματα. Δεύτερη μέρα λειτουργίας είμαστε στο κάτω κάτω :)
Να προσθέσω και εγώ κάτι που πρόσεξα και από ότι κοίταξα παραπάνω δεν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος. Άμα δεν έχεις κάνει sign in (σαν guest δηλαδή) τα νήματα του κινηματογράφου και της μουσικής τα βγάζει σαν protected forum και δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενο τους.

#135 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 April 2012 - 10:12

Να προσθέσω και εγώ κάτι που πρόσεξα και από ότι κοίταξα παραπάνω δεν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος. Άμα δεν έχεις κάνει sign in (σαν guest δηλαδή) τα νήματα του κινηματογράφου και της μουσικής τα βγάζει σαν protected forum και δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενο τους.

Ωπ! Good catch! Πάω να το φτιάξω αμέσως. Thanks for the bug report.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||