Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Back... for more science!
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 17:38
Υποθέτω το έχετε υπόψιν σας/είμαι στραβός και δεν το βλέπω, αλλά το επισημαίνω nevertheless.
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 17:45
Κάτι αδιαπραγμάτευτο. Θέλουμε τα παλιά emoticon
Γιατί? Εδώ δεν είναι όλα?
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 17:46
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 17:48
Cassiel, σε μένα ανοίγει κανονικά (αν και στο έχω ξαναπεί, αυτό το thread είναι cache overkiller).
Πάντως μην ανησυχείς για τα links, we'll take care of that bug.
Μόλις είδα ότι εξαφανίστηκαν το 3ο & 4ο ποστ

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 18:12

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 18:14
Cassiel, σε μένα ανοίγει κανονικά (αν και στο έχω ξαναπεί, αυτό το thread είναι cache overkiller).
Πάντως μην ανησυχείς για τα links, we'll take care of that bug.
Μόλις είδα ότι εξαφανίστηκαν το 3ο & 4ο ποστ.Δηλαδή όλα τα events 31-90 της Αθήνας
.Καταστροφή
...or not
.Πάντα κρατώ back up όλο το forum code.Για να δω αν συμπιέζεται σε λιγότερα ποστ με την νέα μορφή
Μπα τίποτα.Και εδώ υπάρχει το 'αόρατο' όριο χαρακτηρων.Μπορείς να μου βάλεις πάλι 2 κενά posts μετά το 2ο και το 3ο,δηλαδή ανάμεσα στης Αθήνας και Θεσσαλονίκης να βάλω πάλι αυτά που έφαγε η αλλαγή;Και έχει σημασία γιατί σύντομα θα βγει άρθρο για cosplay σε γνωστό περιοδικό όπου θα υπάρχει link και σε αυτό το θέμα και θα είναι μισοκαταστραμένο :S
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 18:32
Κατά πάσα πιθανότητα το IP.Board είναι ρυθμισμένο αυτή τη στιγμή να ταξινομεί τα posts σε ένα thread με βάση το post id και όχι την ημερομηνία. Είμαι 99% σίγουρος ότι την είδα αυτή τη ρύθμιση κάπου μέσα στο admin control panel, πάω αμέσως να το ψάξω και θα σε ενημερώσω. Thanks και για το bug report BTW.
Θα ανεβάσω και το character limit, απλά πες μου σε τι ποσοστό του post περίπου σε "κόβει".
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 18:57

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 19:03
Επίσης αύξησα το μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος post. Όπως θα δεις, σε μερικά posts εμφανίστηκε κάμποσο ακόμα content με BBCode το οποίο προς το παρόν δεν δουλεύει. Μην πανικοβάλλεσαι. Απόψε χαράματα (που θα έχουμε το μικρότερο server load) θα πατήσω ένα recaching και λογικά θα φτιάξουν κι αυτά.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 19:10
Για τα "εξαφανισμένα" posts: Κατά πάσα πιθανότητα είναι απλά σε διαφορετική θέση μέσα στο thread απ' ότι θα 'πρεπε. Δες τι γίνεται. Αν δημιουργήσεις αντίγραφο ενός post μέσα στο ίδιο το thread (όπως ακριβώς μου είχες ζητήσει να κάνω στο thread των cosplayers, για να 'χεις περισσότερο χώρο), το συγκεκριμένο post θα έχει την ίδια ακριβώς ημερομηνία και ώρα στο timestamp, αλλά διαφορετικό (και για την ακρίβεια μεγαλύτερο) post id. Δες για παράδειγμα αυτό το thread στο οποίο είχα κάνει το ίδιο post copy 27 φορές, και πλέον μου τα δείχνει ανακατεμένα.
Κατά πάσα πιθανότητα το IP.Board είναι ρυθμισμένο αυτή τη στιγμή να ταξινομεί τα posts σε ένα thread με βάση το post id και όχι την ημερομηνία. Είμαι 99% σίγουρος ότι την είδα αυτή τη ρύθμιση κάπου μέσα στο admin control panel, πάω αμέσως να το ψάξω και θα σε ενημερώσω. Thanks και για το bug report BTW.
Θα ανεβάσω και το character limit, απλά πες μου σε τι ποσοστό του post περίπου σε "κόβει".
Ah you fixed it thanks:D!!! Δεν νομίζω ότι με κόβει λόγου ορίου.Απλά τσέκαρα πχ αν μπορούσα να βάλω αντί 30,πχ και τα 90 events στο ίδιο ποστ.Δεν το σήκωσε όπως δεν το σήκωσε και το παλιό φόρουμ όπου ειχατε βγάλει τότε το όριο χαρακτήρων γιατί το είχα ξεπεράσει ήδη τότε κατά πολύ.Γι'αυτό και το έσπαγα μετά σε ποστς επειδή απλά δεν σήκωνε update τέτοιες ποσότητες μάλλον ο server.Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δηλαδή με άλλα λόγια αυτή την στιγμή πέρα από την σειρά που διορθώθηκε. Επίσης πέρα από τα tags & links που βγάζουν το code χήμα σε ορισμένα σημεία αντί να είναι λειτουργικό παρατήρησα τώρα και κάτι άλλο.Έστειλα πριν ένα μήνυμα, και τώρα που ξαναέκανα login μου πέταξε ένα κόκκινο τετραγωνάκι στα μηνύματα με "10" σαν να είχα 10 μηνύματα δηλαδή.Μόνο που δεν είχα κανένα XD.Είπα να το αναφέρω αν έχει σημασία σε κάτι

EDIT: Παλι μου βγάζει το '10' με το refresh.
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 19:37
τη σκέψη μου πάνω σε αυτά που θα γράψω και θα αποτελέσουν τον παρθενικό μου οβολό στο νεοσύστατο anime.gr. Σαν καινούργιο είναι, μ' αρέσει!
Το λεπόν... ομορφούλι το βρίσκω. Κατάλαβα ότι θα ανανεωθεί τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Όσον αφορά το δεύτερο λέω ανερυθρίαστα ότι δεν βρίσκω κάποιο τεχνικό πρόβλημα γιατί είμαι νουμπάκι και δεν σκαμπάζω από τέτοια. Θαρρώ θα γράψω κατιτίς πάνω σ' αυτό, άπαξ και εντοπίσω θέμα....
Μ' αρέσει.
Την καλησπέρα μου.

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 19:44
Εννοείς το post no 10, ή κάτι άλλο;EDIT: Παλι μου βγάζει το '10' με το refresh.

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 19:51
Μπράβο, και ξανά μπράβο, παιδιά, που χάνετε εδώ και μερικές μέρες τον ύπνο σας για πάρτι μας! Μας φορτώνετε ενοχές, αλλά μας αλλάξατε την εμφάνιση του forum προς το πιο γυαλιστερό! Άντε, σε μερικές μέρες θα έχουμε και τα skins, γιατί όσο να 'ναι, η μπλε μπάρα είναι λίγο... generic.
Κατά τα άλλα, κι εγώ συνάντησα ένα-δύο προβληματάκια με το BBC Code (πεταγόταν σαν την πορδή σε κάτι italics ή spoilers που ήθελα να βάλω), αλλά τίποτα που δεν διορθώνεται μ' ένα delete.
Όσο για τον rep, κρίμα, είχα ήδη τρεις μπάρες... Nah, whatever!
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 20:14

Μία ερώτηση: πώς αλλάζουν οι πληροφορίες στην κατηγορία "Converted" στο otherview?

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 20:37